Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 6 – motorhangok

A decemberben megjelenő, Playstation 3 exkluzív [B]Gran Turismo 6[/B] készítőjét, Kazunori Yamauchit egyre többször találják meg újságírók különböző kérdésekkel. Mai téma, mely régóta foglalkoztatja a játékosokat az az autók hangja.Az új – valósághűbb – hangok a jelek szerint nem kerülnek bele a játékba megjelenéskor, csak később egy frissítéskor. “Azt hiszem már említettem korábban, de mi tényleg keményen dolgozunk azon, hogy a motorhangokat módosítsuk” – mondta Kaz az EuroGamer-nek. “Most úgy érzem, a megjelenés napján ez mégsem lesz a GT6 része.”Mikor említették, hogy egy frissítés része is lehetne, ő ezt válaszolta: “Ez is egy lehetőség, talán ezt fogjuk tenni.”Végül megerősítette a mester, hogy a GT5 mentése nem lesz átvihető a GT6-ba. Valamint, hogy lehetne akár éjszakai verseny is, mert a fényszórók által kibocsájtott fény erejét sikerült javítani a GT5 óta.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Én is a startnál veszem meg, most ez miatt nem akarom mellőzni a versenyzést egészen a patch kiadásáig.Amikor meg jön akkor örülök és játszom tovább:)Amúgy ha jól hallom akkor ennyi a különbség a régi és az új hang között (külső nézetben szerintem nagyon vad :D):régi http://www.youtube.com/watch?v=qowsKKGjHYYúj http://www.youtube.com/watch?v=aVCQ-ssjT1g

 2. Én elvakult vagyok, megveszem mindenképpen és remélhetőleg ezzel is sokat fogom tolni.

 3. #NÉV?

 4. Ennyi Keserű Jánost! A régi motorhangokkal is lehet egy kiszabott jó játék a GT6. Én a GT5 hangjaival is tudtam önfeledtem versenyezgetni.

  • Én is. Csak ha már új rész, és sokak fülét bántja, akkor talán nem egy tupírozott GT5-öt várnék, ugyanazokkal a motorhangokkal.

 5. Úristen, a motorhangok, Úristen mi lesz!!!

  • Mi lesz, mi lesz? Eldöntheted akarsz e fizetni egy olyan játékért ahol évek óta semmibe veszik a játékosok kérését. Ez így már pofátlanság. Sajnos nem az első a GT története során. Mozifilm az persze készül, csak mert a név eladja.

  • Van, akinek fontos. Megkockáztatom, egy autós játékban tán az egyik legfontosabb elem.. A baj, hogy megint nem 100%-os játékot fognak kiadni. Tudom, mindent peccselnek manapság, de a GT5-höz hány gigányi is jött.?Ehhez is legalább annyi fog, úgy látszik. 🙂 Így majd egyszer talán megveszem, de lebeszéltem magam a premierről.

 6. Ahham. Akkor talán PS4-re ezt is sikerül megoldani.

  • Vagy nem.

   • Előrendeltem, de ez egy vicc. Ha a GT5 és a GT6 fejlesztési idejét összeadjuk, akkor kemény majdnem 10 év alatt nem sikerült nem hogy jó, de még csak átlagot megütő motorhangokat sem a játékba rakni. Kritikán aluli az egész.

 7. “hát így nekem sem lesz premiervétel, majd “”olcsón”” megveszem…”

 8. Külön öröm lesz felismerni a Zelmer 2000-esünk hangját a játékban. 😀

 9. Akár meg is vehetném, de most úgy érzem, a megjelenés napján mégsem teszem a kosárba. Késöbb talán érdekelhet, de ezt a szégyenletes fiaskót amit ez a csapat meg mer engedni magának hihetetlennek tartom. Lassan végleg megfojtják a PS brand zászlóshajóját. Ébresztö Sony, Yamauchi mester nem végzi a dolgát!

 10. Legalább hazudott volna valami ízeset.. ez most így nem a legjobb marketing kampány 😀

 11. börlehuzás ennyi!

 12. nem akarom a tüzet szítani, de akkor eddig mit csináltak?mert ugye miből tevődik össze egy játék?látványhangványjátékélmény3/2?az 66% kb

 13. Szóval ennyit erről…

 14. GT 5 2.0Valami elcsúszott. A 4 etalon. Utána már csak…De komolyan szarásig academy-ztem a demoban, valaki mondja már meg, mi olyan nagy különbség van az 5höz képest. Semmi. Ugyanaz a külső. Ugyanolyan recés szar az egész 2013ban, ami szégyen.Nem köszi, GT ennyi volt, majd lesz valami normálisabb szim is a piacon.

 15. előrendelés lemondva

 16. Én megmondtam…

 17. Komolyan nem értem én ezt az egészet.