Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 6 – két új trailer, sok új effekt

Íme két új mozgókép a PS3-ra idén decemberben debütáló Polyphony Digital autóversenyből, melynek címét minden bizonnyal az összes PlayStation gémer ismeri: ez a [B]Gran Turismo 6[/B], minden idők legjobb, legnagyobb műgonddal készült márka-exkluzív autóversenye!Start Your Engines:[YOUTUBE]IRKbIXb9ShE[/YOUTUBE]A csillagok alatt:[YOUTUBE]3MnseeO_HUk[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ezek a fránya hangok, hány ember életét tették már tönkre vele. 😀

 2. Nyugigumi srácok. Az biztos,hogy jobb lesz,mint volt! 🙂

 3. A csillagokat tényleg fontos volt a megfelelő irányba forgatni….A motorhangokat meg… áá mind1! 😀

 4. Azzta ezt komolyabb mint vártam 🙂

 5. Csinos!

 6. Sok pályát szeretnék, és élvezetes, változatos kategóriákat. Kicsit sarkítva, de a GT5-öt le lehetett nyomni össz-visz 10+ autóval. Minek bele 100 féle MX5, meg Nissan? Félreértés ne essék, tetszik a GT5, csak hosszútávon picit unalmas. Rali, meg meg egyéb oldalágak nem kellene bele, a Polifóninak egyébként sem erőssége, gyúrjanak a pályaversenyzésre, és hörgő szívászajt szeretnék, meg durrogó kipufogót, csattogó váltót, fütyülő turbót, gumizódó pályát, életet a versenyzésbe. A lesajnált Superstars V8-ban pl változott a pálya állapota. Az eddigi összes GT-t végigjátszottam, a következőt is meg fogom venni, csak valahogy egy ideje az az érzésem, hogy az egyre nagyobb igéretek ellenére egyre kevesebbett kapok…

 7. Én se értem ezt a belső nézet mániát. Oké ha megszokja az ember biztos jó, de sokat kitakar, plusz én úgyérzem mintha a hátsó ülésről vezeték. Nem érzem az utót, jó hogyha csak a gép ellen bohóckodik az ember még talán elmegy, de ha kicsit komolyabban játszik online, én pl. megvagyok lőve még motorháztető nézettel is.

 8. Sokkal jobban szeretem az autózás világát ebben a játékban, mint a való életben.

 9. Ilyen videókat már a GT5-höz is csináltak … már nem hat meg.

 10. jo lesz ez, de ps4 re johet a 7.

 11. A holdjáró,csillagok,hold és egyéb f@szságok helyett mért nem foglalkoznak azzal,hogy minden autó legyen normálissan kidolgozva kívül-belül,és tárasi.?!

 12. Még mindig csodálom Kazt, hogy mennyire fáradhatatlan! A holdjáró természetesen poén! 🙂

 13. Hát e zisten volt a kávé mellé! Érdemes volt felnéznem reggel, jól indul a napom. (mintha valami stadion is felvillant volna a vidiben)

  • Ha felmész a GRAN TURISMO hivatalos magyar oldalára, ott millió új infó között azt is megtalálod.Gran Turismo ArenaEz egy többfunkciós aréna, benne egy olyan különleges pályával, amely több tízezer nézőt vonz. A pálya 668 méteres hossza elég rövid, de kanyarjainak változatossága és kialakítása felér egy nagyméretű pályáéval. Ez egy gokartok és kis hengerűrtartalmú autók számára egyaránt nagyszerű helyszín. A kanyarkövek és -akadályok akár el is távolíthatók, hogy bóják segítségével különféle rendezvényeket lehessen tartani rajta.http://www.gran-turismo.com/images/c/i1wCEdV2fWpqt.jpgGT6 főoldal….http://www.gran-turismo.com/hu/products/gt6/

 14. Megfogattam, hogy ezt a részt nem fogom első nap megvenni. Bár a videók csalogatnak úgy érzem nem fog annyi pluszt adni az 5-höz képest, hogy beruházzak most rá. Ha megint csak ilyen 5 körös egyszeri versenyeken alapuló játék lesz akkor nekem felejtős.

 15. A holdjáró nagyon király lesz!

 16. A holdjáró remélem csak hátul kapar 😀

 17. hát komolyan mondom az első videó után egy könnycseppet elhullajtottam… gyönyörű zenei aláfestés .. :,)

 18. Mondjuk a holdjáró autót nem nagyon értem a videóban… A felsorolt pályák között nem emlékszem, hogy szerepelne a Hold : ) Amúgy nagyon jónak tűnik, nehezen hiszem, hogy nem fogom beszerezni, csak ne lenne ennyire steril ez a játék.

  • kerestem a jelzőt, ami miatt nekem nem tetszik ez a játék, te válaszoltál rá, túl steril

   • STERIL! Magyarázd már meg lécci…Egy szimulátor hogy lehet steril? Vagy mit vársz?Mer tminden szimulátor steril a maga nemében, de ha úgy vesszük A GT6 a legkevésbé steril cucc, hiszen nem egy pályán van napszakváltás és időjárás is…Remélem nem arcade elemeket hiányolsz a játékból…Azt elismerem, nem törnek a kocsik, nem koszolódik a szélvédő (napfényben gondolom nem is látszódik, hogy van… majd PS4-en gondolom…), meg ilyesmi, de ezektől még lehet kurva élvezetes menni vele. Meg hát van gumikopás, kerékcserék, meg mindenféle jóság…

    • “tudom. hogy ez egy szimulátor, nem is az arcados dolog hiányzik, ha nem olyan “”tökéletes”” az egész letisztult, tiszta, tényleg egy porszem nincs a játékban, meg annyira velósághűnek akarják láttatni, hogy néhol (nekem) olyan fura ez a grafika, olyan mű nem pedig realisztikus, de hát ez csak az én véleményem, attól még biztos egy remek játék”

  • A holdjáró egy parasztvakítás, mármint oké, benne lesz, mert benne lesz az autólista alapján, de minek?! én lehet kirpóbálom, megyek pár métert, aztán csókolom, tuti nem fogok vele versenyezni…Ez is csak arra jó, hogy a PD elmondhassa, hogy nekünk még ez is benne van, ilyen sincs a Forza-ban…A HANG-PATCH mikor jön, és mennyire lesz jó, ez itt a kérdés.Mondjuk már előrendeltem az ünnepi kiadást, de akkor is… trágya hangokkal nem fogom sokat játszani…A hivatalos oldalon van a menüről pár kép, az is sokkal jobb lett szerencsére.

   • “A HOLD szerintem egy fotóhelyszín lesz… mivel ugye már ott is lehet mozgásban majd kocsit fényképezni.””hogy a PD elmondhassa, hogy nekünk még ez is benne van, ilyen sincs a Forza-ban…””Lehet én emlékszem rosszul, de a PD-t én még soha nem hallottam olyan mondattal nyilatkozni, hogy “”ez is benne van, ilyen sincs a Forza-ban””. Max a fanok verik rá a cerkát az ilyenre. :)”

    • “Nem mondták, de nem magától értetődő? Mit gondolsz miért eröltetik ezt a rengeteg járgányt, ahelyett, hogy megcsinálnának kb annyi autót prémiumra, mint amennyi pl. a Forza 5-ben lesz? Mert megy a f*szméregetés. A minőségi munka helyett. Azért mert így “”elmondhatják”” és láthatják az emberek, hogy hé, ebben kétszer annyi kocsi van, mint a másikban…”

     • Miért nem igaz?! 😀 😀

     • + a micrónak több pénze is van.biztos támogatja ezerrel a t10 brigádot…vagy nem? 🙂

     • Mert az emberek többségét nem a kibaszott belső nézet kidolgozottsága érdekli, hanem a sok autó választhatóságának lehetősége, hisz 70% úgyis lökhárító nézetből játszik.

     • Pont. :)Engem belső nézet csak replayban érdekel, mert úgy veszem fel a videót.Úgy hangulatosabb. 🙂

     • A belső nézet meg az összes komoly szimesnek fontos. Lehet valaki HC GT-s anélkül, hogy belső nézetből vezetne, de nem véltelen volt balhé a GT5-nél a Standard kocsikból, amit a PD meg is oldott: bebaszott egy üres fekete semmit a standard autóknak. Zseniális.Az a durva, hogy egy szimnél alapfeltétel lenne a belső nézet LEHETŐSÉGE. iRacingben sem véletlen lehet pl csak onnan vezetni.Meg aztán milyen szar, hogy egy-két autót tényleg meg tudsz sasolni minden téren, aztán a másik járgánynál belső nézetre ugorva (akár csak visszajátszásra is) elkapja az embert a hányinger. De legalábbis nem érti, hogy ez, hogy kerülhetett egy PS3-as játékba.Aztán meg a Forza 2-3-4 szépen a GT sorozatra nőtt, hiszen azonos időszak alatt nagyjából ugyanannyit adott el a Turn10 és a PD.Ami a PD-re nézve kellemetlen, mert a Forza nemrég még sehol nem volt eladásokban a GT-hez képest.Jah és a Forza-nál meg ezek szerint azt szereti a nép, ha kevesebb autó, de az mind perfekt mód ki van dolgozva?! Jaaaa, értem már…Egyszerűen ha nem is vezet az ember belső nézetből, a gány munka, elnagyolt felületek látszódnak, és ez még annak a szemét is szúrja, aki nem olyan nézetben versenyzik…Emlékszem még a Grid 2-nél is mekkora hisztik mentek a belső nézet hiánya miatt, akkor én meg a többiek szerintem nyugodtan hisztizhetünk egy szimulátornál ez miatt.De igazából nem is ez a legnagyobb gondom, találok elég kocsit a prémiumok közt… De a hangok, azok valami förtelmesek… Nem hiába szól a zene ilyen hangosan a trailer alatt…

     • gt5 is vannak hibák a fizika terén,de még így is jobb mint forzaban :)vagy a fizika itt nem lényeges?füst?forzák itt nagyon gyengék.zöld pokol valami kurva szélesf5 meg mivel tud többet? XD

     • gondolom a dinamikus időjárás/napszakváltozást nem bírja az x1 XD

     • “Most mivel lenne jobb ha nem lennének benne standard autók?Lesz benne kb 400 prémium autó+ a standardok.Most jobb lenne ha csak az a 400 prémium autó lenne benne? Akkor sem lenne benne több kidolgozott autó ha kivennék a standardokat. Ugyan úgy “”csak”” 400 autó lenne kidolgozva, de azok mellett meg nem lenne semmi. Egyébként a Forza szériában sincs több autó mint amennyi prémium autó a GT6-ban lesz, szóval innentől teljesen lényegtelen a hiszti a standard autók végett. Tekints rá pluszként.”

     • “A lényeg szerintem azon van, hogy Ilyen Baromságok és nagyotmondások helyett, maradhatak volna csöndben és az olyan alapdolgokat, mint a Fizika!, a hangok!, a Kocsik!, dolgozhatták volna ki rendesen…. de neeem…. nekik “”marketingelni”” kelll, meg nagyot mondani!”

     • Nem kell minden autóra verseny kipufogó, és akkor nem lesz egyen(porszívó)hang. Egyébként kissé el van túlozva ez a hangmizéria. Van sok olyan, ami nem jó, de van sok olyan is, ami kifejezetten gyönyörű hangú.A belső nézetet én is vártam anno, de amikor egyszer kormány mögé kerülve kipróbálhattam végre (a sok helyen mutogatott SONY állvánnyal), akkor csalódtam benne, nekem pl. a lökhárítónézet jött be. A belső talán akkor lenne jó, ha kb. 1 m-re lenne a fejedtől a TV (mint valami szélvédő), de persze embere válogatja…

   • rendben Béni.a pc biztos bedöngöli a gt6 ot,jó lesz neked az az arcade cucc XD

 19. “RENGETEG ÚJ INFÓ került fel a hivatalos oldalra!!!Olvassátok át. Annyira nem hosszú, mint elsőnek látszik.http://www.gran-turismo.com/hu/products/gt6/- Teljes autólista- Pálya lista (min lesz napszak, időjárás változás és min nem)…- GT6 Pályaszerkesztő””Egy Pályaszerkesztő funkciót is biztosítani tervezünk, ami egy későbbi frissítés során lesz elérhető, valamint, amellyel saját pályaelrendezéseket készíthetsz. Emellett egy mobilalkalmazást is megjeleníteni szándékozunk egy másik frissítésben, amely vezetés közben rögzíteni tudja egy valódi autó GPS menetadatait. Ezek, a GPS által rögzített, bejárt útvonalak bekerülnek pályaként a játékba.”””

 20. Gt 2 óta nem toltam a sorozatot. Az első viditől beszartam, szal ezt be kéne majd szerezni.

 21. Így látva azért, hogy mennyi ember mekkora melója van ebben a cuccban…tiszteletem.Tetszettek a trailerek, a végén még leporolom a jó öreg driving force pro-t.

 22. nem zavarna ha minden pályán lenne napszakváltás. 🙂