Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 6 – használati útmutató

A mai napon megjelent a PlayStation 3 exkluzív [B]Gran Turismo 6[/B]. Remélhetőleg minden előrendelő boldog tulajdonossá válik a mai nap folyamán. Egy biztos, ma az ismerőseim szinte mindegyikénél – és természetesen nálam is – ez a gém fog pörögni hajnalig.Addig viszont, amíg a munkából, iskolából hazaérkezünk, olvasgathatjuk a [a http://www.gran-turismo.com/hu/gt6/manual/]használati útmutatót[/a].[50382]Ha pedig már kezedben a játék vagy épp készülsz telepíteni, bonts egy sört/kólát/gyümölcslét, mert eltart majd egy darabig. Ha ezzel megvagy, jöhet az ígért első napi frissítés, ami 1,2GB. Hivatalos infó nincs még arról, mit tartalmaz, de íme egy lista, amit felhasználók állítottak össze – ezeket tapasztalták:- A Vision GT-t a kezdőmenübe rakták,- Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo ajándék,- Az Online rész módosult, a Community és a Quick Match egyelőre eltűnt belőle. Maradt az Open Lobby és a Seasonal Event,- A GT game szerver beindult,- Az autó tuning menü változott,- A Freshman Kupa bekerült a National B-be,- A státusz képernyő frissült,- Vezetés közben már látszik a gumi típusa a bal alsó sarokban.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Tegnapelőtt kaptam emailt a KSZ-től, hogy feladták, 6-n megkapom. Tegnap a futár küldött egyet, hogy 6-n megkapom. Felhívtam a futárszolgálatot ma, azt mondták biztos megkapom ma. Persze nem sikerült. Remélem holnap megjön.

  2. Ma megérkezett Konzolok Szervízétől (ezúton is köszönöm!) az Anniversary EditionAz ezzel járó Bónusz tartalmak letöltve 20 különleges autó :)+ az Ajándék DLC-s Precizós csomag 5 autója is letöltve!Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo bezsebelve :)http://www.youtube.com/watch?v=0_iULLlcsSo7 éves kisfiam első 2 versenyt simán hozta így 2 verseny megnyerve Ja és első 2 trófea is beszerezve!Mára sajna ennyi jutott mert holnap : iskola munka stb stb! 🙁

  3. Rohadtul várom már! Hozzám megérkezett szerencsére ma, egész pontosan még Agentnél van a példányom, mert még itt ülök a melóhelyen.

  4. Elörendeltem és game nincs, állítólag hétfön…. Akinek meg már pörög a gépében, jó szórakozást kívánok 🙂 Nyomjátok 1000 el 😀

  5. Nincs telepités…pontosabban folyamatosan telepit a háttérben uh csak a peccset kell leszedni, az meg netfüggő…de nekem oltári sz*r netem van és nekem is lennvolt fél óra alatt…azt felpakolja aztán indul is a móka…utána valamit még leszed…de az 2-3 perc…szal nem kell aggódni…gyorsan menni fog.Az intróhoz meg jó szórakozást…hangerőt fel…:)

  6. Nekem 250 MB-ot telepített, meg a patchet leszedte.

  7. Hmm…első napos sound patch?