Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 6 – biztosnak tűnik, hogy jön PS4-re is

Kazunori Yamauchi, a PlayStation exkluzív Gran Turismo autószimulátor széria rendezője egy E3 2013 interjúban végtelen egyszerűséggel csak annyit mondott, a nemrégiben PS3-ra bejelentett, idén debütáló [B]Gran Turismo 6[/B] PS4 változata természetesen megjelenik majd a jövőben. Az erre vonatkozó hivatalos hír “nemsokára” érkezik, de azért még egy kicsit várni kell rá…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A Gaikai rendszeren keresztül elérhető lesz Ps4-re, talán ez van a háttérben. GT6 port? Ebben az esetben mikor készül el a GT7? 2020? Logikátlan lépés. Gran Turismo 7 kell az új vasra minél előbb, nem egy eredetileg Ps3-as játék turbó verziója 2014 végén.

 2. akkor egyértelmű, hogy nálam ps3-ra kimarad.

 3. Ahogy Woodoo mondja . Asszem akkor ez 2 verzióban is meg lesz . :]

 4. És ha a PS4 & PS3 játékosok, akár egymás ellen is tudnának multizni… 🙂

 5. Jöjjön, de akkor legyen is PS4 játék, ne csak egy kicsit szebb PS3-as.

 6. Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem.

 7. Én Ps3-ra fogom megvenni mert legalább kihozzák belőle a maximumot! PS4-re majd ott lesz a 7. rész ami majd ténylegesen nextgen játék lesz!

 8. Kár Ps4re kiadni. Inkább a GT7tel foglalkoznának minthogy felturbózzák a GT6ot…

  • Csatlakozom az előttem szólóhoz

  • PS4-re a fejlesztés sokkal könnyebb, nem lesz nehéz átvinni a játékot, de nem is kellesz úgy lekorlátozni.Gyorsabb és effekt dúsabb lesz, az biztos.Szóval, akik inkább már a PS4-re összpontosítanak amúgy is, azoknak megéri, inkább arra venni, mivel rosszabb nem lesz, csak jobb, s így már megéri a fejlesztőknek is.Remek hír, hogy hozzák PS4-re is, így szellősebb lesz a játék, mint PS3-on, ha jól csinálják.

 9. Nyilván való volt ez szerintem. A generáció utolsó napjaiban csak PS3-ra kiadni lényegében értelmetlen lett volna, én inkább PS4-re veszem meg, és feltételezem nem én vagyok az egyetlen aki így gondolkodik.

  • Jóval többen veszik meg ps3-ra, szvsz százalékra lebontva 10-90 az arány vagy valahol ottan körül. Csak Ps4-re öngyilkosság lett volna kiadni.

   • “Mutasd meg légyszives az erre vonatkozó statisztikát, vagy tedd hozzá hogy “”szerintem””!Qrvára nem mindegy… Egyet értek, hogy többen veszik PS3-ra, de nem ekkora arányban. Szerintem!”

 10. Várható volt. Egyelőre elég a PS3-as verzió, de remélem nem ugyanaz lesz a PS4-es, hanem szebb-több.

 11. Akkor ebből már csak ps4 verza vétel lesz. Vagy, ha ugyanolyan lesz mint 3-on, akkor várok a GT 7-ig.Bár sok mindent még nem tudni róla, hogy 5.1 lesz, vagy rendes 6.

 12. Ez annyit jelent, hogy nekem két változatban is meglesz.. 🙂

  • Valahogy úgy. 🙂 Nagy az esély rá.Valahogy kétlem, hogy 2014 nyara előtt jönne PS4re is.Gondolom azért nem jelentik be még PS4re, hogy elsőnek mindenki vegye meg PS3-ra… utána ha kell neki vegyen egyet PS4re is.

 13. Most már tényleg az sem érdekel, ha a az egészet felhúzzák 1080p-be, rátolnak egy jó AA-t és mondjuk ami replay-ben megy 30 FPS-el, azt a pluszt itt rátolják PS4-en, ami meg csak elbírja úgy is 60-al. Pl. Moblur GT5-ben, ami azért kicsit nevetséges, hogy egy autós játékból kimaradt.A legfontosabb pedig az értelmes, normálisan összerakott karriermód + a multi. Remélem most egy befejezett, teljes játékot kapunk.A premium/standard ügyről volt szó? Remélem úgy eltűnik, mintha sosem lett volna ott.

 14. Nagyon helyes! Reméljük minél hamarabb megkapjuk! 😀