Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 5 – visszajelzések a készítőknek

A Playstation 3 exkluzív [B]Gran Turismo 5[/B] körül minden héten történik valami: most a játékosok szervezkednek. Miért jó ez nekünk? Azért, mert a site GT fanjai – akikre mint tudjuk figyel Kaz és a csapata – elhatározták, hogy segítenek a Sony-nak és a Polyphony Digitalnak a játék további fejlesztésében, javításában. (Nem utolsó sorban maguknak, nekünk.)Ezért aztán létrehoztak egy felületet, ahol szavazni lehet témákra, vagy akár újakat is kreálhatunk. A TOP ötletek között olyanok találhatóak mint a [i]játék, verseny közbeni mentés lehetősége, ingyenes letölthető tartalmak[/i] (pl. az SE verzióban lévő autók), [i]még több verseny, még több Race Modification, a B-Specben tekerési lehetőség[/i] (mint volt az a GT4-ben is), a [i]Replay opcióba szintén egy tekerés opció, még több pálya változó időjárással és napszak változással.[/i] Stb, stb. Sorolhatnám napestig. [28179]Ha érdekel és hangot adnál a szavadnak, nézz rá és szavazz te is. 25 szavazat áll rendelkezésedre, melyeket szét tudsz osztani – egyre max 3-at tehetsz.[A http://feedback.gtplanet.net/forums/96709-gt5-feedback]GT5 Feedback Forum[/A]Ezután pedig drukkoljunk a srácoknak, hogy legyen olyan, ami tényleg megvalósul mindebből!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. nemcsoda! annyit tököltek vele, hogy az nemigaz!

 2. hát, ráférne 1-2 +:) kell sok minden…

 3. Nem tuom ho miért ilyen felkapot ez aGT5 ez tényleg hihetetlen hogy menyi minden történik körülötte.

 4. A Gyurcsány mondjon le!!!

 5. az autos kéréshez trabant,warburg ? xD

 6. SZABADKEZET A PÁLYA-EDITORBAN !!!!

 7. szavazottam én is , save + hungaroring -re

 8. lehetne dlc-ként luxory car pack milyen jó is lenne bmw 7-es szériák s mercik a8-as audik :DDDDDD

 9. Végre azt érzi az ember, hogy törődnek vele.Ez egy nagyon jó ötlet.

  • ilyen cucc már régóta van ps3-hoz is, ott se nagyon kaptuk meg azt amit kértek az emberek, max fizetős Plus-ért cserébe. Mondjuk a Polyphony azért úgy néz ki egyelőre máshogy áll a vásárlóihoz mint a Sony, majd kiderül.

 10. Itt szavazni a PSN ID profilunkal tudunk?

 11. Annyi jó dolgot felvetettek, hogy egyelőre még dönteni sem tudok melyikre rakjam a voksomat.

 12. HAt jobb lenne ,ha lenne egyeb savazasi lehetoseg, de mar ez is vmi!

 13. Inkább valami reálisabbra szavazzatok. Pikes Peak pl. szuper lenne. Vagy ha már vágyak, akkor nekem Macao esne jól. 🙂

 14. +3 szavazat a Hungaroringrehajrá mindenki!

 15. “Szerintem Kaz-nak és a Sony-nak a legjobban az:””ingyenes letölthető tartalmak”” tetszik. :))))))))))))Bár a még több verseny, még több race modification se rossz(gondolom ezeket is ingyé’).Ezeket levonva a többi vállalható lehetne és én azzal is boldog lennék, tudniillik ha valamelyik játék megéri az árát akkor az a GT5.Ár/tartalom arányban.”

  • a versenyek már jonnek hetente ingyé:)miért ne lehetnének rendes ingyenes dlc-k is?pl standardból prémiumba konvertálás stb,stb…

   • mert nem jótékonysági intézmény a Polyphony…és mert a részvényesek szanaszéjjel rugdosnák Kaz seggét.Valszeg a letölthető dlc fizetősen is porrá alázza az összes letölthető tartalmat a store-on, ennek a játéknak nem kell cégér…

    • ők mondták,hogy majd patch formájában fognak jonni a standardból prémiumba átkonvertált autók.patchért nem hiszem,hogy pénzt fognak kérni…ha meg pénzért akarnák akkor DLC-t mondtak volna nem patchet.na meg ott vannak a seasonal eventek.azok is ingyen vannak és hetente 5 új versenyt hoznak.

 16. Megyek is szavazni:D

 17. Na szavaztam én is, remélem pár ötlet megvalósul.

  • “Második oldal: -erre is lehet dobni””More tracks””Some of the biggest tracks are not on the game and there isn’t much in my opinion, Spa, Silverstone, Donington, Paul ricard, Bahrain, Abu Dhabi, sao paulo, BUDAPEST, Valencia, Also bring all the old tracks from previous games, I’m sure you guys can think of more.”

 18. Én a Ferrari miatt indítanék szavazást. 10-12milla és nem lehet használni de az erősebb X1 igen. Meg a Gumik miatt miért megyek endurance versenyen tovább egy lágy gumival mint a hardal ?

 19. Jó kezdeményezés.Remélem a sok kérés nem csak süket fülekre talál.

 20. Pont 1 órája gondoltam, hogy írok egy emailt a polyphonynak : tegyenek bele mentést. Erre most látom ezt a hírt. KIRÁLY!.Remélem mihamarabb meg is valósulhatnak ezek.

 21. … bkter… mopst indítsam útjára a múltkori 40es listámat?… na nee.. :DBár ahogy látom pár már rögtön szerepel is fent.

 22. No le is szavaztam a 25-öt. Kevésnek éreztem :DAmúgy tényleg ne pazaroljátok el az első oldalon!!!

 23. Ötletes, mindenkképpen szavazok.

 24. Megyek is fel azonnal 🙂

 25. Lapozzatok túl az első oldalon, ott is vannak nagyon jó ötletek.

 26. A GT5 miatt vettem PS3-at, és nem izgattak a korai 8 pontos értékelések. Meg a Forzás összehasonlítások (XBOX-on az is meg van). Nem csalódtam a Polyphony-ban. Ez egy különálló, lélegző világ. Eddig sosem látott támogatással…

  • Szrenitem hülyességet mondassz, mert ecer fejre áltam a GT5-be egy standart modelell és ne vlot ajja a kocsinak kidogozva. Szerintme csaloddtam.

   • Szreintem is vérgatyi játké. Belemész 400-al a falba ls nem jajveszékel és liheg a a versenyzőbácsi. Há’ hol a szimulátyorémlény? :DDD

   • Én megértem a te álláspontodat is, de erről csak egy KÁ poén jut eszembe: A kocsi után érdeklődő papi megkérdezte az eladótól, hogy milyen a kocsi alja. Az meg csak annyit tudott rá mondani, hogy van neki. Tehát a lényeg, hogy ez egy teljesen lényegtelen dolog. Szerintem az sem lenne jobban ínyedre, ha csak egy szimpla textúra lenne ráhúzva a kocsi sima aljára. Komolyabban kidolgozni pedig időpocsékolás, mivel az autóknak a használati lehetőségei között nem igazán szerepel a fejtetőn állás :DAhogy írtad te is ez egy standart autónál történt, amiket köztudottak a GT4-ből egy az egyben áttettek a GT5-be.

 27. Hale Lujza!!