Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 5 – végre jön a DLC?

A válasz nem egyértelmű. Tulajdonképpen soha nem erősítették meg hivatalosan a Polyphony Digital részéről, hogy lesznek DLC-k a Playstation 3 exkluzív [B]Gran Turismo 5[/B]-höz, de mindenki bízik benne, hiszen ehhez a játékhoz még rengeteg mindent – autó, pálya, új versenyek – lehetne utólag hozzáadni. Meg aztán ez a trend is manapság…Szombaton történt azonban, hogy a francia PlayStation Blog-on egy Sony alkalmazott, Guillaume Couturier elkotyogta: “A Polyphony már elkezdte készíteni az új frissítést, DLC-nek kell következnie.”Azóta a kommentje szerkesztve lett és már sokkal tartózkodóbban fogalmaz: “A Polyphony már elkezdte készíteni az új frissítést, lehet, hogy DLC következik, de megerősíteni nem tudom.”Az is furcsa, hogy ez a mondat egy héttel a Sony vezető, Penrose Tackie mondata után hangzott el, aki azt mondta: “Méltányolom a reménykedést a DLC-re vonatkozóan, de figyeljétek a PlayStation Blogot további hírekért ezzel kapcsolatban.”Nos, ezek alapján nem lettünk okosabbak, de további kérdések merülnek fel, vagy reményt adhat a tény, hogy 25, a GT5-ben még nem használt pálya logója van elrejtve a Gran Turismo 5 B-Spec Remote Racing weboldalon.Továbbá azt se felejtsük el, hogy egy bizarr Red Bull blogbejegyzés is született még januárban, ami tippeket ad, hogy hogyan lehet megcsinálni a Pike’s Peak International Hill Climb pályát… ami nyílvánvalóan egy elszólás.[31619]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. jól jön ez mint egy falat kenyér:D

 2. Jöjjön .

 3. Ezek közül bizony pár pálya nagyon hiányzik. Jó lenne,ha tényleg érkezne pár a közeljövőben!

 4. Nekem is a Porsche-k, illetve az endurance-ok közbeni mentés lehetősége hiányzik a legjobban.

  • Van Porsche a játékban. Legalább ötféle.

   • tényleg? Porshe néven fut? Ha nem, akkor ez egy olcso megoldas, es 5db auto eleg gyatra…Biztos nem konnyü licencet szerezni, de ezert kerhetnenek 10 dolcsit dlc.kent!

    • A RUF EGY LÉTEZŐ MÁRKA!!!Mért lenne olcsó megoldás???http://www.ruf-automobile.de/de/de-index.php

     • “azt hittem a RUF olyan mint pl a “”two and a half men””-ben hogy nem Porshe, hanem Porsha, nőknek :Dakkor lehet VW helyett ABT és merci helyett Brabus auto?:)”

     • Gondolom japánban nehéz kimondani hogy Porsche…vagy csak nem célközönség így leszarják:) Merci,Audi benne van rendesen…Amúgy én tudjátok miket hiányolok?BMW 120 (prémium)BMW 320/335 Audi A4 kabrioPezsóóó 407 és társait (renóóó laguna)…szal az ilyen hétköznapibb autükat:/ Ezek a GT2ben olyan jópofák voltak.

     • és a legenda, az E30 M3…na az hun maradt?:S

     • utána néztem a témának, eddig ugye nem tudtam mi a szitu..:)EA szerződött a Porshe-val, és EA adhat tovább jogokat pl. a Forza játékhoz… (jó pénzért)kérdés, hogy GT6-ba sikerül-e a Porshe licensz!

     • “Hát igen. Talán annyiban örülhetünk, hogy már nem kell költeni a RUF-okra, mert szinte minden tuning benne van “”gyárilag””. A RUF egyébként korábban a Porsche hivatalos szervize volt, mostanság pedig szinte teljesen átépíti azokat. Sokak szerint így már nem Porsche.”

  • RUF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Kíváncsi leszek hogy akkor most mi az igaz…

 6. A DLC-t új pályákkal és autókkal,pedig biztos ,hogy be fogják jelenteni!Már csak attól tartok ,hogy nem ingyen fogják az nekünk kínálni!Bár ennyi várakozás után,meg olyan nyilatkozatok után ,miszerint még 2 év kellett volna a tökéletes befejezéshez.Elvárható lenne,hogy ne fél játékkal játszunk,hanem 2x ennyi pályával és sokkal több prémcsi verdával tuningolják, a gyorsban kilökött játékot!

 7. egy porshe addon jöhetne!

 8. Egy Infenion-nak nagyon tudnék örülni 🙂

 9. Seattle nagy kedvencem volt! Jó lenne, mert sok jó pályát tartalmaz(na).

 10. Engem csak akkor érdekelne, ha nulláról újraépített pályák lennének, nem a 4 Hádésített változatai.

 11. Ja majd a DLC + következö patch tartalmaz napi öt fagyit

 12. remélem a héten jön ,nem pedig 5 hónap mulva XDDD

 13. “””Méltányolom a reménykedést a DLC-re vonatkozóan, de figyeljétek a PlayStation Blogot további hírekért ezzel kapcsolatban.””””A Polyphony már elkezdte készíteni az új frissítést, lehet, hogy DLC következik, de megerősíteni nem tudom.””Odamegyek és valakinek befejelek egyet. Vagy mindenkinek, még nem tudom.”

 14. Pálya kozmetikázást akarok.

 15. Én egy k*rva patch-nek is örülnék, ami javítja a 1.10 után bekövetkezett hibákat, mert ez így nekem nem játék.

  • Hát annak én is örülnék ,egy normális time triált sem tudnak lebonyolitani kivéve amit az elözöt ,ezeket a mostani triálokat nem is értem hogy hogy gondolták, faltól falig lehet menni, az elsö 10 és követöi már nem is a pályán mennek hanem legszivesebben a pálya alatt mennének mert engedi a gép ,a lömani time triál az maga a borzalom igy elbaszni valamit ,hát ha tényleg ezek a pályák jönnének nem is várok csodát ezt most le lehet szögezni ,nekem az is megfelelne ha kijavitanák a vágásokat a mostaniakon és jöhetne egy exkluziv pálya is ,de szerintem csak a sima nurburgring jön változó idöjárással ,söt én azóta nem használtam a practice módot mióta elöször kibróbáltam mert nem azonos az online beállitott pályák tapadásához ,csak ha versenyzel practice-ben akkor azonos,én már nem is várok semmit hablatyolnak igy meg ugy 5 év hülyitésböl elég volt ,jó a játék igy is, minden plusz ami jön még akkor is jó ha lófa@szt nem ér

   • Szar az élet öcsi, hát még a GT5, nem is kéne neked erőltetni egyiket sem.

    • Én is nyomom a time trialt és bizony rohadt dühítő, hogy ember kiautózza a belét, a büdös paraszt csalók pedig simán megelőzik. És ez 7 hónapos hibája a játéknak.

    • Szar az élet öcsi,nézd meg a time triált a nordschleifén ,aztán meglátod miröl beszélek ,ráadásul ezt egy magyar csinálta ,ennyire látszik hogy te csak okoskodsz,most majd jól rábaszunk mert a következö patch csak ezt fogja kijavitani ,ezért mondtam hogy elbaszott egy játék ez.

   • Úristen, én tényleg nem szoktam senkit megszólni a komment minőségéért, de ezt mégis, hogy gondoltad? Tagolatlan, értelmezhetetlen katyvasz.

 16. Ez állat lenne!Én már egy verseny közbeni mentési lehetőségnek is örülnék, hogy végre nekieshessek a hosszabb futamoknak!

 17. Ha mostanában jönne egy DLC akkor azt bejelentették volna az E3-on, amit vártam de nem történt meg.

 18. Egyenlőre beérném azzal is, ha minden autóban lenne műszerfal nézet.

 19. SPA-t a népnek! 🙂

 20. Én abban bízom, hogy nem lesz annyira drága, de mindenképp megvesszük! 😛

 21. Én simán fizetnék érte. Jó lenne, ha lenne több prémium autó és Spa-Francorchamp – utóbbi lenne maga a megvalósult álom. 🙂

 22. kivancsi lettem.

 23. Ha jönne, újból elővenném a GT5-t. Hiányzik a változatosság, nagyon örülnék a DLC-nek! Bízom benne, hogy még a napokban bejelentik.

 24. Szeretettel várjuk a csomagot.