Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 5 – update és DLC

Ahogy azt ígérte a Polyphony Digital az előző DLC-t követően, érkezik a következő csomag is karácsony előtt, a Playstation 3 exkluzív [B]Gran Turismo 5[/B]-höz.A [B]Car Pack 2[/B] ára 3,99 dollár lesz, ami a következő autókat tartalmazza:- 2011 Mini Cooper S- 2010 Volkswagen Golf VI R- 2010 Volkswagen Scirocco R- 2012 Nissan GT-R Black edition R35Ezen kívül ajándékként kap mindenki egy [B]Gran Turismo Racing Kart 125 SP[/B]-t és [B]5 New Car Refresh[/B] kártyát, aki megveszi vagy megvette valamelyik DLC-t. Ennek a további feltétele, hogy a DLC-t telepíteni is kell egy héten belül.A New Car Refresh kártyák arra valók, hogy ha egy autón átalakításokat végzünk, ezek segítségével újjá varázsolhatjuk azokat. Most pedig jöjjön a frissítés, ami ezzel egy időben lesz elérhető.[B]Update 2.02[/B]- Standard autón is lehet felnit cserélni.- A beállításoknál lesz egy Copy ikon a beállítások másolására.- A GT Auto-ban lehetőség lesz arra, hogy megnézzük a különböző változtatások hatását az autón, mielőtt beszerelnénk (olajcsere, aerodinamikai alkatrészek, motor generál, verseny módosítás, stb.).- Ingyenes kuponok, melyekkel lehet kocsit mosni, olajat cserélni, motort felújítani, vagy a vázszerkezeten javítani GT Autóban. Mindenki kap 10-et, amint letölti a frissítést.- A Négyzet megnyomásakor a Car Kuponokat egyszerre is be lehet váltani.- A [Garage] és [Driver List] ikonoknál, az A/B Spec eventeknél, Special Eventeknél és Seasonal Eventeknél a Négyzet megnyomására feljön a [Garage], ekkor Háromszöget nyomva feljön a driver lista.- A My Lounge-ban be lehet állítani a résztvevők számát.- A szezonális versenyeknél egy csillag jelzi azokat, ahol már meg van az arany trófea szerezve.- Fejlesztették a versenyhangokat és -effekteket.- Finomítottak a Steering Assist Controlon. Nincs még vége. Aki letölti a frissítést, megkapja a [B]Toyota FT-86 2012[/B]-t.Ráadás: akik az októberi DLC-t letöltötték, most megkapják a családi csomagot. Ezt a store-ból lehet letölteni ingyen. Ennek segítségével már nem csak azon az accounton lehet a DLC-t használni, amin letöltöttük, de továbbra is csak ugyanazon a PS3-on használható.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Az a GT-R 😛 Nagyon fasza :]]

 2. Semmi esetre sincs valós DLC tartalma!Kapunk néhány autót ami kicsit más formában, de már megvan!Minek 10db GT-R???Ráadásul ahogy nézem jobb kormányos majdnem mind!Miért kell egy EU kocsit jobb kormánnyal a játékba tenni???Inkább pályát adnának!

 3. Ez mekkora király! Golf!! :)A Család csomag nagyon kell!

 4. Csak így tovább. Köszönjük.

 5. Én az összes DLC-t meg fogom venni ami jön. Jó ez is. =)

 6. De mik ezek az autóóók?1db új.és kész………. :((scirocco,nem autó,babakocsi.. )

 7. hát remélem igazi motorhangok lesznek végre! és igazi törés is jó lenne már!

 8. Hogy a hírhez is szóljak valamit, ezt a dlc-t mintha pont nekem találták volna ki. Kb. 4-5 font van az uk acc.-omon, amit eddig nem tudtam mire elkölteni! :)A fejlesztett hangokra kíváncsi vagyok.Csak így tovább PD!!!

 9. Az amerikaiak, angolok és ázsiaiak is használnak más régiós acc.-okat. Szerintem a Family Upgrade megoldja a magyar acc.-on is a DLC problémát. (lagalábbis remélem)Amivel a PD nem foglalkozik, az a lemez és DLC eltérő régiójából eredő probléme. Az acc. régiója semmit nem számít, csak az, hogy a lemezes játék, és a dlc régiója megegyezzen. Tehát eu gamehez eu dlc, usa gamehez usa dlc.

 10. Ha VIos Golfom lenne, Sciroccom, vagy Minim akkor ugranék érte és venném meg.de így ez felejtős,az elsőn viszont gondolkodom:)

 11. Végre jórészt európai autók kerülnek bele, még ha nem is a legjavából. Ezt a vázszerkezet javítást meg nem vágom, hogy mire jók…

 12. Kocsi packot még meggondolom. Semmi olyan extra nincs benne amire ugranék. Az elsö DLC csomagot tekintve még kevés is.

 13. Na végre egy olyan frissítés amiben nagyon sok nagyon hasznosnak tűnő dolog van 😀 Remélem jól fognak működni :DA DLC-t meg kénytelen leszek megvenni, mert az a GT-R nagyon kell 😀

 14. Háát ez igazán nagy öröm így karácsony táján. Köszönet érte!!! 😀

 15. Elfogadom a frissítést,köszönöm.

 16. A Tsukuba bugot nem akarják javítani,vagy az úgy jó?:O

 17. Az update meg az ingyen Toyota az jó, de a DLC-t most kihagyom.

 18. Így végre én is megvehetem a DLC-t, de akkor már nem aprózzuk el, lehúzás, vagy sem, én ezért is hajlandó leszek fizetni 🙂

  • Igazából nézőpont kérdése,. hogy mi lehúzás és mi nem. Én a Forza 3-hoz megvettem az összes DLC-t a FM4-hez is, ami eddig megjelent megvan és a GT5-höz is megveszem, mert szeretem az autós játékokat:)

 19. Örülök neki, de egy komolyabb pálya DLC-t is várok már:)

 20. “””A Négyzet megnyomásakor a Car Kuponokat egyszerre is be lehet váltani.””Végre! :)”

 21. Szinte már zavarba ejtően sok a lehetőség a GT5-ben. Ez persze jó dolog, örülünk neki. 🙂 És még nincs vége…

 22. “Megint olyan dolgoknak kéne örülnünk, amiknek már rég benne kellett volna lennie…persze mivel most jött most örülünk…Remélem a DLC kérdés megoldódik ha már megígérték…báár megint nem volt nehéz dolguk a DLC-vel, mert egy autó kivételével a többi már benne van a játékban! Na, jó a Golf nem teljesen ugyanaz!Imádom ezt a játékot etalon volt mindig is számomra, de ez azért kicsit “”vicces””….”

 23. Azt még mindig nem oldották meg, hogy EU-s játékhoz US felhasználóra lehessen telepíteni a DLC-t? Bocsi, de mostanában le vagyok maradva, és jók lennének a DLC-k így Karácsonyra, csak az US accomon vannak a mentések, és nem 10 percet játszottam eddig…

  • Szerintem azt nem is akarják megfoldani.

   • Köszi szépen. Akkor viszont sajnos kihagyom 🙁

   • Szerintem a családi csomag ezt megoldja.

    • Agent korábban ezt írta, a családi csomag bejelentésének alkalmával:Kisebb(?) üröm az örömben, hogy a hírek szerint a regionális kompatibilitás – állítólag – nem lesz az upgrade része, ezért akik mondjuk amerikai account alatt EU-s szoftvert futtatnak, továbbra sem tudják használni a DLC-t.

     • Kiderül 5 nap múlva. Mint ahogy az is, hogy angol store -os dlc megy-e magyar acc alól.

     • A blog.us.playstation.com oldalon erre utalás már nincs. Csak annyi van, hogy nem csak azon az acc-on lehet vele játszani amelyiken veszed és ugyanazon PS3-ra igaz csak. DE. Jön a magyar virtus és egy PS3-on több régiós acc van…. Erre nem igen gondolt a PD.Ez ugyanis csak arról szólna, hogy apa és fia(i) külön acc alatt játszva használhassa, ne kelljen megvenniük többször.

     • Ha az UK Store-ról megvenném akkor a Magyar Accon tudnék vele játszani? Gondolom nem, hiába Európai szoftverem van de nincs magyar Store.

 24. A Scirocco nagyon kellene gyönyörű!

 25. Na végre, családi csomag.

 26. Szépen bővítgetik. Én most leginkább a feljavított hangokra leszek kíváncsi, mert az a GT achilles sarka.