Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 5 – új képek és trailer

[25425]A Polyphony Digital kiadott pár friss képet és egy trailert a Playstation 3 exkluzív [B]Gran Turismo 5[/B]-ből – talán azért, mert így szeretnék tompítani a csúsztatott megjelenés által generált érzelemhullámokat.[YOUTUBE]-bl64-_ywrQ[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. jok a motor hangok

 2. Mikor jön mááááárrrrrrrrrrrrrrrrrrr…….

 3. hogy egy klasszikust idézzek, trailerrel tele a padlás! nem hiszem hogy valaha volt a történelemben bármi ami elött ennyi trailert kellett volna végignézni, talán a Biblia:D ha minden videot összekaparunk ami megjelent szerintem hosszabb mint végigmenni az endurance hall-on. The real waiting simulator!

 4. A trailer végén azért elég szépen muzsikál a kis nissan! 🙂

 5. Milyen hangja van már a Xanavi Nissannak, amikor visszavált!!!

 6. Nekem ez már nem elég, telhetetlen vagyok . Akarom akarom most mindet.

 7. durci murci:Dxd

 8. “Nem lenne baj hogy új trailer, csak legalább új “”jelenetek”” lennének benne, ezt már mind lehetett látni még képen is.”

  • A legtöbb már látható volt az E3-on bemutatott trailerben.A videó eleje pedig a fotómódról szól,azon belül is a választható helyszínekről.Egy Cőte d’Azur éjszakai vagy Spa-Francorchamps esős versenyt mutatnának az valóban újdonságnak számítana.Esetlegesen a rallyt is részletesebben lehetne bemutatni.

 9. hát ez BOMBA jó xDNem értem!: 6 vagy 4éve görcsölnek a programon és 1 olyan videót mutatnak, amibe az ember, úgy mozog ,mint egy selejtes robot-Robi a 60as évekből ! Simán elmenne a StarTrekbe James T. Kirk mellé …0:35-nél a a galambról ne is beszéljünk ! Utoljára ToMésJerrybe volt ilyen ,robot mozgású galamb…(tudom hogy, autós game és elviekben, engem se érdekelne ,de így hogy 6éve készül és minden héten ,újabb legendát regéltek róla, így nekem picit kiábrándító)0:24nél viszont gyönyörű a fa mozgása (szebb ,mint az életben :))

 10. Trailer? LOLEz nagyon kell, még úgysem volt elég kedvcsináló. Polyphony Pfff:-D

 11. Igazán kedveskedhetnének egy demoval , elég már ezekböl a képekből , videokból. Igaz már így is késő lenne, nem is értem őket miért nem teszik publikussá a prezentációs demot.

  • Én sem értem hogy mi az akadálya ennek!:S Nem hiszem hogy ettől visszaesnének az eladások majd, miért is lenne így. Sőt! De hát ők tudják!

 12. A minőség érdekében megéri rá várni!

 13. Fúú, vazzeg ! Őszintén sajnálom azokat a embereket, kik ezek után autós játékokat fejlesztenek.

 14. A játék kellene!:( De ha az nincs akkor meg egy demó, nem pedig pár kép… Milliót láttunk már belőle, most őszintén kit érdekel már ez ezek után? A játékon törjék magukat ne ilyeneken, hiszen nem ez volt az első csúsztatásuk hogy finoman fogalmazzak!…

  • “””nem ez volt az első csúsztatásuk hogy finoman fogalmazzak!…””Na akkor mesélj Te is, ez hányadik volt?”

   • erő, vagy berántott kézifékes csúsztatás?

   • Mikorra vártuk először a játékot? Igen, pontosan a PS3 megjelenése után nemsokkal. Én személy szerint emlékszem egy 2008-as pletyóra is már, de lehet hogy hivatalosan is be volt jelentve. Azóta meg már majd 3 év is eltelt. Akkor szerinted hányadik? Lehet hogy nem sok ilyen hivatalos dátum volt (fogalmam sincs szám szerint) de az ezek közötti idő hatalmas. És még mindíg csúsztatnak egyet, remélhetőleg az utolsót…

    • “Hagyjuk már ezeket a pletykákat.Mikor voltak hivatalos EU vagy USA megjelenések, amiket “”elcsúsztattak””?1-et mondj! 1-et!Félre ne érts, távol álljon tőlem, hogy védjem a Sony-t, vagy a PD-t, de enyhén szólva baromság, amit terjesztesz.”

     • Én nem terjesztek semmit, nehogy már megvádolj valamivel, kapj már az agyadhoz!:) Nyilván a pletyka vagy híresztelés nem egyen értékű a hivatalos bejelentéssel (ami ugye ugyanúgy szart se érhet, lásd a mostani esetet), de azt Te is belátod talán hogy nem 2 napja várjuk ezt a játékot. Én várok rá addig ameddig kell, de akkor is bosszantó dolgok ezek.

     • “Engem is bosszant, de ez van.Nem vádollak én semmivel.””nem ez volt az első csúsztatásuk hogy finoman fogalmazzak!…”””

     • Híresztelték, mégse volt igaz, bejelentették hivatalosan, mégse volt igaz! Van különbség? Én nem érzem hogy most jobban esett a dolog.

     • Fura szerzet vagy Te. Azt tudtad, hogy holnap világvége…?

     • nekem március rémlik, de nem 100 h az official volt. a késés mindenesetre a világ legnagyobb cinkje. mondjuk ettől ugyanúgy megveszi mindenki, szal mind1

     • Hülyéje. Ráadásul erőszakos hülye, az a legrosszabb.

 15. És ez nem szpojler? 😀

  • De! :DSPOILER!!!Ebben a videóban kiderül, hogy Jucika (Fiat 500, a régi) hogyan veri szarrá Terikét (SLS AMG Lorinser Triturbo Bicompressor V40 200V) egy 50 méteres gyorsuláson.

 16. szép, még a végén veszek egy példányt 🙂

 17. Cool!!!

 18. Már a ps2-es GT3 óta azt gondolom, hogy a PD ufók társasága. Egyszerűen hihetetlen, hogy nem látom a poligonokat csak az autókat, finoman folyik az egész és mindezt olyan bő tartalommal tolják az arcunkba, hogy aki beleköt -mondjuk a lelátókon a 2d-s emberkékbe-, az tényleg nem tud semmit élvezni. Ez lesz ennek a generációnak a csúcsa.

 19. Ettől csak jobban fáj, nem?