Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 5 – törés-videók

A múltkori [A http://playstationcommunity.hu/note/4183]offscreen törésképek után[/A] most két videón is csekkolható a Playstation 3 exkluzív [B]Gran Turismo 5[/B] sérülésmodelljének milyensége.Az első vidiben egy Lamborghini Gallardo, a másodikban egy Ferrari 458 lesz [i]puffos[/i].EU megjelenés: 2010. november 3.[YOUTUBE]JD_xC5sjs_s[/YOUTUBE][YOUTUBE]jv7bHsOTvKc[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Fps játéknál sem mondja senki, hogy teljesen mindegy hogyan animálják a találatot és ami utána következik és az nyomot hagy-e a környezeten mert az a lényeg hogy szimulál valamit valahogy. A valósághűbb élmény része a törés is, és nem csak a töréssel van némi gond, de maga a kontakt a palánkkal is furcsa.

 2. Hozzáteszem ez nem mindenkire vonatkozik aki játszik,csak a mentálisan gyenge emberekre,én ezekre értettem és nem az ötévesekre.

 3. Szerintem ha már raknak bele törést akkor az legyen fullos,vagy kár belepakolni az amúgy zsírkirály játékba.

 4. Látványosabb törésre számítottam.

 5. Beraktad ide adirt 2 ot aztan annak koze nincs ahoz a szimulaciohoz ami a gt5ben van!Egyszeru gyerekek nem kell itt fikazni senkinek agt 5ot azert mert ilyen szar a toresmodell!Kit erdekel,a lenyeg az h akarhany autos jatekkal jacottal idaaig azok kozul egyik sem kozeliti meg a gt elmenyt!Foleg ha egy logitech g25 os kormmannyal meg kokpittel tolod!Probaljatok csak ki pl az agyon ajnarozott nfs shiftet egy logi g25 el ugy hogy minden segitseget kikapcsoltok,befogtok szarni gyerekek h mien szar az elmeny!Vagy ott a grid az is egy fos kormannyal,vagy ott a forza abba is torik a kocsi de az is szar kormannyal,a gt kormannyal az isten es mondhat nekem barki barmit nem vagyok gt fan,volt 360 am is forzaztam !Szar volt!A gt4 ben sem volt tores megis egy naon osszetett jatek volt pl a forza 1 hez kepest!Az akkori nfs ekhez meg aztan foleg faja game volt a gt4!Keves olyan ember van aki vegigvitte a gt4 -et 99%ra!Ennyit errol a gt 5 fasza jatek lesz mind grafikailag mindpedig a vezetesi fizikat es a tartalmat nezve!A toresmodelt meg ki nem szarja le!N

 6. Hát engem ez az egész törés dolog nem érdekel, mert úgy is kikapcsolom. Nem egy roncsal akarok körözgetni mert egypár lúzer csak úgy tud elöbbre jutni multiba hogy mindenkit bezúz. Zúzásra meg ott a Burnout. A GT meg sosem erről szólt hanem a szép autókról.

 7. Szóval akinek nem tetszik ez a fajta a törés, az buta?

 8. Dettó ugyanaz folyik mint a Mafia2 esetében!…Tiszta szégyen, hogy magát gémernek tartó fazonok csak fikázni tudnak egy olyan játékot aminek még csak a demójával sem játszottak!Néhány kép, szar minőségű videó és már előre megmondják milyen a végleges játék!…Jó oké, de akkor privátban küldjétek már el légyszi a nyertes lottó számokat!! Nekem elég lesz egy 4-es is!(:Ha már ilyen nagytudásúak vagytok!Egyébként: akinek nem inge, ne vegye magára!

 9. A fikamatyikat megkérném arra,hogy legyenek szívesek belinkelni néhány képet (esetleg egy már létező másik játékból) arról,hogyan képzelik el a törést a GT5-ben.Ez már komolyan kezd a régi Cole – új Cole féle nyafogásra hasonlítani…

  • Nekem a töréssel semmi bajom. Valahogy én is így képzeltem el. Ugyanis, ha már egy ilyen csodajárgánnyal kellene lefutnom 10 kört és apró műhiba miatt az 1. körben nekibaszódok valaminek, akkor hadd ne húzzam a számat a maradék 9-ben, hogy de ocsmány. Az enyheséggel egyetértek, de a Lambo 10x ment falnak és nem lett baja – ez túlzás.Ettől függetlenül az előbb említett 3 jelző mellett kitartok.

   • Konkrétan nem a Lamborghini-s videóra gondoltam,mert az tényleg elég fura.Hanem a képekre,meg a többi vidire.Egyébként pont nem neked szántam 🙂

  • úgy ahogy a GTA-ba törik az autó! Az jó lenne, de nem ennél a játéknál. Ez nem roncsderbi.

 10. “Az ilyen embereknek érdemes szimulátort csinálni akik állandóan nekitosszák a falnak… szánalom palik…Ez egy vezetés szimulátor! Nem törés teszt szimulátor!! A játék legerősebb dolga, hogy ha kormánnyal nyomod, akkor ugyanazt csinálja az autó a képen, amit a valóságban is csinálna. Erre tanít, ezért csinálták. A törés az annyira huszadlagos, hogy iszonyat! És aki azzal jön, hogy a valóságban is szét törne a kocsi, annak annyit üzenek: “”A valóságban addig nem kapsz meg egy ilyen autót amíg neki mennél vele a falnak öcsem!””Uh a habzószájú vérpistikék ha törögetni akarnak menjenek keressenek más játékot, ezt meg engedjék át azoknak , akik tényleg vezetni szeretnének.”

  • Kurvara csak remelni tudom,h a tores nem a fizika rovasara ment, mert akkor osszes rinyalo segg aki torest akarta bekaphatja!!!

   • A fizikán mit értesz, ez csak egy konzol, soha nem lesz 100%-ban tökéletes a fizika, nem is lehet, ez nem a voyager holofedélzete. Itt játék élményt is kapni akar az ember, és ha olyan dolgot lát ami biztos nem létezik akkor kizökken belőle. De ha arra gondolsz hogy azért nem vette be az autó a kanyart, mert a törést is láthatóvá kellett tenni, ezért le lett terhelte azt a nagyon erős blureyes cell processzoros maratonra tervezett szuper hyper erős ps3-om, akkor az érdekes felvetés, mivel szerintem nem lehet nagy ügy manapság főleg egy ilyen erős hardvernél megoldani hogy változzon az a 10-en akárhány autó külseje, pláne hogy a környezettel sem kell terhelni (zárt pálya) azt a cellprocesszoros blureyes maratoni szuperkonzolt.

   • “Neked ilyen grafikával kellene kiadni a gt5-öt ez biztos nem veszélyezteti a “”fizikát””:http://www.youtube.com/watch?v=ehglJMdsaVo&feature=related

 11. Atzélpánczélból van a Lambo. Én személy szerint 3 jelzővel tudom illetni a játékot: gyönyörű, élethetű(nek kikiáltott fizika) és unalmas.

 12. Ezt mindennek lehet nevezni, csak éppen törésnek nem…….

 13. lol a lambó jól bírja :)http://www.youtube.com/watch?v=e9sQnXf4AHMamúgy tényleg lehetne más hír is a gt-ről, pl. a pályaszerkesztőről

 14. Már kicsit unalmas ez a törés téma, hogy egyből mindenki az extrém esetekre koncentrál. Tanuljál meg normálisan vezetni és akkor nem fogod összetörni. Meg a PD gondolom kisebb sérülésekre összpontosított, pl kanyarban összeér két autó oldala vagy kicsit elfékezed magad és belekoccansz az előtted lévő kocsiba, meg hasonlóak. Már unalmas, hogy le se szakadt az orra, meg ketté se tört a kocsi, meg a hasonló kijelentések. Aki kocsit akar törni, az menjen Burnout-ozni vagy mittomén. Aki GT-ben töri a kocsit az láma, nem neki való.

  • Szerintem nincs igazad,hamis képet mutat a fiatalabb generációnak,ha nem törik az autó.Mert kimennek az életbe vezetni azt hiszik majd,hogy egy páncél autóban ülnek.

   • Hát valahol a természetes szelekciónak érvényesülnie kell, meg az elején minden GT-nek ott van hogy ne vagánykodjál az utcán kocsival.

   • “LOL ezt az égbekiáltó baromságot. A “”fiatal generáció”” szerinted a GT5 elől ül be a kocsiba vezetni? Ötéveseknek és szefósoknak nem adnak jogsit.”

    • Hát szerintem meg nem hülyeség,és amikor 18 éves kölyök hazamegy fejbe lövi anyut,aput és még mindig azt hiszi hogy a call of duty-t játsza?

     • Ilyen erővel ne vetítsenek Superman filmet se, mert a szefós azt hiszi, hogy ha egy kék macskanadrágot felhúz, és kiugrik az ablakon, majd tud repülni.

     • Hát biztos van ilyen ember! Maga a játék szerintem nagyon jó lesz,de életszerütlen,hogy nem törik az autó és lepattan a falról 200Km/h sebességgel.És nálam ez elvesz a játék élményből.

 15. Teljessen felesleges GT5 hírnél kommenteket olvasni. Meg kell lesni az újabb képeket és videókat, aztán vágni a centit novemberig.

 16. Ez most komoly? o.0A Lamborghininek semmi baja nem lett …

 17. Nem olvastam el a kommenteket ,de gondolom itt is minden szar , fos meg ocsmány.

  • “Jaj,hát azért ez most már qrwa jó! Mindent szét lehet fikázni megjelenés előtt,de a GT az tabu!Ha megjelent és tényleg a világ “”leg””autós játéka (ahogy azt már g@ciunalomig hajtogatják mindenhol) akkor majd az befogja, aki szídta.Legyen majd ez elégtétel.”

  • Az hát, ezeknek semmi sem elég jó.

 18. Kovezzetek meg de amit EDDIG mutattak kepeken meg videokon a toresmodellrol az alapjan jobb lett volna ha hagyjak a picsaba az egeszet.

 19. A lambó az nem tört!!!

 20. Ez még ugyebár csak egy DEMO, szóval FELTÉTELEZEM, hogy a végleges játékban ennél egy magasabb szintű, finomítottabb törés lesz benne és akkor majd a józsi is megnyugszik (…. talán).:)

  • Ha még egy év lenne a megjelenésig akkor talán reménykedni lehetne benne, csak hogy lassan égetni kell a lemezeket. Valószínűleg komolyabb fejlesztés már nem lesz a játékon, amit most látunk az már a végleges változat lehet.

 21. “Azért az gáz, h a galardo telibekapta a falat és semmi… jó nem azt mondom, h “”tünjön el az orra”” mert az meg nem lenne játékosbarát, de azért vmi deformáció történhetett volna.”

 22. egy ilyen játéknál szerintem nem lényeges,hogy-hogyan torik az autó mint 1 F1-ben pl szóval tuti vétel.

 23. Gyerekek a Lambón nem látni hogy törne,de a Fekete ló az megvolt gyúrva egy kicsit 😀 Tuti vétel és nem a törésen fogok élvezkedni azt most megmondom!

 24. Tény: a PSC számos felhasználója:- 2 hónapot előre tud utazni az időbe- olyan jó megfigyelő, hogy akár egy concept art alapján megmondja hány lóerős lesz az új 7-es Audi- olyan szinten elégedetlen, hogy például neki a Dom Perignon se jó a pezsgők között

 25. gta4-ben pl sokkal jobb a törésmodell, ha 1-el nekimész egy másik autónak az is meglátszódik, itt meg 200-al nekimész a falnak és elmozdul a lökhárító, többet vártam, könyörgöm 2010 van nem?

 26. Azért még mindig várjuk meg a végleges verziót…

 27. Tetszetős… Nascarban kiv leszek, repülnek-e majd akkora alkatrészdarabok, mint élőben szokás! 😀

 28. Hát erre most mit mondjak ? a grafika qurva jó, a törés meg qurva szar eddig ezt szűrtem le a játékból . A hangulatot még nem tudom , de sebaj ps3-on ez el fog kelni az biztos.

  • Jaj de jó hogy benéztél ide is!:D

   • Ugye? direkt a te kedvedért 😀 De most komolyan nincs igazam ?

    • Nincs, mert pár demó videónál többet még nem tudunk a játékról!! Ismétlem: DEMÓ(ergó nem végleges build)De tegyük fel hogy igazad van: mi a fontosabb neked? Az hogy qrva jó legyen a grafika vagy hogy qrva élethű legyen a törés?? Jó persze rá lehet vágni hogy mindkettő ugyanolyan fontos, de akkor inkább úgy kérdezem hogy melyik az előrevalóbb?

     • Hagyd rá, nem tudsz mit kezdeni vele. Egy unatkozó kisiskolást, akit leckeírás után a számítógéphez enged az anyukája, nem hogy meggyőzni nem tudod, hanem meg se tudod értetni vele, amit mondasz. Csak fölidegesíted magad…

     • és mondjuk te honnan tudod hogy kisiskolás vagyok? :)ennyi erővel én is tudom milyen lesz a végleges játék

     • Fogd vissza magad kisfiam !

     • Akinek nem inge. ne vegye magára. Konkrétan nem neveztem meg senkit. (Vagy talán érzékeny témát érintettem? *gondolkodik*) Amúgy meg szerintem, aki az előbbiekhez hasonló módon tesz kijelentéseket, kommunikál és állít fel logikai láncokat meg ok-okozati következtetéseket, arról szerintem mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül lehet feltételezni, hogy nem egy felnőtt férfihez méltó gondolkodási móddal rendelkezik.Ja és megjegyzésképpen szerintem pont a játék legkevésbé jelentős eleméről vitatkozunk…

     • Hogyne lenne már jelentős. Főleg ha azt nézzük hogy a Mafia 2-nél azon ment a sírás, hogy jajj nincs fű. Ez egy autós játéknál szerintem fontos paraméter.

     • “””Kinek a pap, kinek a paplan”” Nekem annyira nem olyan fontos tényező a törés, például sokkal jobban örülnék ha az autók 100%-a lenne premium kategória (vagy mi?) és nem csak a töredékük vagy például sokkal több egzotikusabb versenyhelyszín lenne (Dubai, Vegas, Andok stb.). De azt is meg tudom érteni aki számára az autók sérülése jelentősebb elem.Mindenkinek, minden téren sohasem lehet megfelelni.”

     • Persze ez egyénfüggő.Amúgy nekem tökmind1, úgyse fogok játszani vele.

     • Természetesen a hangulat és nem a garfika , mert a hangulaton vn a hangsúly szerintem a grafikát azt felesleges vitatni mert aki azt mondja rá hogy szar az vagy nem lát vagy pedig szivacsosok közé tartozik . De azért ha egy játék sokáig készül akkor már ilyen kis apróságot megcsinálhattak volna becsülettel .

  • Ha tényleg UFO vagy, akkor most legszívesebben rád küldeném a Will Smith-t meg Tommy Lee Jones-t, hogy lőjék szét a seggedet, legalább annyira mint annak a csótánynak az első MIB-ből…

 29. Lehet vak vagyok de a gallardon egy karcolást se láttam nemhogy törést.

 30. martin esetleg ezt is beakhatod a hirbe: http://www.youtube.com/watch?v=h5qsOQzfqL8&feature=player_embeddedez a legfrisebb best buy aruhazban keszult vidi 🙂

 31. latom martin figyelemmel kiseri a gt5 topikunkat is :)mar alig varom. viszont vki kicsorhatna a demot vagy adjak mar ki 🙁 bar tgs-nel hamarabb tuti nem lesz psn-en demo :(:(:(