Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 5 – tölthető az 1.05-ös patch

A Polyphony Digital tényleg folyamatosan csinosítja programját, ahogy ígérte: most kora délután fellőtték a netre a Playstation 3 exkluzív [B]Gran Turismo 5[/B] legújabb – karácsonyi? – javítócsomagját, mely 608MB méretű és az 1.05 verziószámot viseli. A patch még nagyon friss és meleg, így nem is tudom 100%-ra pontosan a részleteket, hogy milyen változtatásokat eszközöl – folyamatosan frissítem a hírt, ahogy kiderülnek a dolgok. Egy biztos: ismét zsírkirány újításokat kaptunk! Amit látok:- Megnyílt a Nürburgring Nordschiefe Type V 4 és 24-órás Endurance verseny az Arcade és Practice módokban (és még valami Level 15 után…)- A GT módba bekerült a “Seasonal Events” (szezonális futamok/események) menüpont – ez most éppen három speckó versenyt kínál A-Spec-ben, nyereményekkel (Bonus Race No. 1, Time Trial No. 1, Drift Trial No. 1)- A GT módba bekerült az Online Collector’s Dealership menüpont ritka és közkedvelt kocsikkal (egy rakat használt autót kínál gyűjtőknek és versenyekhez)- Új “Driving Distance” (levezetett kilométer) és “Number of Wins” (nyert versenyek száma) figyelő az Online versenyeknél, tehát mostantól az elért [Open Lobby] és [My Lounge] eredmények kihatnak a [Profile] és [Garage] statisztikára = újabb nyeremények- Mostantól online versenymódban nyeremények és XP várja a játékosokat!- Mostantól 2011 januárjáig “extra nyeremények” (gyk. több pénz) járnak az A-Spec és B-Spec módokban sikeresen teljesített versenyekért, a könnyebb fejlődés érdekében- Mostantól azonnal és egyszerűen újrafutható bármelyik A-B verseny anélkül, hogy ki kéne lépni a főmenübe – praktikus, ha valamilyen beállítást akarsz megváltoztatni és rögtön újrapróbálni- Mostantól Practice módban is be lehet kapcsolni a sérülést: Light/Heavy- Online be lehet állítani, hogy az első helyezett célba érésétől számítva hány másodperc után érjen véget a verseny. Ez eddig 20mp volt, most egészen 180mp-ig skálázható. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy Le Mans és a Nürburgring kivételével minden NEM lekörözött versenyző a célba tudja hozni a verdáját. – Bekerült a “Race Information Display” képernyő: [Start]-[Quick Options], vagy [Race Display] az [Options] menüben- [U]Másolható végre a GT5-ös save file(!)[/U]- Bekerült a “User BGM” zenemenü: [Options]-[Hardware]-[Audio] menü [Personal BGM] pont, vagy [GT Mode]-[Music Library] menü- A “Red Bull X1”-et mostantól “Red Bull X2010”-nek hívják…és még néhány apróság.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nekem olyan gondon van, hogy eddig apu játszott a saját gépén gt5-el, usbre kimentette nekem, viszont ha sajátomra dugom nem tölti be a mentését – gyakorlatilag nulláról kezdi, mi lehet a gond? és hogy oldjam meg? 🙂

 2. HUN_hatrix mondta jól:én is meg találtam,játék közben start és ott a beállításokban a leg felső opcióban ki lehet kapcsolni!!!!Király!!!!!!!!!!!!!! 😀

 3. na, akkor én most meghajlok a PD előtt. RESPECT!

 4. A hud az a rengeteg fölösleges(számomra)kijelző a képernyő alján,meg kétoldalt!Köridő,helyezések,km óra ,sebesség kijelző,fényszóró,kipörgés jelző ,stb,stbNekem elég az út,az autóm,és az ellenfelek,semmi más nem kell!!! :DNa jó még egy rohadt g25,vagy g27 kellene mert már tényleg meg őőőőrülök nélküle… 🙁

  • “Ja már vágom! Tényleg van néhány dolog ami fölösleges mert úgyse nézi senki. De azért az se lenne jó ha full “”üres”” lenne a képernyő. Csak van egy fílingje ha látod az infókat.”

 5. srácok én eskű nem találom?! buta vagyok segítsetek 😀

 6. Ez király ,hogy máris van látszata az igéreteiknek!! Le a kalappal!De a dinamikus árnyékokat tényleg kikapcsolhatnák ,mert igen csak illúzióromboló!! :(És persze a HUD off is jól jönne!!!! :DDe amúgy imááádom!!!!Isten császár a gém!!! :DÉpp most értem haza Debrecenből(Pesti vok)kapcsolom is be peccselni a kicsikét!! 😀

 7. Elképesztő patch, nincs megállás!

 8. “Pont karácsonyra terveztem,hogy beülök a gép elé tűzálló overálban és egy “”kiskőrösi”” bukóval a fejemen fogok igazi profi versenyzővé válni a GT-ben:)Nagyon kellemesek az újítások…látszik,hogy figyelik a visszajelzéseket a készítők és igyekeznek tökéletesíteni a játékot.”

 9. azt az idegesitő árnyékokat kellene valahogy helyrehozni valahogy, meg valami realisztikusabb törést kéne még na meg grafika.

 10. Ezek mind-mind jó hírek!Köszönjük!

 11. Tegnap este nekem is volt gondom az új patch-el.Ugyan azt csinálta mint az előző előtt.Fagyott,nem indult,de aztán 11 után beindult és kerestem agy csomó lóvét meg vettem pár új verdát.

 12. Feltettem patchot toltam 1 szeriat es kifagyott. Hurra… Taps…

 13. Senki nincs még aki a közeljövőben Szegeden meg tudná kicsit velem kóstoltatni a játékot? Sajna még mindig nem tudtam próbát tenni vele. :((

 14. Martin: Az a negatív robot volt a legjobb karakter a filmben. Az a film is lehetett volna jobb! :))))

 15. szerintetek ha lehet másolni a mentést akkor ha pl letölötök egy oian mentést ahol minden arany akkor beis adja azt a trófeát? 😀

 16. Ezek értelmes javítások.Ilyen egy nem csak bugfix update.

 17. Hihetetlen mennyire odafigyelnek!követendő példa MINDEN fejlesztőcég előtt!Csak így tovább PB! 🙂

 18. Ja! És Practice módban is be lehet most már kapcsolni a sérülést. Light/Heavy.

 19. ÁÁÁ ez az töltöm is le jupppyyy 😀

 20. Vannak benne igen hasznos dolgok!!!!

 21. de jó,hogy nem nagyon érünk rá játszani februárig,….

 22. Nagyon komoly ez a frissítés …. így tovább, így kéne minden játéknál!!!

 23. Hihetetlen mennyi jó és hasznos javítás, fejlesztés!!!!!

 24. Nagyon jó és hasznos újdonság:Online be lehet állítani, hogy az első helyezett célba érésétől számítva hány másodperc után érjen véget a verseny. Ez eddig 20 mp volt, most egészen 180 mp-ig skálázható. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy Le Mans és a Nürburgring kivételével minden NEM lekörözött versenyző a célba tudja hozni a verdáját. Mérgesítő volt, hogy 1 órán keresztül mész egy versenyen és a végén nem érsz célba a 20 mp-es szabály miatt.Köszönöm PD

 25. Aki meg megveszi februárban az tölthet majd 10-20 gigát ha ez igy megy tovább 🙂

 26. Tokyo nekem is meg van aranyra.A Nissanos 3. lettem.Akinek több is meg van már aranyra írja már le h milyen beállításokkal ment.Előre is köszi.Még egy: mi ez a User BGM??? Ez eddig is volt nem?

  • A nissanost GT-R ’07-el csináltam felhúzva max bhp-re, egyébként mindegyikhez drivetrain, body upgradek, esetleg transmission, a chevroletesnél állítani kellett a max sebességet mert kevés volt a default.

  • Saját zenét lehet berakni. Eddig csak verseny közbe szólt a saját zene (trófeát is adott érte), de most be lehet állítani a menű zenét is külön.

 27. Nálam 15megással 7perc volt.. gondolom nálad sem a sávszél miatt tartott olyan sokáig, inkább az lehetett a baj, hogy tűzfal mögül néha megmakacsolja magát a psn.

 28. Most akkor vagy sokunknak nem okés a net vagy vmi más a bibi, mert nekem is 7órát ír ki hátralevő időnek (5megás externet) 🙁

 29. Minden jó! Mikor vehetem le a rohadt HUD-ot???? Engem az zavar csak. Na megyen onlányozni, oszt gyűjtök pénzt, ha már kicsaltam a 787B-t egy kamu acc.-al! 🙂

 30. Mi van akkor ha valaki februárban veszi meg? Az alapból is hátrányban van és ez a januárig extra lóvé még rátesz egy lapáttal. Ez nem korrekt!Seasonal events királyság, remélem folytatják!Korrekt a gyorsaság bár Yamauchi anno azt nyilatkozta, hogy azért jön később a GT5 mert kész játékot akarnak kiadni. Mint látható ez nem sikerült. Persze még így is az egyik legjobb fejlesztő a Polyphony.

  • “Miből lenne hátrányba? Eddig is mindenki elboldogult jól ez csak egy extra. Semmivel nincs hátrányba, mert aki fejlettebb annak nem lesz gyorsabb a kocsija, nem kap nitrót, meg extra tapadást, meg kisebb gumikopást.Online meg úgyis úgy rendezik a versenyeket, hogy mindenki egyenlő eséllyel induljon.Egyedül az “”Seasonal Events”” versenyekről maradnak le.Más játékokban, online FPS-eknél is van Extra XP hétvége… na ott szívás, mert azt online használod fel és ott tényleg előnyhöz jutsz azáltal ha több az EXP-d, mert megnyithatsz jobb fegyver, nagyobb sebzést… stb., de itt extra pénz miatt nem vagy előnyben.”

   • Lehet rosszul fogalmaztam. Nm hátrány, hanem cumi. :)))Nem online gondoltam, hanem az offline versenyben lassabban fog haladni, szívni fog az egyre jobb autót követelő versenyekkel.

  • Haver, te olyan vagy, mint a Galaxis Útikalauz sztoriban a negatív robot. Most KARÁCSONY van, ezért ad a Polyphony most a vásárlóknak ajándékba XP-t és pénzt. Érted, te megveszed még 2010-ben, ők meg így honorálják. Még jó hogy nem már azt reklamálod, miért nem kapsz februárban karácsonyi ajándékot. Az eszem megáll. Szerinted aki most kezdi a WoW-ot, az reklamál a Blizzardnál, hogy van aki már LV80-as full tierben?

  • Ez a Patch nem javítás, hanem bővítés! Óriási a különbség!

 31. “A legkirályabb újdonság a “”Seasonal Events”” mindig frissülni fog így szavatosság növelő, mert mindig lesznek új versenyek, amiket teljesíteni lehet. Éppen most csináltam meg az egyik Tokyo versenyt, másodikra sikerült de nagyon szoros lett a vége.Lóerő + súly + gumi korlátozás.EZ A KIRÁLY!Csak miért nem lehetett ezt a teljes játék összes versenyére bevezetni?”

 32. “User BGM eddig is volt. A többi “”újítás”” közül van egypár, ami tetszik. Viszont az nevetséges, hogy nem tudták alapból belerakni őket a játékba. Nagyon összecsapott lett a cucc, szép lassan azért formálódik, de már kb mindenki megunja a játékot, mire a toldozgatásokkal teljes lesz.”

 33. na akkor ezt be kellene nézni:D

 34. Zsohi, martin: THXAkkor még dolgozok rajta!

 35. TÖRNEK A STANDARD AUTÓK!!!!bspecbe legalábbis.

 36. Remélem este lesz netem( dunaweb 2 mega pffff). 16. szinten vagyok még, kell a lové és az xp. Ugy tünik megint éjfél után fekszek le…

 37. Végre . Készítek is egy biztonsági mentést . Azonnal -lvl. 24 , sz@r lenne ( lett ) volna elbukni . Csak így tovább PD . GT5 a császár .

 38. Megcsináltam az első seasonal eventet 2. helyre és 140k credit és 15k xp 😀 elég jó

 39. B-Spec Extreme American első hely: 117 ezer credit és 11697XP!

 40. Nem azért, de a Sony igazán cseszhetne valamit ennek a GT szervernek.A GT5P alatt is botrányos volt a patch letöltés és most is az.30Mb-os nettel a 600Mb-ot 1óra alatt szedi le.Vicc!

 41. Ezek szerint a Polyphony TÉNYLEG komolyan gondolta, hogy bővítgetik a játékot. Ez 1 korrekt update!

 42. Az új garázs jól jött, gyorsan megvettem az F1-es kocsit.

 43. tök jó végre,le is másoltam a mentést:)

 44. Dől a lé. Daytona egy aranybánya lett.

  • Ha tegnap tudom, hogy ma ilyen szintű tápolás veszi kezdetét akkor hagytam volna mára azt a három endurance versenyt, 60 kör kétszer utána a 4órás a mazdával amibe benne van 230 kör. Most kezdhetem újra 😀

  • Nagyszerű már csak időt kéne szakítani rá..Ott lehet a legjobban keresni?:)

 45. Ennek örömére én is lefutok pár versenyt, pedig nem akartam nekiállni az expert eventeknek amíg meg nem érkezik a kormány 🙂

 46. Online fejlődés??? Na végre!

 47. Nagyszerű dolgokat raktak bele,csak így tovább.

 48. háháááÉn meg most nyomatom B-speciálban a Super GT sorozatot. (1óra) Ha előtte updatelek, lehet kapok 5X annyi kreditet az első helyért? :/

 49. Még 2 óra meló, és megyek haza. Ezek után alig tudok nyugton ülni. Mindjárt bezárok és lelépek. A baj csak az hogy forgalmista vagyok, és lenne egy kis gubanc ha megállnának a vonatok. Este pénzgyüjtés lesz. Nem akarok lemaradni a jó kis használtautókról.

 50. Rohanok, szedem!

 51. Na ez nagyon jól hangzik!Mindjárt le is töltöm.

 52. LIKELIKELIKELIKE

 53. Fú gyerekek, elég szépen osztja most a pénzt a program!

 54. Ez jó hír, főleg az online xp. Majd leszedem nemsokára.

 55. épp ezért fogom megvárni a platinumot.

  • szerinted a platina kiadásra ráteszik az online patchot??? Ne álmodozz.

   • akkor gamofyear kiadást. bánomis én. 40 gigás vinyón ilyen majd gigányi patch-eket nem engedhetek meg magamnak.

    • Nem nyert game of the year díjat mert nem is volt jelölve. Akkor is leghamarabb 2012-ben lenne ilyen kiadás.A platinumra meg tuti nem teszik rá… amúgy ez nem Dlc…. azokat szokták rápakolni a lemezre….Venned kell egy nagyobb vinyót…

 56. Királyság!

 57. “””Mostantól azonnal és egyszerűen újrafutható bármelyik A-B verseny anélkül, hogy ki kéne lépni a főmenübe – praktikus, ha valamilyen beállítást akarsz megváltoztatni és rögtön újrapróbálni””Végre!”

 58. ezt akarta a nép hát megkapta

 59. Ez igen!

 60. szorgos kis hangya fejlesztők azthitték kijött a game,jöhet a karácsonyi pihi.Kaz máshogy gondolta.

 61. Én még az 1.03-asra sem frissítettem. :-)Nem baj, majd most!

 62. qrvajó, ebben bíztam, h sok a bosszantó hiba, de folyamatos fejlesztésekkel vitathatatlanul A LEGNAGYOBBÁ válik.

 63. most nézem 608 mb??? akkor el is indítom, az az én netemmel van vagy 1,5h…

 64. Nagyon zsír, köszi PD!

 65. aaaaaaaaaaaaaaaaaa1.online xp!!!!!!!!2. másolható save file!!!!!!!!!!ez az eddigi legjobb hír a psc-n! köszi martin!köszi pd!:D

 66. január végéig, addig mindenhol megnövekedett xp, cash jár

 67. Nagy respect a PD-nek! Nagyon királyok ezek az újítások 😀

 68. Superspeedway-indy 5 kör 117.000Ez meddig marad így ?

 69. Na ezért nem toltam én online, ha most már azért is kapunk valamit, megyek online én is, mert eddig csak elfecsérelt idő volt.

 70. Csupacsupa finomság:) PD <3

 71. Szeretem ezt a tempót, mennyiséget, ha így folytatják soha nem fogok szabadulni a gt5 elől. Talán ha kijön a 6 akkor esélyes lesz:D

 72. hát én szerintem majd csak a dlc verziót veszem meg

 73. Most töltöm lefelé, nemsoká csekkolom.Csak így tovább PD!

 74. ÉLJEN!!!!!