Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Gran Turismo 5 – öviddel a GT PSP után””

Kazunori Yamauchi, a Polyphony Digital főembere a DailyMotion weboldalnak adott interjújában a következőket mondta:[I]”Nagyon hálásak vagyunk azért, hogy ennyi embert érdekel a Gran Turismo 5. A game a GT PSP után fog nem sokkal megjelenni.”[/I]A Gran Turismo PSP változatát 2009. október 1-re ígérik. A GT5 kint van játszható formában a Gamescom kiállításon.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “A helyett, hogy egymást bántanánk inkább örüljünk a híreknek. Senki nem tudja biztosan a megjelenési dátumot de mindenhol 2009 Q4 van még a hivatalos brossúrán is tehát kár lehordani mindenkit aki szerint Decemberben jön. Nem okoskodás ez és ettől senki nem Isten de 99%, hogy megjelenik idén. Van aki szerint nem? Akkor sem kéne lekezelni senkit a “”nagyon nagy okosoknak”” mert szerintük senki nem tud semmit (biztosat ugye csak Yamauchi tud) és mindenki hülye aki biztosan hisz benne.”

 2. “Azt hiszem ez a hír itt a GT megjelenéséről szól, nem pedig arról, hogy ki az igaz májer, de ha már off: – a “”2009.09.30″”-at enyhén túlzásnak tartom, meg az ingyenreklámot is. További szép napot!”

  • “Ezt látod nagyon rosszul tudod! Semmi más lényeg nincs, csak az, hogy “”nekünk már sziktóberben megsúgták””, illetve “”láttam egy kif*szom boltnál már előrendelhető””. :D”

 3. Roxas Cheapboy Csabinak igaza van, 2009 Q4 a megjelenése a GT5 nek!!!!http://www.gtplanet.net/

 4. szerintem valami meglepetés van készülőben, hmm…

 5. december 4! :)http://www.shopto.net/PS3/GAMES/PS3GR04-Gran%20Turismo%205.html

 6. A játék hivatalos adatlapja szerint 2009 negyedik negyedévében jelenik meg. Ez még nem csukja ki, hogy kizárólag japánban, de legalább már ilyen is van.

 7. Úgy látszik az online shop-oknak szerencsére igazuk volt, a 2009 dec. megjelenésben.

 8. szerintem még az idén jőn, jó lenne, majd meglátjuk….

 9. nov. 1. ? :)bejólenne!

 10. meg a karácsonyi ajándékom..(remélem)

 11. Vissza a témához:Ha idén kijön, annak nagyon örülnék. De ha nem, akkor nem bosszankodom, szerintem tök mindegy, hogy októberben vagy novemberben fog ütni… Szerintem. 😀

 12. “Sztem sokkal jobb lenne a cím így: Gran Turismo 5 – “”röviddel a GT PSP elött”” :D”

 13. szerintem hagyhatták volna ezt a törésmodellt a túróba és inkább a normál játékot kalapálhatták volna össze 100%-osra és majd a következő részre ráértek volna vele foglalkozni, nem is igazán értem, miért kellett annyira sirni utána – anno PS2-tőt WRC4 és a GT4 miatt vettem, elég szomorú, hogy lassan 3 éves jelen generáció alatt nincs egy normális rally vagy pályaverseny, Evolution studio visszatérhetne a Motorstormozásból a WRC-hez, a GT5-töt meg már placcra kellett volna dobniuk törésmodell nélkül, szerintem aki szerette az előzőeket, igy is szerette volna: mondhatnám, hogy bevágom a durcát és más alternativ után nézek, de még ezt sem tudom, max bevágni a durcát, mert a WRC és GT szériára nincs alternativa semmilyen más platformon (stilusban igen, de minőségben, játékélményben és tartalomban megközelitőleg sem)…kipróbáltam tegnap a Dirt2 demoját és elment a maradék életkedvem is, könyörgöm: jelenjen már meg a GT5 és az Evolution studio készitsen újabb WRC-t

  • Mivel a GT5 ben van hivatalos FIA WRC (meg Nascar) így valszeg egyenlőre nem lesz külön WRC játék. Remélem a GT5 ben a Rally is ki lesz dolgozva mert a GT4 ben elég béna volt egy Colin vagy WRC hez képest.

 14. Szerintem csiszolgatják még egy kicsit és végre 2010-ben kijön a GT5…és szétbüntet mindent.

 15. Bizonyos mértékben alátámasztom, mert az interjút készítő tag ott nyomta keményen a GT5-öt, vannak videók a DailyMotion, de amit én láttam az francia nyelvű volt, Yamauchi Úr pedig a saját anyanyelvén szólal meg a videóban.

 16. Ha azt nézzük, hogy a PSP s GT t a Júniusi E3 on jelentették be Október 1. megjelenéssel akkor a GT5 Decemberi megjelenése is megtörténhet a Szeptemberi TGS en. Yamauchi GT5 megjelenés röviddel a GT PSP után és a Sony s ember szerinti nagy bejelentés várható hamarosan a GT5 el kapcsolatban szerint idén meg fog jelenni. A konkurencia miatt is ki kell hozni, már így is eleget csúszott….A GT6 ot vajon hány évig fogják csinálni, 10?

 17. Én is így vagyok vele.

 18. remélem 2009ben jön, mert már nagyon kellene 🙂

 19. “Ha már kereskedés : jópár hazai boltba érkeztek teljesen új olyan PS2-es játékok amikből évekig egy darabot se lehetett kapni ( pl. MGS3 Steelbook, SH2 first print, SH3 first print stb.) . Valaki visszatartotta az árut vagy ez újranyomás, “” reprint “” ?”

 20. A SCEE tegnap küldött egy sms-t, miszerint a játék 2009. október 32-én fog kijönni 25 óra 41 perckor. Lehet rajtam röhögni, de nem érdekel. Amúgy én személy szerint nem hiszek nekik. Szerintem rákoncentrálnak a riválisra. Karácsony előtt valamivel (ez az én tippem)

 21. Tök mindegy mikor, csak jönne mááár!!!!!!!!!!!!!

 22. Nagyon reménykedem a 2009-es megjelenésen! Számomra a GramTurismo az autós játék, majd messze utána a többi stuff. Hatalmas pofon lenne a Microsoft-nak ha tényleg kijönne az idén, főleg ha a Forza-val kb egy időben.

 23. 2010. tavasz.

 24. “http://playstationcommunity.hu/note/2002008.10.31.Ennyit arról, mióta lehet “”tudni””.”

 25. Én a GT5 mellé pénzt és időt is kérek. Mert ez már sok lesz egyszerre! de nem baj! most jó PS3 tulajnak lenni! 😀 Yesss! A PS ereje! 😀

 26. Idén fog az megjelenni ha elhiszitek hanem

 27. Szerintem December eleje.

 28. Sztem is idei megjelenés lesz és hogy minden régióban nagyjából egyszerre jelenik meg,meg am is hülye lenne a sony ha elöször csak japánban jelentetné meg

 29. Szerintem 🙂 November 20 kettőezerkilencbe 🙂 De jó lenne ha később jönne, mert szeretném ha a törés is tökéletes lenne, bár nem tudhatjuk mennyire van kész a GT5…

 30. sztem vmi nagy meglepi lesz és korábban adják ki, mint mi gondoljuk

 31. Ha ez ennyire biztosnak látszik akkor már most megvan mivel lepnek meg karácsonyra XD!!! Nagyot fog ütni…

  • A legnagyobbat. A minapi törős ajtókinyílós videó döbbenetes látvány volt… Turismoban ilyet látni, olyan, mintha csoda lenne:) Igazán nekem sohasem hiányzott, de így rárak a feelingre egy lapáttal majd:)

 32. szerintem a Forza 3 elött jön 1-2 nappal vagy azzal egyidöben.

 33. Akkor mégis csak jön.:)

 34. Biztos vok benne,h 2009 megjelenés lesz belőle!Karácsony van egyben nagy költekezés!Nagy hiba lenne ez a Sony részéről ha nem jelentetné meg!!!Ráadásul nem lesz semmi olyan játék ami érdekelne,és ami a GT5 veszélyeztetné……..Szal tiszta a pálya a NAGY sikerhez 🙂

 35. Habár engem csak az októberi PSP megjelenés érint szerintem vagy november eleje vagy vége, de szerintem még novemberben.

 36. december 6-odikán hozza a mikulás:)

 37. Japánban november vége vagy december, vélhetően már az emberi nyelvre lokalizált verziók is majdnem készen lehetnek, Európa és az USA a jövő év elején, remélhetőleg némi bővítéssel a J verzióhoz képest.

 38. mikulasra jonn 🙂

 39. ISMÉT AZT KELL HOGY MONDJAM , EGY PÁR HÓNAPJA MÉG PONT FORDÍTVA VOLT . AKKOR AZT MONDTA : kb. így nézett ki az interjú – mikor jön a psp-s GT ( GT MOBILE ? köbö ) ? válasz : KAZ – Hát először jön a GT5 , mert nagy a rajongói nyomás , de a game még nincs kész és most a GT5 a legfontosabb . csak akkor jön majd a GT MOBILE , ha kész a GT5 . – ÉN : MOST AKKOR MI VAN ? AMÚGY MINDEGY . CSAK IDÉN JÖJJÖN . PL . NOV – DEC magas.ban . :]

 40. Egyszercsak.

 41. November vége. (Remélem) Bár elég nagy meglepetés lenne az idei megjelenés – de tény, demo már van, hírek is megindultak – benne van. (Valahogy a Forzítósok mindig azt tolják, hogy nem tudni mikor jön, maaajd egyszer… nem tenne jót az MS biznicének egy karácsony előtti start. – Bár ez engem nem érdekel, csak az, hogy a legjobb érvük a GT ellen, hogy nem jelenik meg. 😀 )

 42. 2009.12.31 0:00

 43. Ha okt. 1 után nem sokkal, akkor okt. 2? 😀

 44. Minden jel arra mutat hogy még idén jön,viszont valahogy mégis meglepődnék 🙂

 45. 2010 tavasz.

 46. Qrva sok pénzre lesz szükségem az idén. Dec.10

 47. 2009 november vége, december eleje lesz ebből! Figyeljétek meg! 🙂

 48. Október 2! XD :)Amúgy szerintem decemberben. 🙂

 49. Én már mesélgettem arról egy két helyen, hogy eléggé sanszosa kinéz egy idei GT5 megjelenés az ősszel. 🙂

  • És te ki vagy, a Jóisten, vagy ki? Te is csak annyit tudsz erről, mint bárki más. Találgatsz és tippelgetsz. Hagy már ezt a bennfentes stílust.

   • bennfenntes?Legalább helyesen írnád, T. főszerkesztő 😀

   • Nem találgattam vagy tippeltem, pöttyet bennfentesebb vagyok, mint a legtöbbek (a stílusom nem tudom mit jelöl ha leírok vmit, amiről hallottam, értesítettek)), de bizonyos megjelenési dátumokra kereskedői vonalon (külhonból főképp) van jó rálátásom. Sajnálom, ha ez zavar valakit, de kicsit sem érdekel.

    • Engem zavar XD

    • “Jaj de rossz ez Csabi, te meg a te “”kereskedői vonalad””. Amikor 3 vagy 4 hónapja a Pro Game-es Dani mondta, hogy kapott egy listát, amin idénre volt berírva a GT5, én is ideírtam, hogy “”hallottam egy pletykát””, de nem ezzel a felsőbbrendű felhanggal, amit te tolsz online. Fogalma nincs egy kereskedőnek se Magyarországon, mikor jön a GT5, még a Sándor Csaba sem tudja a Sony-tól, hát akkor te honnan a halálból tudnád? Szó nem volt 2009-ről, csak mostanában kezdtek el jönni a hírek – azokból a hírforrásokból, amiket rajtad kívül minden egyes magyar szerkesztő ugyanúgy olvas -, hogy 2009 lehet a dologból. Méghogy bárkinek az fáj, ami te “”tudsz””? Ne nevettesd már ki magad, legalább ne nyilvánsan – tudod, ezt bárki olvashatja. Hat bolt dolgozik ugyanabból a 3 kinti nagykerből Magyarországon, azért túlmisztifikálni nem kéne magad. Ha bárki pontosan “”tudná”” az időpontot, az IGN, a GS, a VG249 vagy a Joystiq már rég kitette volna kiemelt hírnek, nehogy már a kis magyar szoftverbotokba hamarabb eljusson egy GT5 megjelenési híre. Ezen az “”értesítettek””-en meg hangosan röhögtem. Találgatsz te is, mint mindenki, aztán vagy bejön, vagy nem.”

     • “Az amit irtal annyi amiről Te tudsz, amiről hallottál. Akiket meg említettél pont annyira kompetensek, hogy mindjart lehidalok előttük. Vannak források, amiből nem táplálkozik 6, vagy több/kevesebb bolt, misztifikációs történet vége ezáltal (példázni meg nem akarok, mert valszeg csak szintén leoltás lenne a vége..) Lehet nevetni… azt én is tudok. Számotokra most jöttek a hírek, számunkra nem. Lehet lenézel (bár nem tudom miért) ami szintén kevéssé érdekel, s mégcsak sértésnek sem tudom felvenni, azért írtam ha vkinek ez fáj sajnálom, mert volt aki ezt felemlítette… ha vki ezen nevet, nevessen, vmiért nem tud meghatni… S elnézést hogy meg mertem osztani bizonyos dolgokat … a jövőben nem teszem.. hiszem csak, majd röhög rajtam a világ… továbbá nem tudom ebben mi volt részemről az offenzíva… JÓ!! hírt igyekeztem közölni a többek(közöttük jómagam által is) által várt játékról… de leoltás, kioktatás a vége (hiszen idehaza mindenki vérprofi). Ártani evvel senkinek sem akartam, s csak a válaszom is azért törént, hogy ne vegyék semmibe, ne minősítsék szarnak azt amit írni mertem. Sehol sem írtam, hogy szentírás amit közlök… ui.: Az hogy vki számára elkézelhetetlen hogy más is “”értsen”” tudjon vmit az már nem az én reszortom eldönteni, itélkezni felette. A több szem többet lát agyhalott kilsé ismét elsüthető. IGN ésatársai hírezései: nem viccből került ki amazon (kereskedői) oldalra is a slim, new, olcsó PS3 termék csak úgy “”véletlen””… aminek max csak a híre futott körbe mindenütt, nem pedig elsőként a portálokon, mint maga a tény. Ez is jelzi hogyan is működik ez a hierarchia. S mégegyszer, nem akartam támadólag fellépni, (bár ezek szerint annak vehetted, vagy nem tetszett az, hogy vmit biztosabban merek állítani) de így sült el. Nem verseny tudni mikor jön a GT5. Én csak annyit tudok, hogy idén ősszel meglepetésszerűen (a Forza 3-at kompenzálandó) kijön a GT5 is. Nem akarok több fájdalamat emiatt, mint örömöt.”

     • Ebből csak az maradt ki, hogy vannak olyan kereskedői vonalak és okosságok, amiket ha az ember magáénak tud egyedül, azt term. nem adja ki (hülye is lennék). Ez is a játék része (evvel mindenki tisztában van). S én ilyesmi helyekről szerzett dolgokról beszéltem. Sok a közös, de nem minden.

     • Hű, ez már úgy hangzott, mint egy gémer Szabadkőműves kiskáté leleplezése. Még a végén kiderül, hogy a magyar videojátékos kereskedőkhöz hamarabb jut el egy ilyen volumenű infó, mint a világ vezető médiájához. Te még tényleg ebben a felsőbbrendű mesevilágban élsz, mikor azt is lehet tudni, pl. hány darab PS3 CoD4 lesz a legmenőbb budapesti játékboltok polcain összesen, jövő héten hétfőn?

     • 3 lesz! anyamonta

     • Majdnem szabadkőműves, de azért még nem az:)Álomvilágban nem élek, (nem szokásom) de valóban vannak infók, amik előbb csúsznak ki. A GT5 betonbiztos napja nincsen megadva (emiatt nincs is hír róla), de a zóna (2009 ősz) igen. Ezt is írtam. Sok más hír is szokott repkedni, csak azok nem ilyen volumenűek.

 50. Nem lesz ebből sajna 2009.

 51. november 19. lesz

 52. december 31. 23:59 XD2009-ben jön!

 53. december eleje

 54. Szerintem 2010 februárja környékén fog jönni. Bár a karácsonyi megjelenésnek persze én is jobban örülnék. Remélem a cod mw2 megjelenése előtt kiderül majd a pontos megjelenés, mert csak két játékra lesz még pénzem idén és az az Uncharted 2 meg a CodMW2 vagy GT5 lesz.

 55. Szerintem Dec.11

 56. sztem akkor December kőrnyékére jőn is a GT5 :D:D:D Karácsonyom Kiabszott boldog lessz :D:D:D:D:D

 57. Szerintem november végén vagy december elején már leemelhető lesz a polcokról! 🙂 NAGYON örülnék neki!!! 🙂

 58. 27.okt

 59. A december eleje szerintem is reális.

 60. Karácsonyra jól jönne.

 61. Na mikorra tippelitek?