Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 5 – Red Bull X2010 mindenkinek

Sebastian Vettel neve ismert mindenki számára. Formula 1-es világbajnok pilóta, jelenleg is utcahosszal vezet a 2011-es világbajnoki pontversenyben, és a következő japán futamon meg fogja szerezni minden bizonnyal a második VB címét, hiszen csak 1 pont hiányzik neki ehhez.Azt is tudjátok, hogy Vettel neve összeforrt a Playstation 3 exkluzív [B]Gran Turismo 5[/B]-tel, amikor a nevével fémjelzett Red Bull X2010-et megalkotta Adrian Newey.[33366] A Formula 1-es világbajnokság végéhez közeledve – és mert biztos, hogy Vettel nyeri meg -, úgy döntött a Polyphony Digital, hogy minden GT5 játékost megajándékoz a szuper autóval, amint a német megnyeri a bajnokságot (ehhez 1 héten belül be kell jelentkezni a PSN-re a játékkal a japán nagydíjat követően). Ezt maga Kazunori Yamauchi jelentette be a Twitterén.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Jó sok vita van erről a nyomorult autóról.Én nem irigylem senkitől, és remélem, hogy senkinek nem fog lefittyedni a szája, amikor kipróbálja (mint nekem anno).Én alig vártam, hogy meglegyen, aztán ez volt a legnagyobb csalódás benne.Csak annyit kérek, hogy legyen eladható, így mindenki jól járhat vele.A megnyerhetőeket nem lehet eladni, és még azt sem hagyja, hogy elajándékozd egy barátodnak…

 2. ezzel szarrá verem a mezőnyt:)

 3. Nekem a garázsban van belőle kettő, csak a műszakira nem maradt pénz a segélyből.

 4. Ez igen! Mondhatnám, hogy jelenleg a túrakocsira gyűjtöm a zsét valahol az expert versenyeken és örülök ennek az ajándék gépnek, de nem teszem. Hátha megorrolnak rám…. (pedig örülök).

 5. Hihetetlen mi megy itt. Hogy lehet ilyenen is összeveszni? Akinek megvan, lesz neki még egy, akinek nincs, azt lehet nem is érdekelte és akkor most sem fogja különösebben. Inkább örüljetek annak, hogy a gyártó foglalkozik a játékkal – remélem a GT6-ig folyamatosan fog – és hogy ilyen szoros kapcsolat van a valóság (F1, GT Akadémia, stb.) és a játék között!

 6. “Remélem el lehet majd adni jópénzért. Ez az “”autó”” a GT5 leggyengébb pontja. Ridge Racerbe való.”

 7. Jut eszembe , ha mindenkinek meglesz akkor legalább az online mokákon lehet x2010es futammal számolni :)Am ha Vettel legalább 1pontot szerez,akkor a futam után Vb-á avatják ,nem kell megvárni az utolsó futamot:)

 8. 1000%, h lesz autónk :)http://www.f1hirek.hu/f1/versenynaptar/vb-allas/index.html

 9. A japán nagydíj magyar idő szerint Október 9-én lesz reggel 8 órakor. Megvan egy ideje a játék, de én még életemben nem láttam szebb autót ebben a gémben! Nagyon jó lenne kipróbálni már! Várom 🙂

 10. Úgy látom mostmár tényleg itt az ideje betenni a PS-be a GT5-öt.

 11. Én akkora balfasz vagyok, még nincs meg az autó.. Pedig már majdnem három hónapja megvan a játék… Elcsesztem az életem, most ingyen fogom megkapni, miközben a többiek annyit szenvedtek vele… TRAGÉDIA KÉSZ VÉGET KÉNE VETNI NYOMORULT ÉLETEMNEK, INGYEN KAPOK EGY AUTÓT EGY JÁTÉKBAN!!!

 12. Így olvasva a kommenteket, szerintem aki irigykedik, az kicsit inkább szégyellje magát.

  • Ez nem irigykedés martin, sokkal inkább felháborodás!Feltételezem sokan vannak az én helyzetemben, akik a GT5 megjelenésével vásároltak PS3-at. Nekem megvan a prototípus is, de előtte számoltam a szinteket, hogy megszerezhető legyen számomra.Az a tény, hogy bárki aki frissen megveszi a szoftvert megkapja ezt az autót, kiakaszt!

 13. A hírhez visszatérve valóban jobb lenne F1-es autó. De ha megint ez a gép a jutalom, legalább legyen eladható…

 14. “vettel -_-“””””” HAJRÁ HAMILTON!!! :)”

 15. “Valami egyedi festésű kellene legyen az autó. Akkor lehet(ne) látni ki van ajándékkal és ki az “”elért”” autóval.Amúgy meg: hajrááááá Vettel!!!!!!!! :)”

 16. ennyi..

 17. Szép!

 18. Ez egy nagyon jó ötlet szerintem

 19. de akkor legalább legyen vmi spéci a festése:)

 20. Akkor ebből is lesz vagy 3 😀

 21. Ha már Vettel bajnok, akkor már a bajnoki F 1 es Red Bull t adhatnák 🙂 Ha F1 es Ferrari is van a játékban, ne érezze magát egyedül xD Az X 2010 meg könnyü megszerezni, minek ingyen?

 22. akkor már 3 lesz! 😀

 23. THX! 🙂

 24. Kiraly johogy meg nem vettem meg 🙂

 25. Más még birkózott ezért a játék elején,most meg mindenki más megkapja!TAPS!!!!!!!BRÁVÓ!!!!!!Akkor aki már x2010 tulaj,KAPJA INGYEN A DLC-T!!!!!!Minimum!Ha ennyire szarik a játékára,játékosaira T.Jamtucsi úr!

  • Ezért rinyálsz ? Mert 1 évvel a játék megjelenése után páran megkapják az autót . Szánalmas . 2db is van a garázsomba , nem nehéz megszerezni főleg a B-speceset . De rinyálni sírni mindig jó . Persze ingyen DLC , azt sem tudod mi van benne , és mennyi munkája volt vele a PDnek, de persze ingyen kellene . Szánalom .

   • “1.Az a “”páran”” több ezer lesz!2.Ez egy hivatalos csalás,következő az örök pénz kód lesz,vagy mi?A játékmenetbe azért már nem kellene beleszólniuk!3. 1 év a GT-nél nem nagy kor! A bagatel játékoknál már az!4.Örülök ,hogy van véleményed,csak kicsit kultúrálhatnád magad,mert nem te szartál a világra!Köszönöm!5.Igen adják ingyen a DLCt,ha ilyen képtelen dolgokkal állnak elő!Miért ne írhatnék ilyen képtelen dolgot,hisz tisztában vagyok vele,hogy fizetős lesz!”

    • Hallod! :DEz csak egy Autó az ég szerelmére! 😀

     • Ez nem egy autó ebben a játékban,hanem AZ AUTÓ!Mondjuk azt nem értem ,hogy a Suzuki Escudo Pikespeak Version miért 2-300km/ó megy mikor eddigi részekben 400 felett ment!és kb.úgy gyorsult mint az x2010!!!Mire föl ez a nagy fordulat?Valaki tud valamit?

    • “Ez akkor is csak rinya , rinya , rinya . “”4.Örülök ,hogy van véleményed,csak kicsit kultúrálhatnád magad,mert nem te szartál a világra!Köszönöm!”” Ez rád is áll , mert te az első 2 írásodban sem kultúráltad magad. Gondoltam veled csak így lehet beszélni , másból nem nagyon érthetsz. Elég gond ha egy nyavalyás autó miatt képes vagy úgy picsogni mint egy 5 éves kislány . Azt az autót minden tudás nélkül meg lehet szerezni . B-spec 35 színt . Eddig is ingyen adták , most van hozzá egy alkalom. Ha neked ez fáj akkor ott gond, nagy gond van . Ui: Egy kérdés , ha 1 évet dolgoztak a DLCvel és tételezzük fel jó dolgokat fogunk kapni benne , neked nem éri meg fizetni 5-10-20 fontot azért, hogy egyik kedvenc játékodban újdonságot kapjál ?”

     • “Neked van igazad, a többiek túl reagálják!Valóban kizárt, hogy bármi kárpótlást kapnának akiknek eddig meg volt, mivel mire fel?Ez nem egy fizetős autó volt, amiért fizetniük kellet volna, hogy letöltsék!Kedves gesztus szerintem és ürülök, hogy megcsinálják.Viszont kétlem, hogy 1 teljes éve csinálnák a DLC-t, egész egyszerűen az üzleti dolgok miatt nem adták ki eddig.(arról nem is beszélve, hogy közbe már készítik a GT6-ost.)Na de vissza térve eredeti írásomhoz, tényleg szőrnyű, hogy sokan azon rinyálnak, hogy mindenki kap egy ilyen autót -_-“”Tényleg szánalmasak, s valljuk be gonoszak is…Ezt irigylik? És még nekik áll feljebb??[No comment]”

     • Egy értelmű,hogy meg fogom venni akár mennyibe is fog kerülni a DLC!De én azokat a szavakat nem személyhez fűztem.Csak kijelentés volt.Ez a különbség kettőnk között!Sebaj….

     • Én a cikkhez írtam véleményt,te meg rólam.Ez szívembe hatolt és nagyon fájt! 🙂

     • Ne verd nagy dobra, de tényleg nem szép dolog mástól irigyelni egy játék autót.

 26. Ez tényleg felháborító és kurva nagy kibaszás mindenkivel!!!!!!!!!!Tényleg mindenki ezzel fog bohóckodni ,mikor még irányítani sem tudják!?!?Ezzel csak lealacsonyítja a saját játékát!El bagatelizálja!!!!!Ez sírás és röhej egyben! 🙁

 27. Ugye ez most valami rossz vicc?

 28. nah majd multiba jön rajoskodni a sok nyomrék, nagyon jó lesz… :STisztelet a kivételnek!

 29. thx inkább könyithetne a Vettel versenyen,vagy valamit,hogy meg lehessen csinâlni.

 30. Én világ életemben elismertem a tehetségeket, ahogyan most is! Tetves Vettel őrületesen nagy tehetség, de akkor is egy kis nyomorék!Legutóbbi nagydíj díjátadó ceremóniáján úgy sírt mint egy fürdős qrva.A hírrel kapcsolatban, nekem marhára nem tetszik, hogy bármilyen suhanc megkaphatja ezt az ékszert. Elsőre B-spes Béláim hozták össze és nem sokat mentem, vele! Viszont szemét dolognak tartom, hogy mindenki megkaphatja azt, amiért így vagy úgy, de küzdeni kellett!

 31. Eddig is Vettelnek szurkoltam, azt hiszem ezután is így lesz. 🙂

 32. Meg van már, de jól jön így közel az 1000hez… 1el kevesebbet kell venni. 🙂

 33. Akkor nekem már három lesz belőle…

 34. mikor van a japan nagydij?

  • Jövő hétvégén lesz. Az időeltolódás miatt, itteni idő szerint reggel.Ha ez tényleg igaz, akkor nekem ez lesz a negyedik ilyen autó a garázsban. 🙂

 35. Ötletes. 🙂

 36. Ez nagyon jópofa dolog 🙂

 37. Akkor már a köv. Season Event-tel akár jöhet is 😀

 38. Örülök.Ez tuti meglesz.

 39. Nem hittem ,hogy egyszer ezt fogom mondani, de: megköszönném Vettel!