Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 5 Prologue – vége online

Várható volt, hogy a PlayStation 3 exkluzív [B]Gran Turismo 5 Prologue[/B]-nak egyszer befellegzik. Ezt a játékot is elérte a mostanában divatos online szerver-lekapcsolás.Valahol ez érthető is, hiszen a GT5P csak egy bő lére eresztett “demója” volt a GT5-nek, aminek persze nagyon örültünk, hiszen nagyon sokat kellett várni az ötödik részre, és addig nagyon jókat versenyeztünk a már HD grafikával felvértezett autósjátékkal. Nem volt sok pálya és autó, az offline rész elég rövid volt, de lehetőségünk volt kipróbálni az online versenyzést, illetve versenyezhettünk az idővel, melyet online ranglistán tárolt a Poliphony Digital. (Bevallom ez utóbbi nagyon hiányzik számomra a GT5-ből.)A Prologue nagyon erős eladásokat produkált. Több mint [A http://www.polyphony.co.jp/english/list.html]5 millió[/A] példányban kelt el a világon, ami messze a várakozásokon felül teljesített – és az első Platinum státuszt elérő PS3-as játék lett belőle. De megérkezett a GT5 és egyre kevesebben játszanak már a Prologue-gal.Természetesen, akinek megvan a szoftver nem kell eldobnia, offline továbbra is játszható lesz, online ranglista és online multiplayer nélkül.Arról nincs információ, hogy a SpecIII-as frissítés, mely a PSN-ről tölthető le a régebbi kiadásokhoz, továbbra is elérhető lesz-e.A szervereket június 30-án kapcsolják le.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. RIP 🙁

 2. Pár év és a GT5-ünk online-ja is kukázódik 🙂

 3. Mindegy a GT5 fut szal sztem nem sokan fogják sajnálni 🙂

 4. Ámen .

 5. “Nálam is tökéletesen megy a PSN. Az egyetlen “”probléma”” a gépben lévő (g) wifivel van, mert nem tudja kihasználni a teljes sávszélességet. Na bumm. :D”

  • Én ezért húztam be a lakásba 20 méter kábelt. Így már nem szab határt a wifi. Régen sokat lagoltam emiatt.

   • Szerencsére laggolni nem szoktam, megy rendesen minden, csak hát egy n wifivel talán még gyorsabb lehetne.A 360-hoz viszont használtam kábelt, iszonyatosan útban volt mindenhol, azt egyelőre nem is tudom megoldani.

 6. Ti hol éltek? a psn-ről bármit töltök az a teljes sávszélességemet kihasználja minden esetben!! 1800kb /sec. 15mb-s net

 7. Ezek ilyenek, a linukszot is elvették!!!

 8. Én ki sem próbáltam. Egyszerűen nem voltam hajlandó órákat(!) várni arra, hogy frissítse magát… És abszolút nem lassú a netem (10 mb).

  • A PSN mindig az egyik leglassabb online szolgáltatás. Összes hasonló kenterbe veri sebbességben. Steam, D2D, Xbox Live. Engem idegesít, de mostanában nem töltögetek. Online viszont nincs lagg.

   • Lassú a lófaszt lassú. (Te valami fizetett provokátor vagy egyébként, a legújabb? Mert látom a fikázást azt izomból tolod.)

   • Szar a neted, ennyi.

   • Szarul állítod be a neted. Ennyi. Nyiss egy portot arra az IP-re amit a PS3 használ és rögtön gyorsabb lesz.Ja és ne csodálkozz ha akkor akarsz letölteni valamit, amikor felrakják éppen és fél Amerika azt tölti…

   • Azt nem írtam hozzá, hogy egyedül a Prologue-nál volt csak ez. Minden más, akármit is töltök max sávszéleséggel jön. Szóval ne haragudj, de amit írtál az elég nagy marhaság…

   • Nem 128K-s nettel kell tölteni XDNekem tökéletes a net PS3-on :PA GT5-el kellene foglalkozni, nem a beszüntetéseken…. mert tényleg annyi hiba van benne mint égen a csillag :(( Kis apró hibák, de annál bosszantóbb 🙁 Jöhetne mááááá egy pecccs

 9. Még voltak? :)Minek?pff

 10. Várható volt.