Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 5 – optikai- és versenytuninggal?

Az egyik [A http://playstationcommunity.hu/note/4232]legutóbbi adag[/A] [B]Gran Turismo 5[/B] screenshot között lapult meg az alábbi négy kép, melyek a Playstation 3 exkluzív program “GT Auto” nevű tuningműhelyét mutatják. A kis ikonokat és a kép szövegét tüzetesebben vizsgálva kiderül, hogy a játékban – valószínűleg – lesz lehetőség arra is, hogy kocsijaidat optikai- és műszaki tuninggal is átalakítsd. Az olajcsere és a fényezés megváltoztatása mellett elképzelhető, hogy a motorba is bele lehet majd piszkálni, és a karosszériára is szerelhetsz spoilereket.A dolog annyiban érdekes, hogy ezeket a funkciókat a fejlesztő Polyphony Digital hivatalosan még nem jelentette be.A Gran Turismo 5 2010. november 3-án érkezik Európába.[25230]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. GT a leges leges legjobb.Én midel játszottam ez is hibátlan..

 2. Jól van,csak jöjjön már….

 3. ..nagyon fanatik 🙂

 4. Autószerelök elönyben

 5. Meglepődnék ha bármelyik gt5p-ben látott gépet ugyan abban a formában kapnánk vissza…

  • Szerintem is a GT5P autóit jóval kidolgozottabb formában fogjuk viszont látni a GT5-ben!

   • Akkor nézd meg ezt/GT5P/,ez kérem prémium kategória:http://www.youtube.com/watch?v=NrUqNx8l1OwAz összes autó ilyen kidolgozású a GT5 Prologue-ban,akik erre azt mondják,hogy ez lesz a Standard kategória a végleges verzióban azok álomvilágban élnek.

    • Gondolod, hogy a Polyphony megengedné magának azt a luxust, hogy 12 autó elindul a versenyen és ordít a minőség különbség köztük? Ezt azért te sem gondolhatod komolyan. Egyszerü nem kell megvenni és akkor nem fog bosszantani a dolog, van más autós játék amiben szélvédőt sem sikerült berakni a jó kidolgozottság ellenére. Engem speciel az inkább érdekel, hogy amennyi tartalmat kapok egy játék áráért amiért a konkurenciánál már DLC formájában a negyedik alapjáték megvásárlásánál tartok és az a GT-nek az 1/4-ét sem teszi ki.

     • Nem így lesz megoldva ahogy te gondolod szerintem,amikor standard autót használsz majd akkor csak ilyenek lesznek a pályán.Prémium használatakor pedig szintén így lesz.A szélvédő pedig természetesen látszani fog még a normál kocsik esetében is,ugyanis teljesen sötétített.Úgy mint a harmadik és a negyedik részben láthattuk.Én is megveszem a játékot,de ettől még a tényeket is észre veszem.

     • Szerintem külső kidolgozásban nem lesz eltérés a két kategria között. Inkább elsősorban a töréseknél lesz látványos különbbség, meg talán a fizika lesz kifinomultabb a prémium kategóriánál.És hogy, a latin tudásomat is megvillantsam az előbbiekez annyit füzök hozzá: ámen. 🙂

     • Bár csak igazad lenne a külső kidolgozást illetően,ellenben én úgy gondolom az információk alapján,hogy lesz differencia a két kategória közt külsőleg is.A lényeges kérdés pedig ebben az esetben,ez milyen mértékű lesz?

 6. “No,””borzalmasan silány””ilyet én nem mondtam.GT4HD minőséget kapunk 800 db autó esetében,majd csekkold.”

  • Okés, ha te mondod!

  • De megvagy(tok) ezzel a standard autóval veszve XD Ahogy a PD-t ismerem, panaszra esély sincs 🙂 22 nap +- 1 nap és itt az autós csodánk. ami le fog kötni remélhetőleg évekig 😛 Felesleges a témával foglalkozni 🙂 A mester félkész művet nem enged ki a kezei közül 😛

  • A forza 3 autói is mind felskálázott járgányok. Piszok jól néznek ki, de már a GT5P autói amik standard modellek voltak, is szebbek náluk. Hol itt a gond?:)

   • Akkor szerintem jobb tudni azt,hogy a GT5 Prologue-ban található autók mindegyike nem standard!Ellenkezőleg,prémium kategóriában fognak szerepelni a végleges verzióban,csak már sérülni is fognak.GT5P 70 db autó.GT5 + 130-140 új autó.Tehát 200+prémium így jön ki.Az roppant téves elmélet részedről,miszerint a GT5P járgányai a standard kategóriát képviselték.

    • Szerintem is. A GT5P-s autók nem standardek, már csak azért sem, mert a belsejük kidolgozott. A GT4 HD-ben hogy néztek ki a járgányok? Én nem játszottam vele, kiváncsi vagyok.

     • Én arra értettem ez esetben,hogy a GT4-ben látott/valamivel jobb/ minőséget az autók kidolgozása terén,HD felbontásba látjuk viszont a standard autóknál-Szerintem jól látod te is,GT5 Prologue-ban szereplő összes autó prémium volt/csak ott még nem sérültek/ugyanis belső nézettel és kiváló kidolgozással rendelkeztek!

 7. Óhh, igenigenigenigen!

 8. Csicsatuning (csak ilyen neon a kocsialá és társait neeee) köszi annyira nem lényeg,az autósport legnélkülözhetőbb része.Viszont a motorhoz alap hogy hozzá lehessen nyúlni, a GT tuning nélkül nem GT.Viszont remélem kicsit továbbfejlesztik,és pl a motorcsere is lehetséges lesz mint a FORZA 3-ban.

  • lehet,hogy az autósport nélkülözetöbb része de azt ne felejtsül el, hogy olyan verseny sincs pl: Fiat 500-as ellen egy F1-es autó. Az egész játék fiktív, így a versenyek sem a valóságot tükrözik mint egy WRC, F1, Toca játékban. Itt nem pontokra hanem pénzre megy a játék, ha megvan az összes kocsi a játék értelmét veszti így kell az optikai váltás. Azt azért ne felejtsük, hogy ez elsősorban nem egy hivatalos verseny játék hanem egy mindennel megtömött nagyon sokáig élvezhető élmény amit nem tudok hova sorolni. Nagyon profi, nincsvele gond. Én is megveszem, de nekem ne mondja senki, hogy olyan élményt tud nyújtani mint pl a WRC-ben mikor Loeböt előzöm 1 mp-vel vagy mikor Vettelt előzöm a F1-ben. Sajnos ezt az érzést nem tudja nyújtani a Gt de ezekböl meg mégis hiányzik valami ami a Gt-ben van.

 9. Nagyon jó! Hiányoltam is ezt az opciót eddig.

 10. Komoly,de most már nem ártana egy teljes autó és pálya lista.Számomra pedig nem elhanyagolható az a 800 db Standard autó sem a játékban,ezekről is illene konkrét információkat közölni véleményem szerint.Az rendben van,hogy 1000 db járgány található a játékban,csak kétfajta minőségben!200 prémium autóról már dögivel láttunk videókat és képeket,ellenben arról 800 db normál kocsiról tulajdonképpen semmit……..ezt nem tartom korrektnek,főleg nem a japán fejlesztők részéről.

  • Szerintem megjelenés előtt semmifajta infóra nem lehet kötelezni a fejlesztőket! Az persze más kérdés hogy az a fair eljárás ha kapunk egy kis ízelítőt.

   • A standard/premium elnevezést a játékban nem én találtam ki,ha nem a Polyphony Digital.Soha nem volt még ilyen jellegű különbség az autók minőségét tekintve eddig egyetlen részben sem.Az igazság pedig az,hogy a játékban található autók 80 százalékáról semmi konkrét infó nincs.Ez így ebben a formában inkorrekt,nem nagyon büszkélkednek velük semmilyen formában,csak ugye az említett 200 db kiváló kidolgozású autóval.A játékosok többsége/jómagam is/pedig ezek alapján ítéli és vásárolja meg a játékot,és persze mert Gran Turismo a neve.A lényeg,egyelőre kétségeim vannak a 800 db autó minőségét illetően….

    • Neked! Én viszont a prémium autók minőségét és kidolgozását elnézve nem hiszem hogy a standard gépek rosszak lennének. Nem büszkélkednek vele? Miért tennék? Jó bornak nem kell cégér, ezt szerintem te is tudod.Nem a Polyphony szokása hogy szemfényvesztésből a játék egy része nagyon szép a többi meg egy kalap sz@r…Ha kétségeid vannak akkor várj pár napot a megvétellel, ezalatt mindent kideríthetsz a full játékról. Ha meg első naposan veszed akkor ne siránkozz.Én bízok a Polyphony-ban.

     • Én erre fogadni is mernék,hogy közük nem lesz a prémium autók kidolgozásához képest.Amúgy miért tennék?Mert 800 db az nem kis mennyiség,mondjuk ilyen felfogással a prémium kategóriát sem kellene mutatni,mert ugye jó bornak nem kell cégér…………Ennél egyszerűbb az indok szerintem,ennek a kategóriának/prémium/kidolgozásával adják el a játékot+a név.

     • Akkor ne vedd meg, vagy várj vele, csak ismételni tudom magam!Majd én játszom helyetted is azokkal a borzalmasan silány standard autókkal ne aggódj!:p

    • Itt annyi lesz akülönbség,hogy a standard auto minösége megeszi reggelire a konkurenciát.

     • Talán meggyőzőbb lenne,ha láttunk is volna róluk valamit nem gondolod?Itt konkrétan képekre és gameplay-re gondolok,még a hivatalos oldalon sem található ilyesmi.

     • Szerintem nem, és most nem a konkurencia lehúzása a célom mivel szeretem a forzát, de a sok feljavitott video után bizony húztam a számat mert a végtermék messze nem hozta az ott látottakat. Két hét és visszatérünk rá.

 11. “Arra gondoltam, hogy az engine és chassis overhaul a javításokat jelentheti. Ha már sérül a kaszni, itt pénzért megjavíthatjuk. Az utolsó mondat érdekel: “”transforming your favourit car into a full racing machine””. Na remélem ezzel fognak meglepetést okozni.”

 12. Jó lenne egy kis optikai tuning is de ez nem csak hab ami a képen van?

 13. műszaki eddig is volt.Szóval az alap.Minden további extra pedig big welcome!!!

 14. már a GT2-ben is volt festés,automosás(:D) és motor tuning ha jol emlékszem.am itt is lesznek Licencek mint anno a GT2-ben?(az utána lévokkel nem játszottam szoval nem tudom azokban volt e)

 15. jó lenne optikai tuning is -ha már ennyi ideig vártunk . 🙂

 16. tényleg a GT2-ben volt verseny festés!!! A többiből miért hagyták ki???

 17. Oly közel, s mégis távol!:(

 18. Remélem jobb lesz mint az előző.

 19. nem rossz

 20. A GT2 óta lehet spoilert cserélni a kocsikon.

  • Ez így igaz,de reméljük,most már sokkal több mindenben lesz majd állítási lehetőség és a több féle színezés,ill. matricázás pont ilyen.Az egyéni tuning a legkirályabb dolog a versenyeken kívül!! Órákra leköti az embert,hogy csúcsverdát alkosson,amellyel lenyűgözheti az ellenfeleit.(Pláne,ha még nyer is..)

  • Régen volt, de ha jól emlékszem:- a GT2ben a versenyfestés volt.- a GT4ben volt tán a hátszó szárny csere….. de küszöb, első-hátsó lökhárító, motorháztető cseréről én nem tudok.

   • A GT1 és 2-ben minden autónak volt egy verseny változata is. Így lehetett pl. a Taurusból nascar autót csinálni. Az tök jó megoldás volt. Bízom benne, hogy nem csak hátsó szárnyat lehet majd cserélni, de a teljesen szabad festegetésre nem számítok.

    • “Azt írja a képen, hogy “”chasis overhauls””, szóval több lesz ott, mint hátsó szárny csere. (Remélem.)”

 21. Egy hónap sincs már hátra, el se hiszem.

 22. Alig bírom kivárni.

 23. Ez a játék tökéletes lesz.

 24. Reméljük így is lesz. Akkor aztán lehet szöszmötölni a kasznival. Olyan közel a megjelenés és mégis olyan messze van. :SRemélem gyorsan repül majd az idő a Medal of Honor és a Vanquish mellett és hamar elérjük azt a tetves harmadikát.UI: Ha valakinek lesz egy felesleges promo lemeze örömömre szolgálna ha megdobna vele. 😛 😀

 25. Persze h nem jelentették be hisz akkor nem maradna semmi meglepetés mikor kijön!

 26. csúcs

 27. elég régi képek de akinek esetleg eddig elkerulte a figyelmet most lathatja 🙂 koszonju ka hirt, es ne felejtsetek mar csak 22 nap o/

 28. Éljen,Hurrá,há-há!!