Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 5 – nemzetközi tesztpontszámok

Lejárt a Playstation 3 exkluzív [B]Gran Turismo 5[/B] tesztjeire vonatkozó embargó, így a különböző nyugati médiumok egyszerre lökték ki a nyilvánosság elé értékeléseiket. Eddig a következő eredmények születtek:[B]Kikizo – 8/10PlayStation LifeStyle – 10Destructoid – 10/10Cynamite – 8.5/10CVG – 8/10GamerFitNation – 10/10GamePlayBook – 10/10GamePro – 9/10GamePro Germany – 9.1/10GameReactor – 7/10Eurogamer – 9/10IGN.com – 8.5/10JeuxVideo – 7/10Joystiq – 4/5Metro – 8/10PressFire – 8.3/10VideoGamesDaily – 8/10VideoGameZone – 8.5/10[/B]A PlayStation.Community méretes GT5 tesztjét valamikor a hétvége folyamán várhatjátok. Kis türelmet kérünk: hárman készítjük és igen alapos munkát szeretnénk végezni, amihez nem elég a játék 10%-át megismerni pár óra maszatolással, valamint az online módok feltérképezéséhez is idő kell.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. 😀 Ez is bizonyítja, hogy semmi sem tökéletes. Vicces olvasni, hogy mennyi elvakult ember van. A valódi értékelés valahol az IGN környékén keresendő.

 2. Ezeknek a teszteknek bő 90%-a 24.-e elött íródott, hitelességük így a nullával egynelő mivel ugyebár 24.-én unlokcolták az online-t és a hozzá kapcsolódó töméntelen nyalánkságot (pl az autótörténeti múzeum)….Ign-es teszter fészbúk adatlapját pedig érdemes megnézni…:)Abszolút nem elfogult X360 fan…:D

 3. jo de ne ird le,ne tünjön fel.

 4. “””közben még épphogy csak nézegettem a menüket””Tényleg ennyire sokat tölt? :)”

 5. “Sztem GT-t mindenki csak saját felelősségre vegyen! Leülök 8-kor játszani, és 3-kor nézek az órára, hogy aludni is kéne, de közben még épphogy csak nézegettem a menüket. Végigtol az ember 3 napot, borostás pofa és begyulladt szemek fogadnak a tükörben, és még mindig k*rvára csak az eleje mutatkozott. Ez a GT. Bár ez nyilván nem csak az 5. rész érdeme, de nekem ’98 óta ez a “”stílus”” az über alles.Azt is meg tudom érteni, ha valakit nem elsőre fog meg, meg hát van egy jellegzetes stílusa (grafika, vezetési szabályok, menürendszer, zenék stb.), amit lehet csak azok “”értenek”” meg igazán, akik a kezdetektől ismerik.(Persze Forza-t is nagyon bírom, kár, hogy nem tolhattam huzamosabban a 3-mal.)”

 6. vegik olvastam a review-kat….leg korrektabb (nem is pontoztak meg):http://www.thesixthaxis.com/2010/11/24/review-gran-turismo-5/

  • Nem hiába olvasom már csak őket és a Destructioidot. A többi mind kibszott komikum, nevetséges bulvár szemét, kezdve a GameSpottal meg az IGN-nel.

 7. Egyre több a szép osztályzat a lőtáblán azért.

 8. aki jatszott korabban valamelyik gtvel es tetszett biztos hogy meg fogja szerezni, mint pl én:) Csalodas meg nem ert, igaz csak 5-10 orat nyomtam viszont nem fogom 3nap mulva felredobni mint egy két szarkazán gametEbben a müfajban jobb nincs az biztos és nem is nagyon lesz…

 9. Én mondjuk az összefüggést nem értem csak hogy miért is fizetné le az MS ezeket az írott és elektronikus lapokat. Azért hogy az egy évvel ezelőtt kiadott játékuk jobban fogyjon a GT5 helyett? Vagy hogy ennek a bővített kiadását az Ultimate Forza 3-at vigyék jobban? Nem életszerű a felvetés, aki meg akarta/akarja kicsit is venni a GT5-öt az nem holmi tesztek alapján fog dönteni a vásárlásról mivel ezt a játékot eleve a neve adja már el ami garancia a minsőgre már 4 epizód óta. Most sem lesz ez másként.Az én véleményem egyébként az (hozzáteszem az 5. részt nem ismerem az alant ismertetett okokból) hogy mind a Forza és a Gt is a maga platformján kiemelkedő darab és éppen abból kifolyólag hogy csak a saját konzolokon jelent meg így összehasonlításuk értelmetlen. Másrészt éppen a Forza 3 volt az amit tavaly sok médium ugyanígy lehúzott pontszámilag mint most a GT5-el tették, pedig a játékot összevetve a korábbi részekkel egyértelmű a javulás minden téren.Ismerve a GT sorozat életútját itt is ez fog történni annyi kivétellel hogy itt talán a 3. rész volt gyengébben sikeres darab és eddig a 4. rész volt az amit még ma is sokan hivatkozási alapnak tartanak ha minőségi autószimulátorrol beszélnek – na ezt fogja megváltoztatni az 5. rész.

 10. Amúgy ha összejön a guba PS3ra akkor az egyik első cím lesz amit megveszek.Még akkor is ha csak 8 pontos…

 11. Akkor áruljátok már el miért nem 10 pont? Mik azok az óriási hibák, ami miatt, pl valamelyik gyökér tesztelő 7 pontot adott rá? Ez az autós játékok plafonja, ha ez nektek nem 10 pont akkor mondjatok ennél jobbat… Egy jópár évig nem lesz jobb az biztos!

  • Olvasd el a teszteket és megtudod miért kapott ennyi meg ennyi pontot…

  • Azért nem lett 10 pont, mert akkor az ikszdobozos gyerekek nem mennének örömtáncot lejteni ezekre a fórumokra, valamint a GT-fanok sem mennének anyázni, hogy miért? Így viszont van nyüzsgés és ma már csak ez számít. Egyértelműen a legjobb autós anyag ps3-ra! Nincs konkurenciája, sosem volt.

   • “Nyilván a pontozás (persze nem csak ennél a játéknál) is része az üzletpolitikának. A fene se látja ezt át teljesen, de aki ismeri a GT szériát az biztosan meg fogja venni, és szerintem sok “”semleges”” gémer is megvásárolja mivel az utóbbi időben elég nagy felhajtás volt a játék körül.”

   • Ja, van nyűzsgés… de meglehet majd figyelni, ezekből a hírekből az következik, hogy a GT5 nem lett jó. (persze az okok hiányoznak)Nem jó ez így…

  • “Egyet értek veled, még az 576 is “”minden idők legjobb szimulátora””-ként reklámozza az oldalán és a katalógusában. Őszintén szólva nem a 7-8 pont a legmegdöbbentőbb hanem az hogy az egész játékot ilyen rövid idő alatt le tudták tesztelni “”tisztességesen””! Nyilván premier előtt kapták meg a stuffot, de nem hiszem hogy átfogólag és teljes mértékben mélyrehatóan tesztelték le a játékot.Örülök hogy a PSC staff nem az ilyen “”tesztelésnak”” a híve.”

 12. olvasgatva a forumot a gt5 röl ez a játék látatlanba max 9 pont.

 13. Sztem 11/10!!!!

 14. Nem lett tökéletes a gt5 és szerintem nem tiporja le a konkurenciát, viszont egy nagyon jó játék, ami bőven megállja a helyét a mezőnyben.Nálam az ign tesztje teli találat, de kiváncsi leszek a hazai tesztekre is.

 15. “erdekes hogy man laggol is, erre ugy nez ki a PG nemgondolt (5ev) ?elso patch Szombaton erkezik…PG”game’s data center was “”set up to handle 500,000 connections, but the number of connections we received greatly exceeded that amount and there was a high chance of experiencing problems as a result.”””

 16. Magamnak hiszek – ha nem melóznék, most is a gámát tolnám. Hihetetlenül nagy élmény.Ha ezt sokan érzik így, az emberek elégedetlensége a kritikák miatt megjelenik a játékot lehúzó oldalakon is. Aztán ha a komolyabb cikkek/tesztel (ld. gémer újságok, autós lapok stb) is nekünk adnak igazat, a hirtelenjében tesztelgető médiumok égnek egyet.A CVG és az IGN elég vicces, a többi vagy nem vicces, vagy nem olyan nagy név. A GT5 nem ott van, ahova ezek a drága emberek belőtték. Úgyis az idő dönti el…

 17. “Szerintem simán 9,5 fölött lesz ( még így is , az MS bérencekkel együtt is ) az átlag ( de a “”user rating”” tuti ) . :]”

 18. “Elég nevetséges pontszámok születtek, ez tisztán tükrözi a nyugati sajtó “”hovatartozását””.Mert mást nem tud bevetni a Ms. “”Ezeknek”” mindig jól jön a pénz… és ezek után csodálkozik valaki ha szidják a drágalátos MS-t???”

 19. A Forza3-ban hány fős mezőny versenyek vannak? Tudja valaki?

 20. konkrétan annyi lehetőség van és annyi mindent belepakoltak hogy legalább 1 órát böngésztem a különböző menüpontokat, néhol sztem túl bonyolult lett. Első kocsi, első verseny első pálya…itt kicsit én is csalódtam, de aztán egyre jobb lett, mercedes AMG kibaszott szép, tuning lehetőség van bőven, azt sem tudtam mit csináljak..:D

 21. “http://www.metacritic.com/game/playstation-3/gran-turismo-5/user-reviewsÉrdemes megnézni itt milyen negatív kampány van.Szánalmas.Emberek beregisztrálnak ide azért, hogy “”írjanak”” 0-1-2 pontos “”teszteket”””

 22. “A dán gamereactor csak 7 pontot adott és az egész cikket nem tudtam elolvasni mert dánul van de a metacriticen van egy kiemelt részlet lefordítva.””Gamereactor DenmarkNov 24, 201070Gran Turismo 5 feels old and confused. There are glimpses of amazing stuff hidden under the muddy menus, but there are also some truly bad design choices. Give it time and it will open up. But perhaps not as much as you had hoped for.””Eléggé nem értem ezt a rossz design választást se meg a menük szidását sem.”

 23. Black Ops, Castlevania, Super SF4 és Brotherhood miatt most nem megy, de karácsonykor jöhet. 😛

 24. A brotherhood elvitte a pénzt a GT elől, de karácsonykor kell:PA tesztet nagyon várom már!

 25. A GT nem egy szimpla autós játék. Egy digitális művészet, az autók szerelmeseinek . Aki nem ilyesfajta szórakozásra vágyik az talál bőven mást a piacon.

 26. A késés miatt vannak alacsonyabb számok is azt gyanítom.

 27. Mondjuk arra kíváncsi lennék még hogy tényleg azért csúszott-e a játék kiadásilag mert pl más Fw van a lemezen? Tényleg rajta van-e Jailbreak elleni védelem? Vannak-e már olyan hangok hogy a warezmókusok az öklüket rázzák és szidják a Sony-t azért mert használhatatlan a drága pénzen vett speciális pendrive-uk mert nem tudják futtatni a biztonsági másolatukat? Remélem igen a válasz. 😀

  • Nem a válasz, és a warezmókusok vidáman már egy hete tolják a GT5-öt a nem is annyira/7000ft/ drága pendrive-ukkal!

   • “””Nem a válasz, és a warezmókusok vidáman már egy hete tolják a GT5-öt a nem is annyira/7000ft/ drága pendrive-ukkal!””direkt benéztem egy netes videótéka fórumába, ahol az összes noob azon rinyál, hogy nem tudják elindítani és állítólag senki sem. sz*pókáznak remegve már x napja.egyébként igen, azért csúsztatták, hogy új védelem kerüljön rá.”

  • “””A hozzászólás moderálva lett!te tényleg ennyire ostoba vagy? “”Minimálisan egy nyilvános bocsánatkérést kérek ez miatt! Nincs meg sajnos a Ps3 készülékem anyagi okok miatt (összesen bő 30 ezer forintra lett volna szükségem hogy megcsináltassam a méltányossági garanciás javításokat – útiköltséggel együtt persze) s így a játékot sem tudtam megvenni és játszani vele, ezért kérdeztem rá hogy aki már használja a játékot az nézze meg hogy milyen fw-el jött ki a játék (azaz van e másolásvédelmi fw rajta) és ennek kapcsán fejtettem ki bővebben azt hogy remélhetőleg van rajta és így a (igen megint leírom) warezmókusok sem fogják tudni használni. Ennyi volt a bűnöm hogy ebből a kedves moderátor magának mit szűrt le azt nem tudom, de ha azt hogy én másoltan akartam a játékot használni akkor valamelyikönk nyelvtan órán szövegértelmezésből csúnyán megbukott. Én tudom magamról hogy stabilan 4-es voltam belőle. Ez fix. meg az is ha nem kellett volna megválnom a géptől akkor a GT5 nálam is a gépben lenne most, de mivel SAJNOS nem így történt így egy Boxom maradt a PsP mellett (a Ps3 eladásából CSAK arra futotta) és a Forza.De ettől továbbra is a GT5 nálam a bajnok mint ahogyan írtam is. mert mindig is a GT volt az igazi szimulátor. Innentől lehet köpködni rám, de kíváncsi vagyok hogy más mostani Box tulaj is ugyanezt mondaná mint én. nem hinném. Ha moderálni akarjátok ezt is akkor előtte kérek egy privit hogy az esetleges válaszokat és ezt a hozzászólást még menteni tudjam.Off vége. További jó játékot, irigyellek benneteket hogy ti tudtok játszani ezzel a gyöngyszemmel. Várom a mindent kimerítő teszteket srácok a játékról! és mindegy mennyi pontos lesz!”

   • “””Van egy téma, amivel sehol, semmilyen formában nem kívánunk találkozni a PlayStation.Community-n, ez pedig a warez.Megértéseteket köszönjük.””Fórumszabályzat.”

    • És ezért kell ostobának nevezni? Hát kösz szépen. Én sem terjeszteni szándékozom épp ellenkezőleg a lehető legrosszabbat kívánom nekik.

     • Elég részletesen belecsúsztál azzal a hsz-el este.Egy OMG-t majdnem löktem is rá…Amit kaptál teljesen megérdemelt volt. Szerintem.

     • Mindenesetre fura az a világ ahol nekem kell elnézést kérnem azért mert az eredeti mellett teszem le a garast. S főleg itt ahol minden az eredetiségről szól. Nem csak játékilag értve.

     • Csak nyomod a témát…Most én is megkérdezzem?

     • Mert szerettem volna kapni egy választ amit máig nem kaptam meg. Milyen fw van a lemezen? Ennyi lenne a kérdésem csak. ha azt tudnám minden következtetést le tudnák belőle vonni.

     • Te TÉNYLEG ennyire értetlen vagy?

     • Rendben elfogadom azt amit belinkeltél nekem a szabályzatból mivel nem akarok balhét, de helyénvalónak sem tartom azt hogy inkább elhallgassuk a témát mint inkább tiltanánk, mivel ezzel a hallgatással bizonyos tekintetben éppen pártolva van ez a fajta cselekedet.És továbbra is várom a bocsánatkérést az Ostoba jelző miatt….

     • Ez az koma! Csináld tovább a balhét!:D

     • 😀

     • érts meg haver hogy az oldal szerkesztöi nem akarják az oldalukon a WREZ szot látni.az ö oldaluk az ö szabályaik.enyi nem több.

     • Én meg abszolúte nem akarok azt látni. a cél közös.

     • Ne is hagyd abba amíg nyilvánosan bocsánatot nem kérnek, és nem fizetnek bánatpénzt.

     • “Ne vedd zokon, de úgy látom te még mindíg nem érted a szabályzat okát. Nem az a baj, hogy írsz egy véleményt a témával kapcsolatban.A probléma ott van, hogy ez egy közösségi oldal és amit írtál arra bárki válaszolhat (Mint ahogy azt most én is teszem. 😀 ). Így nagyon hamar és szinte észrevétlenül elfajulhatnak a dolgok, ennek veszi elejét ez a szigorú és egyértelmű szabály. Amúgy az “”ostoba”” jelző szerintem is kissé erős volt, de a moderátor is csak egy ember, és mint ilyen ő is lehet kimerült és ingerlékeny.”

     • Én olvastam az ominózus hsz-t.Nem volt erős a jelző.Sőt frappáns és találó! 🙂

     • Hmm-hmm. (vállakat kicsit megemel s a kezét széttárja) No jól van ez van. Szombatra lesz már teszt szerintetek? Kíváncsi leszek az itteni pontszámra. És jó lenne már olvasni is egy igazi jó tesztet is amit értek s nem a google fordító hoz le magyarul.

     • Én nem a pontszámra vagyok kíváncsi hanem a szöveges értékelésre!Még nincs meg a játék így nagy átéléssel fogom olvasgatni!:)

     • Egy szerkesztő sem fog bocsánatot kérni, ahhoz túl büszkék. Bocsánatot kérek a nevükben, csak most már akadj már le a témáról kérlek. 😀

     • A témáról már rég leakadtam én már csak az itteni pontszámot és tesztet várom hogy elolvashassam.

     • Bogyi bazz te mindenhol kihúzod a gyufát 🙂

 28. “A GT sohasem akart kötelező lenni az “”autós játékok szerelmesei”” számára. Sokkal inkább az “”autók szerelmesei”” a cél.””Elszórt lyukak a céltáblán””…Találó. Ezek tényleg csak vaktában leadott lövések.Ha úgy kezdünk tesztelni egy játékot, hogy mibe lehet belekötni, elég hamar lelehet húzni bármit…”

 29. Azért például az IGN-t többre értékeltem, mint hogy 3 nap után leteszteljen egy ilyen kaliberű játékot. Nem lehet, hogy valahogy mégis 1-2 héttel előbb megkaptak egy tesztpéldányt?

 30. GameReactor: Forza3 9/10Ennyit érnek az ilyen oldalak tesztjei 😀 de látom már más is kiakadt ezen. No mind1, én azért várom, mégha a collectoros változatom többe is fog kerülni mint számoltam. Kibaszott ÁFA 🙂

 31. Személy szerint nem értem miért kellenének hetek egy autós sim leteszteléséhez. Itt nem következnek be meghatározó vltozások ha lenyomsz minden egyes pályát minden egyes autóval ha nem…Nekem elég lenne egy kör is azt mondanám h fos mint minden sim :Dén játszani szeretek!

 32. HÁHÁHÁ

 33. elég gyalázatos pontok alapján…….még szerencse, h leszarom!

 34. Én örülök, hogy a teszt csak hétvégén jön az a mi raktuk ki a tesztet elsőnek hozzáállás nagyon nem tetszik általába meg is látszik a teszt minőségén, habár ha el is olvasom nem sokat számít már ugyanis ma meglett a játék és istenkirály.

 35. Hülyeség , ennyi idő alatt képtelenség letesztelni ( szinte ) akármit is , de hogy a GT5 -t NEM lehet , az TUTI . Első benyomás : TÖVIG A GÁZPEDÁLT !! :] Most akkor komcsiból : SOKK !!! GT5 az etalon . Pontot még én nem mondanék , de van arra egy tippem , hogy magas lesz . Giga Turismo !!!

 36. Egyébként itt az ideje hogy mindenki elhúzzon most már játszani. Akinek boxa van az menjen Forzázni akinek meg Ps3 az meg GT5-ni, akinek mindkettő gépe megvan az meg dobjon fel egy érmét. 😀

 37. IGNtől nem is vártam többet. Kilóra megvette az MS.

 38. Nincs semmi baj a game-val.Elsöre ránézésre a pálya kidolgozottsága nem a legtökéletesebb (bizonyos helyeken), de az egészet kell nézni és akkor tökéletes az élvezet. 9 pont jár neki!De mit beszélek én, hisz még csak fél órát játszottam vele. Majd ja 10x ennyi lessz nyilatkozom.:)Hajrá a teszttel Martin !!!

 39. Na, csak megértük hogy itt van : )Jó játékot hozzá mindenkinek.

 40. Én 2 nap alatt most értem oda , hogy azt mondtam Wow . Megvettem álmaim autóját Ferrari 458 Italia , és a 14 szinten lévő Gran Turismo bajnokságot nyomtam . 5 versenypálya és persze a szebb fajtából. Nordhshafle, Madrid, Grand Vally az örök klasszikus , Le Mans pálya . Itt éreztem azt, hogy na ez beindult .

  • Miért, előtte mit éreztél? Mi volt az első benyomásod?

   • talan: ”kocsiba be, ablakot le, konyokot ki, kettesbe be”__it’s all a fxxxg joke__ 🙂

   • A játék elején kicsit furi volt . A GT sorozatra mindig is jellemző volt hogy nehezen indul be . Gyenge autó , egyszerű pályák . Nem is nagyon volt sebesség érzés . Aztán ahogy egyre jobban megy felfelé az ember megjön a tökéletes GT érzés . Amikor nagy nehezen nyersz a pénzből veszel valamit amitől jobb lesz, mint a GT 1 ben .A nehéz beindulást tetézi az is hogy egyes Standart autók eléggé elnagyoltan vannak megrajzolva. Pálya melletti dolgok is néhol nagyon egyszerűek . Ami a verseny közben nem tűnik fel , vagy csak akkor ha neki mész .

 41. Sokadszorra írom le, de érdemes végiggondolni: aki tegnap éjjel a premierről hazavitte, és mondjuk azóta tolja, már az is látja, hogy a játéknak idő kell. Polyphony JRPG. Aki első nap tesztet hozott róla, az semeddig nem juthatott. Ez tény. Az online tesztről meg ne is beszéljünk. Azt se tudták rendesen tesztelni.

  • “Ez a “”én leszek az első aki kiadja a tesztet”” hozzáállás nem feltétlenül kifizetődő. Itt volt nemrég a F1 2010, sokan 9-9.5 pontot adtak rá, aztán meg kiderült hogy kis túlzással mekkora fos az egész… lehet hogy pont az ilyenek adtak a GT5-nek 7-8 pontot.”

  • Egyetértek, olyan tartalom van benne, hogy beszarás.

 42. Remélem a PSC nem fogja lehúzni és 11 pontot ad majd:)

 43. Eddigi rövid ismerkedés alapján a megszokott színvonal és tartalom és a kötelező mértékű látványbeli ugrás a GT4-hez képest.

 44. Ennél a játéknál marhára nem érdekel más oldalak lehúzós pontszáma, mert 8 pont az igenis az…Ha a borítón nem GT5 hanem forza van írva lehet nem ennyit kapna sok helyen!A PSC-s tesztet tűkön ülve várom.

  • Bírom, ahogy megállapítod, hogy a 8 pont lehúzás, miközben a tesztet el se olvastad és a játékkal sem játszottál. 🙂

   • Bírom hogy megállapítod hogy egy tesztet sem olvastam el és nem játszottam a játékkal!:)

    • Én kérek elnézést, ha az összes 7-8-9 pontos tesztet végigolvastad és közben szétjátszottad a játékot…

     • Nem játszottam szét a játékot és nem is olvastam végig az összes eddig kiadott tesztet csak az itt felsoroltakból néhányan, 7től a 10 pontosig. (németet sajna egyáltalán nem értem)Szóval nem teljesen tudatlanként írogatok itt.De te gondolom azt hiszed hogy néhány első nap kiadott teszt alapján már ismered a stuffot, igazi császár vagy, nem is értem miért nem vagy a PSc staffban!:DNe is foglalkozz ezzel a 7 pontos szar játékkal, inkább menj forzazni, hiszen az 9 pontos vágod?:)Amúgy ja, el van nézve, kivételesen!…

     • A játékot egy szóval sem bíráltam, csak ezektől az összeesküvés-elméletektől kapok frászt, hogy csak azért húzták le, mert nem Forza, stb… ennyire ne legyünk már elvakultak.

     • Én egyszer sem említettem (az előző hsz-et leszámítva) a forzat! Az egy másik exkluzív cím és kész, foglalkozzanak vele a boxosok. Az összeesküvés elméleteket én se csípem, pláne ha semmi alapja sincs. Azt szimplán kijelenteni hogy a MS lefizette ezeket az oldalakat talán nem lenne szabad, nem biztos hogy így van, bár a mai világban ez is könnyen előfordulhat… Viszont azt nem értem most se hogy ezt a nagyszerű játékot miért pontozta nem egy oldal 7-re! Olvasd el ezeket a teszteket, egyszerűen nincs racionális válasz a pontozás okára, van néhány sablonos pozitív és negatív (például sokáig tartó töltési idő) megjegyzés és kész!:S Nevetséges.

 45. Volt vmi Jeuxvideo talán 7/10

 46. Ne kapkodjátok el a tesztet!Inkább jövő hétre csússzon mintsem elhamarkodott véleményt alkossatok.

 47. Komaromba viszont meg nem…

 48. Na végre, Szegedre is megjött!

 49. Én most telepítem… :)))

 50. Kb, 10 órám van a játékban, eddig 9.5pont!

 51. Megvan !!! Most instalálom !!! 8 Gigát kér. Megadtam neki.Ezt az évet kihúzom vele ! :):):):)

  • Futár vitte, vagy pesti vagy és meg tudtad venni?Csak azért kérdezem, mert tűkön ülve várom itt Szegeden a futárt és kíváncsi vagyok, hogy máshová odaért-e…

 52. Én örülnék egy videótesztnek is.

 53. Tegnap amikor megláttam a kivetítőn rögtön azt mondtam magamban EZ AZ. Jó pár dologba bele lehet kötni (aki akar). Most épp osztok-szorzok hogy még belefér e az ehavi költségvetésbe vagy nem…

 54. majd elolvasom a EDGE pontszamat, igazan az szamit….

 55. nincsen min csodalkozni, ez tul volt hypeolva pont.IGN:”Gran Turismo 5 is a 10/10 simulator wrapped up in a 5/10 game – driving is as exhilarating as anything that’s gone before…”

 56. mar megint e a pontozosdi… mar talan parszor emlitettem hogy mennyire ruhellem ezt az egesz szar pontrendszert, mert nem er semmit…. szoval mindegy mennyit kapott, ha tetszik akkor jatszatok es kesz. amugy meg szopas hogy hogy voltak kepesek ilyen osszecsapot tesztekkel eloalni, ennyi erovel a boritot nezegetve is pontohatnank a jatekokat 🙁

 57. Ez olyan, mintha a legújabb Star Wars mozi-nál (ha lenne) számítana a pontozás. Úgyis mindenki számára kötelező.

 58. Ennél a játéknál nem érdekel a pontozás,mert kötelező darab.

 59. masik forumon az egyik forumozo nagy forza kedvelo online is elso 50-be benne van vilagranglistan neki is meglett a jatek es aztmondja kibaszott nagy a jatek.a tesztekrol annyit hogy le kell szarni, minden ember mas mindenki maga dontse el hogy tetszik-e neki foleg mikor mar a nagy gamer oldalakon a penz dominal…. ugye volt is mar hasonlo botrany. en azt veszem eszre hogy azert rengeteg forzas atter gt-re van aki mar most van aki penz hianyaban csak kesobb. vegye meg aki teheti es maga tapasztalja meg milyen persze ne 10 perc alatt mert annyi nem eleg a jatekhoz ui: hol a csaban van a futar? 🙁

 60. Én az IGN-féle 8.5-el értek egyet a legjobban. A játék számomra annyi, a befektetett munka pedig 10. Gyönyörű, kidolgozott, részletes, élethűségre törekvő, finom és unalmas.

 61. Az eladási adatok engem is nagyon érdekelnek majd, kíváncsi leszek nagyon. Megosztó tesztek ide vagy oda. Beszélnek majd a számok is.

 62. szerintem azért vannak ilyen pontszámok mert annyi igérgetés meg halasztás után elvárná az ember a 100%-ot. de szerintem mindenki más szemmel nézi majd.

 63. főleg a gamereactoros tesztnél vicces, hogy leírja 10 versenynél nem ment többet online, de arról legalább jó tapasztalatai vannak, egyébként meg tele van nagyon jó és nagyon rossz dolgokkal, ami nem elég hogy megverje a forza 3-at 😀

 64. “Én is várom a magyar teszteket. A pontok érdekesek, nem vagyok GT fan, de meglepett. + már várom a “”Forza-koppintás”” jelzőket a többi médium fórumába. :)”

 65. A felszínt karcolgatva nem lehet a játék egészét értékelni!A törés, és ki tudja milyen játékelemek csak a szint emelkedésével elérhető – fontos részletek ismerete nélkül hogy akarják értékelni?

 66. Biztos az Arcade mód alapján írták a teszteket, amiből leszűrték, hogy nem annyira árkádos, ezért csak a GT-rajongók fogják szeretni, akik meg amúgy nincsenek számottevő mennyiségben világszerte, szóval egy igazi rétegjáték lévén nyugodtan elengedhetünk 2-3 pontokat. Ja, meg a közönség és a fák, az is minusz egészpont.Nem is hergelem magam tovább, nevetséges ami mostanság a gamer-sajtóban zajlik.

 67. A gyárból kilopott példányok kivételével EGYETLEN médium sem juthatott a game birtokába hamarabb, mint kb. 3 nap. Ennyi idő alatt fizikailag LEHETETLEN egy ember számára, hogy minden versenytípusba akár csak be e is nézzen. Online meg főleg nem próbálhatták ki, mivel nem ment az online. Sem a pozitívumok, sem a negatívumok nem tapasztalhatók ki ennyi idő alatt.

  • “és?!? nem az első eset ez a fajta tesztelés. a megjelenés napján kidobott IGN-es MAG teszt sem nevezhető korrektnek és alaposnak, mivel akkora játékosszámnál, a közösség kb 2-3 hét alatt “”lakja be””.. addig lóf*szt se nyújt, nemhogy játékélményt.”

 68. A teszt nem lesz mérvadó ,mert akik akár az első akár a második résztől GT-zik nekik 100%-s lesz a játék. Volt alkalmam kipróbálni a Forza 2-t ,sok ember mondta,hogy ennyit a GT-röl.Valjuk be a boxosoknak a Forza az ottani GT. Need for Speed-ből nálam a Most Wanted az etalon azelött,meg a harmadik rész az a Hot Pursuit 1.

 69. Nem valami fényes pontszámok.

 70. “Elmondom én a játék legnagyobb hibáját: “”néha a kevesebb több””… (Amúgy a nagy lófszt.)”

 71. Vizionálok egy Edge hatfelest.*facepalm*Aztán lehet meglepnek egy nyolcassal.

 72. Azért az eladási adatokra nagyon kíváncsi leszek. Azokat mikor tudják, mikor szokták leközölni?

 73. Ez az etalon. Mindig is ez volt. Még a 4-nél is csak olyan hibákat tudtak felfedezni, hogy a közönség papírmasé figurákból áll…

 74. savazzák rendesen ahogy nézem. a Jeuxvideo tesztjén nyerítettem fel, akik a Prologue-ot jobbra értékelték (minden elemében) mint a kész játékot.ha valamit rühellek a gaming médiában, az a következetlenség.

 75. Fura, de várható volt. Nagyon várt, előre fikázott (konkurencia által) játék.Nálam (és azok számára akik GT-ztek már valaha – nem, a Prologue nem elég) tuti 10 pontos lesz. Csak már a kezemben foghatnám. De még egy nap.

 76. Így van! Egy hihető teszthez és pontozáshoz szét kell szedni apró részeire ezt a hatalmas és végtelen lehetőségeket rejtő játékot. 2-3 nap alatt nem lehet…

 77. Érdekes.

 78. kíváncsi vagyok, hogy pontozzátok talán addigra jön javító patch is.

 79. a GameReactor a Prologue-ot pontozta?

 80. “Amúgy volt már GT valaha ennyire megosztó?! Ráadásul olyan hülye indokokkal lehúzott, mint az IGN “”túlságosan is szimulátor””-a? Eddig mivel játszottak ezek?Mad world…”

  • A joystick meg azt hozta hibának, hogy ha nem szereted a szimulátort akkor nem fog neked bejönni.Érdekes módon a nfs-re dobták az 5 pontot és ott nem írták, hogy ha a szimulátort szereted akkor nem fog tetszeni….Az a vicc, hogy mindenhol kiemelik, hogy a Forzatól jobb a játék mégis kevesebb pontot dobnak rá…..

   • Össze-vissza írnak mindent, látszik. A játék messze nem hibátlan, ez nyilvánvaló, csak az a baj, hogy ha ez 8 pont, akkor 3 évre visszamenőleg át kell írni minden autós teszteredményt.

    • A vicc, hogy akkor ezek a pontszámok full offline eredmények??? Mert ha ma 0 órakkol küldték fel a servereket akkor ezek a nagyokosok, hogy tudták tesztelni???Szánalom ez a gameing media…… ennyi erővel miért nem tesztelik le az összes kocsis gamet visszamenőleg, hogy miben jobbak mint a GT5??? Szerintem lesz itt visszhang rendesen a sony-tól is….

     • Szerintem meg le kell szarni és játszani vele. Mindenki megtalálja benne a számítását, ha szereti a valósághoz közelítő autós stuffokat.

    • Hülyeség, tudom, de én abszolút abban a hitben voltam/vagyok, hogy ha valami nagybetűs hibátlan játék, akkor ez biztosan az. Kíváncsi leszek a tesztetekre.

    • Ebben teljesen igazad van. IGN… Need for speed HP … 9pont.

 81. GameReactor… xD

  • “Többször írta le a “”Forza”” címet a tesztben, mint a “”Gran Turismo””-t. Valami igazi szakember lehet.”

   • Tudom Ps3 fan vagy meg minden de anno teszteltél Forzát is és nem volt rossz véleményed róla. Én azért is kedvellek mert objektív voltál és vagy is de most mintha ez szubjektív megnyilvánulás lenne. A lényeg aki szereti a sorozatot annak mindegy hogy mennyi pont lesz. Magyarországon a PSC szavazata számít majd úgyis legjobban arra ad mindenki igazán. Úgyhogy szép pontszám legyen a tesztben! XD

    • Azt sem tudom miről beszélsz, ne haragudj. Egyre kérlek, véletlenül se keverj bele semmiféle kibszott Forza – GT – Microsoft – Sony összeesküvés elméletbe.

     • Isten őriz. Arra céloztam amikor az első Forzát tetted a Gt4 mellé és nemigazán tudtál különbséget tenni közöttük csak minimálisan hoztad ki a Gt4-et jobbnak – talán tartalmilag. Ez akkoriban téled egy hatlmas dicséretnek ért fel egy újonc program felé aki odamert állni a bajnok mellé. Tudod még az 576-os időkben. de rég is volt már… :DA Bajnok most visszatért. A kihívó meg inkább félreáll mivel ő már tavaly learatta a maga jutalmát. ez volt a Forza 3 a GT5 meg a méltán ünnepelt Bajnok.

     • Látom erre te is emlékszel még:)

    • Én sem láttam a főszerkesztő úrtól egy rossz szót sem a Forzára. Gondolom azért próbálsz valami mögöttes szándékot látni a postjába, mert volt boxod, de csillapodj: itt csak egyetlen egy játékról van szó, és az a GT5.