Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 5 – NASCAR gameplay

November 24-én megjelenik a videojáték történelem legsokszínűbb vezetési élményét kínáló Playstation 3 exkluzív játéka, a [B]Gran Turismo 5[/B]. A szoftverben sok más versenytípus mellett ott lesz a NASCAR is, melyből egy frissebbnek mondott gameplay videót tudok mutatni.[YOUTUBE]bDU4fC7-ufI[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Hát igen..a törés hiánya itt is nagy hiány!! És még valami ,ami idegesítő lehet ebben a nagyszerű játékban,az pedig a menüben hallható lagymatag “”BÁR””zene!! Lehetne helyette inkább valami vérperzselő,versenyre hergelő pörgős rock,vagy valami hasonló!UGYE?”

 2. De azért remélem toljuk majd együtt a GT5-öt mp-ben! :DMár ha van mikid PS3 hoz!

 3. Gyó van na!Nem kell bekapni!!! 🙂

 4. Hát, öcsém, ez is egy a játék gyengeségeit bemutató vidik közül…pont a NASCAR-ban nincs törés…pont az a verseny lényege XD legalább leeshetne pár alkatrész…

 5. Nincs is benne törés!:DAz hogy a végén megficcent az autó hátulja csak bug volt!! :DEz siralmasan szar………

  • Figyu, ha elfogadsz tőlem egy tanácsot akkor ne adj ki pénzt ezért a szarért, inkább vedd meg az új NFS-et az sokkal jobb móka!

   • bizony jó móka az új NFS!

   • NFS-t természetesen már kipörgettem!!! :DDe attól hogy ez sem lesz tökéletes és nem tetszik az összes játszható kategória,(ahogy másnak sem igen,ahogy elnézem…)Attól még meg veszem mert rengeteg más dolog meg klassz lesz benne!

    • Én azért a rally-ra is nagyon kíváncsi vagyok! Az hogy nem licenszelt pályák vannak nem jelent semmit se, attól még lehet jó vagy rossz is (lásd: WRC 2010)

     • Hát még Én!!!!Mondjuk a Dirt 3 közelébe sem fog érni,szerintem,de kivi vok mert imádom a rallyt!Wrc annyira nem jött be mondjuk…. :(De GT5 széria meg sport autói azért majd kiengesztelnek szerintem MINDENKIT!!! :D:D:D(minden szempontból)

     • Hja és azt akartam tőled kérdezni hogy mire gyűjtöd a krediteket???Me mindenhez valamit odaszösszentesz,ha érdekel ha nem!! :DÉn még csak most néztem meg hogy mire jó!! :DDe a sztóron nem találtam semmi érdekeset!:D

     • Nem kredit gyűjtés céljából kommentelek, hanem csak a véleményemet mondom el valamiről, tán szabad ezt még ha jól tudom!

 6. A törés k*rva gyenge

 7. Nagyon jó lesz!!!!!

 8. Erre kár volt a fejlesztési időt pazarolni.Ha egy ilyen nyamvadt pályát ennyi ideig tölt a gép, akkor a Nürburgring előtt meg is tudok ebédelni?

  • Lehet hogy ez attól is függ, hogy először mennyit telepítesz a gépedre!

   • Remélem igazad lesz.

    • Volt hír régebben itt is hogy valószínűleg lesz telepítésnél egy olyan lehetőség, hogy te állítod be hogy mennyit telepítsen a gép, ha jól emlékszem a felső határ 10 giga. Nos ha 10 giga körül feltelepítesz akkor nem hiszem hogy eddig töltene a gép viszont párszáz megánál nyilván sokáig fog tölteni az a hatalmas pálya.Majd meglátjuk hamarosan hogy mi igaz ebből!

  • Nem csak tudsz, de muszáj!:)Amúgy a múltkor volt valami lambis, meg feráris törés is, 200-zal bele a falba, és az orridom már is elmozdult, némileg.A ralliban a vidión meg a pvc szalagok még mindig leküzdhetetlen akadályt képeznek.Szal nekem vannak azért fenntartásaim a játékkal kapcsolatban.

  • Lehet a 10GB-t nem volt neki feltelepítve a winyóra ,mert ez nekem is szemetszúrt sajnos 🙁

 9. Az ilyen szánalmasan béna fazonoknak kell megjelenés előtt a játék.LOL!

 10. Némáá a nászkárná is van belső nézet! De fos….

 11. nem úgy volt van hogy törik a kocsi bakker ???? remélem h ezek a videókban csak kikapcsolták ezt a funkciót…. és magától pörög a kocsi vicces lol

 12. hát ez egy szar videó

 13. #NÉV?

 14. Nem túl kockák az járművek?

 15. Na a NASCAR lesz az egyedüli, amit csak kényszerből fogok csinálni a GT5-ben. Bár lehet, hogy most fogom megkedvelni a műfajt.

  • Na én vagyok még így ezzel. Nem tudom mit esznek rajta az USA-ban. Több száz körön át egyedül a bukások a legizgalmasabbak…Azt nem tudja valaki, anno a hazai Gran Turismo 3 bajnokságot megnyert Makai György még mindig a nascar-ban versenyez?

   • A Gyuri már tudtommal nem nyomja ott! Régen együtt dolgoztunk, még a Clioval is vitt két kört a hungaroringen, fel is van véve! 🙂 Irtó tehetséges! Azt a bajnokságot mi bonyolítottuk anno (de ő emlékeimben a gt2-es bajnokságot nyerte a váci úti spqr szalonban rendezettet, azon a GT3 még csak mint érdekesség volt kitéve)! Fantomas volt a befutó, de elszámolta magát a beállításokkal!

   • Swift kupában ment idén. Összehozott pár dobogót, de nem volt meg a büdzsé az egész évadhoz. 🙁

 16. Ne bántsátok, direkt füstölteti. 🙂

 17. Majd megtanul vele jatszani!:)

 18. a kocsi eleje torhetelen?? de joo

 19. ÚÚÚÚr isten,ez egy utolsó lúúúzer.

 20. Ilyen idiótának fölösleges ez a játék.