Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 5 – mentés verseny közben

Talán még emlékeztek egy korábbi [a http://playstationcommunity.hu/note/4866]cikkünkre[/a], melyben említettük, hogy kinyílváníthatjátok a véleményeteket a Playstation 3 exkluzív [B]Gran Turismo 5[/B]-tel kapcsolatban egy olyan felületen, melyet a Polyphony Digital stábja is nyomon követ majd.A napokban Kazunori Yamauchi rendező a Twitteren jelezte, hogy – közkívánatra – a játék közben mentés lesz a következő javítás. Ezzel lehetőséget kapunk, hogy a hosszú Endurance versenyeket elmentsük és több részletben játsszuk le.[29027]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Örülök neki. Nekem van a gép mellett munkám, családom, életem hála Istennek, és van gyakori áramszünetem is, hála a szolgáltatónak…Aki meg akarja, ezután is lenyomhatja egybe, nem kötelező menteni.

 2. sziasztok!1. a pálya: Circuit de la Sarthe2. az autók: Pescarolo Nissan R390 GTI Race Car Audi R8 Race Car Bmw V12 Race Car Amg Mercedes CLK-LM Race Car Bentley Speed 8 Race Car Toyota GT-One Race Car Bmw McLaren F1 GTR Race Car Dodge Viperaz ellenfelek autói 600-900 le és 900-1000 kg közöttiekköszönöm a ps3-nak dicséret jól bírta én kevésbé :)inkább attól féltem nehogy áramszünet legyen közbenzsozso1971

 3. Uristen mennyi rinya!!!!

 4. ezek szerint senki nem szenvedett az előző részekkel.

 5. Sziasztoktegnap reggel 7-kor kezdtem, ma 13-h-kor végeztem. 24-ből 15 óra esőben, 8 óra éjszaka. 5 óra után besötétedett és akkor jöttem rá milyen **sz vagyok. formula granturismo-val indultam és feltűnt, hogy ezen nincs lámpa. az ideális íveket jelző csíkokat szerencsére bekapcsolva hagytam, így a full sötét helyeken erre tudtam hagyatkozni. a végére azt hittem kifolyik a szemem. erre figyeljen aki erre vállalkozik.

 6. Na ez megint annyit ér a GT5-nek mint szarnak a pofon.. már bocsánat. Kíváncsi vagyok azért azokra a felhasználókra akiknek ez volt a legnagyobb problémájuk a játékkal… biztos nagy online játékosok 😛

 7. Én sajnálom azokat,akik most sajnálkoznak ezen,mert már lenyomták a 24-et,de nem véletlen kérték ezt az opciót oly sokan,mert ez már egyfajta mazoizmus+energia pazarlás+gépgyilkolás+idegbaj,ha tényleg beüt a krach a 23. óra környékén,az említett anyu,kisöcsi,áramszünet,stb képében!Én mindenesetre örülök ennek az új opciónak és nem egyedül!

 8. “F@s az egész. 1: ezzel a játék a varázsát veszti… 2 : kibsznak azokkal akik már rég lenyomták a 24h A-Specben. 3: mint már írtam, így egyáltalán nem lesz kihívás a játék. Életben teljesen más vezetni, mint a játékban, sőt ha elég előnyt kiatuózol simán félre lehet állni pihenni a játék “”lepauselása”” nélkül.”

  • azért mert sehol nem vezetnek egyhuzamban 24h-t az életben:)

   • Le Mans-ban Pierre Levegh majdnem megcsinálta az ötvenes évek küszöbén. A verseny végén robbant le a versenyautója, de egész végig egyedüli pilótaként vezetett.

  • és mi a gondod ezzel ? nem lesz kötelzö menteni mert tuti megfogja kérdezni h menteni akarod-e és mivel te ellenzed ezt ,igy neked a nem gomb lesz.aki ezt a játékot megvette,a többsége nem azt az élményt akarta vegyük pl-nak a 24orás versenyt,h mijen lehet végig kockulni 1 24orás versenyt,hanem h végig vigye a játékot 100%-ig .én 92%ig elvittem,és ott beis fejeztem én nem vagyok hajlando még 4orát se vezetni 1páján,mert 1ora után leesik a fejem,elegem lesz,monoton az egész.azt amugy béke

 9. Nagyon szép, h folyamatosan hozzák a frissítéseket, pakolják bele a játékba azt, amit kérnek a vásárlók, de a kérdés még mindig itt van előttem: hogy nem lehetett ezeket 6 év alatt belerakni? Illetve átvenni a GT4-ből, mint az autók többségét.

 10. Jó hír! 🙂

 11. végre!!!!!!!! meg halgatott az úr ámen

 12. juhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

 13. Köszönjük.

 14. Kösz Kaz,hogy gondolsz az ilyen magamfajta koca GT-sekre is 🙂

 15. idióta vagyok, 2005-ben volt ( augusztus2-3)Akkor még volt nyári szünetem (régi szép idők) 😀

 16. Talán egyszer meglesz, jelenleg nem érdekel a játék. Azért 2x 24h verseny alatt végiglehet tolni legalább 4 játékot.

 17. ohh jeah pont időben 😀 mostanság a B-spec -ek csinálgatom mert az A-ban mar csak a 4 órás vagy több órás futamok hiányoznak csak 🙂 de így akkor ezt is letudhatom majd :P:)

 18. elég lenne csak a 24 órásra bele tenni ezt az opciótnekem ennyi is elég lenne,de legalább végre belerakják

 19. ezt eleve bele kellett volna rakniuk sztem.

 20. Ez jó hír, akkor kezdhetek gyúrni a 24h versenyekre 🙂

 21. THX

 22. Akkor most már készen van a gt5? Vagyis a prologue 1.5?

 23. Jó hír.

 24. Király, így már én is végigtolom a 24 órás versenyeket!

 25. Véégre ez is eljött! :)Kösz Kaz papa, remélem a megvalósítás is jó lesz!

 26. “Felhívnám a figyelmet a “”race OR championship”” kifejezésre.Magyarul verseny, vagy versenyEK(bajnokságban) között?Nem mindegy, és ahogy olvasgatom mindenki másképpen értelmezi.”

 27. Erre mondjuk rájöhetett volna a Polyphony nélkülünk is. Hol van a világban olyan verseny amit egy pilóta vezet végig.

 28. Yes

 29. Én a bajnokságban való mentésre gondoltam, amikor megböktem a gombot. Vajon az is lesz?

  • LOL én meg a MÉTERENKÉNTI mentésre gondoltam. *facepalm*

   • :D:D

   • Nem nagyon értem, miért temeted orcádat tenyereidbe a hozzászólásom okán? Talán a 4. részben nem lehetett a bajnokságok futamai között menteni? Csak mert 3x kellett nekifutnom a Formula Gran Turismo-nak úgy, hogy vezettem a bajnokságot, mert közbejött valami. Ma már nem sietnék azzal se, de akkor még az újdonság varázsa hajtott. A 24 órásban nem hiányzik a mentés, ebben direkt az az élvezet, hogy haverokkal összeültök és juni közepén lenyomjátok, míg a háttérben megy élőben a Le Mans vagy a Nür 24. Aki a 24H-sokon akar grindelni, az megérdemli a szenvedést.

    • ember bírná a 24 órát folyamatosan, de a ps3 nem.

     • Ki kell téged ábrándítanom: nem bírná az ember. Összerondítaná magát meg szomjandöglene. 😀 Az éhhalálról és a mélyvénás trombózisról nem is beszélve. 8) Viszont jó pár PS3 bebizonyította már, hogy jóval többet bír, mint 24 óra. Egyébként én is használnám az endurance közbeni mentést, egyedül csak Martin mester gúnyos megjegyzésére válaszoltam. Amúgy riszpekt!

     • akkor élőhalott vagyok, mert még 2008ban a gt4-ben letettem aranyra a 24-es le mans-t egyedül :Dfat ps2 bánta a dolgot :S

     • “Az szép teljesítmény. De gondolom párszor azért elsült az a “”start”” gomb egy kis étel/ital/rötyi/csevej/hunyás kedvéért. Ez persze semmit se von le a teljesítményedből. Én puhány voltam és a B-Specel párban csináltam Le Mans alatt. Amikor az Eurosport 1-en ment az élő adás a Béla futott, amikor meg a 2-n (mert jupiszi ugye gizdáskodik) akkor én toltam.”

     • igen, evés/ivás/mosdó miatt start, illetve minden órában 5-7 perc nyújtózás.Soha nem csinálnám meg újra :)délután 1 órakor kezdtem, és másnap 5kor fejeztem be, alvás nem volt.végighallgattam az összes zenémet 3x közben, és úgy 67-szer gondoltam át az életemet:D2-3 óra vezetés után az ember átkerül egy olyan meditatív jellegű állapotba ami után kissé felpörög az idő. A legkeményebb a hajnal 2 és 6 közötti időszak volt, és mikor végeztem hát…ágynak esés és úgy 14 óra múlva ébredtem fel mint akit agyonvertek:)gt5-ben biztos nem csináltam volna meg mentés nélkül, igazából hatalmas élmény volt, de nemsokra rá megadta magát a ps2-m.amiket meg most olvasok a fat/slim ps3-ról, hogy leolvad a paszta meg túlmelegszik meg stb… hát van a gt5-ön kívül még élet, csak erre nem szivesen áldoztam volna be:)

   • hát én arra gondoltam.Tudod mint a falloutban.

 30. Na végre!Ez már nagyon időszerű volt.