Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 5 – megjött a v1.10 fix

Ha az utóbbi napokban mondjuk az E3 2011 miatt nem járt a gépedben a Playstation 3 exkluzív [B]Gran Turismo 5[/B], észre sem vehetted, hogy a játék ismét kapott egy kisebb tapaszt, mely apróbb újításokat és hibajavításokat eszközöl.[B]Racing Gear tárgyak[/B]A változtatható versenyfelszerelések közé beépült a bukósisak és az overál. Az új cuccok A-Spec és B-Spec módban is használhatók (“My Drivers”).Többféle variáció és szett is választható, sőt, online versenyeken nyerhető is. A pilóták le is fotózhatók az új cuccokban, például GT5 profilképnek.Megtalálod: “Racing Gear” a Top Menu-ben – [Manual] – [GT Mode].[B]Speciális Online történések[/B]Szabott ideig a versenyeken elérhető nyeremények megduplázódtak, plusz az Online Collector’s Dealership 0-kilométeres kocsikat kínál, FÉLÁRON.[B]Extra Online nyeremények[/B]A GT5 most a sikeres online futamokért Racing Gear tárgyakat és kocsikat dob ajándékba.Megtalálod: [GT Life] – [Online Events].A “Settings” képernyőn most elérhető egy kis bevásárlókocsi-ikon a cuccok eléréséhez.Megtalálod: Top Menu – [Manual] – [GT Life] – [Settings][B]Javított mesterséges intelligencia az ellenfeleknél[/B]Több MI algoritmus is javításra került.[B]Championship Race mentés[/B]A többlépcsős Championship Race versenyek most egy “megszakító gombbal” elmenthetők, majd a későbbiekben tovább folytathatók az A-Spec és B-Spec módokban, egy-egy teljesített menet után.[B]Új zeneszám[/B]Az Ending Movie (*short version) “Day To Live/daiki kasho” száma immár válaszható, mint bónusz music track.[B]További változtatások[/B]- B-Spec Endurance Race közben csekkolható a pihenő driver állapota.- Garázsrendezés a [Last Car Driven] (legfrissebb kapott kocsi) opcióval.- A [Weight Adjustment] pontban a [Settings] részben látható a súlyelosztás változása, ahogy állítod az egyensúlyt.- A-Spec driver megjelentetése a profilképernyőn.- B-Spec pit-menü időkijelzés korrekció 0-ról “Until the car comes to a complete stop”-ra.- Zeneszám válogatás könnyítés.- A Course Maker-rel készített ÚJ pályákon most 16 playeres (max) versenyek indíthatók (Arcade Mode vagy GT Mode).- 3D kompatibilis fotók készítésének lehetősége 3D TV nélkül is.- 3D fotók importálása XMB™-be [Photo].[B]Hibajavítások[/B]Két tucat apróbb hiba javításra került, a teljes listát (angolul) megtalálod [A http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-v1-10-brings-minor-tweaks-bug-fixes/]ITT[/A].

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Legalább tuningolásnál 1 OK-val kevesebb kell!

 2. nem merem feltenni:)

 3. Múgy akkor most már a 24 órás versenyekben is lehet menteni?

 4. Nekem minden flottul megy!

 5. Egyszer nem vagyok egy hétig gépközelben, rögtön javításokat kapunk. 🙂 Talán gyakrabban kellene ilyet csinálnom…

 6. Akinek gondja van a frissítéssel tegye fel a 3.65-ös FW-t a gépére.

 7. Csinálok is gyorsba egy másolatot a mentésemről.Bizti ami tuti,előző PS3 am is egyik napról a másikra halt meg…. 🙁

 8. Hááát.Nem is tudom.Lehet várok pár napot,hátha jön valami okosság még.Nem akarom hazavágni a játékot,sem a mentést.Belepiszkálnak ezek mindenbe.De köszi a válaszokat!

 9. A hírek jók,de a reakcióitok nem! :)Most érdemes leszedni vagy sem?Mert inkább Dirt3 azok,amíg lesz javítás,ha tényleg gebasz van ezzel a peccsel! :(Addig be sem rakom GT5-öt míg választ nem kapok!Köszi előre is!

 10. Húzd ki a netkábelt a gépből, akkor nem érzékeli, hogy update jött és akkor nem kell neki hely, így nagy valószínűséggel beenged.

 11. “Az új patch óta nem tudom elindítani a játékot, a GT5 logós kép után hibaüzenet fogad: Nincs elég szabad hely a merevlemezen, legalább 32 MB szükséges, lépjek ki a játékból és “”szabadítsak”” fel elég helyet. blablabla…0x00000001 [203]A merevlemezen több, mint 20 giga szabad helyem van …”

 12. Hosszútávú versennyel kapcsolatban a mentésről nincs valami hír?Mert nekem már csak azok lennének hátra…

 13. Amennyire örültem neki annyira szomorított el.Azóta minden versenyem error… nincs finish felirat és kocsi csak köröz tovább… minden versenymódban.Írtam a hivatalos fórumra, azt írták installáljam újra.Megtettem 1.10patch nélkül babán megy… azzal viszont megint sz*r.Katasztrófa.Jó lenne tudni, hogy várható-e majd hamarosan javítás vagy várhatok a következő patchig egy újabb félévet. 🙁

 14. Fasza 😀

 15. Championship Race mentés rulez! Végre!! :))

 16. :]]]] jupiiiii THX PD

 17. Lekerült az A-spec menüből a home-ikon, amivel azonnal bárhonnan visszakerülhettünk a főmenübe. Most a körrel lehet csak lépkedni kifelé.

 18. Tegnap lejött a frissítés, de sajna nem sok időm volt kipróbálni. Viszont jó látni, hogy megint kitettek magukért a fiúk.KÖSZI PD!!!!

 19. Ez örvendetes hír!! 😀

 20. Üdvözlöm!

 21. Pályákat akarok!!!!

 22. lettek új seasonal eventek is, ezenkívül új drift és time trial event, ahol szintén pénznyeremény van. a régi, de még elérhető seasonal eventeken pedig tripla pénzt és xp-t lehet most nyerni:)

 23. na ezek zsir ujitások

 24. JÚHÚ! :)Köszönjük PD, ma du-n nekiesek és kitapasztalom. 🙂

 25. csak így tovább!

 26. Nem rossz, de igazán jöhetnének a régi-új pályák…