Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Gran Turismo 5 – maximális felbontásban

A Polyphony Digital újabb über-felbontású [B]Gran Turismo 5[/B] képekkel bolondítja a Playstation 3 tulajdonosokat a GT hivatalos honlapján. A már-már plasztikusan valóságos screenshotoknak persze az in-game látványvilághoz nem sok közük van – gondolom én -, de ha a játék fotó módjában ilyen képeket lehet majd készíteni, a videojátékos luxusautó rajongók minden igénye ki lesz elégítve…[13197]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. marha jó a grafika és a játé se drága.kiváncs vok milyen lesz a teljes változat.

 2. Nekem a GT1,2 után kifujt ez a gém,de kitudja, a képek csinosak de ez édeskevés ha nincs lelke a játéknak mert szer az a legfontosabb a jo hangulat majd meglássuk!

 3. kiemlékszik már a gran turismora?csinálják már az új részt vagy 4-5éve?annyira meg nem lesz jó játék hogy ennyit kelljen rá várni!igaza van TomDurr-nak,SONY-nak már régen fenéken kellet volna billenteni,a Polypony-t,igy IKSZ-BOKSZ-ra pártol sok autószimulátorbajnok.PLAYSTATION FOREVER!!!

  • Egészen jövő tavaszig pártolhatnak, hogy aztán megbánják. 🙂 Ki emléxik? Én? :)Az a helyzet, hogy egyszer koma mondta, hogy nem izgalmas a GT, erre én: a GT nem Nascar, hanem F1. (Hát igen, az idő részben cáfolja ezt…) De a lényeg, hogy a Gran Turismo a tizedekről, századokról, a pontosságról szól.Saját magad vagy az ellenfél. Aki nem így tekint egy autós játékra = nem szimulátorra vágyik, az felejtse el a GT-t, ott a Shift, a Grid, a Dirt…Szerintem a Sony is benne van ebben a késésben, hagyják hogy kifussa magát az árcsökkentés, karácsony, más nagy címek – sokkal többeknek lesz gépe jövő tavaszra, nagyobb lesz a nyüzsgés a játék körül.

   • Jó teljesen igazad van,csak a állandó várakozás,a Prologue-meg nem tetszett.Persze a Turismo,nekem is a BEST,a F1-gamekben nincs már oly nagy kihivás(talán azért mert életben is kezd laposodni számomra),Nascar-t szeretem de egy idö után beunnok.Remélem gt-hozza majd Legendás formáját.és Playstation mindöröké!!!

  • szerintem egy par millio aktiv GT jatekos mindenkeppen emlekszik meg ra.Akinek autos jatek kell,az lehet,hogy valt,akinek GT kell,az meg var turelmesen,vagy turelmetlenul.

   • Jó biztosan sok PS-fanja van a Turismonak,de szerinted ennyit kell várni rá több évet?na nézzük milyen is volt akkoriban 1.rész nagyon eltalált játék volt 10ezer keditböl indulva,szinte te lettél a Király!2rész csak fokozta az élményt!3részben már voltak hibák,gép szeretett nem kiállni a Boxba,ráadásul már nem volt poénos 5ellenfelet legyözni,már több kellet ennél.4.rész már számomra nem volt olyan,mint az elözöek,pl:24órás verseny és ez szó szerint(semmi save,szimulációval is 8 óra)gép eröltette a Nissan-t,majd nem minden versenyre azzal jött…stb.ha megtud újúlni a Turismo,nem a grafikailag mert az Good!hanem sokal szinvonalasabb versenyek,legalább versenyenként 14-16 autó..stb..stb.ÉS VAROM TÜRELMETLENÜL,TÜRELMESEN.NA PLAYSTATION FOREVER!!!

 4. ingame ! visszajatszas!

 5. hihetetlen

 6. Uccsó képen a piros áállat nem az új citroen concept? Finom darab.

 7. Még mindig várjuk ráadásul elég sokan, ezek a képek meg, áhh, nagyon sokszor fogom nézegetni a replay-t ez már biztos.

 8. Szép -szép , csak mire kijön sokan átmennek boxozni , hiszen ott ömlik a játék , bár lehet hogy a nagyrésze sz.r de ez kell a népnek 🙁

  • Én is idénre vártam, kicsit csalódtam. De amikor jön, a legjobb konzolos szimulátor lesz, és verni fogja a Forza 3-at. Ez szerintem a boxos szimulátor rajongóknak se mindegy.Azért szerintem most fordult a ‘kocka’, jönnek játékok péesre, exkluzívak is, sőt: nem is akármilyenek!!Szerintem sokan (magam is) halogatták a vásárlást (ld. ps3 eladási adatok), és a box tulajok egy része is – látva néhány Playstationös címet – kezdi igaznak tekinteni a mondást: a ‘kocka’ el van vetve!

  • ömlik? konkrétan kijött most egy exkluzív autós nekik…

   • A F3-ra is kíváncsi leszek, hogy hogyan hat, de amiről van adat: az ODST nem dobta meg a hardware eladásokat.Én ezeket a dolgokat komolyan érdekesnek tartom, mert ugye ott a Natál – attól várják a hűdehúhát, csak épp drága, és a meglévő játékokat nem támogatja majd.Több eset is van, hogy egy CD kiegészítőtől, vagy memória bővítőtől vártak csodát cégek – ez is erre hasonlít.Természetesen ezek a képek is ámulatba ejtőek, de ha ez így megy jövő április-májusig, akkor kicsit sok lesz. Az a helyzet, hogy szeretnénk már játszani a játékkal! 🙂

    • “annyira nem esek kétségbe, annyi jó játék jön addig, hogy valahogy csak elütjük az időt ezzel a “”nincsrájáték”” vassal is:)”

 9. “Bocs , a “” lényeg “” lemaradt – CSÜCS KÉPEK .”

 10. Egyszer egy ilyen Vipert kipróbálnék…

 11. a játék kéne már csak…. amúgy minden klafa…

 12. de sokat kell még vàrni a jàtékra,tőkéletes lesz

 13. Hát ezek szépre sikerültek az bisztos.

 14. Ferrari 458 Italia. A legnagyobb ajandek nekem hogy beleraktak ezt az autot.

 15. a negyedik képen iszonyat gyenge az árnyék, mintha a merci csak oda lenne fotosopolva. ilyet még nem láttam a gt5nél 🙁

  • Nekem csupán az első sor harmadik képe szúrt szemet, hogy árnyékban nem feltétlenül kellene így csillognia a kocsiknak.Egyébként gyönyörű képek, de kíváncsi vagyok az in-game jelenetekre.

 16. Elkezdtek csigazni a nepet rendesen! 🙂

 17. jól néz ki 🙂

 18. Egyszóval gyönyörű!

 19. atyaúristen ………. hibernálom magam

 20. kell az a Wartburg!az agyam eldobom (már ha volna). szép. nem honda.

 21. Én annak ideén fotóztam a GT5P-ból, és majdnem ilyen minőségű képeket sikerült összehozni. Tehát bőven hihetők, hogy in game képekről van szó.

  • De amikor játszol azért nem ilyen lesz.

   • Persze, hogy nem, a fotómódnál többszörös elsimítás és elmosási effekt van. Viszont in game képek, tehát a részletesség az ilyen a játékban is. Néztek ki így már a Prologue-ban is az autók.

 22. Kifolyik a szemem a gyönyörűségtől.

 23. “Ide látom, hogy bele fogok halni a gyönyörbe…. Rohadt Polyphony, rohadt Gt, “”rohadt Terry Bradshaw””…”

 24. 1 szó. Gyönyörű.

 25. Amúgy tudja valaki, hogy a GTbyCitroën működőképes változatába miféle motor került? A játékban ugye hidrogén cella van benne.

 26. Remélem én is h így fog kinézni…

 27. MB SLS AMG….hmmmm majd talán egyszer….

 28. Aztak*rva, milyen Batmobilok ezek.

 29. kíváncsi leszek milyen irányíthatósága lesz a kocsiknak. Egyértelműen a Viper kell:D fasza az a Spoiler rajta

 30. Egyre szebb ez a GT5.

 31. Benne maradt a Lotus Esprit, megvan a mai adag örömöm. Bár nekem abban az ocsmány narancssárgában jobban tetszik, de egye fene.

 32. Jézusom de gyönyörű-Azt az új 300SL(?) merkát vinném

 33. 6ik kep a legjobb!

 34. remélem,h igazán érezhető lesz az adott autó ereje,gyorsasága,irányíthatósága,stabilitás..nagy különbségek hátsó,első össz kerék hajtású autóknál:) várom várom 😀

 35. Szépek a képek.

 36. nagyon allatul nez ki, csak jelenne mar meg

 37. györönyüüüüüüüü mar legyen meg a GT5 mar jàtszani akarok a gameval

 38. Kell ez a Viper!

 39. Ez elvárható is volt! 🙂

 40. nem lep meg:)Gyönyörű:)