Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 5 – kint is esik, bent is esik

Budapesten és Magyarország több területén is reggel óta esik az eső, így talán pont aktuális lehet a következő “esős” videó megtekintése a Playstaton 3 exkluzív [B]Gran Turismo 5[/B]-ből. A látványos filmecske állítólag a végleges, bolti kiadásból való.[YOUTUBE]GKuq8yQ4Hx4[/YOUTUBE]Bónuszként itt egy másik frissebb vidi is, melyben az új “Cape Ring Periphery” pályán köröznek egy BMW Z4-essel.[YOUTUBE]2DsJXYBhf8Y[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. hát az esőcseppek nagyon gáz na meg hogy a szalag megfogja az autót gratulálok szép munka. hol a törés?

 2. “Tuti lesz belső nézet minden gépben,mert ha mégsem, akkor+ minek kellett ennyi évnek eltelni,hogy végre kiadják és úgy hírdessék,hogy “”A TÖKÉLETES”” szimulátor..NEMDE?!”

 3. Ezek szerint, kikapcsolható a HUD.

 4. és mindez 3D-ben dög unalom lehet 🙂

 5. Beszarás jó lesz a game!!!

 6. Az F1 ben el is ment a látvánnyal minden XD bár ps3-on még nem próbáltam de valószínű,h gt5 és utána talán beruházok az f1 re is TALÁN!!!

 7. Én az eső örömére megrendeltem magamnak a heavy rain-t, most bepótolom:)

 8. hát ez az eső nem a legszebb amit láttam már nem azért.az F1-ben sokkal szebb az eső de persze nem ezen fog mulni,hogy meg vegyem:)

 9. Amúgy tetszik, hogy ennyire odafigyeltek a gammára. Maj talán használtan occóért beszerzem egyszer.

 10. MR Yamauchi a paraszt vakìttást màr jó lenne befejezni,ès elö àllni a tènyleges premier dàtummal!! Mert ugye a tegnapi vidiből kiderült hogy a bennfenntesek màr toljàk a gèmet. Mire jò ez a cirkusz,a több millió ember hülyìttèse?? Talàn a polyphoninàl erre izgulnak? Dàààtumot akarunk fa….kalapok!!!

 11. A csávó kezében miért van a cucccccc ???Fene a húsát …..

 12. Ablaktörlőt vajon mi fogjuk àllitani? nagyon király,szerintem tök jó belsö kamerába menni.Azért pofàn vágnâm a srácot,hogy jàtszik vele:))

 13. Engem azért érdekelne Standard autókról is gameplay videó,csak 800 db van a játékban,nem kevés.

  • Nem olyan sok az, ha belegondolsz, hogy lesz úgy 50 darab Trabant szintű japán múzeumszökevény, meg kb. 30 féle Impreza, Lancer, meg Nissan Skyline.Cirka 150 már meg is van.A maradékból meg vond le a Nascar teljes autóparkját.

   • A Nascar autók prémium kategória,a GT4-ben szereplő JGTC,WRC,Le-Mans(CLK-GTR,Bentley Speed 8 stb)versenygépeinek többsége pedig a normál/Standard/kategóriát képviselik,ezekben az autókban pedig szinte biztosan nem lesz belső nézet.Tehát nem csupán múzeumszökevényekről van szó,ellenben pl a 40 éves Volkswagen kisbusz prémium,és a Fiat 500 is.Sűrűn fogom őket használni a játékban……..

    • szerintem minden autoban lesz belső nézet.az alap dolog szerintem egy szimulátorban manapság,hogy legyen belső nézet….a Forza 3-ban Xboxra igaz csak 400 auto van de mindbe van belső nézet ugyhogy ne mond,hogy itt csak 200 autoban lesz az 1000-ből.

     • Egy láda sör?A véleményem,csak a prémium autók rendelkeznek belső nézettel/200+/a standard autók nem/kb 800/.Annak örülnék,ha tévednék.

     • Hülyeség hogy csak a prémium autókban lesz!…

     • most itt fogadni mernék barmibe,hogy mindbe lesz belso nezet.olyat sose mondtak, hogy csak a premiumokban lesz csak azt,hogy azokban minden kis varrat benne lesz tehat teljesen ki lesznek dolgozva.es pofátlanság lenne ennyi ido utan ugy kiadni,hogy nincs mindbe belso nezet….ha megsem lenne minbe akkor meg sem veszem.

 14. Na most már szinte mindent láttam,aszem most már csak jáccani kéne vele

 15. Újabban ki kell írni minden GT-hez kapcsolódó videóhoz, hogy spoiler veszély! Oké?Mert mi van, ha egy autó van benne, amit vezetni kell? Sokan szeretnének meglepődni ezen, mikor a játékot elindítják.áhhháháhhááá 😀

 16. Most már értem miért állítatták le a gyártást! Láttátok az első vidin 1:27nél jobbról a 3. lécet? Így játékot kiadni nem lehet 2010ben! 😛

 17. ebben a játékban még ez a takony idő is gyönyörű…

 18. az NFS meg mindig szebb 😛

 19. Azé ez az esős cucc nem kicsit üt…

 20. Hihetetlen hogy a Sony továbbra se jelenti be a megjelenési dátumot.

 21. elég tutti, de amit csinálnak az már a szégyen kategória…ennyit halogatni és váratni a jónépet… már unalmas…

 22. minnél több ilyen videót látok annál inkább hiszem,hogy direkt halasztották a megjelenést és hypeolják az egész GT5-t.én nem vártam tovább helyett inkább megrendeltem a need for speedet, azt legalább kiadják

 23. gt hír! végre!

 24. Másik oldalon fent van egy 7 perces intró is . Érdekes .

 25. Pazar.A Cape Ring meg krva jó pálya.

 26. Beszarás szép ! :O Ez egy új szint lesz a PS3-nak is !

 27. Nagyon profi, de vajon hogyan lesz multiplayerben?Hiszen ebben a kameraállásban alig, alig lehet valamit látni.Gondolom külső kameraállásoknál jobbak lesznek a látási viszonyok, és Multiplayerben is az ember variálhatja a kameraállást, vagy csak a benti fajta, szélvédő mögöti részről lehet lesz játszani?Szerény személyem utóbbit tartaná igazságosabbnak, ha egyszer kidolgoztak ilyen csúcs minőségű dolgot, akkor ne láson senki. ^^

 28. Hiába szép, ha elvették a linukszot!

 29. na ez már durva eszméletlen az esős pálya király keeeeeeeeeeellllllllllllllll

 30. Jól néz ki.