Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 5 – jön az a DLC

A megjelenése óta folyamatos tartalmi bővítésekben dúskáló, Playstation 3 exkluzív [B]Gran Turismo 5[/B]-höz már javában készíti a Polyphony Digital az első nagy DLC-t, melynek várható tartalmáról – új pályák és kocsik – már jó ideje vannak pletykák.Kazunori Yamauchi rendező a Twitteren adta hírül, hogy a programhoz első körben egy új patch érkezik, melyben további hibákat javítanak ki, ezután esedékes még legalább egy “feature” bővítés (nem egyértelmű, hogy ez friss Seasonal Eventet, vagy valami még izgalmasabbat takar), majd következhet a nagyméretű DLC.Egy biztos: a fejlesztők még jó ideig gondoskodnak az élmény utánpótlásról.[B]*UPDATE*[/B]Kaz a Twitteren tegnap megerősítette, hogy lesz versenyek közbeni mentés!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Csak jöjjön az a DLC 🙂

 2. egy új acc létrehozását hozza a jövő

 3. Én csak azokat sajnálom akik majd akkor fogják megvenni ezt a játékot,mert mindennel együtt már vagy 20GB cuccot kell letölteniük,hogy játszhassanak!!! 😀

 4. ÓÓÓÓ hogy az isten áldja meg az arany kis kezét!:)Bár ezt a funkcit,már élből tolni kellett volna a játékba!De végre neki állhatok kipörgetni a játékot! 😀 (24 órás futamok)Ja és még 1 PLS!!!!!!!!:az aktív árnyékokat kapcsolják már kííííííííí!Brutálisan rombolja a játék küllemét!Borzasztó recés.Meg a másik ,hogy minek butították a grafot?Nekem eddig sem szaggatott!Az aszfalt fölé hajló faágakat pixelesre butították,már asszem a 2.patch-el.Eddig is lapokból állt,de így még szörnyűbb! :(Forzáról meg annyit,hogy szebb lesz szerintem,de akkor is árkádosabb lesz a fizikája,mint a miénk….

 5. Sok van ebben a stuffban, az biztos!

 6. Végre! Köszönöm.

 7. Olé olé olé… Végre! Taps!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. Végre!:)Meglesznek az endurance versenyek is!

 9. GT5-t pofásan fejlesztgetik ez bejön, kár hogy maga a játék az nem yD

 10. Versenyek közben, vagy verseny közben? Nem ugyanaz.

 11. Végre végigtolom majd az 24h-s enduranceokat. 🙂 Ez tényleg jó hír.

 12. Augusztus legjobb híre! 🙂

 13. Ennyi eladás után és látva a rajongók hűségét, adhatnák ingyé.

  • Nem fogják. Pénzbe kerül megcsinálni , ezért nem adják ingyen . Ráadásul ez már egy bekalkulált tétel a játék fejlesztésében. Ingyen a pacheket és a szezonális eventeket kapod. Ilyen logika szerint a Gt5 ingyen kellett volna kapnunk , mert hűségesek voltunk és megvolt a Gt4 ( abból is eladtak egy párat ) 🙂 🙂

 14. Szerintem a DLC a Forza 4 megjelenésekor fog jönni.

  • Igen, szerintem is a Forza 4 megjelenésére időzítik. Vagyis előtte, hogy elvegyenek pár lehetséges F4 vásárlót! 🙂

   • Nem hiszem, hogy ez befolyásolná a Forza 4 eladásokat. Ha akkorra időzítik, az kizárólag figyelemelterelés lesz. Akkor úgyis minden szar oldal az ostoba összehasonlítgatásokkal lesz tele.

    • Lehet hogy pont az a feladat. megtölteni új tartalommal / fejlesztésekkel, hogy a sajtó ne csak a Forza 4ről szóljon majd. csinált már ilyet több kiadó cégi is. Volt valami BF vs Cod bekavarás is emlékeim szerint.

 15. hát nem lenne rossz a mentési lehetőség verseny közben

 16. Egy lemezes verziónak nagyon örülnék. Egy GT 5.5 szerű cucc jól jönne.

 17. gogogo:D a minőség nem kérdés_:D

 18. Emberek, ha magyar az accountom akkor arra nem lehet rátölteni ezt a dlc-t, ugye…?Mert azzal nem elérhető a ps store.Akkor kezdhetem előlről az angol accounttal…?

 19. Éppen ma nyúztam pár órát, várom a DLC-t!

 20. Éreztem, hogy hiányzik valami az életemből. Hát ez az!

 21. Ez a követendő magatartás a többi stúdiónak!

 22. Akkor ez fizetős lesz az tuti, lehet készíteni a network kártyát

 23. “Ezt nevezem én DLC-nek! Nem azt, amit már megjelenés után 2 héttel meg lehet venni.Abban biztos lehetünk, hogy “”hatalmas”” és minden igényt kielégítő DLC-t kapunk majd a PD-s srácoktól.”

 24. Talán télen egy nagyon kicsit előveszem, de leginkább tartalomban csalódtam benne a GT4hez képest igen nagyot. Több hónapig eltartott mire a végefeléértem ráadásul nem egyforma versenyek majdnem egyforma autókkal hanem változatosak. B-spec-ről meg nem is szeretnék beszélni.

  • Lehet hogy jön a seasonal event majdnem hetente… Eleinte még volt élrtelme mert legalább egy kicsit megmozgatták az embert, mert nem volt olyan könnyű de később már untam mert pofonegyszerű volt. Azért kíváncsi leszek a dlc tartalmára. Rengeteg pályát hiányolok régről.

 25. vajon kijön idén?

 26. VÉÉÉÉÉGREEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:DNekem is úgy fest,ha fizus lesz ,akkor veszek most már én is egy olyan online bank karit.mert ezt ki nem hagyom!Még a hideg is kirázott!! :DÚr isten,de jó hír!!!!!!!Köszönöm PSC!!!!! 🙂

 27. Majdnem a gatyámba élveztem.

 28. na akkor lehet hogy kell vennem majd olyan kártyát…lehet jönnek a motorok???úúú:D

 29. Csak nehogy elkapkodjak! 5 ev munka eredmenyet is egy evig kell javitani! Az E30 M3-at szegyen volt kihagyni a korabbi reszekbol is, ha mar autotortenelmi vonalat reklamoz a PD, de nem hiszem, hoygy barmi ujat kapunk. A regi palyak es minden verda premiumba konvertalasa mar megfelelne az (1 eves) elvarasoknak. Es ha a puha vs. kemeny gumi kopasanak aranyat javitva lenne mar ertelme cserelni oket, meg az online is kapna egy izgalmas jelleget. De mivel mindez tul elvezhetove es egessze tenne a jatekot, valoszinu egy duda es festekbolt DLC lesz, vagy ilyesmi.

  • az E30 M3on én is megvagyok lepődve.És S2es audit se találtam benne:S

  • Mert szerinted, ha 5 év alatt elkészült 200 prémium autó, akkor 1 év alatt elkészül a többi 800? És még pályákat is kapunk úgy, hogy közben készülnek a 6. rész fejlesztéséhez? 🙂

   • Az 5 évben benne volt a PSP rész, a 3D-vel való vacakolás, meg a grafikus motor, fizikával együtt. Ez azért nem mindegy.

   • Nem tudom, te mit olvastál, de pont azt mondtam, hogy nem várható nagy extra. Csak nevetséges, hogy valami 5 évig készül és még a hatodik évre rá sem teljes. És még előbb peccs, aztán valami DLC, valszeg fizetős, amitől még várhatóan nem lesz teljes a játék.

    • “Bocsi, azt hittem ezt te írtad:””A regi palyak es minden verda premiumba konvertalasa mar megfelelne az (1 eves) elvarasoknak”””

 30. Csak legyen valamelyikben hosszútávú versenyekhez mentés, addigra lesz talán végre időm befejezni a Vettel-eventeket…

 31. Ha lesz DLC, akkor elvileg lesz vmi goty vagy CE kiadás is, nem?

 32. A japán drift bajnokság autói meg pályái is jöhetnek 😀 Meg mondjuk az új BMW 1M 🙂

 33. Márt az Endurance-ket tolom A-B-Spec, meg egy pár Speciál hiányzik.94%-nál tartok.

 34. Remélem, nem fog sokba kerülni, de az KÖTELEZŐ a számomra!

 35. Ez a hírhedt nagy DLC fizetős lesz, vagy ingyenes?

 36. Spa-t napszakváltással és időjárással, és Pikes Peak-et kérek szépen! De az előző részek pályáiból is jöhet egy nagyobb mennyiség. 🙂 Az ár teljesen mind1, a PD ismerve, az utólsó centig meg fogja érni!

 37. Lamborghini reventon kell a népnek! Persze az új pályákat is szeressük! 🙂

 38. Pár jó kis pálya még elférne az biztos!Egy verseny közbeni mentésnek is örülnék nagyon!

  • Dettó. Nagyon örülnék az ingyen DLC-nek sok pályával és néhány über GT kocsival. Sokat kérek?Azért reménykedem!

 39. kíváncsi leszek majd a dlc-re már rég nem volt a gépben a GT5