Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 5 – itt az új (kiszivárgott) trailer

Források szerint ez itt a Playstation 3 exkluzív [B]Gran Turismo 5[/B] legújabb trailere, amely [u]állítólag[/u] a bolti verziós God of War III lemezén van rajta. Leellenőrizni jelenleg nem tudtam, ezért inkább gyorsan megnéztem……tedd ezt te is, kedves olvasó! [A http://www.youtube.com/watch?v=54P9jX-ekno]KATT[/A]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Atyaég…ez hatalmas lesz, nagyon várom.

 2. Kötelező db!!!!

 3. Emlékszem mekkora meglepődés volt, amikor megláttuk a GT3 grafikáját… Nagy ünnep volt. Ha utólag értékelni kellene, a sorozat leggyengébb része – sem funkciókban, sem tartalomban nem javult (sőt…).A Gran Turismo 5 olyan lesz, mintha anno kimaradt volna a 3. és egyből a 4. jött volna. Mindent beleraknak, ami újítás, bővítik a tartalmi részt…Annak is igaza van, aki szerint inkább adtak volna ki egy újabb ‘GT3’-at, de én személy szerint inkább várok…

 4. ChrisLowe: Egyetértek ebben,már jöhetne a játék… :)Kyo: Érdekes.. akkor neked xbox 720-ad van. Vagy pont hogy nekem? Vagy én kaptam külön egyedi szériás xboxot? Na az is lehet… Hűű dejó már.

 5. abban van némi igazság, hogy már ötször megjelenhetett volna, és max készült volna tovább a 6.nagyon mindent bele akarnak rakni, ami érthető, sőt, örülök neki, de úgy csinálnak, mintha ez az egyetlen lehetőségük lenne az egész generáción

 6. Van, hogy a tervezett dátum összejön, van, hogy nem. Ha elég tapasztalt leszel a videojátékok világában észreveszed majd ezt. A jó munkához idő kell és a polyphony megengedheti magának, hogy ha nem elégedettek a minőséggel javítsanak.

 7. MMmmmmmh, végre HD minőségben! :-)Csodálatos!

 8. Nem lesz rossz!Bár a 4-ik részben csalódtam kicsit!De azért vszinű hogy az 5-öt én is beszerzem majd.

 9. Más kategória de ha 60 euro körül van 1 új játék akkor 3 játék árából megvan az a plusz 200 euro vagy dollár ami miatt nem vesznek annyian gépet külföldön sem mintha annyival kevesebbe kerülne.

  • Tudod, az áraknak van egy lélektani hatása. Van aki azt mondja, hogy neki nem ér többet x y összegnél egy konzol. Ezt próbáltam elmagyarázni. Csak nem jól csináltam. 🙂

   • De akkor eljutottunk a probléma kiindulópontjához, talán külföldön sem biztos, hogy a nagy átlag havi 3 játékot a kosárba rak. Ezért nem mindegy, hogy abban a hónapban melyik az a másik kettő.

    • Dehogynem. Simán megvesznek annyit. Elhiheted nyugodtan. Csak állandóan cserélik. Tudod a U.K.-ban átlag 2, van ahol 7 napig kicserélik a gamét ha nem tetszik. Emiatt igaz nagyon megy a használt biznisz.

    • Londonban. A megjelenés napján de. 10 kor 24.95 ért volt MK vs. DC Universe használtan, de vagy 15 darab. És ez nem egyedi eset.

 10. Kegyetlenül várom már! 😀

 11. Nagyon bejön (-ne ) . :] Lambo is lesz benne , király .

 12. Az academy-nek köze sem volt a GT5-höz sem grafikailag sem fizikailag.

 13. Dicsak,nem DnB zörög alatta?

 14. lets drive!!!! a trailer elején azt hittem hogy itt az új Ridge Racer:P

 15. Nekem kell ez a zene. Meg a játék is.

 16. Huuúú az anyát…!!! 🙂 Durván jól néz ki!!

 17. gabe83! De kár, hogy téged nem kérdeztek meg! Most akkor a polyphonynál okosabb arcok ülnének. Hallottad már, hogy a türelem mit terem?:-)

  • Én nem fogom megvásárolni a game-et, úgyhogy nem az én türelmemmel játszanak. :-DTőlem 2030-ban is megjelenhetne, csak vicces ahogy jönnek a trailerek meg a képek, a játék meg sehol már hosszú hosszú ideje…

 18. nem veszek meg semmit premierkor de ezt tuti megfogom. Csak jönne már ki!

 19. Vérprofi!

 20. Mindig meglepődöm, hogy milyen türelmesek a GT5 rajongók. Emlékszem anno szó volt egy 2009 karácsonyi megjelenésről is…Most vagyunk a márciusban, a GT5 meg majd megjelenik egyszer. Persze trailer az mindig van, meg kép. :-SA rajongók, meg a kiadó is jobban járt volna a különböző sorozatok különböző időpontban és játékban történő kiadása esetén, ahogy ChrisLowe is írta.

 21. Emlékszem még 2008 szeptember első hetében mikor megvettem a ps3-am, akkor gondolkoztam a GT5P-on mint első játékon. Végül az lett az első játékom és így visszagondolva milyen jól is tettem. Azért vaciláltam annak idején a megvételén, mert úgy volt annó (GT4-ből kiindulva), hogy pár hónap oszt jön a teljes. Hát ma már ma van meg 2010 van meg minden van, de GT5 még sehol. Gyerekek én már nagyon várom ezt a játékot. Remélem idén kijön tényleg.Még szerencse, hogy mostanában annyi jó játék van, mint a szemét, s így könnyebb a várakozás.Azért félek, hogy mire megjelenik már nem akkora lelkesedéssel leszek iránta, mint 2008-ban.

 22. Eszméletlen !

 23. Azért így mennyivel élvezetesebb, mint a kamerás cucc? Köszi.

 24. szokásos, leg-leg-leg /lassabban kikerülő a piacra:(/

 25. Gyönyörű. Csak a zene zavarja a fülemet egy kissé.

 26. hát az bisztos hogy naon durva naon jol megcsinált játék!!!:D:D

 27. Még a hideg is kirázott :)Nagyon durva!!!

 28. Hát, én nem szeretem az autós játékokat, de ez ott lesz a polcon! Tuti megveszem….

 29. állat:P

 30. GoW 3 mellett ezt a gamet várom legjobban.

 31. Dugnám…mármint a GT5 Blu-ray lemezt a PS3-ba 😀

 32. Szerintem meg kurva jó volt a TOURIST TROPHY IS!!!sok más motorosjátékkal játszottam már de eddig egyik sem tudta a MAI NAPIG TULSZÁRNYALNI!

 33. Nagyon zsír Trailer 😛 Én türelmesen várok 😀 Had csinálják akár még fél évig is 🙂 csak ne legyen benn bug és ne kelljen már 1 hét múlva pecccselni 🙂 Ez lesz a világ legjobb autó szimulátora! *_*

 34. Úristen ez a zene de gagyi alatta!:)

 35. De jó lenne még nyáron játszani vele!

 36. tuti a videó. tagadhatatlanul GT5 videó ez nem fake

 37. Jaja, én sem veled ellenkezni akartam, azért mondtam, sajnos tényleg nem volt nagy siker az eladások tekintetében.

 38. Már érdemes megvenni a gow3-at! =DA legkirályabb szimulátor a világon!

 39. wáó :O

 40. annyi igényes trailert látunk már róla hogy már sok !! Jó lenne már nyomni :)…lehet hogy a sok trailer miatt készül ilyen sokáig? 😀

 41. Nem értem! A sok tinike sír, methogy elmúlt már 90 éves, és megdöglik mielőtt kijönne a game. Meg ilyeneket kommentál hogy, 5 éve vár rá. Hogy kapott volna, egy C.E.-t belőle akkor.

  • nem igazán azzal van a baj,hogy 5 éve fejlesztik:Dha akarják fejlesszék még 6-7 évig is de akkor minek jelentették be olyan korán és nyomják rola a trailereket?ezzel csak húzzák a népet….meg a kamu megjelenési dátumokkal….már kezd szánalmas lenne amit muvelnek!inkább mondják meg konkrétan még meddig fog tartani és kész,jobb mint lelkesedve várni,hogy hátha bejelentik a kovetkezo honapban,hogy mikor jon és NEM!

   • Az a szánalmas, hogy fikázzák a PD-t és a Sony-t, mégis megveszik megjelenésko. Én becsülöm a bátorságuk, a visszavont japáni megjelenés miatt. Ők nem akarják félkész szeméttel kiszúrni a szemünk. Ők tényleg fejlesztenek, nem pedig HD köntöst adnak a GT-nek.

 42. Hmm,érdekes!Vajon kell-e még ennek a játéknak reklám?Vagy ez a megjelenés első szele:o!

 43. Inkább várjunk rá legyen szép és jó,minthogy RÖVIDIDŐALATT ELKÉSZÜLT SZART KAPJUNK:)!SZERINTEMDe ha nem lesz benne motor,csinálok egy harakirit:D

  • A GT-k ben sosem volt mert ugye alapvetoen autòversenyrol van szò.Pròbàlkoztak àtultetni a dolgot motorra is TT de ha jòl sejtem messze nem lett akkora siker.

   • Pedig a Tourist Trophy is nagyon mesterire sikeredett, voltak hiányosságai, de korának messze a legélvezhetőbb motorszimulátora volt. Ez a játék pedig már annyira gyönyörű lessz, hogy ebből a rossz minőségű videoból nem lehet megmondani a legtöbb esetben, hogy nem valódi felvételek. Tőlem aztán csinálják ameddig csak kell, mert ha megjelenik mesterművet kapunk kézhez!

  • Rövid idő alatt? Ez ha már kilenne dobva,akkor is túl sokáig készült volna. Lassan bekerül a rekordok közé,a leghosszabb ideig készült játékok listáján.

  • én akkor csinálok harakirit,ha tesznek bele motrokat

 44. Gyönyörű! Érdekes kis kedvcsináló volt, bár reménykedtem benne, hogy a végén egy dátum integet.

 45. Nagyon királyul nézz ki, csaj jönne már:)Szerintem amikor végre a kezünkben lesz, hálát adunk a sony-nak, hogy nem kapkodták el a megjelenést, mert valószínűleg, tényleg egy 100%-os, eszméletlenül brutálisan szép, a világ legjobb autós játékát kapjuk meg!

 46. Kva jó lesz! Fejlesszék még pár évig! xD

 47. Szép nagyon deeeeeee release dateeeeeeeééét mááár.ÀÀÀÀÀÀÀÀÀ.Köszi jol vagyok,csak kezd elfogyni a xanax.

 48. Ezt a trailert jó lenne majd 1080p-ben megszerezni valahonnan,de ha rajta lesz a GoW3 lemezén akkor no problem! :)Amúgy meg gyönyörű!!!!

 49. Hát remélem, hogy a God of Wart nem szennyezik ilyesmivel (már bocsánat a kifejezésért, de nekem ne pakoljanak rá semmi reklámot akármi is legyen az. Jó esetleg a sajátját rárakhatják).Egyébként próbálkoztam a demóval, de nekem nagyon lassú.Nem érezni a különbséget a 30 és a 130as sebesség között, csak az óráról lehet leolvasni, hogy épp hol is vagy.

  • Van a GT5-nek demója?

   • Hát a Nissanos normál meg versenyverziója ugyanazon a pályán amiből a nem régi verseny is volt, az nem az volt?:O

    • Nem. Az egy GT5P Time Trial kliens volt.

     • Akkor ezek szerint elképzelhető, hogy a GT5ben jobban érezni lehet majd a sebességkülönbséget?Mert én azért vetettem el a játékot, mert ha nem figyeltem a kilóméterórát akkor nem bírtam bevenni a kanyart, mert 70 és 30 között az ég világon semmi különbség nem volt azt a 2 dolgot leszámítva, hogy nagyobb számot mutatott az óra és, hogy kicsúsztam a francba.

 50. szeeeep, … csak mar kezdek kiabrandulni belole. lassan bejelentik, hogy ps4-re jon csak.

 51. Na ezért kell rá ennyit várni, mert ilyen lesz.

  • “Azt a “”lessz””-t talàn ideje lenne kicsit konkretizàlni mert szèp ès jò,hogy sokmindent bele akarnak tenni meg nem akarjàk osszedobni csak lassan kezd unalmas lenni az àllandò megjelenèsi dàtum tologatàs.4.martin:szerintem a GT akademire gondolt a kollèga :)”

   • “Erről beszélek:http://playstationcommunity.hu/note/2695És a cikkbe az van írva “”GT5 demó”””

    • Nem, ez nem GT5 demo, csak egy GT5 elemekkel feljavított GT5P kliens.

     • Értem.Akkor a GT más lesz?Mármint gondolom több autó meg pálya, meg törés, meg tuning lesz benne xD. De esetleg az én problémám is orvosolódik?:)Mert már szívesen játszanék egy ilyen ‘fejlesztgetős’ játékkal, de a Need for Speedek nem jönnek be.Esetleg GT5 demóról nincs valami hír?:P

     • “Nem tudom, megoldódik-e a problémád. Úgy tudom, a GT5 nem “”fejlesztgetős”” játék lesz.”

     • Hát jó, nem RPGként értem, de a 2ben még olyan volt, hogy a gumikat, a motort, a kipufogót lehetett cserélni/fejleszteni, hogy jobban menjen a kocsi.Na én egy ilyenre várok.)

     • Erről sajna nincs infó.

     • Na nembaj, akkor majd várok.Kösz az infókat.

     • Azok mèg a 4-ben is vannak ès remèlem az 5 bol sem marad ki mert a GT5P tuningmegoldàsa nem igen jott be.

     • az csak egy demo volt, ebben a teljes verzában nem attól kell félni, hogy bármi is hiányozni fog….

     • Loál, szerintem ne ragozd, biztos szép lesz, tömény lesz, de az is igaz, hogy a rajongók türelmetlenek. Ami érthető mivel az előző teljes játék 5 éve jelent meg! Szvsz jobb lett volna egy GT5p féle teljes játék 15-20 pályával, törés nélkül, frankó versenyekkel, normális online játékkal, mint ez az etetés ami megy. Mert ez etetés a javából.Igaz ők sem tudták mit akarnak, GT5p megjelenése idején beígérték, hogy jönnek majd dlc-k pályákkal meg autókkal, ami valahogy elmaradt(asszem kaptunk 4-5 plusz autót, meg javításokat), volt itt GTTV hetente frissülő tartalommal, ami szintén elmaradozott.Komolyan jobban örültem volna ha kiadnak egy fent említett játékot, aztán rá egy évre egy rally-s GT5-öt teljes áron, aztán jöhetne a Nascar-os…valszeg ők is jobban jártak volna.

     • Nekem itt ne loálozz ilyen dumával, hogy jobb lett volna fullos GT5 helyett egy kibővített GT5P. Ez a LOÁL.

     • “””ásít””Gyenge válasz, tudniillik egy olyan GT5p amit írtam kijöhetett volna egy évvel ezelött és akkor csak azon nyafogna pár forumhuszár, hogy “”mééé’ nem törik, gagyi”” viszont én vigyorogva ülnék a kormány mögött és online küldeném a Nürburgringen, miközben a Polyphony már dolgozna az új Gt-n. De nem így van. :D””csak egy GT5 elemekkel feljavított GT5P kliens.””Ez meg azért loál, mert nem írtad le melyik GT5 elemeket tartalmazta a time trial. Merthogy a fizika, grafika, hang szinte ugyanaz mint a GT5p, szóval szerintem az egy GT5p elemekkel feljavított GT5p kliens. :)”

     • “Fizika ugyanaz? Ez a loál! Próbáltad a GT TT után vezetni a GT5P-ben a Nissan 350z-t? Irányíthatatlan, súlytalan vicc. Rengeteget fejlődött a fizika, az irányítás, az autó reakciója az út egyenetlenségeire a GT5P-hez képest. Nekem elhiheted, legalább 500 kört mentem ezzel az 1 pályás, 2 autós “”fél demóval”” csak azért, hogy aztán 2. legyek a PSC-s házibajnokságban. Többet játszottam vele, mint a Prologue-gal összesen.”

     • Ahogy mondod. Teljesen más a fizika.

     • Elhiszem, hogy te is az a user vagy, aki itt most próbálja kiélni rajtam valamilyen korábbi pitiáner sérelmét, de az Academy megjelenésekor mindenhol azt közölték, a hivatalos PS blogon is, hogy ez egy GT5-ös fizikával szerelt 5P kliens. Ezt mint láthatod két olvasónk is megerősítette. Szóval ne égesd magad tovább a kukacoskodással, hanem ki az ajtón, balra fordulsz, és fogsz egy keresztet.

     • Nem szoktam személytelen fórumokon sértődősködni, egyszerűen sajnálom, hogy az oldal egyre erőteljesebben egy szemellenzős fanboy szintre süllyed, ahol a főszerkesztő szerint senki nem vesztít semmit ha kimarad egy nap, ha a sony 2010 februárját 29 napra tervezi, eközben még hülyére is veszi a népet, mert a sajtóban közli, hogy rajta vannak a problémán a mérnökök…..ja, várták a másnapot…na ez a kemény loál……és ahol nem probléma -sőt erény- ha egy játék 5-10 évig készül, vagy beígér pár dlc-t a GT5p-hez aztán valahogy mégsem adja.Félreértés ne essék, abszolút kedvenc a GT sorozat, első nap meg fogom venni a GT5-öt, konzolból hosszabb távon csak sony terméket használtam, mert jobbnak tartom a konkurenciánál, mégsem akarok idióta fanboy szintre süllyedni. Szóval az én szótáramban az égés szó mellett nem az szerepel ami neked…

     • Ja, tehát kiderül: hülyeséget beszéltél az Academy-vel kapcsolatban, de már rögtön nem is ez a téma, hanem a főszerkesztő, meg a köcsög Sony. A Fideszben lenne a helyed.

     • Ekkora kedvenc a GT, hogy nem vetted észre az élethűbb fizikát?

     • “Beczy: Nem, nem vettem észre, 3-4 órát tekertem a time trial-t nem jött le a különbség.XGamer: Jah tehát ha a boxon van akkor már egyből normális, hogy nem tudják a dátumot a sony-nál? Egyébként nem is ez a téma hanem ha valaki meg meri jegyezni, hogy bazze jöhetne már a játék, elég a hájpból, egyből ugrik a föszerk. és megmagyarázza, hogy sokkal jobb várni, mert tök szép lesz – na ez a :DDD. Nem volt ilyen szinten elfogult martin amikor elkezdte…vagy még elötte amikor még csak Chriss volt.Néha rámjön és elmondom a véleményem, de most itt befejeztem, mert elég egyértelmű, hogy az olvasók 98%-a martin mögé áll és én vagyok a gonosz bácsi aki folyton csak kötözködik és meg meri jegyezni, hogy gusztustalan a sony féle “”a mérnökök már rajta vannak a problémán””.”

     • De okos vagy öcsém! Nem indulsz te véletlenül a választáson??? majom…

     • Ne aggódj nem vagy egyedül, az elején az egyik srác szerint sincs nagy fejlődés a time trialban (elszáll az autó, mert érezhetetlen a sebesség különbség, az meg mindent elárul hogy a csávó érzi az út egyenetlenségét hahaha, jó hogy nem a g terhelést is érzi már). Az meg a non plus ultra, hogy mindezért hol a helyed. Neki meg a másik nagy pártban az az igazi loál. Ha az a jó, hogy ilyen sokáig csinálják, akkor most már készüljön inkább a ps4-re mert akkor aztán igazán nagyon-nagyon jó lesz (persze nem, mégpedig azért nem, mert ps3-ra kezdték csinálni és nem használja ki a ps-4-et, érted.) Szerintem a megjelenést üzletpolitikai okból halasztották el, sok az egyéb jó játék mostanában, és olyan időszakot keresnek, amikor nem lesz konkurenciája és nem kell a vevőnek sokat gondolkodnia, hogy most a final fantasyt vagy granturismot, vagy bd2-őt vegyen.

     • Annak a tizenakárhány millió Gran Turismo fannak,nem hiszem ,hogy megjelenéskor mérlegelni kéne mit vegyen megjelenéskor.Jó játékok egész évben lesznek,szóval akkor egyszerűbb ha meg sem jelenik.loál?

     • Csak a gran turismonak van tizenmilliós rajongó tábora, vagy más játéknak is? Ezt azért kérdem, mert akkor miért nem adnak el tizenmillió darab játékot az első héten (később sem) ps exkluzív játékokból. Igen is nagyon sok mindent figyelembe vesznek a megjelenési dátum meghatározásánál, és az egyik szempont, hogy jelenik-e meg kifejezetten sony exkluzív cím. Ezt azért csinálják, hogy ne legyenek saját maguk konkurenciája. Az a tizenakárhány millió rajongó még lehet Gow rajongó is meg Bd2 rajongó is, meg Final F., meg Havy rain rajongó is stb… egyszerre, az egyik nem zárja ki a másikat, az anyagi lehetőségei viszont igen. Erre magadtól nem jöttél rá, vagy csak be akartál szólni mindenáron?

     • Ne az itthoni viszonyokban gondolkodj. Külföldön, ez senkit nem vág földhöz. (ez tény) Bár abban igazad van, hogy a kiadók megszokták várni bizonyos játékok megjelenését.

     • Én is úgy gondolom, hogy külföldön a helyzet jobb lehet, de ennek ellent mond az, hogy akkor a konzolok miért kezdenek el jobban fogyni ha 300 euró, és dollár alá esik az áruk. Mert ugyan ezen logika mentén az a plusz 200 dollár, euró nem számít nekik, de mégis.

     • Mert ennyit ér meg nekik egy konzol. Ahogy itthon is. Sokan akkor vettek PS3-at mikor már 80k körül hozzájuthattak, de tudom hogy lett volna rá nekik 165k is. Viszont pár embert az ár nem érdekel, mert megveszi megjelenéskor. Köztük én is. 🙂 A játékok meg jóval olcsóbbak, az más árkategória.

     • Ez már vicc kategória ,hogy mindenhol beszólást látsz.Te nem akarod megérteni ,hogy egy Gran Turismo rajongónak tök mind1 mikor jelenik meg,sátrat vernek a bolt előtt,és várnak.A márciusi GOW3 és az FFXII megjelenési dátum kőbe volt vésve amikor ők is bejelentették a márciusi megjelenést,ergó tudták.Ha valóban ez lenne az ok akkor 1 max 2 hónappal eltolják.Ezért tartom kizártnak a nagy címek miatt a halasztást.Viszont az már fárasztó ,hogy nem indokolják meg.

     • A havi raint a lányok annyira nem szeretik.

     • Megsúgom neked drága barátom hogy az xboxnál is megvolt ez a hiba! Az én x360-omon is volt 29-e februárban! Meg is lepődtünk haverokkal.. röhögtünk egyet azt kész.Aki meg nem bír ki 1 napot ps vagy box nélkül az szerintem komoly agybetegséggel küzd,tehát inkább szerezzen magának csajt.Ami a fejlesztési időt illeti.. ALAN WAKE? Oh jajj.. már 6 éve készül,tényleg. Tehát hagyjuk már ezt a felesleges dumát….

     • Érdekes, nekem soha.

   • “””kezd unalmas lenni az àllandò megjelenèsi dàtum tologatàs””Te miről beszélsz? Európában és Amerikában még egyáltalán nem jelentettek be semmilyen megjelenési dátumot se, szóval csúszás sincs.Volt egy Japán megjelenési dátum Márciusra, azt csúsztatták el határozatlan időpontra.Én itt nem látok semmilyen “”ÁLLANDÓ dátum tologatást””.”

    • Ok ebben igazad van.Csak màr nagyon frusztràlò a vàrakozàs,ràadàsul ha az amik miatt nem akarnàk beleszuszakolni a Nascar-t talàn nem is kellene csùsztatni.

   • Eddig EGY hivatalos dátum volt , 2010 március.Szóval ez volt az ELSŐ halasztás.

  • Az rendben is van, csak mondták volna meg előre, hogy eddig tart. Ehelyett megalkották a világ leghosszabb mézesmadzagját.Ha George Lucas a VI. epizód után minden évben piszkálta volna a népet, hogy már így meg úgy készül az első, addigra le is lőtték volna.Természetesen én is jobban örülök, hogy rendesen összehegesztik, és nem is a fejlesztési időn akadok ki, de ez az etetgetés akkor is egy vicc.

   • én is az etetgetéstől vagyok ki. kétségtelen, hogy ez lesz minden idők legösszetettebb és legleglegebb autószimulátora.

   • vagy gondolj bele: az Avatar-t már mondjuk 1992-ben elkezdték volna hirdetni 😀 (a story már nagyon régi, csak technika nem volt, hogy megoldják) Szerintem Cameron lett volna az első űrturista, mert az egész emberiség együtt fizette volna be,persze egy olyan útra, ahonnan nincs vissza. 🙂

  • Teljesen jogos es nem ertem mit turelmetlenkednek emberek, ha meg kijon hibakkal megy a rinya! amugy is ennyi tipusu versenyt benne, ez vmi unbelievable!!!!