Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 5 – friss videók

Emlékeztek még arra a múltkori [A http://playstationcommunity.hu/note/4092]Room 299 SCE hírre[/A]? Nos, a dolog valójában egy holland PlayStation rendezvényt rejtett, ami éppen most zajlik a tulipánok országában.A két következő [B]Gran Turismo 5[/B] videó is állítólag innen érkezett: Super GT és rali jelenetekkel. Források most már nagyon emlegetik azt a bizonyos publikus demót…[YOUTUBE]Pzy73cbva2Q[/YOUTUBE][YOUTUBE]hr0iC7d7Blg[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Mekkora “”rágyógyulások”” lesznek itt ha végre megjelenik, már nagyon várom.”

 2. Nagyon kéne az a Demo!!!!

 3. amerikában a best buy aruhazban már játszhattok a demovalhttp://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=best+buy+clackamas&sll=45.453267,-122.577381&sspn=0.145827,0.153465&gl=us&ie=UTF8&hq=best+buy+clackamas&hnear=&ll=45.457,-122.574463&spn=0.145817,0.198784&z=13&iwloc=Aittvan 2 video is rola http://www.youtube.com/watch?v=tT41m0hPti4&feature=player_embeddedhttp://www.youtube.com/watch?v=JD_xC5sjs_s&feature=player_embedded

 4. A super GT-s az első videó, ahol végre normálisan vezet valaki! 😀

 5. “Előrendelve . :] Alig várom . Hogy én is mondjak valamit ami nem tetszik benne : a 2. “”vidijó””-ban , amikor a esti pályán megelőzik a játékost , nem világítja meg az előtte levő kocsit a reflektor -csak az útszéli lámpáknak a fénye villog rajta . Vagy csak rosszul látom ? Szerintetek ? ui.: Ez lesz az “” AUTÓS JÁTÉKOK KIRÁLYA “” . -a GT6 -ig !!!! GT6 : hmmm , ezt még leírni is vicces . GT6 !?! :]”

 6. Ha lesz bőr a pofájukon pénzt kérni a demóért, akkor köszi, nem kell. 2 hónap és jön a full, amire Én speciel csak egy éve várok, igazán adhatnák ingyen, bocsánatkérés gyanánt!

  • Mi a faxert kellene nekik bocsanatot kerni basszus, volt hivatalos datum ,nem. Most lett es mindenki rinyal! Fel kellene fogni,h kurvara nem konnyu osszerakni egy ilyen komplexu jatekot,h mikor megjelenik ne rinyaljanak emberek!

 7. Kihagyom…Hidegen hagy.

 8. Előrendelek!! 😀

 9. videóból most már van sok még egy demo és egy lista kéne a kocsikról (:

 10. Lehet, itt egyesek félreértelmezték, amit írtam. Ki a tököm siránkozik??? Nem értem. Várom nagyon ezt a játékot, mindössze egyetlen dolgot említettem, ami nem tetszik. Ez siránkozás??? Ha nem arra reagáltatok, amit én írtam, akkor bocsi, ha igen, akkor viszont tiszta idióták vagytok. Természetesen, akinek nem inge, ne vegye magára.

  • A GT ügy nagyon érzékeny téma,ezért ha kérhetlek csak ilyeneket írjál, legyél olyan kedves :Jaj basszadmeg nagyon várós!!! Fúúúú….öcsém!!! Gecci hát hát…..húúúú!!!Videóra beszólás esetén cseppet ne érjen váratlanul a: Még meg sem jelent,mit remegsz!? Esetleg: Fasz kivan az olyan emberkékkel akik mindenbe bele kötnek,jáccanak inkább a pöcsikkel!!!:P Ha már egy másik cikkben ugyanezen emberkék úgy osztanak egy szintén nem megjelent játékot,hogy belepirulsz:P akkor legyél okosabb,hagyd a ‘csába.

 11. Mmmmmh, zupá dzsítíí! Csorog a nyálam!

 12. Ha kijön a full verza akkor tuti nem lessz panasz rá semmire,sokan csak a negativumokat keresik a játékban ,ahogy megfigyeltem senkinek se jó semmi,nincs tökéletes játék! Nyissuk már ki a szemünket, hol van ehez hasonló játék, ami ezt a szintet megüti?? Csak már elegem van a sok fikázásból. Biztos lessz benne hiba söt én is találtam benne(pl rally szalag fü korlát) de attól még kegyetlen játék lessz.És amit átfog adni az valami elképesztö lessz,és hihetetlen élményt fog nyujtani. Ámen.

 13. Várom nagyon. Lassan elkezdem készíteni a cockpitemet is. Csak unom már a sok siránkozót, hogy ez se, meg az se lesz jó… Holott még senki sem próbálta és senki sem látta végleges verziót.

 14. A super GT-ben a sebességérzet valami eszméletlen!

  • Tényleg nagyon jól átjön a sebesség, már a videó is egy adrenalin bomba.:)Amúgy aki belső nézeten fanyalog, az a valóságban vajon hogy vezet?Áll a csomagtartón és mint Rúzsasándor két kantárral igazgatja a jószágot, kanyarban meg bedől, hogy ne érezze, hogy az út forog alatta, merígy a realisztikus!?:D

   • Figyu itt már mindenki vezetett autót 250km/h felett,szóval tudják,hogy olyankor hogyan kell mozogni a pályának.Jó lenne ha nem szólnál be nekik.Komolyan sajnálom a Gran Turismo-t,nem lennék a helyében…

 15. Remélem azért nem csak kör alapú rally pályák lesznek!

 16. Demót követelünk! 😀

 17. Nekem továbbra sem tetszik az autó seggéhez rögzített külső kamera. Ez nagyon gáz, de a többivel nincs bajom 🙂

  • Engem is nagyon zavar ahogy a pálya forog az autó alatt. Egyáltalán nem érzem, hogy az autó menne a pályán…

   • Örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Nem igazán szoktam külső nézetre váltani, de a rally versenyeknél általában a hátsó nézetet használom, mert szeretem látni, ahogy koszolódik a kocsi. Ezzel a rögzített kamerával azonban ez nem jó.

    • Abszolút nem vagy egyedül ezzel. Anno a PSX-es időben nagyon jó volt a hátsó nézet szinte az összes játékban. A PS2-es korszaktól kezdett elterjedni ez a rossz megoldás, pethodavid fogalmazta meg jól, a pálya forog az autó alatt. A GT2 óta nem tudok ebben a nézetben játszani semmivel. Viszont a PS3 óta van belsőnézet, ami csúcs!Azt észrevettétek hogy elszállt a sóderágyba a SuperGT-s videó végén a 2. helyezett?! Szééép!

   • Csatlakoznék a klubhoz. Nekem sem jön be ez a nézet, nehéz így érzékelni az autó viselkedését.Személy szerint a belső nézet sem megy nekem, nem érzem benne az autó széleit és így nem tudok az ideális íven haladni. Persze ettől még nagyon jól néz ki.Anno meglepődtem a GT-ben, hogy milyen szimulátor az, amiben csak a fordulat- és sebességmérőt látom, és a semmivel suhanok az úton, de hamar rájöttem, hogy ez a leginkább használható nézet.

 18. jó lenne egy kis hang is

 19. a porral a mai napig képtelenek megbírkózni a fejlesztők, legyen szó bármilyen autós játékról

 20. 3gigás demo? jeeeeeeeeeeeeee:Dmit töröljek le basszus XD?

 21. Rallisban sztem nem a legjobb a por felverődős efekt, mintha víz függönyt húzna maga útán. A pór azért kicsit tőbb időt tőlt el a levegőben szállíngózva kisz kőnnyű. SZtem ez az efekt nem lett a legjobb

 22. elsö videó nagyon jóóó

  • Jó lesz a rally rész is. Másik fórumon vitatkoztunk, az új WRC-ről, jó hogy van most ez a videó a GT5-ről.Sajna az új WRC egy felturbózott PS2 szint, az arról készült videókat ezért csak szülői felügyelettel, illetve pszichológusi háttér biztosítása mellett ajánlom.:D