Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 5 – friss trailer szép autókkal, de…

Átnézve a reggelre felgyülemlett infókat elmondhatom, hogy szemtáplálékok tekintetében sűrű napnak nézhettek elébe, szóval mindenképpen érdemes gyakran frissíteni a PSC oldalát. A Killzone 3 nagyot szóló [A http://playstationcommunity.hu/note/3625]gameplay trailere[/A] után egy régi ismeretlen ismerős jelentkezik az E3-ra szánt kedvcsinálójával. Az autós játéksorozatok királyának talán még ebben a generációban elkészülő ([I]*a szerkesztő elnézést kér[/I]) ötödik felvonásának videóját tekinthetitek meg alább, amely továbbra is a versenyjátékok legmagasabb kvalitását vetíti elő a PlayStation 3-at exkluzív módon megközelítő [B]Gran Turismo 5[/B] személyében.[GT]101183[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Aham, de mikor??? azért ez már a pof….ság csúcsa, eddig húzni egy gémet! /de persze érveket is lehet mondani, h miért húzzák ennyit:(/

 2. Végén még E3-on se lessz dátum frankón érzem.

 3. “A régi videókat most összevágták egy “”újjá”” … nagyon kreatívak, ezek aztán tudják húzni az időt.”

 4. Jöjjön már….

 5. Nagyon várom.

 6. Ámaim GT5-jében újra benne van Pikes Peak, a 405 T16-tal és egy G25 vagy huszonhetessel Ari Vatanent próbálom utánozni… ((a Peugeot-féle Le Mans közvetítésben most láthattam ismét a finn zsenialitását))

 7. Köszi Zozo! Azon filozunk anyám élettársával,h megvesszük kormánnyal a GT5-t,s ugy játszunk,bár állitolag idö kell mire ráérez az ember 🙂

 8. Mit türelmetlenkedtek? Need for Speed klónt akartok nitro nélkül,vagy 1 tökéletes autos játékot? Inkább csinálják még,s legyen 1 vérbeli GT játék! 1 kérdés: Lehet tudni,h melyik kormányokat fogja támogatni a Nagy GT?

 9. ezt ha kiadják akkora bukta lessz mint atom , mert már agyon hajpolták mindig egy kicsit mutatnak belöle aztán megveszed találsz benne hibát és eladod mert ha enyi éven keresztül azt ugatják hogy mindent tökéletesre megcsináltak , ezt várnánk , de ez tutko nem igy lessz , tele lesz bugal meg tuti 20 Blurayen adják ki mert anyi adat nem fér rá egy lemezre csak 20 darabra amit majd hozád ba@nak 30000 ért mert ez megéri mert 200 éve fejlesztik, vagy majd letölthetö lesz és minden pálya minden autoért külön fizetni kell.

 10. Szerintem szègyenletes amit müvelnek a japcsik. Nèha nèha kidobunk a netre egy pàr màsodperces videòt, mellette nyilatkozgatunk jobbra balra. A game 90%-on van mondjuk januàrba.ès ugyanezt mondjuk màjusba is. Szànalmas ès nevetsèges,egy paròdia ami lassan lepipàlja a duke nukem forevert. Mert ugyanakkor villantottàk amikor a killzone màsodik rèszèt, amelynek màr majdnem kész a folytatàsa is. Ès valljuk be nemlehet rà azt mondani hogy összedobott hanyag munka.

 11. Már unom nézni , JÁTSZANI akarok vele !!!! Hálásak lennénk KAZ !! Adjátok már ki , a ku*v@ életbe . :[

 12. hoppá-hoppá!Milyen szépen mozog a videó végén az SLS AMG segge! Rendesen helyére tették a fizikát! Ezzzazzzzz!

 13. Valahonnan letölthető HD mp4-ben, hogy PS3-on is meg tudjuk nézni? Keresgéltem, de nem találtam.

 14. Amazing …1000%hangulat …

 15. Róma baromi komoly lett, már hiányzott.Rallyról és minden másról várom az E3 infókat.Mert nem tudni mit rejt a BR tokba zárt lemez.

 16. Na remélem E3-ra végre valahára be fogják jelenteni a megjelenési dátumot.

 17. Mikor?????

 18. Ha egyszer megjelenik onantol 5 evre autos game megoldva!

 19. Még mindig ez az egyetlen autós játék ami érdekel de ez nagyon!!!! a prologue-al is rengeteget nyomtam de ez überbrutál lesz!! Bár gondolom még moindig 90 %-os készültségi szinten van 😀

 20. Nem unják?:DDDDDA síromra kérem majd, a virágok mellé 😀

 21. Mindig a guminyomon aggódik mindenki, amikor kábé nekem semmi plusszt nem tesz a játékélményhez. Grafika meg lehet, hogy kopik az idő miatt, de melyik játék nem. Hozzászhoktunk a széphez, Uncharted 2 is kopottas lehet egy idő után. Egyébként ettől függetlenül még mindig a konkurencia fölé emelkedik grafika tekintetében, hogy másban is még, az majd kiderül. Remélem E3-on olyat mutatnak, hogy mindenki az állát fogja keresni, mert van egy olyan érzésem, hogy diszkréten rejtegetik a lapokat.

 22. Melyik az a cég amelyik még megengedné, hogy ennyi évig fejlesszék a tökéletes autós játékot? Kiadatták volna több részben, csak h hamarabb legyen zsé, de itt és most bevállalták! Várjuk!

 23. hol van gumi maradvány az aszfaltról? vagy ahol megpördül semmi gumi meg szemi keréknyom:S:(hiába szép a többi dolog ez így elkedvtelenít

  • Ez engem is nagyon foglalkoztat. Az is érdekes, hogy törésről sem láttunk még eddig semmit. Egyébként nekem az egésznek olyan plasztik hatása van. 🙁

 24. Nem rossz, csak több helyen újrahasznosították a Nightos trailert.

 25. Lehet előbb lesz Duke Nukem Forever.Ennek ellenére kellene már egy autós játék…

  • Èn is erröl elmèlkedtem az elöbb. Szerintem siralmas. Ne legyen igazam,de ide atomvillanàs kell hogy ne legyen bukta. Mert elöttem màr volt szò ròla hogy szèpen ès gyorsan fejlödik a konkurencia.

 26. Ez soha se jön ki,új fajta game ez csak nézzük és kész……nem kell költen rá,majd a videók szépen megmutatják hogy fog kinézni a 100% végigjátszás ennyi.

 27. Ahogy telik az idő , egyre randább ez a játék. Nem néz ki rosszul de azért múlik az idő valljuk be. A konkurencia is fejlődik egész szépen… Vagy csak én látom így ?

 28. Unokám szalagavatójára megveszem.

 29. Remélem még ebben az életben, akarom mondani évben megkapjuk…