Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 5 – Ferrari Enzo a Top Gear pályán

Egy frissnek mondott videót tudok mutatni az egyelőre ismeretlen megjelenési dátumhoz köthető, Playstation 3 exkluzív [B]Gran Turismo 5[/B]-ből. A kisfilmen a híres Top Gear tesztpályán hajtanak egy Ferrari Enzo modellt.Az SCE október végére ígérte a debüt kihirdetését. Ma november 1. van. Talán majd holnap… (Van, ahol már 2011 januárról beszélnek. Máshol 2010 november végéről.)[YOUTUBE]iTb50ULB3p8[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Remélem minél előbb meglesz :S

 2. Türelem rózsát terem!! 😛

 3. Ki mondta h kikell írni? rá kell másolni a vinyóra

 4. Nem adják ki, míg nem mutatták az összes kocsit az összes pályán körözni. 🙂

 5. Ez a tökéletes dolgot már nem nagyon értem. Mert hogy tökéletes játék nem nagyon van. Meg ennyiből soha nem adják ki.Ha meg hibák vannak benne, azt pach-el is lehet javítani utólag.

 6. Szànalmas ès nevetsèges amit müvelnek!!! Csúsztatjàk a jàtèkot utàna meg orrba szàjba nyomatjàk a videòkat meg a kèpeket. Mi a faszra jó ez az egèsz cirkusz?? Mert èn ennek a demòzgatàsnak nem làtom értelmèt.Ebböl az szürödik le hogy a sonynak nem kell a pènz,mert ezzel az ünnepi hajràban és rohanàsban kasszàt robbantottak volna.Jó pàran vannak akik csak a gt5-el vennènek gèpet,pl kèt haverom is azt mondta hogy az ötödik rèsszel össze csomagolt gèpet akar venni!!

 7. “Top Gear rules, Go Micheal “”The Stig”” Schumacher XD”

 8. Mire ezt a nyomvonalat betanuljuk… 😀

 9. Reméljük hogy még a 2010-es évben kijön :-)))

 10. “Csak tudnám, honnan szerzik ezeket a “”profi”” pilótákat.Néha olyan is vezethetné, aki tudja is…”

  • Ja úgy kicsit jobb lenne:)

  • Szerintem ez valahol ki volt állítva és egy mezei látogató játszik vele.

  • “És igen , ott a pont !!! Ezt bírom a legjobban , már minden “”jómadár”” kipróbálta már valahol , de pl. Én -aki előrendelte a játékot ,kvázi érdekel = megveszem – még nem és valszeg már csak itthon a saját példányommal fogom kipróbálni először . Ezzel csak azt jelezném , hogy a PD lehetne oly kedves és feltehetné vmelyik show-n kiállított DEMO -ját a PSN -re . A másik meg az , hogy tolják a pofánkba az új infókat , az X1 -ről , erről-arról , meg az ilyen-olyan kiállításokon telóval felvett , “”vérpistikés”” videókat , ahelyett , hogy mondanának valamit . De nem . DEMO -t kiadni meddig tart SONY belsős fejlesztőknek ? Kb. semmedig , fillérekbe . Köszi PD , de már kezd idegesítő lenni . Ja és egy üzi KAZ-nak : Tökéletes ( !!!!! ) játék NINCS és NEM is lesz !!! Lényeg : GT5 sem lesz az . Fogadunk egy fullos cockpit+GT5 DELUXE EXTRA ONLY FOR ME FROM KAZ EDITION+sisakruhacuipőmegminden kombóba , hogy az 1. órában találok benne hibát ?!? Nna , KAZ ? Áll az alku ? Mindig fog találni vmi hibát . Vicc.”

 11. Kemény, h elvileg szerdán kellett volna megjelennie!

 12. azé az nem semmi,hogy mióta ellőtték a premiert azóta semmi tuti dátum nincs(azt lehet én nem tudok róla)de mindenesetre elég nagy lenézésről van szó, kábé így:-uram, csörög a telefon egész nap, mit mondjak?-miről?-hát hogy mikor jelenik meg-mi?-hát a gt5-ja. majd. Mit idegeskednek.

 13. Egy életre megutáltam a kézi kamerával (vagy telefonnal) felvett demó jelenetek nézegetését a jutubon!:STippelni nem akarok hogy mikor jön ki, csak reménykedek hogy még idén…Ennek a játéknak mindent tarolnia kell, ennek érdekében mindent meg is tesznek a PD-nél, de hát ennek ára is van.

 14. engem mar nem erdekel semi info errol a jatekrol csak az hogy mikor lessz mar a polcomon. XD

 15. VEgre ebben is volt mar guminyom! 🙂

 16. “A 2011 január kizárható, garantáltan kijön decemberre, gondoljatok bele, Sony nem lehet akkora hülye, hogy az ünnepi dömpinget lecsússza….Mindössze 3 napot csúszott a Polyphony az SDK hirtelen leváltása miatt, ne feledjük, az “”ügyes”” múltkor fiúk átjutottak a védelmen, így a Sony-nak lépnie kellett. Szóval ezt a késést most a PS3 védelmét mindenáron meghackelni vágyóknak köszönhetjük. Mondjuk simán felfordulhatnának már az ilyen ügyben foglalatoskodók, remélem sosem járnak sikerrel.Az viszont tuti, hogy a Sony mindenképp ünnepek előtt kiadja. Ő sem hülye. A 3 nap csúszás azt jelenti, a játék simán kész volt Nov. elejére, csak le kell gyártani több mint 7 millió BluRay-t, dobozolni őket, aztán dobozolni a rengeteg extra verziót és hasonlók, és ez volt az, amit a Sony pánikszerűen lefújt egy hónappal ezelőtt. Egyébiránt a Gtplanet azt szimatolta ki, hogy a várható rilíz Dec. 8. Eu. Ezt abból gondolják, hogy egy ausztráliai Sony divízió elkottyantotta a PS3+Gt5 combo kiadási idejét, és az előre kitűzött régió-megjelenések közti különbségek alapján kb. Dec 8. tűnik okésnak. Engem speciel nem érdekel, mikor jön ki ténylegesen, elő van rendelve, majd a postás tudja a dolgát :)”

  • Köszi az infót! :))

  • Csak nem olyan hülye, jó lesz ez 2011 Decemberében is! xD

  • én ezt a ps3 hackelést hülyeségnek tartom. Láttam torrent oldalon a GoW3-at, hááát 40Gb-ot foglalt. Nos azt le kell még tölteni, meg kell egy író+ egy lemez, ez így sztem nem éri meg. annyi pénzből inkább megveszem a gémet és kész. Maga a játék már nem izgat. BIZTOS hogy jó játék lesz, csak már túlzásba viszi ezt a felhajtást, hogy így, meg úgy húzzák a megjelenést. Ez is csak üzlet semmi más… :S

 17. Edig úgy volt, hogy a hónapban bejelentik mikor jelenik meg, erre tesség itt van November és semmi..

  • “Szerintem már csak akkor mernek dátumot mondani ha már aranyba ment, legyártották a 7millió példányt és kint van a polcokon: “”Gran Turismo 5 available NOW””.”

  • Asszem még van olyan hely a világon ahol október van 😀

 18. “””A megjelenés? Kérdezd inkább a lottószámokat…””LOOOOOLelőbb lesz ötösünk a lottón,mint hogy megjelenik a játék”

 19. Én azt várom amikor a Top Gear tesztelni fogja majd a játékot:)

 20. Már semmit sem tudok tőlük komolyan venni.

 21. Remélem nem bánjuk meg ezt a sok várakozást. A HUD igazán kikapcsoilhatóvá válhatna. Nem?