Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Gran Turismo 5 – ez még csak a kezdet…

[11361] Az GamesCom egyik legnagyobb látványossága a [B]Gran Tursimo 5[/B] volt, és annak is egy igen kényes oldala – a törés prezentáció. [B]Kazunori Yamauchi[/B] a GT széria atyaúristene elárulta, hogy a Kölnben bemutatott sérülésmodell korántsem a végleges képet festi le a játékról. A németországi kiállításra kivitt build mindössze csak az első lépéseket volt hivatott bemutatni abból a hatalmas útból, amit a [B]Polyphony Digital[/B] a Gran Turismo 5-tel kíván bejárni – annak is kifejezetten a sérülésekre irányuló szegmenséből.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Én nem voltam elájulva a GT5 törés videójától, de még így is összehasonlíthatatlan az egész játék bármi más autós játékkal.

 2. Mivel maga a GT sorozat a színtiszta profizmusról szól és arról, hogy az éppen aktuális hardverre a lehető legjobbat alkossák meg -minden tekintetben- pontosan ezért nem aggódom, hogy milyen színvonalú lesz a törés.

 3. “Csókolom!!!!A nagy “”hadakozásban”” azért szeretnék választ kapni a kérdésemre!Köszönöm…”

 4. megmondom őszintén, nem estem hanyatt attól a videótól, valami nem volt kerek…érdekes volt a fizika és a sérülés.azért kétségbe nem esek, 100%-os munkát fognak kiadni az tuti!!

 5. “Azért reméljük annak a “”hatalmas útnak”” a vége felé járnak…”

 6. “Szóval ez most azt jelenti,hogy ez egy régi “”build”” volt ,valójában már sokkal előrébb tartanak ,és tényleg megjelenik 2009-ben,vagy azt hogy most itt tartanak és még egy évig fejlesztik????”

 7. jajj, de jó lesz 🙂

 8. Ez tiszta olyan, mint a ps2 kompatibilitás. Mért nincs, miért ilyen szar VS jaj de jó, törik de nem tudok menni 2 kört vele (Options / Damage off).

 9. Az biztos, hogy 10/10-es Must have game lesz 😛 Nem kell aggódni biztosan kimagasló lesz a törés is. 😛 Borulásra leszek kíváncsi mennyire jól oldották meg 😛 GT5 videókat akarok nézni 🙂

 10. Nekem tökélete így is, dobják szépen piacra!

 11. Mindig egy újabb bizonyítékát adják h ennél jobbat később se lehet majd csinálni!! 😀

 12. Le vagytok maradva, én már 21-én délelőtt lefordítottam a teljes interjút: http://playstationcommunity.hu/blog/14702🙂

 13. Én monnyuk nem értem egyeseknek mi bajuk volt a demózott törésmodellel. Nem volt tökéletes. De könyörgöm ez egy játék!

 14. ja és nagyon is remélem, hogy javítanak a törésmodellen, mert amit láttunk az karcsú

 15. Kár itt bárminis izgulni,TÖKÉLETES lesz!!!

 16. huu de állat lessz ez 😀

 17. csal valami legyen máááááááááááá:)

 18. Car Wash mellett majd ott lesz a menüben a Body Shop, jó sok kreditért lehet majd kalapálni meg fényezni…remélem opcionálisan ki tudom majd kapcsolni.

 19. Lehet még ennél is jobb ? 😀

 20. A jó munkához idő kell!

 21. Legyen tökéletes,ha már beletették a játékba.

 22. Sosem hiányzott nekem a GT-ből a törés, de ha már beleteszik, akkor legyen az is kiemelkedő : )

  • Ez a lényeg.Ha már megcsinálják akkor legyen jó!Vagy hagyják,mert a GT anélkül is a vezetős játékok királya lesz.Én csak azt nem akarom,hogy a sok szemellenzős Forza buzi ezen tudjon lovagolni majd.

   • Azok úgyis lovagolnak majd valamin, főleg akkor, ha igaz kryss777 észrevétele, miszerint az új Forza nem lett a legjobb. Mindkettőt próbálta a GamesComon.

    • Szegények… :)Van egy ilyen haverom,ő fent volt pesten azon a bizonyos Forza show-n és nyert is egy példányt.Jó lenne látni az arcát amikor majd mutatom neki a GT5-öt…Azt akarom,hogy csak pislogjon! XD

    • Hát, nekem van mindkét konzolom, mindkét játékot szeretem. Feltudnék sorolni egy csomó olyan dolgot amit szeretek a Forzában és ami nem lesz a GT5-ben, persze ilyen szempontokat a GT5-ben is lehet találni. Kinek mi a fontosabb, ez számít. Kissé erőltetett ez a örökös forzafika, Kryss777 véleménye meg nem hinném, hogy bárkit is sokkolna, vihogott ő már a Halo3-on is.

     • Szerintem kicsit gyerekes ez a Forza vs. Gt vita.Mindkettő egy nagyon jó játék lesz.Szerencsére nekem a boxom mellett van egy psp is ugyhogy bele se merek gondolni mi lesz októberben.8 óra munka 8 óra GT mobile 8 óra forza 3.

     • “Ez csak a fanboyok szemében “”forzafika””. Ott volt, látta, próbálta mindkettőt, és elmondta a véleményét, ami egy a sok közül. Bizonyára te sem véletlenül ugrasz a koncra ilyen vehemensen. :D”

     • Totál egyetértek! 😀

     • Persze, hogy nem véletlen, írtam, hogy mindkettőt szeretem, mindegyiknek megvannak a sajátosságai, két kiváló játék.Tudod egy ps rajongói oldalon arról írni, hogy mennyire szar lett a Forza3 kb annyira hiteles és érdekes mint a Népszavában az Orbán bányák titkáról, vagy a Magyar Nemzetben Horn vörösgárdista rémtetteiről olvasni. Nem kellene ezt erőltetni, egy idő után már kissé izzadságszagú

     • “Ezt már én is felvetettem. Mennyivel hitelesebb lenne, ha csak az időjárásról, meg a hazai “”sztárok”” különböző viselt dolgairól írnának ezen az oldalon. De hát ezek a szerkesztők sajnos ilyen régimódiak, egyáltalán nem haladnak a korral.”

     • Kryss imádta a Forza 2-t, őt biztos nem ilyen célok hajtják.Egyébként amit én láttam a 3-ból, az alapján fullos játék, szóval nincs oka panaszra egyik rajongótábornak sem imo, de ez csak az én véleményem.Egyébként nem feltétlenül gyerekes dolog összehasonlítani a kettőt, más kérdés hogy nehéz. Egy szimulátor rajongót biztos érdekel melyik sikerül jobban, mely szempontok alapján.Engem is érdekel.

     • Nekem mindkettő kell, de tartalmilag a GT az etalon a leendő WRC liszensz és a jogsik miatt nekem jobban tetszik a Forzánál, aki meg bármelyiket fikázza,vagy leminősíti azt csak sajnálni tudom.

     • Níd for Szpíd azSten! A többi mind sz*r. 😛 😀

     • Nem jó úton jársz, kryss777 teljesen pártatlan. És ő TÉNYLEG az.

 23. Pofozgassák csak a törést,nagyon helyes. Szép lesz az!

 24. Nekem sosem hiányzott a törés,ha arra vágyom veszek Burnout-ot.

 25. Sokan összekeverik a Gran Turismot egy roncsderbivel, gondolom főleg akik NFS en edződtek. Van is csodálkozás nekik a GT5P ben online mert az első kanyarban nem műxik a 250 nél alászedem+ kézifék kombó és szánkáznak a homokban üstökösként. De igazuk van legyen élethű a törés, ha 50 el eltalálok egy falat nehogymá ne legyen gémóver mer porrá tört a vas…..

  • nekem a törés nem azért kell, hogy azon élveszkedjek, csak mivel ebbe lesz rally is új valósághű ha törik az auto. Régen voltak olyan rallys játékok amiben alig tört a verda, úgy se volt rossz de mégse volt elég valósághű… Szerintem azoknak se jönne be annyira törés nélkül akik most pampognak, hogy nem kell az minek is kell, szar hogy törik a verda stb….

 26. nekem 8 hogy milyen a törésmodell így is tuti h megveszem…

 27. “Az előző nagy vitás hírből idézném magam:””1000% hogy ettől durvább lesz a végleges törésmodell a játékban és akkor láthatod, hogy ebből többet is ki lehet hozni. “””

 28. Legalább lesz versenytársa a gridnek 😀

 29. bakker ez mán sose jelenik meg?ha mán’ nem olvastam 500 gt5-ös hírt, akkor egyet se…de még mindig nincs megjelenés…előrendelés van külhonban 12. hónapra csillaggal…hova csigázódunk még?

 30. Jaj Fox ezt kár volt kitenni, mindjárt jönnek a karosszéria-lakatosok. xD

  • Nem baj, majd ők helyrekalapálják a dolgokat!

  • “Egészen elképesztő, hogy a játékosoknak milyen irreális elvárásaik vannak ezzel a ragyaverte játékkal kapcsolatban.Ha minden autóban ülne egy virtuális lúvnya, és a Sony mérnökei valahogy megoldanák azt, hogy a maca orálisan kielégítse az egyszeri játékost, biztos volna nem kevés ember aki belekötne még a “”hölgy””szeme színébe is.”

   • Orálisan… *elmereng*

   • egy kicsit off, de pont ezt bírom a sony fanokban.ők bemondják, hogy kevés az 1 millió eladott K2, kevés a törés a GT-ben, ilyet más fan mikor csinál? nekik bármi megfelel, amit szép szóval raksz eléjük, semmilyen kritikai attitűd, elvárás nincsen bennük, a sony fanokban igen.ez most kicsit nyalósra sikeredett, de tényleg így gondolom

 31. Ez jó hír. Remélem így is megjelenik karácsonyig.

 32. VANDÁLOK!

 33. Helyes, mert amit láttunk nem volt valami meggyőző.

 34. Reméllem is hogy rágyúrnak még 1 picit.

  • ja én is… ez így nem volt valami teccetős, kissé mintha lepattant volna a falról így is, meg amikor szemből belerongyolt az eleje ugyanúgy nem sérült, szóval furcsa. És elvileg pár hónap múlva kijön, hát gőzerővel dolgozhatnak a srácok. Bár ugyebár így sem lesz minden típusnak sérülésmodellje

   • “””ugyebár így sem lesz minden típusnak sérülésmodellje””ezt meg hogy?O_o43.: Dzsoni a múltkor láttam diszkóverin, hogy pár évszázad múlva leigázzák a Földet és ők fognak uralkodni!:D”

 35. Jöhetnek a fika kommentek.:)