Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 5 – esti látnivalók

Zárjuk a hetet néhány nem túl régi [B]Gran Turismo 5[/B] videóval, melyek az immár öt éve készülő autószimulátor jelenlegi állapotát prezentálják. Eddig csak az amerikai megjelenési dátum hivatalos: november 2.Az első videó a GT5 sztenderd autómodelljeit villantja, némi terepezést, éjjeli műszakot, és nagy csattanásokat.[YOUTUBE]T0_WNEf-dnc[/YOUTUBE]A második filmecske a Gran Turismo szériára közismerten jellemző Photo Mode-ot promózza: ez az igazi autóporó, nagyfelbontású, beállított képek kattogtatása a fotóalbumba.[YOUTUBE]53fHoq1zKqQ[/YOUTUBE]A harmadik vidi egy már pletykált újdonság, a “fejkövetés” működését demózza. A PS Eye kamera a pilóta fejének jobb/bal irányú (fel/le nem érzékel) mozgását érzékeli, és eszerint változtatja a kilátást. Megfelelően alkalmazva ez a beülős “cockpitet” használó játékosoknak még nagy durranás is lehet.[YOUTUBE]l9NQXKv3rIo[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Rendkívül grandiózus, ráadásul már a megjelenés sincs annyira távol.

 2. Ez lesz a megváltó!!!

 3. Dudálni, és szivargyújtót a töködre ejteni továbbra se lehet?Nem is szimulátor XD

  • “Gondolj bele ha a csajodat is belehetne ültetni melléd, és ő megrábukik a te sebváltódra, lenne benne egy életérzés 🙂 “”this is real driving simulator”” életképesebb lenne :D”

 4. csak a szokásos, csak a legekben lehet róla beszélni….

 5. nayon durva :DDDDD

 6. Végre már fel is tud borulni a verda , már csak a guminyom hiányzik . :] Jöhet , várom , megveszem . Kell . Aztán úgy 5 évig nem nagyon kell másik autós game . EU -s megjelenési dátum van már , vagy egységesen 2010. NOVEMBER 2. ? Alig bírom kivárni ! GT5 a király .

 7. NFS xD

 8. DE miert nyom le vmi gombot, ezzel aktivalja fejkovetest?

 9. Nővéremet eladnám egy E3as demoért. :DA Sony azt még megoldhatná, hogy PSP Remote Play módban lehessen PS3 játékokkal PSPn játszani. :POtthon egész nap menne a PS3 én meg a munkahelyen nyomnám a GT5öt PSPn. XD(A srácok meg lesnének milyen grafikája van a kis PSPnek. :D)

 10. Kegyetlen jó játék lesz ez…

 11. “remélem akik “”szidják – ócsárolják”” a játékot nem is fogják megvenni a véglegeset sem….”

  • Jah akinek nem tetszik ne vegye meg ennyi.Mi meg jót játszunk majd:)

  • A kritikát ne keverjük már össze az ócsárolással, és a fanboykodás helyett nem árt objektíven nézni a dolgokat és rájönni a hibákra…Márpedig a hangok szarok, ami viszont egy autós játékban az élmény szempontjából sokat ráadna. Etéren rendkívül nagyot csalódtam a játékban, egyszerűen egy a teljes maximalizmus szellemében kivitelezett termékben ezt hogy engedhetik meg maguknak ?

   • “…És ezzel nem magát a játékot szarozom, hanem egy bizonyos részét, még mielőtt megint a “”játékot ócsárolnám””. Ennek ellenére lehet jó. Csak nem annyira maximalista kivitelezéssel mint ahogy azt képzeltem.”

 12. Ez a fejkövetés csak nekem tűnik értelmetlennek ? Mert ha oldalra nézek akkor nem látom csak a mellettem lévő falat xD Amúgy engem ez a játék nem nagyon érdekel. A 3. megvolt azt meg úgy megutáltam, hogy több GT nem kell max 4-5 ezerért majd egyszer. Amúgy a hang az tényleg eléggé gyenge mit ne mondjak. Engem az új NFS jobban érdekel.

  • a szemedet viszont a képernyőn tudod tartani

  • Need for Speed? A GT-t 1 rész után megutáltad, de a Need for Speed még 15 rész után is érdekes számodra? Szerencséd van, mert évente vehetsz belöle új kiadást akár teljes áron, ha nem vársz vele. Én rászánom a GT5-re a pénzem, és legalább 5 évig nem lesz szükségem más autós játékra.

   • eggyet értek veled,jó lessz nagyon GT játékokban még nem csalodtam

   • jó, de nekem pl a Shift a Pro street az Undercover az nem tetszett. Ez az új NFS azért érdekel mert most megint megpróbálnak valami jó hangulatot teremteni. És fogadd el, hogy nem tetszhet mindenkinek a GT stílusa.

 13. Hogy a törésmodellnek vannak hiányosságai, azt el lehet viselni. De az autók hangja egyszerűen nem méltó egy AAA kategóriás játékhoz…Mondhatni szánalmasan gyenge.