Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 5 – elindult az SLS AMG verseny

A Sony Computer Entertainment elindította a Playstation 3 exkluzív [B]Gran Turismo 5[/B] egyedi, [B]Signature Edition[/B] kiadásának európai verziójához kapcsolódó Mercedes-Benz SLS AMG nyereményjátékát. Az esemény során egy a Signature Editionhöz járó kóddal be lehet nevezni a játékon belül egy speciális, többfordulós B-Spec versenysorozatba, melynél január 31-ig országonként figyelik és gyűjtik a legjobb időket, majd a leggyorsabb versenyzők közül egy Mercedes-Benz Driving Event-en választják ki a győztest, aki egy valódi SLS AMG-t nyer. A csodakocsi 6.2 literes, 571 lóerős, 0-100km/h-ra 3.8 másodperc alatt gyorsul, végsebessége 317km/h, ára pedig nagyjából 180 ezer angol font (kb. 59 millió magyar forint).[27604] – a GT5-höz le kell tölteni a legfrissebb update-et- a voucher kód a Signature Editionhöz járó bőr pénztárcában lapul- ezt érvényesíteni kell a PlayStation Store-on keresztül a megszokott módon- be kell regisztrálni a gran-turismo.com weboldalon- a B-Spec verseny ezután a játékból indítható- a futamok 5 pályán mennek, egyenként 5 körrel- a játék időtartama alatt bármennyiszer lehet újrafutni- a köridőket folyamatosan rögzítik, a legjobb 50-et regisztrálják és jelzik

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem úgy volt hogy a Magyarok nem kapnak ebből a lehetőségből?

 2. Szerintem nem kell félteni a magyarokat:D Hajrá!!!:D

 3. ez nem semmi, remélem sok magyar lesz benne a legjobb 50be

 4. Hát ha nem lehet indulni, nem bontom fel a Signature Editiont.

 5. Én a smiát vettem meg de én csak annyit mondok hogy, hajrááááá Magyarok !!!!!!!!!!!!!! 😀

 6. Hozhatott a konyhára rendesen a játék, ha egy ilyen méregdrága vasat be tudnak dobni nyereménynek.

 7. Jó dolog ez de még ha SE-m lenne akkor sem érdekelne, CE van de még a kódot sem használtam föl………

 8. Ez filmbe illő story lehetne:Indul egy fiatal Magyar srác a versenyen és nagy küzdelmek árán de végülis bekerül a döntőbe. Viszont ekkor megfordul a fejében a visszalépés gondolata, mivel mi van ha a SONY rájön, hogy magyarként játszik egy UK-s reggel? Lehet, hogy örökre eltiltják a ps-től? A barátnője győzködi, hogy próbálja meg majd max többet lesznek együtt a jövőben de a srác ennek ellenére is inkább hagyja a versenyt egészen addig mikor épp a szokásos padlót mossa a szokásos bevásárlóközpontban, hogy egy kis nyári pénzhez jusson az új Uncharted 3 Collector’s-ra, meglátja a kivetítőn a verseny beharangozását. Ekkor eldobja a felmosót, befut a legközelebbi konzol boltba és belép a saját acc-jával és részt vesz a versenyen [A verseny végére már a fél áruház mögötte csendben figyel] amit persze meg is nyer és a Sony hallván a történetet nem csak filmet készít az esetből de Magyar Store-t is. THE END!Csak jött, nem hagyhattam leírhatatlanul! xD

 9. Az igazi poén az lenne,ha az első három helyen magyar végezne idegen accal. Akkor mi lesz? Behazudják a negyedik helyezett nevét? 😀

 10. Kár,hogy Magyarországon még mindíg nincs PS Store!! És nem lehet hivatalosan regelni,csak,ha tényleg van kinti címed! Remélem az idei évben már ez is megváltozik és mi is élvezhetjük a PS világ csemegéit!Hát boldog új évet mindenkinek!

 11. Kár hogy nem SE-m van 🙁

 12. “jogos”” 3+1 parancsból miképp lehet komoly szimulációt összerakni és mikor/miért/hogy reagál a pilóta…”””

 13. és ez B-spec….na ezért gondolnám, hogy több van abban a szerencsétlen b-spec módban mint amit én és még sokan mások látnak. Baszki beszélgetni kéne Yamauchival, hogy 3+1 parancsból miképp lehet komoly szimulációt összerakni és mikor/miért/hogy reagál a pilóta….mert én még mindig nem értem.Persze alap dolgok megvannak, miszerint ne kanyar közben vagy akció közben add a parancsot(bár néha ilyenkor is jól viselkedik), volt olyan is, hogy a kék nyilas-fejlődő pilótám nem tudta megnyerni a versenyt aztán ugyanazzal az autóval, ugyanolyan beállítással a b-spec2-es gyengébb és normál zöld nyilas simán megnyerte és nem éreztem, hogy másképp adnám a parancsokat. Yamauchi heeelp!!!

 14. Próbáljátok meg proxy mögül.

  • nem az ip-cím a lényeg, hanem csak akkor kapod meg, ha olyan állampolgár vagy, ahol van hivatalosan PSN store, elmúltál 18 és van jogsid…

 15. Jól hangzik :)Szép egy autó ez.Képzelem mennyien költöztek a nappaliba gyakorolni-gyakorolni-gyakorolni-gyakorolni! 😀

 16. Egyesek csodálkozó hozzászólásokból ítélve, anno nem olvasták el a SE kiadás mit tartalmaz. Amúgy már akkor is mondták, kik nevezhetnek… és hogy mi nem.

  • “Szerintem mindenki elolvasta, csak kíváncsiak vagyunk, hogy működhet egy ilyen “”akció””.”

  • “Egy már-már klasszikust idézve: “”Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem”” :)Vagy a másik: Először az okos hal evett, azután a buta hal, a remény hal meg utoljára. :D”

 17. Mondjuk, ha nem lehet magyar accal részt venni, akkor azt mondom, hogy tuti már meg van a kocsi gazdája, ez csak formalitás. Amugy meg ha nem minden felhasználo vehet részt, akkor nem tiszta a verseny, mert ez már megkülönböztetés joformán.

 18. Jobb híján adjátok el a kódot ebay-en 🙂

 19. Hát nemtudom. Beírtam EU-s accomhoz, elfogadta, meg minden, de a játékon belül nem találtam semmilyen új opciót. Fura. Valaki?

 20. Azért arra jó, h 20-30e creditet nyerek egy verseny alatt, és az xp is lényegesen magasabb, amit a pilótám kap… első próbálkozásra az első pályán 411 vagyok az online listán :)))

 21. Ha innét indul valaki akkor sok szerencsét! 🙂

 22. Magyar regisztrációval nem érdemes próbálkozni. Még csak be sem léphetek az SLS Eventbe. Ezt sajnos komolyabban veszik, mint a GT Akadémiát.

 23. Tehát ezért nem fogadta el idáig a pénztárcás kódot… már a hozzá kapott makettben is baromi szép ez az SLS…

 24. ez most komoly?ekkora értéket kisorsolnak?nem semmi a sony

 25. bakker, ha ezt tudtam volna akkor meg surgettem volna a vasarlast :(meddig tart a verseny?

 26. A signature edition doboz oldalára le van írva, hogy mely országok polgárai nevezhetnek. Mi sajnos nem vagyunk köztük ps store híján.

 27. Mákos banda!

 28. SLS AMG , mint nyeremény !! Állat . Ez jóval durvább , mint anno a WRC nyereményverdája ( Asszem egy Peugeot 206 RS -vagy vmi ilyesmi – WRC -re hajazó spoilerezéssel . Mondjuk az sem volt rossz , de egy AMG ….. :]

 29. De sztem IP alapján úgyis megtalálnak! 😀

 30. Magyarországról tuti nem megy. És ha meg is nyered mondjuk német accal akkor se fogod megkapni valszeg 🙂

 31. szerintem magyarország kimarad, mivel nincs store, nincs hova beirni

 32. Be is kaksiznék, ha ezen indulhatnának magyarok.

 33. Aki nyer, az elmondhatja, hogy egy GT5 áráért pottyant neki egy kocsi. XD

 34. ohooo, akkor már veszem is elő a vouchert.azt hittem már lekéstem róla.Nagyon köszi az infót 🙂