Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Gran Turismo 5 – decemberben jön a Time Trial demo

A hivatalos PS Blog megerősítette: december 17-én “GT Academy 2010 Time Trial ” néven egyfajta próbaverzió érkezik a [B]Gran Turismo 5[/B]-ből.A GT Akadémia egy versenysorozat, ahol a világ legjobb virtuális pilótájából csinálnak valódi autóversenyzőt. A tavalyi győztes, a spanyol Lucas Ordonez a Nissan PlayStation csapatához csatlakozva már első szezonjában második helyet ért el a valódi GT4 bajnokságban.Az idei megmérettetés első fordulója a Playstation 3-ra letölthető GT Academy 2010 Time Trial, ami már a jövőre megjelenő Gran Turismo 5 motorját használja (nem a Prologue-ét) – ergo ez demónak is aposztrofálható.A verseny részleteit ([S]magyarok is indulhatnak természetesen[/S]) [A http://blog.eu.playstation.com/2009/12/03/gt-academy-2010-launches-december-17th-with-downloadable-time-trial/]itt találod[/A].

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nagyon kíváncsi vagyok, egyszerűen kötelező megnézni.

 2. hàt nagyon kivàncsi vagyok a demora! remèlem vanolyan szèp mint a videokon!

 3. A legjobb 3-ba várom magam. 🙂

 4. Ennek nagyon örülök!! :)Ráfekszünk és ezzel robogok melóba is 😛

 5. “Valaki probált már a high speed ringen időmerőt menni??? Online a legjobb időket úgy csinálják hogy az utolsó nagy vissza fordító kanyarban a fal mellett mennek!!! Próbákoztam az imént de nekem adja a büntit. Amúgy ennek van értelme hogy “”csalással”” mennek legjobb időket???”

  • Nem, nincsen semmi értelme. Ezért is rühellem az időmérős dolgokat. 60 körön, mezőnyben csinálja meg úgy, hogy ne kapjon büntit… Szerintem ez lesz a szép a GT5-ben. Jó az A.I., szép az A.I., de emberekkel menni az igazi!

 6. HAJRÁ MAGYAROK huzzunk bele.egy jó sufni tuning zsigulival könnyü fém sony hamutartòval, már indulok is gyakorolni.D

 7. készen állok a megmérettetésre!

 8. Ez jó lesz, nem számítottam rá, meglepetés. Szerintem hamarosan lehull a lepel a megjelenési dátumról is!Bőven lesz még lehetőség megmutatni, mire vagyunk képesek mi magyarok. Ez úgyis hosszútávon dől el – most úgy néz ki, hogy akinek több ideje lesz abban a hónapban, az nagyobb eséllyel nyerhet.

 9. Nagyszerű.

 10. “Ám, ott van a lista alatt,h akik nincsenek a listán azoknak is lesz valamilyen “”speckó”” TimeTrial verseny …De akkor is megbaxhatják magukat … ha a legjobbat keresik, akkor mi a faxért kell ilyen listával korlátozni a versenyt?”

 11. Arra leszek kíváncsi, hogy mennyire fog a verdák fizikája változni a Prologue-hoz képest.

 12. Ezennel kérek minden PS3 géppel rendelkező GT rajongót, szedje le majd a demot és azért is mutassuk meg nekik, hogy a mennyit veszítenek, ha kizárják a magyarokat.Csináljunk jobb köridőket, mint a többi ország amatőr versenyzői. 😛

  • Részemről rendben.De ha olyan nyilvántartás lesz, mint a Prologue-ban (csak az első száz), nehéz lesz jelen lenni, mutogatni magunkat.

 13. és ez a storén lesz fennt?vagy ehez is kuncsorogni kell kodot hogy letöltsd?

 14. Hoppá!!!Erre nem is számítottam.Öröm a köbön!

 15. Már várom!!

 16. Na végre,ez már kellet 🙂

 17. Mi egy kivételezett nép vagyunk… Mindig mindenből kimaradunk. Tavaly is volt ilyen verseny a GT5P-vel. Eigeren kellett versenyezni. Ha jól emlékszem ugyanezzel az autóval.

 18. Mekkora lenne már, ha egy magyar lenne a nyertes. :DEbből a célból ráállítom a rallys tanáromat a dologra xD

 19. Indulni kell angol reggel, megnyerni magyarként, aztán csináljanak amit akarnak.

  • És ha megnyerem ,de nincs jogsim ? 😀

  • Igen, az előző Academy eseményen fölmerült a dolog.De utánaolvasva az apróbetűsnek, pont annyira basznak meg, amennyi a nyertes (vagy második, harmadik) továbbjutására fordított összeg. Az meg utaztatástól a szálláson és tréningen át a versenyeztetésig nem kevés.Szal’ még ezt a kiskaput is bezárták, szopjákki.Anno a szonihungáriával ment a levelezés az ügyben, azt sem tudták, hogy létezik az esemény. Reménytelen (-ek).

 20. elözö részekben mindig is profinak éreztem magam ,majd most kiderül.amiota van PS3am (1,5éve) nem is volt autos gamem ,erre készülök keményen.

 21. Akkor egy kérdés!Eddig magyarok nem indulhattak ilyenen,a listán megint nincs magyar nevezés,ez a klienst mindenki töltheti majd vagy régiókorlátos lesz?¿

 22. jeee

 23. Eddig nem indulhattak magyarok GT versenyeken úgy tudom.

 24. királyság ez jo hir:)

 25. Jáááhhh ,ha ezt a haverok megtudják itt töltik a karácsonyt… 😀

 26. Na ez király! Csak lehetne már dec. 17.-e! 🙂

 27. Na majd én is megméretettem magam 17-én 😀

 28. na ez már valami, ideje is volt már valamit kiadni, örülünk 🙂

 29. ez jó!

 30. Végre jó hírek! 🙂 És fent lesz a store-on!!! Nem kódokat küldözgetnek, hanem felteszik a store-ra. Ez a legjobb. 🙂

  • “Ja , még szerencse . Végre vmi GT5 – s , “” kézzel “” fogható dolog . Most van fent vmi video is róla – már töltöm , mindjárt lejön . GT5 !!!”

 31. Hmm, alig várom . =)

 32. Hoppá! Na a felrakás után tuti túlterhelt lesz a PSN 🙂

 33. Bár nagyon kíváncsi leszek, hogy a magyarok közül hányadik helyen végzek! Remélem a top 100ban benne leszek!

  • Ehh, hidd el, ‘kicsit’ szoros lesz a mezőny, szerintem kb. az első 100 lesz ebben olyan szintű, mint máskor az első 10.Az összes pro. is rá fogja vetni magát.

   • Elhiszem h szoros lesz, ismerek már a gt.ballor-on pár olyan embert amikhez képset én még sehol sem vagyok, pedig én nem tartom rossz játékosnak magam a GTben! Voltam már top 10ben nem egyszer a prologueban.PL: Redwings, Shark82, ezek mindig csatáznak egymással. Ők aztán az igaz prok.

 34. Egy nagyon jó hír!Kíváncsian várom!Kénytelen leszek beizzisztani a kormányomat!

 35. “Köszi “”martin”” és “”Sippie””, mennyire logikus! Köszi! Balf@sz voltam, hogy erre nem gondoltam! De akkor a szitu az hogy december közepén megjelenik egy demo és ott lehet majd nevezni? Sajna nagyon gyenge vok angolból! Habár én sem láttam magyarországot a listán!”

 36. Huhuúúú. Alig várom hogy meg mérettessem magam. Csak jönne már. Remélem hogy joyal játszok nem fog annyit romlani az időm mint a kormányosok ellen.

 37. Nekem nincs esélyem, de a játékra kíváncsi leszek természetesen.

 38. ááááááá csak jönne mááár 😀

 39. “na most én vagyok a vak, vagy tényleg nincs a Hungary név a “”The GT Academy will run in the following countries:”” felsorolásban.”

 40. “Már várom! De akkor ez a “”Time Trial””- azt jelenti, hogy időkorlátos demó? Lehet ostoba kérdés, de a tudatlanság nem bűn! :-D”

  • Nem. A Time Trialban a stopper ellen versenyzel, és minden országból a legjobb játékost keresik.

  • “szerintem azt jelenti hogy time-trialokat lehet menni rajta, nem versenyt, hanem körözgetsz és a legjobb időddel “”versenyzel”””