Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 5 – az én társalgóm””

Az OPM magazin legújabb számában szól az Amerikában november 2-án debütáló, Playstation 3 exkluzív [B]Gran Turismo 5[/B] egy “társasági” funkciójáról.A “My Lounge” nevű részt azért találták ki a fejlesztők, hogy a Gran Turismo rajongók és játékosok itt élhessenek virtuális közösségi életet. A szobában max. 32 személyes Voice Chat csatornák állíthatók fel, ugyanakkor 16 playeres multi futamok is indíthatók a versenyezni vágyó vállalkozókból. A versenyzők átbeszélhetik a technikákat, vagy tapasztalatokat oszthatnak meg egymással. Bárki megtekintheti saját off- és online eredménytábláját, plusz mások állása is csekkolható. Innen lehet üzeneteket küldni a többieknek, valamint különböző “challenge”-ek, azaz kihívások is postázhatók, ha mondjuk egy ismerősöd fel akarod kérni egy jól sikerült időeredményed megtámadására.A My Lounge-ból már folyamatban levő versenyek külső szemlélése is lehetséges nézőként, korábban lezajlott meneteket nézhetsz vissza a Replay gyűjteményekből, vagy pl. a GT-TV Top Gear műsorával is szórakoztathatod magad. A GT5 közösség hírcsatornái is ide futnak be a legfrissebb eseményekkel a Gran Turismo világából.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Hát igen, a GT5 legnagyobb újítása a közösségi opció, az online verseny. Csak ehhez normális közösség is kell – szóval nem kib***om a másikat a fűre legelni, meg ilyenek.Erősen benne van, hogy minden fórumon lesz egy kis szakadár csapat – sőt, lehet hogy olyanok is lesznek, akik adott oldalon belül csak bizonyos emberekkel hajlandóak összegyűlni… :)Aztán ezek a kis “”közösségek”” szétszakadoznak, és jövő áprilisra már egy mezőnnyi magyar se jön össze (nem még 32).”

  • “32 nem is kell mivel 16 ember tud max egyszerre versenyezni :)és igen biztos alakulnak kis csapatok igy volt anno nalunk forzanal is mig boxom volt mert bejott egy “”kulsos”” es ossze vissza lokdosott mindenkit mikor leeloztek akkor elkezdett visszafele menni a palyan stb tehat elkurta mas szorakozasat mert o “”bena”” volt. ha osszejon egy csapat akkor tuti hogy tudsz jo versenyeket menni. persze nálunk is voltak fun korok meg okorkodes de azt eleve ugy szerveztuk meg 🙂 attol meg hogy nem jon magyar “”banda”” sztem nem kell felni 🙂 ha nem is versenyezni de egy kis korozesre siman lesz mindig emberke :)”

  • “Gyorsan kifényezik a platinát, aztán megy fel a polcra. Nagy részük a “”szapulós”” brigádból való. =D”

  • En ezt nem hinnem, azert ez nem egy 3 honap alatt megunthato game!

 2. zozo nem kell, majd jelbeszeddel kommunikalsz :Dmartin tudakold mar meg mikor lesz demonk:)

 3. na akkor ez azt jelenti hogy beruházhatok egy blútyúk fülesbe:)

 4. Gyak ez lesz a loby a játékban.

 5. Nem tudom mit kötöszködik itt mindneki.. király lesz és kész.

 6. Demó nem kell. 32 ember beszélhet egyszerre?Annak meg mi értelme van?

 7. Olyan lesz a játékban, hogy választok egy kocsit és egy pályát megyek X kört és a végén megmondják hanyadik lettem?:D Mert már a fűben rejtöző hangyán való csúszástól a Hubble eltakarja a holdat és hidegebb lesz az abroncs-ig mindenről volt szó. De vajh autoverseny lesz-e? erről nagyon hallgatnak….

 8. “Csak győzzem kivárni . Ha esetleg késik az EU-s , akkor US verza lesz megvéve . :] Demo jöhetne . Infó róla ( mikor jön , milyen verdák , milyen pályák lesznek benne ) ? GT5 lesz az etalon . ( ha már ennyit csúszik valaki szólhatna Kaz -nak , hogy bejönne , ha lenne benne guminyom , sőt azt se “” bánnám “” , ha nem csak látványelem lenne , hanem “”felgumizódna”” tőle a pálya -SBK X -ben is van ilyen -meg dinamikus időjárás , felszáradó-növekvő pocsolyákkal – , a GT -ben is nagyon bejönne -dinamikus időjárás az lesz ugye , jól tudom ?- .”

 9. Asszonyt mar most sajnalom. Ki fog rugni…

 10. Ez igen ! :DD

 11. Zsir ez a My Lounge 🙂 Egésznap nyomatni fogom a gémet suli után 😀

 12. Jó lesz nagyon! Bárcsak megnézhetném a régi pályák valamelyikét még jóval a megjelenés előtt – pl. Deep Forrest, Laguna Seca.

 13. Ez a funkció rohadtul tetszik!!!

 14. Hoppá! Egy újabb infómorzsa.És még mindig rengeteg, a nyílvánosság elé nem tárt infó van a PD ütőlapjai között, amiről korábban már lehetett valamit hallani.Hát nem megérte várni?!

 15. fude zsír

 16. Király ez társalgó szoba !

 17. Mondjuk ez a my lounge természetes egy mostani generációs multiplayeres játéktól. Szép lett volna ha a GT5p faék egyszerüségű online verziója kerül be!Egyébként az összes online multis fejlesztő tanulhatna a Clap Hanz-töl, még mindig annak a legjobb az online szobája, pedig 2007-es játék.

 18. Jöjjön csak az a demó, november még messze…

 19. Lesz ebből a játékból demo ?