Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 5 – a pályalista

A mai napon internetre került [B]Gran Turismo 5[/B] intro és pályalista után most már tényleg csak a végleges megjelenési dátumnak kéne befutnia – mondjuk kora este. Addig is, böngésszétek végig az állítólagos versenyhelyszíneket, melyekből források szerint több is lehet a játékban, mivel az alábbi gyűjtemény csak a legelejétől rendelkezésre álló “alapcsomagot” tartalmazza.Legalábbis ezt beszélik…[B]EredetiHigh Speed RingHigh Speed Ring / RainHigh Speed Ring / ReverseTrial Mountain CircuitTrial Mountain Circuit / ReverseDeep Forest RacewayDeep Forest Raceway / ReverseGrand Valley SpeedwayGrand Valley Speedway / ReverseEiger Nordwand Short TrackEiger Nordwand Short Track / RainEiger Nordwand Short Track / ReverseCape RingCape Ring NorthCape Ring SouthCape Ring InsideCape Ring PeripheryAutumn RingAutumn Ring MiniAutumn Ring / ReverseAutumn Ring Mini / ReverseGrand Valley EastGrand Valley East / ReverseNemzetközi:Superspeedway / IndySuperspeedway / DaytonaAutodromo Nationale MonzaAutodromo Nationale Monza / RainAutodromo Nationale Monza / No ChicaneTsukuba CircuitLaguna Seca RacewayCircuit de la Sarthe 2009Circuit de la Sarthe 2009 / Change TimeCircuit de la Sarthe 2009 /No ChicanesCircuit de la Sarthe 2005Circuit de la Sarthe 2005 / No ChicanesNürburgring GP/FNürburgring GP/DFuji Speedway FFuji Speedway GTSuzuka CircuitSuzuka Circuit / RainSuzuka Circuit East CourseRoad Course / IndyRoad Course / DaytonaVárosi:RomeRome / ReverseSpecial Stage Route 7 / NightSpecial Stage Route 7 / Rain / NightCircuito de MadridCircuito de Madrid MiniCircuito de Madrid / ReverseCircuito de Madrid Mini / ReverseTokyo R246Tokyo R246 / ReverseSpecial Stage Route 5 / NightSpecial Stage Route 5 / Reverse / NightClubman Stage Route 5 / NightClubman Stage Route 5 / Reverse / NightCőte d’AzurLondonLondon / ReverseHavas és DirtToscana / Change TimeToscana / Reverse / Change TimeChamonix MainChamonix Main / SnowChamonix EastChamonix East / SnowChamonix WestChamonix West / SnowChamonix MiniChamonix Mini / SnowEiger Nordwand K TrailEiger Nordwand G TrailEiger Nordwand W TrailEiger Nordwand K Trail / ReverseEiger Nordwand G Trail / ReverseEiger Nordwand W Trail / Reverse[/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Tsukuba és Fuji helyett lehetett volna jobb is, ezeket sosem szerettem…Laguna Seca, Nürburgring, C’ote d’Azur a kedvenc, az újakat kíváncsian várom.

 2. 77db. ha jól számoltam.Ez szerintem kevés… Persze, rengeteg, sőt számomra minden azon fog múlni, hogy milyen lesz a pályaépítő rendszer.A négyesben 49db. volt (úgy emlékszem) és szerintem nagyon kevéske volt.

 3. Laguna Seca egy viperrel csak a nosztalgiázni és szaggatni a köröket.. a kedvencem

 4. Arról volt szó, hogy Spa is benne lesz.

 5. Jó kis lista… a játék viszont karácsonra marad

 6. Nem a mennyiség a lényeg hanem a minősêg.Nekem megfelel a lista.ennyi

 7. ez így sovány, bár a gt sohasem a remek pályáiról volt híres :(+ mi ez a gagyizás, h vizes, meg sima? akkor mégsem lesz dinamikusan változó időjárás, vagy mi?

 8. Lehet válogatni bőven:)

 9. Elég sokat hiányolok a korábbi részekből. Remélem nem külön kell megvennem őket.

 10. Car list esetleg mikorra várható ?? :DDD

 11. De mi az, hogy rain, meg night? Nem arról volt szó, hogy dinamikus időjárás lesz? Az még oké, hogy nem lesz mindenhol éjszakai verseny, de ez így kb GT4. Abban is volt előre programozott esős Clubman Stage….

 12. biztos több pálya van benne, csak majd unlockolni kell őket, meg majd DLC is lesz szerintem.Amúgy nekem ennyi pálya is elég, egy pályán sokat tudok szöszölni.

 13. Apricot Hill El CapitanGeorge V ParisHong KongOpera ParisSeattle CircuitSeoul CentralTahiti MazeSwiss AlpsCathedral RocksGrand CanyonIce ArenaEzek is remélhetőleg benne vannak.

 14. Hiányzok valami?Mi?

  • Egy pár még igen, de ez nem a teljes lista.Nurburgring NordschleifeInfineon RacewayTwin Ring Motegi Citta di AriaNew YorkCosta di AmalfiMidfield Raceway…biztos van még

 15. így elsőre elégnek tunik de ha jobban megnézzuk akkor látni,hogy kulon pálya alig van mert a legtobb ugyan az a helyszín csak másképpen kell menni rajta.

 16. A DÁTUM MA LEGYEN ÁMEN:)

 17. korrekt lista

 18. “Az””alapcsomagot””nézve elég sok pályát hiányolok az előző részekből.”

 19. Hiányzik 1-2 de kielégítő!

 20. Hiányzik a GT2-GT3-as római vonalvezetés. 🙁 Ettől eltekintve kielégítőnek tűnik a lista.

 21. eza pálya: http://www.youtube.com/watch?v=FQS39jOrqvc ???nem tudom miért, de ez az egyik kedvencem.:)

 22. A Suzukán eső!Yessss!

 23. Öt F1 pálya. Zsír.

 24. Hungaroring?:D

 25. Nem értek ezekhez a nevekhez, de nem tűnik túl kevésnek.

 26. Önmagáért beszél a lista.