Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gran Turismo 5 – 1 év

A Playstation 3 exkluzív [B]Gran Turismo 5[/B] van, akiknek nagyon tetszik, van, akiknek kevésbé, de azért azzal tisztában van mindenki, hogy a GT sorozat mindig is a legjobb szimulátorok közé tartozott.A GT5-re sokat vártunk, nagyon sokat. Aztán megkaptuk. Ekkor jött a sok negatív vélemény, hogy “félkész”, nincs benne “minden, amire nagy szükség lenne” egy ilyen játéknál, meg, hogy “sok a hibája”. Talán ezek egy része igaz is volt, hiszen maga Kaz is kijelentette, hogy még évekre lett volna szükség neki és csapatának ahhoz, hogy olyan formában adja ki a játékot, ahogy ő azt tervezte.De minden gond és probléma ellenére egy évvel ezelőtt kiadatott a GT5. Ez alatt az egy év alatt több mint 6 millió példányt értékesítettek belőle. Kijött 13 ingyenes javítás a játékhoz, mint például a legjelentősebb Spec 2.0 javítócsomag, 2 új pálya és 15 új autó a nemrég megjelent DLC-ben, és mindezt elég kemény körülmények között produkálta a Polyphony Digital, hiszen egy súlyos földrengéssel is szembe kellett nézniük a munkatársaknak. Kazunori Yamauchi ígérete szerint pedig további és rendszeres DLC-kre számíthatunk, de addig is itt vannak a heti, két heti szezonális és Trial versenyek.Köszönjük.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. ……gyémántszem a kincsem, kösz Kaz 🙂

 2. Egyszerüen megunhatatlan!KÖSZÖNJÜK!

 3. Eszméletlen jó játék. Nem ismerem az előző részei de ez a GT5 engem minden téren lenyűgözött.

 4. a GT5 a legjobb….és az is marad míg a GT6 ki nem jön 🙂

 5. A Starcraft II. vagy a Duke Nukem Forever sem a készítéséhez szükséges idő alapján ítéltetett meg…Itt jön a képbe egy érdekes kérdés: vajh a GTPlanet szintű, folytonos hájpra építő oldalak jót tesznek egy játéknak, vagy ártanak?Ha a játékot a hivatalos PS oldalon, blogon, GT oldalon megjelent infók alapján várjuk, akkor talán az általános megítélése is más lenne!Mert A GT5 A LEGJOBB KONZOLOS SZIMULÁTOR !! Ráadásul a rajongók többsége – akik igazán várták a játékot, elégedett a végeredménnyel.

 6. “””Kijött 13 ingyenes javítás”” durva lenne, ha még a javításokért is fizetni kellene, de ki tudja, hogy mit hoz a jövő. :)”

 7. Eddig az egyetlen, amit nem fogok eladni soha.Mert nàlam is szinte napi szinten pörög a lemez.A 30.szülinapomra is 1kormànytartò àlvànyt kaptam a baràtoktól. :)A GoW3 miatt vettem PS3at, de a GT5 miatt(is) tartom meg. 🙂

 8. Egyértelműen a legjobb konzolos autós játék! Fogalmazhatnék úgy is, hogy van a Gran Turismo és a többiek,… 😀

 9. GT5 , a bajnok . :]

 10. “Megmondom a frankót. Július vége óta van meg a GT5. Szerintem nagyon rossz. Olyan mint a drog. Muszály mindennap belőnőm a gépbe mert mióta kipróbáltam, nem bírom ki, hogy hacsak 15 percre is (mert véletlen csak annyi időm van) ne nyomjak vele. Muszály online is bejelentkeznem mert nekem kellenek a napi 10 Múzeum kártyák is. Minél több, minél hamarább. Nem tudom letenni, megunni. Ez van sajna. Ma elindítom Bélát az utolsó 24 órás versenyére, a “”24 Hours of Nurburgring””-i versenyre, aztán Béla befejezte offline pályafutását. És akkor még marad a “”saját”” Endurance versenyből 6 db hátra.Nem egyszerű, olyan mintha sose lenne vége. Köszönjük.Július után lett beszerezve a KZ3 és az Uncharted 2, sajna még egyikbe se volt időm belekezdeni, mert leköt a GT5. Nem kicsit, nagyon. :)”

 11. Azon ritka játékok játékok közé tartozik, amivel még piacra dobás után is foglalkoznak, törődnek vele. Lásd a folyamatosan frissülő Event-ek! Több ilyen gondos fejlesztő csapatra lenne szükség. Köszönjük!

 12. Akármennyi bug-ot, hibát, logikátlan megoldást és hiányosságot is találok benne és akármennyire is zavarnak, még mindig nincs egy darab vetélytársa se a konzolon és valamilyen megmagyarázhatatlan okból minden nap beteszem és megyek pár kört :DAkármilyen szar játék is ez, annyira jó szimulátor, hogy a hibákat simán el lehet neki nézni (amíg online nem vág le 12-ből 10 versenyyzőt, mert az már kicsit durva.) 😀

 13. Nekem nem jött be , játékélmény 0 .

 14. a változó napszakos, időjárásos versenyek nagyon tetszettekaz online 200körös nascar verseny sim vagy milyen gumikkal meg pláne:)

  • Az Comfort Soft volt és majd asszem olyan 10 hét múlva (addig más van a menetrenden :D) újra rendezek egyet 😀

   • talán 1 éve volt márfelejthetetlen élmény volta nagy versenyre még mindig emlékszem: pont a box elött fogyott ki az üzemanyag (annyira figyeltem a gumira,hogy ezt el is felejtettem)Na onnatól már vesszőfutásom volt:)

 15. Szerintem remek kis játék most szereztem be és 1 hét alatt annyira függő lettem hogy 68%-nál vagyok, ebben a pillanatban is ez pörög a gépben:DEddig az összes GT-vel játszottam a ps1-től ps3 verzióig és csak jókat tudok mondani.:)

 16. Csak az egyik legjobb szimulátor? Én azt hittem hogy A legjobb. Milyen más szimulátor van még?

 17. Érdekes, hogy amikor kijött a játék csalódott voltam, mert nem erre számítottam ennyi év fejlesztése után mint amit kaptam. Azonban mindíg is a GT sorozat a kedvenc autós játékom, bár szeretem most már a Forzát is a 4-ik rész óta, viszont a szivem mindíg visszahúz a régi emlékek és a megszámlálhatatlanul sok a játékkal eltöltött órák után a sorozathoz. Már nem a hibákat keresem (pedig még vannak), hanem élvezem a játékot a további támogatásának örülök a Seasonal eventeket pedig kimondottan szeretem. A régi kedvenc pályáimat szeretném látni mint Seattle, El Capitan dlc-ben és akkor már maximálisan elégedett leszek.

 18. Még én is, a fakezemmel is tudok rajta jókat tolni:)Köszi,klassz játék,kötelező a PS3-as tulajok számára.

 19. Az egyik legjobb szimulátor. A turn 10 pozitív vízhangja remélem helyre billenti Kaz-ékat és a 6. részben nem fognak hibázni.Ps3 legtökéletesebb szimulátora… PONT.

  • Többnyire olyan emberek tesztelnek GT és Forzához hasonló játékokat, akik az életükben nem ültek sport autóban vagy nem kocsikáztak versenypályán. Így nem igazán értem honnan vonják le, hogy melyik játék mennyire szimulátor. Ezért ezeket a teszteket soha nem vettem komolyan. Tehát ha a Turn10 játékát istenítik, az csak is a játékélmenyre szólhat., mivel mint játék tényleg élvezetes stuff, de mint szimulátor egy hangyafasznyit nem ér. Ha a szimulációs részével pedálozik valaki azon csak mosolygok,… Konzolos vonalon messze a legjobb autószimulátor a GranTurismo5!!! Mondom ezt úgy, hogy évek óta pálya autózom. Tehát semmiből nem kell tanulni Kaz mesternek, főleg nem a Turn10 stúdiótól. Majd ha a Turn10 fele ilyen tartalmat képes összehozni, megoldja a 1080p-s felbontást (még a natív 720p-t sem éri el a Forza4), ilyen fizika mellett, akkor lehet ajnározni és trónfosztásról regélni. Addig csak egy jó konzolos autósjáték a Forza semmi több. Továbbra is van a GranTurismo és utána a többiek,…

 20. az vefordulora keszitettek ezt a remek videot :)http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vCccfQZf294

 21. Köszönjök bizony!

 22. Köszönjük! Nekem az első számú kedvenc!

 23. Respect

 24. szerintem a gt5-ot tesztkent dobtak a piacra hoztak par ujdonsagot ejszakai versenyt idojaras valtozas megneztek mikent velekednek a jatekosok mit tartanak hibanak mi a jo mit es hogyan kellene tovabbfejleszteni es a gt6ban ezek mind javitva lesznek es brutal durva lesz a gt6 🙂 a seasonal versenyeket meg addig is toljak meg a dlc-ket hogy karpotoljanak bennunket 🙂 akarki akarmit mond a pd support szerintem a legjobb

 25. Köszönjük.

 26. like