Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Gotham City Impostors – E3 2011 cuccok

[31398] E3-as screenshotokkal és videókkal jelentkezik az eddig “Imposters”, most már azonban [B]Gotham City Impostors[/B] címen emlegetett “Batman FPS”, mely a Warner Interactive és a Monolith Productions közös gyermeke. A Playstation 3-ra is érkező lövölde (PlayStation Network) főszereplői Batman és Joker utánzatok – akiket a player kreál meg kedvére.A multiplayer központú game valamikor 2012-ben debütálhat.[GT]714753[/GT][GT]715539[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez de rossz xD

 2. Még egy Team Fortress klón?: /

 3. Nekem ez már túl idétlen! :S

 4. Nagyon érdekesnek tűnik..viszont szerintem rémesen rövid szavatosságú lesz :S

 5. Ehh… Mit szoljak hat eztet :{) ilyen keppel kellet nezem vegig eskuszom hogy lehet ilyen szarsagba egyaltalan belekezdeni legalabb abba gondolte valameikuk hpgy ezt ki a fasz venne meg?

 6. Ami jó, az jó, meg kell mondjam. Ez nem az. Nagyon NEM!

 7. Habár úgy kiakadni mint a Lucsy, nem tudok, de ez akkor is egy faszság. A 4. kép után ezt még inkább így gondolom. Miért nem csináltak egy önálló sima FPS-st…minek kellet ilyen ízléstelenül belerakni a Batman világot…még viccnek is rossz.

 8. A játék maga nem érdekel, de a karaktergenerálást kipróbálnám egyszer. Szerintem bukó.

 9. “Ezt az undormány! Gyalázat! Hihhhetetlen milyen szégyentelen egy csapat ez a Monolith…Nem tudom mi a faszt képzelnek magukról. Ez a más munkájának a meg nem becsülése. Batmannek egy jól felépített neve, egy komoly image-e van, amit művészek alakítottak és csiszoltak az évek folyamán… Ha szigorúan csak a képregényt nézzük akkor Batman-nek 3 főbb alkotója van: Bob Kane, Bill Finger és Frank Miller. Kane és Finger megalkotta a karaktert 1939-ben, Miller pedig átalakította őt ’86-ban a The Dark Knight Returns képregényével. Miller hozta létre a ma ismert Batman-t, a sötét személyiségű, ijesztő bűnüldözőt. Sokan úgy tartják, ha nincs Miller TDKR-e akkor nincsenek Batman filmek sem (leszámítva a sorozatot persze, mert az előtte volt). És ez nem hülyeség… Ennek a szar játéknak a “”megalkotásával”” egyenként köpik le ezeket az embereket és mindazt a többit, akik valamit is hozzátettek a Batman jelenséghez… Erre jön pár bohóc fasz fejlesztő, félreteszik Batman-t, mert megtehetik, hiszen egyiküknek zöldre van festve a haja… Nevetséges. Ilyen erőltetett szar trailert is rég láttam: “”Húúúúúú, Gotham beteg polgárai álruhákban lövöldöznek! Két csapat van, melyeket orvosok, pszichopaták, szadisták, stb. alkotnak, de kurva eredeti!””A Warner meg mélyen szégyellje magát, hogy ezt engedi… Még csak üzleti potenciált sem látok ebben a szarban… Azért, mert ott a Batman név, attól még ezt a trágyát nem fogják megzabálni az emberek. Hiába van ott a Batman és Joker név, ha egyik sincs benne a játékban…Tartsatok betegnek, nem zavar. Az már inkább zavar, hogy pár bugris bunkó próbálja megerőszakolni a gyerekkoromat.”

 10. Nagyon beteg 🙂

 11. nem jon at a batman feeling, legalabbis nincs meg az a hangulata. inkabb olyan bohocos lovoldozos valami 🙁

 12. hát a trailerből nagyon szarnak tűnik … nézd meg ezt a videot aztán menj át a Battlefield 3 vagy MW3 trailerre.. csak kis különbség XD

 13. ez így egy kicsit bioshock2 multi feeling

 14. Ez egy f*snak tűnik így elsőre.