Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

God of War – zene a jutalom a nézettségért

A Sony Santa Monica, jutalomként a [b]God of War[/b] rajongóknak a 15 milliós nézettségért, elérhetővé tette az E3-as előzetes zenéjét, amelyet Bear McReary szerzett. A szám [a http://sms.playstation.com/static/img/downloads/GodofWar-E32016-Overture-Live.mp3]IDE[/a] kattintva limitált ideig tölthető le.Ezzel együtt kiderülhetett Kratos fiának neve is. Az mp3 fájl [i]metadata[/i] a következő sort tartalmazza kommentként: „Bevezető Kratoshoz és Atreushoz.”Atreusz a görög mitológiában Hippodameia és Pelopsz fia, továbbá az Iliászból ismerhető mükénéi király, Agamemnón, valamint spártai király, Menelaosz apja. Atreuszt és testvérét, Thüesztészt száműzte apjuk, mert meggyilkolták féltestvérüket. Életét tragédiák, bosszúk és testvérviszály kíséri, így érdekes lehet, hogy – ha valóban köze a fiúnak a mitológiai figurához – akkor miképp építi bele a csapat a játékba a mitológiai eredetet.Kratos legújabb kalandja kizárólag PlayStation 4-re készül, megjelenési dátum egyelőre még nincs.[b]*FRISSÍTVE*[/b]Cory Barlog, a játék rendezője is megerősítette a [a https://twitter.com/corybarlog/status/820029809338134528]Twitteren[/a]: Kratos fiát Atreusnak hívják.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Ugye 3-dik részben Kratos el pusztította az Isteneket titánokat stb világ végét hozott ezért végzett magával is.Így le “”nullázva”” az időt Ascension felemelkedés újra születnek titánok az istenek ő maga is stb Zeus félre vezetve a Furyákat a tartarusból kiszabadított 100-kezű titán ellen küldi akiből börtön lesz és kezdődik a kaland.Kratos a végén meg bocsájtás nyer.Spartat maga mögött hagyva útnak indult.Gondolom ezért hozták össze a Norvég sztorit.De kíváncsian várom jó magam is.”

 2. Elvileg 2017.04.28. a Magyar megjelenése.Acesion jó bugos volt én kb 10 javítást kaptam rá annó.Premier kiadást vettem belőle.De továbbra is nagy kedvencem mind.Mivel elvileg 2-szállon lehet nyomni majd kiderül milyen de tuti nem lesz rossz.A gyerek majd kiderül mit tud mennyit kell lenni vele.Uncharted3-ban is kelett gyerekkel lenni és Ac 3-ban is azok a fejezetek nem a kedvenceim nekem sem de hát ez van.

 3. Remélem 1 másodpercet nem kell majd menni – dehogy nem ! – a nyomorult gyerekkel !

 4. Lehetne nyílt világú a game.

 5. Csudás…má kapom is lefele.:D

 6. Korábban a skandináv mitológiáról volt szó. Hogy keveredtünk el a görögökéhez?

 7. “Szerintem nem a fia, mivel a gameplayben nem azt monda, hogy igen apám hanem azt hogy “”yes sir””.”

 8. Na ez a dünnyögés baszd meg… már az E3-on is szar volt. :/ Az eredeti theme közelébe sem ér.

  • “Az Ascension sem volt már jó mert “”megint ugyanaz, nem változott semmit””, de ez sem jó mert mégse olyan mint régen.Ufff…”

   • Szerintem a zenére gondolt. Ami nekem sem tetszik.

   • Az Ascension elég jó volt. Azt azért szidták, mert minek bele multi? A károgók nem fogták fel, hogy a játék nem lett volna több, ha kiszedték volna belőle a többjátékos módot 😀 😀

    • Azzal volt gond, hogy a készítők azt ígérték, hogy nem megy a singli kárára a multi semmilyen formában. DE ezt nem tudták megtartani. A játék televolt bugokkal, és hibákkal, főleg hang hibával. 🙂

     • Bugok akkor is lettek volna a single részben, ha nincs multi. Ez egészen biztos. A multi egyébként nem sikerült olyan rosszul, engem jó pár órára elszórakoztatott az egyediségével.

     • Én is nagyon sok órát öltem bele. 🙂

     • ??? nekem nem nagyon rémlenek bugok a singleből……Igaz egy picit rőkabőr volt… de a látvány és a brutalitás amit elénk tettek…. hát az maga volt a mestermű. Azt hittem ,hogy a 3. rész után nem tudnak mit mutatni…. hát tévedtem…

     • Nekem rengeteg bug volt benne, a zene-hang csúszott, volt egy konkrét olyan pillanat, amikor újra kellett kezdenem az egész pályát úgy lefagyott.Egyébként nekem tetszett az Ascension, viszont nem igazán a multival volt itt a probléma, hanem, hogy kissé rókabőr szaga volt valóban, mintha görcsösen elakartak volna mesélni egy amúgy tök felesleges sztorit, csakhogy még egy bőrt lehúzhassanak Kratos meséjéről.

     • Jobban belegondolva a további hibák voltak:Hangcsúszás, hanghibák. Meg a 3-dik részből átemelt elemek rosszabbul néztek ki. De grafikailag rendben volt. 🙂

 9. Kíváncsi volnék, hogy melyik háremben hegesztette. 😀

 10. Én oda vagyok a God of War trilógia zenéjéért, és az új rész esetében sem lesz rá panasz. Ezt ebből az egy témából már leszűrtem. Brutál az a kórus. Érdekes, hogy van taps az elején és a végén, pedig ez nem az E3-as felvétel, tisztán hallatszik.

  • #E3 Overture Live-ként írta a Santa Monica, miből gondolod, hogy nem az?

   • Tudom, hogy az a fájl neve, de akkor se vagyok benne biztos, hogy ugyanaz a felvétel. Hallgasd meg a YouTube-on az E3-as demó előttit, és ezt. Más egy kicsit. A kórus itt mélyebb (és vannak benne nők is), a vonósok is mintha hosszabban kihúznák itt-ott. De lehet, hogy csak azért más a hangzás, mert másmilyen, profi eszközökkel is rögzítették a hangot, és azt tették most közzé. A szőrszálhasogatásból mára elég volt a részemről, a lényeg, hogy király. :DCory megerősíthetné, hogy így hívják-e. Mindenesetre tuti ő lesz az, aki továbbviszi majd a GoW franchise-t.

 11. Az mar fix, hogy a gyerek az Kratos fia ? Mondtak ezt hivatalosan ?