Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

God of War Trilogy – terjesztési változások Európában

A Sony már korábban bejelentette, hogy április végén speciális kiadásban kínálja Európának a Playstation 3 exkluzív [B]God of War Trilogy[/B] csomagot, mely a két PS2-es epizód HD-be húzott változata mellett a PS3-as harmadik részt is tartalmazza.Az elő- és megrendelők azonban több webáruházból is értesítést kaptak a napokban, hogy rendelésüket törölték. A keveredést és félreértéseket tisztázandó a kiadó most sajtóközleményben tudatja a játékosokkal, hogy a GoW Trilogy természetesen elérhető lesz áprilisban, de még nincs 100%-osan tisztázva, mely boltok kaphatnak majd a limitált példányszámban nyomott speciális verzióból. Ezért sok üzlet inkább lefújta a rendelési akciókat addig, amíg biztossá nem válik a forgalmazók pontos listája.[19453]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Mondjuk akik kaptak egy mail-t, hogy törölve az előrendelése, és ha a bolt mégis kap akkor visszateszik?

 2. Itthon kíváncsi vagyok hol lehet majd kapni! 😀

 3. Kollégám nagyon várja, ezt kapja szülcsinapcsijára a feleségétől :)Ha nem jut hozzá, akkor bajok lesznek.

 4. Szuper

 5. remélem lesz a kedvenc boltjaimban.

 6. “Faszkivan ezzel hogy ezek mindig arra sportolnak hol huzzák le az embert…. Az ebben az üzlet hogy aki csorgatja a nyálát egy ilyenre és nemtudja megvenni mert ugye “” limitált”” akkor megveszi külön a Collection-t meg a 3-at. Tudom jön a báránycsorda duma hogy “”fogyasztói társadalom”” de szerintem azért igazán kedvezhetnének nekünk is….”

 7. Remélem lesz

 8. Mennyi lesz az ára?

 9. Remélem a HD-s 1-2-t külön lehet majd kapni. Ok, tudom, hogy az amcsi verzát már megvehetem, de nekem akkor is a zöldes EU verza kell.

 10. Nagyobb gondom sose legyen, de most agyalhatok ezerrel, mert nem tudom hogyan jönnék ki a legjobban ($) ebből a trilógiából. A helyzet az, hogy megvan PS2-re az 1. és 2. rész valamint PS3-ra a 3. Szeretném beszerezni a felturbózott első két részt, de ha lesz ilyen 3 az 1-ben megjelenés, akkor lehet nem a collectors venném, hanem inkább ezt, ugyanakkor felesleges annyi változatot megtartani, ezért eladnám a már meglévő példányokat. Minden azon múlik, mennyibe fog fájni ez a kiadás. Ha lesz egyáltalán.

  • kb 15 lesz. Eddig minden boltban ekörül volt kirakva amíg le nem vették a listáról. Tomnak amúgy tök igaza van sztem bár ez engem olyan szempontból nem érint hogy friss ps3 tulajként eddig nem volt meg a 3. rész. 1. és 2. megvolt ps2-re de vkinek odaadtam azóta meg sincs, szóval nekem kapóra jönne ez a gyűjtői kiadás.

 11. Már megvettem a Collectiont, szóval ez a cím már törölve. Majd nyár környékén megveszem a 3. részt is.

 12. Nem veszem meg, mert készül a saját.

 13. Amit most a sony müvel,azt kell mondanom,hogy saját cèljai elè àllitt betonfalat. Szerintem sokan ezt a kiadást várták,köztük èn is. Ez egyszerüen hihetetlen hogy mègmindig minket europai jàtèkosokat cumiztatnak. Jò pèlda erre a dragon age avakening kiegèszìtö is. Amcsi lemezes ès dlc eu csak dlc. Amit az utóbbi idöben produkálnak az esztelen kapkodàsnak tünik. A gt5 egyrejobban hasonlit a DNF-re,mondjuk ùgy hogy siralmas. Pedig ne èrtsetek fèlre szeretem öket, èn is ps-en nyomom 1996 òta.

 14. Én eddig se terveztem a beszerzését,úgyhogy túlélem.. 🙂

 15. Jó lenne sikerülne hozzájutni

 16. Ezt pont olyan cukor,mint a Collection esetében.egyikben volt GOW3 demo,a másikban nem.Számomra ezek a kavarások érthetetlenek.

 17. én is gondolkodtam az előrendelésen, de mire oda jutottam, addigra eltűnt az összes boltból, de úgy tűnik csak várni kell egy kicsit. Remélem az ára nem változik annyira..

 18. Kavarás….

 19. Kösz az infót, akkor még reménykedek, hogy sikerül szereznem egyet x)

 20. “Ha már ennyire “”különlegesnek”” harangozzák be azt nem tudjátok véletlen, hogy a csomagolás is az lesz ? Vagy csak egy közönséges papírtok az eddig megjelent két dobozos játékkal ?!”

 21. Ezt nekem is megkéne hiába van már meg a 3.

 22. ezt a verziót be kéne szereznem valahogy…

 23. Na, amit írtam korábban az beigazolódni látszik, hogy semmi értelme ennek a kiadásnak ennyivel a megjelenés után. Aki rajongó és tényleg akarta az már réges régen beszerezte. A kiadó most szondázza, hogy mekkora az érdeklődés a termék iránt ennyi. Ezzel a lépéssel szinte ingyen reklámot csinál a webáruházak által, és teremt egy mesterséges vágyat a vásárlókban, hogy ez nekik kell mert lásd mennyire exclusive a cucc. Kezdetbe kinyomja alacsony példányszámban, majd még a platinum kiadás előtt elárasztja vele a piacot és kaszál. Mesterséges eladás produkáló marketing stratégia ez nem más kérem.

 24. én is vevő leszek rá szoljatok majd hol lehet kapni :)rögtön hármat veszek 😀

 25. Nagyon jól néz ki

 26. Remek :SHa lesz infótok, hogy melyik bolt árulja értesítsetek minket :)Thx.

 27. CBAba lesz a tejek melett

 28. Ez 1 vicc…….

 29. No jó, hogy jön a trilogy mert úgyis csak kölcsönbe volt a collection meg a 3 is. 😀