Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

God of War: Ragnarök – végre előzetes az elképesztő folytatásról

Háború Asgarddal?

A Sony Interactive Entertainment és a Santa Monica Studio a PlayStation Showcase 2021-en végre mozgásban is demonstrálta a 2018-as God of War folytatását, és megerősítette, hogy a címe God of War: Ragnarök. Az új epizódban megérkezett a címadó skandináv világvége előfutáraként a hosszú tél – fimbulveter -, hőseink pedig igyekeznek egyrészt megállítani a közelgő katasztrófát, másrészt feloldani a személyes múltjaikkal kapcsolatos feszültségeket.

A folytatás PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is készül, de dátumot még nem kapott.

26 hozzászólás

Hozzászólás

 1. @itachi
  Vicces ,hogy pont te hiányolod a logikát.
  Mit szólsz ahhoz az elmélethez, hogy Angrboda valójában Tyr gyermeke azokból az időkből amikor az úriember meglátogatta többek közt Egyiptomot. Szóval fél óriás fél Egyiptomi. Ha megnézed Tyr bal karját tele van hieroglifákkal…de tudod mit igazad van, rinyálni logikusabb…

  1
  • Valahol máshol is olvastam, hogy Tyrt Egyiptommal hozták összefüggésbe. Tetszik az elméleted a barna lányról, illene is a képbe, hogy ne csak Kratos tudjon mitológiák közt vándorolni.

   1
   • Állítólag ez az utolsó rész ami az északi mitológát dolgozza fel(át). Nehogy ez a barna kislány legyen a kapocs mondjuk egy ne adj isten Egyiptomi szállhoz. Én kíváncsian várom, hogyan fűzik a szálakat a készítők.

 2. Én már teljesen elengedtem az új God of war szériát, inkább idegesítő mint élvezetes. Teljesen más irányt vett az egész, semmi nincs meg benne amiért megszerettem.

 3. A gémpléj tetszik, az idegesítő karakter megvan. Felemásak az érzéseim.

 4. Egynek elmegy, de most nem ütött akkorát mint a 2018-as, de várós! Viszont a Forspoken az ütött nem kicsit, én azt jobban várom+Project Eve ?

 5. Borzalmas a kiscsávó is meg az asszonyka is.

 6. Egy-két teória és megerősített info a lehetséges sztoriról, nyilván potenciálisan spoileres: https://gamerant.com/god-of-war-ragnarok-trailer-laufey-theory-faye/

  Ezt a mutáló kiskamasz Atreust talán nehéz lesz elviselni, de bízom benne, hogy a Monica jól kezeli a karaktereket ismét. Freya sztorijára is kíváncsi leszek.

 7. Kíváncsi vagyok ezúttal mekkora lesz a bejárható terület.
  A 4. részben az tetszett nagyon (a sok közül) hogy em egy hatalmas de lélektelen világot kaptunk hanem kisebbet, de minden porcikájában érdekeset. Örülnék ha így folytatódna tovább.

 8. A tegnapi műsor legjobb gameplay bemutatója. Arra leszek kíváncsi, hogy Kratos az elsőben unlockolt képességeket elfelejti és újra ki kell váltani azokat vagy teljesen más képességekkel fog rendelkezni mert a videóban ugyanazokat láttam, gondolom a többit nem akarják leszpoilerezni viszont Atreus-nak mintha láttam volna egy új képességet egy kék hegyikecskét.
  A pajzsot is akarom mert az volt az egyik legjobb fegyver a játékban. 🙂

  • Eddig minden részben a “nulláról” kezd Kratos a képességek tekintetében. Én is kíváncsi vagyok ezt most hogyan magyarázzák majd.

 9. Az átvezető filmek nekem nem tetszenek, a kölyöktől kiütést kapok, a tényleges gameplay viszont perfekt.

 10. Ezt is tolni akarom. 🙂 Rajta a bevásárlólistán.

 11. Ezt a dlc dolgot mástól is hallottam, de nyilván nem lehet akkora ugrást várni, mint ami a GoW 3 és a GoW között volt. Ennyi erővel sok játék folytatása keltheti egy dlc benyomását, akár egy Hitman vagy egy Tomb Raider. Az mondjuk igaz, hogy grafikában nem sokat változott így első ránézésre, de arra azért nincs is nagy szüksége

  • Nem is értem az egészet. Nyilvánvalóan erre a szisztémára építenek, és ezt fejlesztik és folytatják: ahogy a korábbi részeknél is.
   Értelemszerűen nem várható akkora változás, mint a 2018-as esetében, mert nincs is szükség rá: ez a rendszer még nem fulladt ki, van hova fejleszteni és finomhangolni.

   • Egyetértek Molonnal.
    A sztori megy tovább, és elég nyilvánvaló volt, hogy nagyjából ugyanazt a receptet fogjuk kapni, kicsit más fűszerezéssel. Be is jött. Ilyen minőségi cím esetében nincs ezzel szerintem komolyabb probléma. Nyilván érdemes PS5-re venni, ha valaki nagyobb különbséget akar látni.

 12. Nekem elsőre inkább egy DLC benyomását kelti, de bízom a Santa Monicában.

 13. Ígérem, hogy innentől kezdve csak akkor kommentálok, ha értelmes, okos gondolataim vannak.

  3
  • Szerinted érdekel az extrém rasszistákon kívül bárkit is ez? A GoW játékokat senki nem a történelmi és mitológia hitelesség miatt veszi. Vagy te azon is fennakadtál, hogy Kratos Zeus fia?!

   • Ígérem, hogy innentől kezdve csak akkor kommentálok, ha értelmes, okos gondolataim vannak.

    1
    • Ha nem lennél rasszista akkor ez biztos nem zavarna ,de őszintén nem érdekel minek tartod magad , a kommentjeid magukért beszélnek.
     Másrészt meg ,ha ennyire tele a tököd Hollywooddal a Netflixxel ,meg úgy az amerikai szórakoztató ipar nagy részével, akkor miért foglalkozol a témával? Ugyanis rinyálhatsz te itt minden hír alatt ,semmi nem fog változni.