Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

God of War III vs. Halo Reach

Ön egy nyugodt, rendezett kisvárosban lakik, ahol hiába járkál az utcán egész éjjel, senki sem hajlandó megtámadni? Esetleg olyan kedves emberek veszik körül, hogy ha kővel dobál, visszarepül egy kiló friss illatos kenyér? Hiába fúr panellakásában 8 után, a felső lakó csak azért csönget be, hogy kóstolót hozzon a frissensült kuglófból? Harcra vágyik, anyázásra és vérre menő szájkaratéra, de nem tud necces helyzetbe keveredni?Mi tudjuk a megoldást! Készítsen videojátékos online magazint, ahol lehetőleg olyan cikkeket jelentessen meg, melyektől garantáltan kinyílik a bicska az olvasók kvázi felének zsebében.Az elvileg multiplatform, gyakorlatilag [I]nemtudompontosan[/I] Burn360 site egyik munkatársa egy friss írásban azt boncolgatja, miért lesz sokkal jobban kinéző játék az Xbox 360 exkluzív Halo Reach, mint a Playstation 3 exkluzív God of War III. Ha valaki nem lenne képben: a Sony játéka egy kaszabolós hack’n slash, mondhatni a PlayStation brand talán legmarkánsabb sorozatának legújabb epizódja, míg a Microsoft szoftvere saját szemszögű lövölde, az Xbox brand talán legdominánsabb szériájának vadiúj része.A szerző történetét a GoWIII legutóbbi “Káosz” trailernének apropójával indítja, amit összeköt a Reach ugyancsak friss ViDoc videójával. A két kedvcsináló filmecskét összehasonlítva a következő következtetése jut: a GoW végleges változata (amit még kevesen láttak) [B]gyengébb lesz grafikailag[/B], mint a Reach bolti verziója (amit szintén kevesen láthattak). Emellett üzen is ki a nagyvilágba: aki azt gondolja, hogy a GoW 2010-ben az “Év játéka” címre esélyes, az csak “magát hülyíti”, ugyanis ezt a címet a Reach viszi majd el.A gondolatmenetet a következőkkel folytatja: míg az új GoW valószínűleg csak a hardcore rajongókat érdekli majd, addig a Reach annyira hardcore stílusú, hogy biztosan győztesen kerül majd ki a két game párharcából.A cikk végkövetkeztetése: 2010 egy újabb szög lesz a Sony koporsójában, és semmiféle felzárkózásról vagy erősödésről nem lehet majd az év végén beszélni.Ha ön el kívánja olvasni a szóban forgó cikket, hogy jobban megismerje szerzőjének gondolatait a témában, [A http://burn360.net/xbox360/bungie-eclipses-god-war-hype-minutes-fourty-seconds/]ide klikklejen[/A]. A hírforrás N4G.com weboldalon jelenleg ez a legjobban pörgő téma. A kommentek között vannak összehasonlító screenshotok is. Kettőt átvettem azoknak, akik még nem látták a két említett szoftvert aktuális in-game változatban, valamint mellékeltem a két trailert is.God of War III[17408][GT]61814[/GT]Halo Reach[17409][GT]61844[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hát a Halo is jól néz ki, de lehet elvakultság… a GoW mozgásban szebb lesz !

 2. ps3-om van ezért már GOWIII meg egyébkéntis

 3. Ha az eredeti cikk szerzője ezért a baromságért nem kapott komolyabb pénzmagot akkor ritka nagy idióta 🙂

 4. Ezek a Boxos srácok mijen viccesek.Sejtik ők már hogy nagy pofáraesés lesz ebből.

 5. Nem akarok flame-et, de ez a Halo nem nagyon fogja utolérni a Killzone2-őt.Többet nem akarok xboxos játékokról olvasni a playstationcommunity.hu-n. Szerintem ez nem ide való.Légyszi ne itt is anyázás.Bocs

 6. Egyébként a hírhez viccesen annyit tennék még hozzá. Úristen beengedtétek a farkast (Halo Reach) a 3 kismalac (Playstation Community) házába. Először csak a lábát dugta be ide majd szépen lassan az egész farkas bent lesz. 😀

 7. Egyébként ezt a macskás képet nem lehetne valahonnan nagyban lekapni?

 8. “””én csak olyan pc-seket ismerek akik utálják a box-ot. sőt, így belegondolva,utálják az összes konzolt. és konzolost. szerintük mi (!) tettük tönkre a pc-s ipart. megalol!””jellemző..:) mond meg a haveroknak, ha vmit tenni akarnak a pc gaming-ért töröljék a torrentkliensüket… egyébként meg vegyenek konzolt mert a pc bedől szvsz az elkövetkező 2-3 évben.”

 9. Szóra sem érdemes.

 10. El is adom a PS3-am ( mivel így már nem is izgat a GOWIII ) … inkább veszek egy Box-ot, és beszerzem rá a Halo Reach-t. Persze csak a grafika miatt, de csak azé mert a játékélmény is attól függ.

 11. Egyébként a két játékot teljességgel értelmetlen összehasonlítani mert nem is egy stílus, a Gow 3-at a Dante’s Inferno Xbox360 verziójával volna esetleg értelme összehasonlítani (amiben persze a végeredmény nem volna vita kérdése) a Halo Reachet pedig inkább a Killzone 2-vel van értelme hasonlítgatni főként annak ismeretében hogy az első két Halo sikerének is köszönhető volt tudomásom szerint a Killzone első részének az eljövetele.Ennyi a történet s kész. Minek ezen vitázni? Játszani kell mindegyikkel és kész.

 12. szerintem a god of war 3 ezerszer jobb mint a halo reach. aki fps játékkal szeretne játszani ott van a cod modern warfare 2.

 13. Sztem meg 2010 év játéka vmi Mario lesz XD

 14. ha hahahaha ha hahahaha ha

  • “Ott a pont.Nem tudom miért kell pont ezt a két játékot összehasonlítani. Ez kb. majdnem olyan, mint amit az egyik PC-s újságban olvastam a Borderlands tesztben: összehasonlították “”RPG-ileg”” a Diablo II-vel és a Borderlands győzött. No ‘cemment’… -.-‘”

 15. mondjuk jellemezo az oldalra is hogy nyilvanvaloan ps3 ellenes cikkeket hoz,valamilyen szinten ertheto is hiszen ps3as oldal.Kis utanajarassal lehetne siman ellenpeldat hozni.Csakugye mint mondtam elozoleg is az egesz csak a fanboyok altal taplalt net etetese.Kar a savszelert is.

 16. Az egesznek semmi ertelme.fanboyokbol taplalkozik a net eskuszom

 17. Na annyi értelme azért volt a cikknek, hogy így végre megtaláltam az avatar-omat. :)Ha esetleg más is használná itt a közösségben, bocsi, de nem innen loptam. 🙂

 18. “ezbazz…Legalább annyi értelme van ennek a cikknek, mint a “”miért nincs szüksége a MAG-ra az x360-as tábornak””…Az a másik nagy kedvencem….senkit nem akarok megbántani, és tisztelet a kivételnek, de köszönhetően az ár / játékpaletta / játékosállomány kombónak, sokkal több takony-hülye van a másik táborban…ezek a cikkek mindíg erről győznek meg….”

  • “Szerintem meg bárhol jársz a világon gyökeret mindig találsz. Ez igaz a 3 konzoltáborra is. Vagy szerinted a HALO-t Gears-t, “”takonyhülyéknek “”készítették?Nekem boxom volt ps3 előtt, és sztem. egyik konzol se jobb a másiknál.”

 19. Alapból miért pont egy ókori hack’n’slash-hez hasónlítja a sci-fi FPS Halo-t? A két egy mástóll lehető legmesszebb lévő kor és mechanizmus: ahoz, hogy valaminél jobb legyen kéne közös pont ahol az egyik többet tud mint a másik. Ez olyan mint pl: az új Suzuki (motor) jobban néz ki mit az új Aston Martin. (fiktív példa)Ha ez az arc annyira ütősnek hiszi a Halo-t mongya azt hogy szebb lesz mint a Crysis 2(amit ÉN kétlek) ami ráadásul multi platform.

 20. “Az egészről az a mondás jutott az eszembe, hogy “”A kutya ugat, a karaván halad.”””

 21. Ilyenkor azokat sajnálom, akik játszani vették a boxot, mert az ilyen troll etető figurák őket is lejáratják, nem alapszinten.

  • mi másért venné az ember, mint játszani? aki azon néz filmet vagy hallgat zenét az nem tiszta. amikor megvettem a boxot és először bekapcsoltam, feleségem bejött a nappaliba, hogy:mi az, te porszívózol közben?

   • Legalább azt hiszi kintről, hogy porszívózol és nem baxtat.

   • Áh, rengetegen veszik identitástudatból, mert pl. ő és/vagy a haverjai sony ellenesek, vagy mert pécés és az x jobban megadja neki a pc feelinget már a ms név miatt is. Egy másik fórumon van pl. egy figura, aki totál konzol ellenes pécés pistike volt, majd megvette az x360-at és onnantól ami sony és ps (hardver, játék) az szar lett neki látatlanban, igazi kis xbot lett egy nap alatt. Na, az ilyenek nem játszani veszik a gépet, hanem betesznek egy gamét és annak örülnek, hogy ez most rondább ps3-mon, vagy nincs is rajta (jellegzetesen PGR + Forza = szar GT5, Halo3 = szar Killzone2).

  • Elolvastam a cikket amit leírtatok és mosolyogtam már előre, utána megnéztem menyi hozzászólás is van ezen is mosolyogtam, visszaolvasni nem fogom mert nem érdekel a véresszájuak reakciója sem. Dzson amit írtál azzal értek egyet maximálisan.183. vicvega2010.02.14. 19:40:10azért ez a kijelentésed egy kicsit erős volt szerintem. Nálunk két tv van egy lent a nappaliban és fent nálam, odalent egy sima DvD lejátszó van csak mivel a fateréknak nincs szükségük többre.Itt fent nálam van egy laptop egy Labtec Arena 685-ös hangfalszett az Xbox360 és egy Sony Trinitron KV2981D tv-m ami össze van kötve a laptoppal és a hangcuccal és így szoktam filmet zenét nézni vagy a boxon ami szintén össze van hangolva a fentiekkel. És én biztosan furcsa állat lehetek de amikor zenét hallgatok vagy filmet nézek akkor a hangerő miatt én semmilyen zúgást nem hallok sem a laptopon sem a boxon. Vagy csak lejjebb kéne hallgatnom a készülékeket? 😀

   • jó, hát nyilvánvalóan sarkítottam egy kicsit, és ha visszaolvasol kicsit láthattad, hogy írtam , hogy a Halo széria a kedvencem, és a Reach-et is megfogom venni. ergó, semmi bajom a box-szal, sőt. Dzson: talán igazad van, de én csak olyan pc-seket ismerek akik utálják a box-ot. sőt, így belegondolva,utálják az összes konzolt. és konzolost. szerintük mi (!) tettük tönkre a pc-s ipart. megalol!

    • Nem volna rossz olvasmány bizonyosan visszaolvasni a korábbiakat de nem igazán érdekel ez a magas labda.de azért köszi! 😀

    • Ilyeneket konzol-ellenes dolgokat én is olvastam, pl. amikor a GTA4 használhatatlanul jött ki PC-re, vagy az EA bejelentette, hogy ez meg az (köztük a Dead Space 2) nem jelenik meg pécére. 🙂

 22. Deus Ex 3 agyon ver mindenkit, ha kijön idén XDmartin- valami infó ??

 23. Hát srácok kár hogy ez a vélemény. Pont ez a baj a világgal, rákényszerítenek emberekre dolgokat, azok meg elfogadják és úgy tartják jónak. Én nem állok be a sorba.

 24. Sztem egy játék nem azért lesz az év játéka mert jó a grafikája, a grafika nem elég ehhez a címhez, de itt mindtha a csávó pont a grafika miatt mondaná év játékának a Halo-t.

 25. Ilyen szinten vannak emberek? 🙂 Röhejes.

 26. Hát azért a GoD 3 MESSZE A LEGJOBB,ENNYI SAJNOS HA EZ A A JÁTÉK MEGJELENIK AKKOR MÁR EGYÉRTELMŰ HOGY A PS3 A FAVORIT KONZOL DE AMÚGY MÁR SZERINTEM MÁR MEGMUTATTA HOGY MIT TUDPL:Uncharted1-2Killzone 2Gran turismo 5Heavy Rain MgS4És még jönnek bőven:)))))))))

 27. Nagyon tele a t***m az exkluzív címekkel. A gyártók háborúját a vevők szívják meg. Vegyek PS3 meg X360 is hogy tudjak játszani amivel akarok? Én pl. nagyon sajnálom a Halo-t, nem lesz X360-am az biztos pedig ez a játék nagyon érdekelt volna. Első résszel még toltam pc-n. Az év játékával meg várni kéne még, hiszen akár meg is jelenhet a GT5 és simán esélyes lesz.

  • “Szerintem nincs nagy baj az exkluzívokkal, teljesen érthető üzleti fogás, ráadásul mindenhol ez a stratégia megy. Azt mondod fel vagy háborodva, hogy még 360at is kéne venned, hogy mindennel tudj játszani amivel akarsz. Talán LEGOban nem ez ment? Vedd meg még az autós kittet, stb. Mindenhol ez van, egy termék megvásárlásával nem ütöd ki a többit, mert ha kiütné csak az az egy termék lenne. Ilyen pedig szórakoztató iparban/játékiparban nem nagyon van. Inkább el kell fogadni, hogy ez van és ha annyira kell a halo venni 360at, nem pedig háborogni. hozzáteszem, hogy -bár az első haloval nem toltam, így arról nincs véleményem- de a halo szar. A 3hoz és az odsthez volt “”szerencsém””. A 3at tiszteletből végigtoltam, de semmi se fogott meg. Mintha óvodások rajzolták volna, össze-vissza pink fegyverek, kis rajzfilmekbe illő ufók…. Az odst-t meg annyira untam, hogy be se fejeztem. 360on számomra két jó cím van: Gears és Fable, de a Gears a legjobbjuk. Meg majd az Alan Wake ha kijön valamikor.”

   • egyetértek veled,az exkluzivitás elkerülhetetlen..én is vacilláltam melyik gépet vegyem..vettem egy x-box-ot(halo1,2,3 gears,fable miatt pl)..majd amikor úgy éreztem: húúú,ebből nem maradhatok ki akkor meg egy ps3-at..(uncharted,gow,killz,heav r. miatt pl).a halo-k nekem tetszettek,de az odst szinglije télleg uncsi..viszont a firefight mód az hangulatos..probáltad már?

    • nem próbáltam. Csak a sinlge kampányokat tiszteletből és kíváncsiságból, hogy hátha rájövök mire a nagy hype. Tovább már nem volt erőm:D Egyébként én is 360al kezdtem, majd ugyanúgy mint te az exkluzívok miatt (de főleg a heavy rain) vettem ps3at még 2008ban. 09 dec elején viszont meghalt a boxom (majdnem két éves volt) és ezzel véget ért számomra a 360as karrierem. Nem javítattam meg, mivel nem látom értelmét, hogy esélyt adjak újra egy olyan gépnek ami zajos és megbízhatatlan . Inkább eladtam mindennel együtt és ps3 játékokba fektettem:)

  • autos játék már volt év játéka a VGA-n?:D

  • Nem tudom nekem az Exkluzívok szoktak a legtöbbet nyújtani legtöbbször.

 28. ez kb akkora hülyeség mintha egy almát probálnánk összehasonlítani egy körtével, hogy melyik a finomabb. Nagy tapsot a buzáknak

 29. Mit beszél ez a barom?GOW3 nyerö

 30. Még nincs meg a 200hsz?Húzzatok bele!Oh már itt va Bézoli is…hajrá!

  • “A “”fizetett x-es””. Aki elismerte, hogy jó a killzone, meg a metál meg még pár ps játék és még meg is vette azt. De te biztos soha nem mondanád 1 x-es játékra hogy jó, még a reach-ra sem mondanád. Pedig nagyon úgy néz ki, hogy nagyon jó lesz.”

   • Ha bármilyen formában szerepel a halo,egy hírben ,te itt vagy,csak ezért üdvözöltelek.A mondandód többi részét nem értem,hisz nem is ismersz,fogalmad sincs róla,hogy milyen játékok tetszenek.Bár azt sem értem,miből gondolod,hogy a Reach ilyen meg olyan jó (lesz) hisz még meg sem jelent,ill. nem próbáltad…Már az ODST sem volt nagy szám,ez most miért lesz az?Persze ettől még lehet ,hogy igazad van,sőt biztos!

 31. inkább nem is írom le, hogy mire gondolok

 32. Legyen az a jobb, amelyikből majd többet adnak el, az is lehet hogy majd kétszer annyit.

  • inkább az lesz a jobb amit jobban értékelnek!hiába adnak el 1 játékbol sokat ha sz*rt sem ér….élo példa erre az MW2!tobb mint 10 milliot eladtak belole mert mindenki bedolt a nagy hypenak….

   • “””élo példa erre az MW2!tobb mint 10 milliot eladtak belole mert mindenki bedolt a nagy hypenak…. “”Ugyanmár…”

   • Semmi baj a MW2-vel, egyedül a single player rész rövidségét hozzák fel ellene, de mivel alapvetően multi része miatt volt népszerű mostanáig is az első része, ezért arra hegyezték ki a második részt. Értékelése sem volt rossz. Ugyanakkor hogy mi a jobb vagy rosszabb azt az eladott darabszámból lehet jobban lekövetni. Ellen példa: a kritikusok szerint a beyond good and evil nagyon jó játék, a vásárlók meg másképp gondolták.

 33. A God of War az hack’n’slash a Halo:Reach pedig FPS. 2 külön műfajról beszélünk, semmi értelme hasonlítgatni őket. Mind2 a saját műfajában lesz a legjobb erről semmi kétségem sincs. De ha már annyira hasonlítgatni akarnám őket, akkor tuti a GoW-ot mondanám, mivel PS3-at fogok venni:D

 34. Én a grafikát totál leszarom. gameplay meg majd kiderül ha kijön a Reach.

 35. Jó vicc! 😀 Mindkettö jó game lesz! 🙂

 36. Vicc! A Halo még a KillZone2-t sem közelíti meg technikailag! Sőt,.. Nagyon, nagyon messze van tőle. De a GOWIII-at, Pffff….

  • “Miért a killzone annyival rondább lenne a gownál? Te játék közben a textúrákat és a felbontást nézegeted vagy játszol? Ha sz előbbi akkor már inkább verd a gyíkot a crysisre. A “”kinézet”” mindig elévül.”

   • Igen, azt is nézem, különben minek vettem PS3-at! Nem írtam olyat, hogy a GOWIII gyenge lenne, sőt 100%-ra veszem, hogy az Uncharted2 után új grafikai mérce születik.A Crysis-t végigtoltam, nem tetszet, véleményem szerint néhol a KZ2 túlszárnyalja.

    • Nem hiszem hogy felül tudja múlni az U2-t a GOW3 grafikailag.Jó lenne amúgy.Miért ne kaphatna rétegjáték év játéka díjat egyébként?A Gamespoton tavaly a Demon’s Souls lett a GOTY ami aztán erősen nem a populár kategória.Azért az oldal viszont elég jelentősnek számít tudomásom szerint.

    • Én meg 100%-ra biztos vagyok benne! Már az előzeteseket elnézve is látszik a monumentális grafika, és még nem láttunk semmit.

 37. Jó lesz mindkettő, de nem értem mi értelme van ilyen fölösleges és idióta hasonlítgatásnak, nagyon nem egy kategória a kettő, csak magát járatja le… meg egyébként is, az év játéka egyértelműen a Metroid: Other M lesz, úgyhogy csitt annak aki mást állít. 😀

 38. Az a cicás fotó nagyon komoly!!

 39. Eddig számomra az Alan Wake ez év játéka, h ténylge jön májusban, vagy mikor:D

 40. Azt hittem már vége ennek a Konzol-háborúnak… -.-

 41. Szerintem én nyertem.

 42. “Buta emberek mindig is voltak és lesznek is. A fönt elmesélt “”összehasonlításnak”” kb. annyi értelme van, mintha a kutyát a macskával hasonlítgatnám össze.”

 43. jó hát az az igazság, hogy elfogytak az értelmes témák a videojáték világban, csak arról lehet beszélni, hogy kinek mi tetszik és miértez egy blogbejegyzésnek remek, de főoldalra cikknek? én se tudom elhinni, hogy komolyan gondolta

 44. Majomparádé.

 45. ó anyám…mit is irjak? XD Mindenkinek megvan a maga + az adott konzolhoz,de ezt a két cuccot összehasonlítani….nevetséges.

 46. Én megveszem mindkettőt.XDMindkettő nagy kedvencem.

 47. nekem nagy kedvencem a Halo széria, a hack’n slasht meg egyáltalán nem szeretem, de kizártnak tartom, hogy a Reach jobban nézzen ki. vagy akár stílusosabb legyen. annak ellenére, hogy Reach-et biztosan megveszem a God of Wart meg biztosan nem

 48. Atyaúristen…

 49. Még mindig az én grafikám a legszebb. És szopásért exkluzivitást is vállalok.

 50. Széna-szalma, olyan mint almát a körtével összehasonlítani.A beyond3D-n meg boncolgatják, hogy 720p alatt (valami 1152x720p-ben http://forum.beyond3d.com/showpost.php?p=1393655&postcount=1357) futhat a reach, amit az emberek 90%-a nem látott, ahogy a GoW-t sem… ehh, megyek nyomulni valamivel.

 51. Én, részemröl az arany középutat taposnám. A meglévö PS3-mam mellé X360-at csak is a Halo sorozatért vennék, hogy mindkét remekmüvet élvezhessem. A Vidoc alapján nagyon jó munkát végeznek a Reach fejlesztöi a már meglévö enginnel, 720p 60fps és masszív mennyiségü poligon. Mondjuk én inkább a Killzone 3-al tenném egy ringbe a Reachet, csak hát arról zéró infonk van. Bár vki, talán Hiei írta, hogy a Guerilla a végletekig készül hajtani a K2-es engine-t, ha jó emlékszem a céljuk az 1080p 60fps-en és még részletesebb megjelenítés. A GOW3 nem minösülhet vetélytársnak a Reach-el szemben, ezt nem úgy értem, hogy gyengébb lenne vagy vmi… 😀

 52. jaj ezt nagyon jó volt olvasni. :)macskavita! 🙂

 53. ég és föld a kettő de a GOW mellett rakom le a voksom:D

 54. Az egyik ebbe jó a másik meg abba jó.

  • Technikailag a Ps a jobb. Ez tény, de ez nem jelenti, hogy jobb gép is. Mert hogy mi a jó az egyénenként, illetve igényenként változik. Szeretnél egy tuti 21. sz-i technikai csodát, ott a Ps. Szeretnél játszani a Fable-el, vagy a Gears-el, ott a box. Szeretnél klasszikus japán rpg-ket? Ott a DS. Szeretnél könnyed szórakozást, meg árkád hangulatot, ott a Wii. Szeretnél sokat szopni driverekkel, meg gépkövetelményeket bogarászni minden játékbejelentésnél? Ott a PC. 🙂

 55. Ez a csávó hülye. Egyrészt alapból idióta a felvetés, másrészt pont fordítva igaz amit mond.

 56. Remélem a következő Halo epizód már master chief nagy muterjának szemszögéből mutatja be a sztorit.

 57. Epic fail a cikk, a cikk megalkotója, de epic fail némelyik komment színvonala is. Komolyan nem értem miért váltja ki az emberekből az X logó megpillantása az őrjöngést. Szerintem Martin sem a hiénák kedvéért tette ki a cikket.

 58. nekem egyik se gotyhelyette inkább a red dead red. (már, ha tényleg olyan amit az előzetesben olvastam)

 59. Nem értitek! Nem a marketing és egyéb hülyeségről beszélek. Láttatok Ti hivatalos összehasonlító reklámot? Beszélt már MS-es ürge arról, hogy az X kontrollere miért jobb fogású, mint a PS3-é? Nem. Én nem azt kutattam, hogy hányféle érvet lehet felhozni, mit lehet felróni a másiknak, hanem azt, hogy honnan ered a késztetés, mi ösztönzi rá az embereket, hogy érveket gyártsanak, hogy kifogásokat találjanak, hogy belekössenek mindenbe ami SONY és istenítsék ami MS.

  • A kesztetes egesz pontosan az agykeregbol ered,ahol elraktarozodik sok jelentos es jelentektelen informacio.Innen merit az agy benyomasokat donteshozas elott.Ezt ismertek fel paran es kezdtek el reklamozni dolgokat,hogy tobbszor lassuk,es szo szerint belevessek a tudatunkba a dolgot.Az erveles is ennek a folyomanya,de ez a tulkinalattal jelent meg ennyire.Alapveto oka az ontuningolas.Amikor valaki donteshez er es nem kepes azonnal elohuzni emlekeket,hogy megtamogassa a donteset,akkor elkezd gyartani emlekeket,azaz ervel.Az ervek minosege is sok mindentol fugg,foleg a tapasztalatoktol,intelligenciatol egyebek mellett.

  • “én akiket ismerek, ők azért nem bírják a Sony-t, merthogy “”arrogáns””, merthogy mindig kiállnak, nagyképűen nyilatkoznak…stb.most érted, nem tudom hol feltétel az, hogy videojáték guru csak gnóm törpe lehet”

   • Ahogyan írták már itt is, ez is része az indok, kifogás gyárnak. Sony nyilatkozatot nem igen lehet látni, hallani, olvasni. Olyan egy zárt a cég működése, hogy mindenkitől távolságot tartanak. Az MS meg nyakra főre kiabál és reklámozza magát…szóval ezzel is csak mellé fognak azok, akik a Sony-t szidják ezért. De hát kinek a pap, kinek a paplan. Én vennék BOXOT is, de így sem játszottam már jó ideje a PS3-al, nemhogy két konzolon toljam.A fanboys-gról anno írtam egy viccesebb eszmefuttatást, nem az volt a lényege, hogy megtanítson másokat fanboy-nak lenni, hanem az, hogy rávilágítson erre a hülyeségre….ott is betaláltak az X-esek. Szóval reménytelen eset a többségük….sajnos.

    • “””Szóval reménytelen eset a többségük””Ez akár a PS tulajokra is igaz lehetne.”

     • Most azokról a fanboyokról van szó, akik ilyen hülyeségeket írnak és nem az összes X tulajról. Olvasd el kérlek előtte a hsz-eket és utána írj ilyet. Köszi.

     • Nem.Én konkrétan arról beszéltem,hogy seggfejek mindkét(három) oldalon vannak.

    • ez még az ősidőkből eredazt tudod, gondolom, hogy a DC halála után jó páran vettek csakazértis X-et, mert szerintük a Sony nyírta ki :)innen indult az egész Sony-gyűlölet

    • Miért nem teszed ki azt a írásodat ide, hátha itt pozitív fogadtatást kapna .

 60. “elviekben összehozható a szebb halo, persze primitív “”csőpályákkal”””

 61. A cikk írója csak magát égeti, bebizonyította, hogy lófaszt sem ért a videó játékokhoz. Eleve blődség összehasonlítani egy FPS-t egy ack’n slash-el, még grafikai szinten is. Abszurd az egész ahogy van, biztos csak irigykedik, hogy GOW nem lesz 360-ra.

 62. Én ilyenekkel nem foglalkozom. Mindenkinek meg van a saját vélemény még ha alaptalan hülyeség is.

 63. hát nem tudom, amennyire imádtam az első Halo-t annyira utálom a többit 😛 viszont a God of War témából még van mit kisajtolni. a grafika témához nem értek mert nem igazán érdekel, eleve hogyan lehetett összehasonlítani a kettőt, abszurd cikként elmegy Burn360 írása, a cicák dögösek.

 64. Mind2 game király lesz a maga kategóriájában . 🙂

 65. “:D imádom az ilyen “”jaj félek, hogy aps3 jobb lesz””…szerintem a Halo:reach még a killzone 2 grafikájához sem fog felérni, max megközelíti.De jó, hogy megint van mirőb beszélni. Csak nekem tűnik úgy ,hogy a Ms egyre másra stároltatja magát, de szerintem tele a gatya náluk…. a “”nagy”” X10 is elég vegyes volt…. főleg Multiplatform címekre verték a nyálukat….”

  • Ők mindig csak a multiplatform címekre verik a nyálukat,ez nem meglepő XD A műsoruk mindig arról szólnak,hogy miket sikerült a konkurenciától ellopni LOL

   • “De már nincs mit ellopni……. elopták az ace combat sorozatot. A nagy Namco olyan szar üzleti évet zárt, hogy lassan újra előtérbe helyezi a ps3 fejlesztéseket, meg feltúrbzva kitolják az eddig “”only on X”” Rpg-ket. (emlékszünk mekkora vita volt ebből???)Ott aSquare-E által kidobott J-Rpg, azok is szépen csordogálnak át…..Ha megnézzük eddig mire épített az Ms akkor világossá válik, hogy a “”lopásra”” minden E3-on bejelentettek valamit ,hogy mit szereztek meg…. persze arról már nincs hír, hogy ezek szépen vissza is vándoroltak ps3-ra is……A Halo:Reach jó game lesz, ahogy kivettem a videóból sandbox vagyis open word szerű lesz. Mint mondjuk a GTA csak Fps-ben, érdekes lesz annyi szent… már most indul a hype game.”

 66. Egy biztos: mindkét játék oda fog baszni rendesen.Az összehasonlításról meg annyit, hogy ezen az oldalon is szoktam látni hasonlóan színvonalas hozzászólásokat. 🙂

 67. GoW3 csak 9 pontot kapott, ezért inkább Halo 😀

 68. Az év játéka pedig a: G.I. JOE: The Rise of The COBRA

 69. Szerintem szép a HALO is.

 70. Szerintem meg a LittleBigPlanet agyonveri a még meg sem jelent és senki által nem látott Halo Reach-et, pedig van közte 2 év.

 71. Halo Reach az télleg durva jól néz ki.

 72. Azt kívánom, hogy mindenkinek legyen annyi pénze/ideje hogy minden platformon tudjon játszani az őt érdeklő játékokkal. Aztán majd akkor lehet vitatkozni.

 73. Nemnormális vaddisznó aberált majmok. A Halo szebb lessz mint elődje,de a textúrák mosottak és alacsony felbontásúak. Egyedül a fák lettek szebbek,azok sokkal. Ennyi. Az ilyen oldalakat le is tiltanám a netről,főleg azt a kis köcsögöt aki írta ezt a ‘cikket’ vagy nemtudom minek nevezzem ezt.

 74. Kíváncsi vagyok mind a kettőre, de nem küldeném őket egy ringbe…

 75. Nekem erről ez a régi video jutot eszembe:http://www.youtube.com/watch?v=OZJw9sbOTsc

 76. Annyira imádom amikor egy box fanboy beszól playstation-ös dolgokat boncolgató témákba (akár playstation fan oldalakon is!), hogy ne szólja le a box-ot senki se. De ezt már akkor teszi, ha egy picit a szerző kétértelműen fogalmaz, vagy ha valamiért úgy véli, hogy ez sértő a box-ra nézve.Utána meg olvasom a nyílt kárörvendést az X-es oldalakon, hogy a Bayonetta PS3 port-ja milyen sz@r lett. Most meg itt van ez a cikk is… :S

 77. Ekkora böszmeséget. :DEgyébként képeken nem voltam elájulva a Reachtől, de mozgásban tetszett a videón.

 78. Az új Halo látványvilágából már nem árad az egyediség és a hangulat annyira, mint mondjuk a 3. résznél. (Ez a macskás kép volt amúgy régebben a hátterem.)

 79. Kratos büntetni fog, és levágja a zöld ember fejét:)

 80. elég gagyi ez a halo, tipikus pc-s grafika

  • “Eltudnád magyarázni, hogy mi az, hogy PC-s grafika ? :DMióta bejött 2001-től a xbox a konzolbizniszbe ezt hallom állandóan róla, hogy:-“” PC-s grafikája van és játékai is PC-s grafikájú …””Ha pedig megkérdezem, hogy az milyen, az a válasz rá, hogy olyan , mint a Halo !”

   • Erre általában azt szokták mondani, hogy szarul kidolgozott 3d elemekre nagyfelbontású textúrát bsznak.

 81. Vicces írás!Úgy érzem, hogy egyikből se lesz év játéka!Heavy Rain Mafia2Meg még ki tudja hány nagy cím fog itt jönni amit én esélyesebbnek gondolok.

  • Szerintem se a HR se az M2 nem lesz az.

   • No és kit tippelsz esélyesnek?

    • Engem tippel esélyesnek. Nyertem.

    • a Heavy Rain biztos nem lesz év játéka!nem azért mert rossz lenne sot nekem nagyon is tetszik és meg is fogom venni hanem azért mert rétegjáték!szoval nem látom sok esélyét….Maffia2 hát ezt sem hinném bár valamilyen díjat biztos fog nyerni de nemhinném,hogy év játéka lesz(bár kitudja lehet valahol az lesz:Dén a VGA-t tartom szemelott!)sztem a leg esélyesebbek a Mass Effect2,Alan Wake!jelenleg ezek a leg esélyesebbek amikrol tudni lehet.de aztán még ki tudja:)még messze van az év vége és még jonéhány cím fog jonni valszeg még olyanok is amikrol nem is tudunk….

    • Várjuk ki pontosan mik jönnek idén.

 82. Az a kép a HALO 1böl van ?

 83. A cicás képért már megérte:)

 84. “Tipikus komment generátor cikk. A poén az, hogy nekem egyik széria sem a kedvencem, de valszeg mindkettőt beszerzem, mert a hype már engem is meghülyített:) Egyébként 2010 “”év játéka”” egyértelműen a ME2 :)”

 85. szerintem mindketto fasza lesz,de en nem hasonlitottam volna ossze oket,es nem igy:)De mivel egy eldugott kis orszag netes mediajat is azonnal langra lobbantotta a hir,a nagy orszagok nagy portaljairol nem is beszelve,uzletileg korrekt teszt lett,azt kell mondjam.Valami ilyesmire vallakozott egy mindenki alltal ismert magyar almodozo is,de neki nem jott be.

  • Fene tudja, jó húzás volt-e? A főszerkesztőt dilettánsnak fogják nézni, hogy ezt engedte leközölni, a szerzőt pedig komplett idiótának.

   • Ha nem nevezted volna meg azt gondolnám egy 12 éves írta 🙂

   • dilettans es komplett idiota kez a kezben mennek felmarkolni a havi juttatasukat,mert van egy ceg,aki CSAK ezeket fizeti.Nem a programozoit es mernokeit.Meg a valaha elt legnagyobb tolvaj ex-fonoke is alaptetelnek kialtotta ki a PR mindenhatosagat.Az uj fonok meg habzo szajjal rangatozik a konferenciak felkonfjaban,erosen izzadt ingecskeben.Ez is politika,es mindenkeppen sikeresnek nevezheto anyagilag.

 86. nagy ügy, a GT5-ben meg lap fák vannak.

 87. Sztem igaza van! 😛

 88. Besza-behu 😀

 89. Nagy az isten àllatkertje…ràadàsul mèg a kerìtès is tùl kicsi!

 90. Érdekes ember lehet. Ez nagyjából olyan, mintha a Gyűrűk Ura Trilógiát hasonlítgatnánk az Alien Quadrológiával bármilyen aspektusban. A kettőnek semmi köze egymáshoz…

 91. Egy ujabb szog a Sony koporsojaban. Pont olyan, mint amiyen 2009 is volt, igaz-e

 92. JézusAtyaÚristen!!! Ez kemény!

 93. Ha nem raksz linket, bizony isten aszittem volna hogy unatkozol. Erre kiderül hogy tényleg túl sok szabadidővel rendelkező hülye ember él a világon. XD

 94. Have fun? :]

 95. 1 szó mint 100:ANYÁD:)