Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

God of War III – vigyázat, cenzuraveszély!

Csonkolt afrikai gyerekek vasárnap délben = mehet!Félig agyonvert kiskutyák szombat délután = hadd szóljon!Borzalmas betegségekben szenvedő nyomorultak = főműsoridőben![I]God of War III videojátékos küklopszpüfölés = úristeeeeen, cenzuráááázni![/I]A PS3Center.net értesülései szerint pénteken akcióba lépett az amerikai videojátékok életkor-besorolását intéző cenzori hivatal, az ESRB, és drákói szigorral utasította a nagy világszintű nézettséget produkáló GameTrailers weboldalt, hogy bizonyos jeleneteket takarjon ki a [B]God of War III[/B] E3-as gameplay videóiból – példának okáért azt a részt, amikor Kratos kitépi egy mitológiai fantázialény, egy küklopsz szemét.A trailer mondjuk itt-ott még természetesen megtalálható eredeti állapotában, de a PS3Center azért aggódik: vajon ez a fellépés érintheti majd a végleges játékot is? Előfordulhat, hogy az ESRB megtorpedózza a game amerikai kiadását, és cenzuráztatják majd a programot? A Santa Monica-i fejlesztők szerint amit ebben a videóban láttunk, az csak a jéghegy csúcsa – ennél sokkal véresebb és brutálisabb jeleneteket is készítettek, például a kardcsapások által felszakadó bőrt és húst, és eképp kiömlő belsőségeket.(Mormoljunk el egy csendes zsolozsmát, hogy legalább ebből a pazar játékból ne csináljanak Disney mesedélutánt…)[9895]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Fel fogok lázadni ha cenzúrázzák!!!! különben is GOW2-ben volt szem kitépés, akkor meg minek.

 2. Én azt mondom konfettit vér helyett 😀

 3. Nem azért, de akkor nem sokat fogunk látni ebből a játékból ha cenzúrázva lesznek a durvább részek, nem? 😛

 4. ne már!!

 5. aza király ebben hogy az emberek be tudják bizonyítani hogy azt a kevés jót is eltudják baszni amit nagy nehezen összehoznak

 6. “Gondolom/remélem nem a God of War III miatt lesz a következő iskolai lövöldözés (remélem soha nem lesz), vagy ha neadj isten még is lesz akkor már meg van az egyik “”bűnbak””. Tiszta hülyék. Remélem a GTA-s ügyvéd már nem praktizál :).”

 7. Idióták…nem tudom minek kell cenzúrázni akármit ha egyszer rajt van a 18-as karika. Várjatok, jővőre már a pornót is cenzúrázzák….

 8. Csak nem merik megtenni a cenzúrát. :O

 9. ha cenzúrázzák, akkor baj van

 10. Úgysem fogják cenzúrázni a gamet, a Sony ezt nem engedné

 11. Akkor majd cenzúrázzák az amerikai kiadást, de az európaihoz ne nyúljanak.

 12. nem cenzuráztathatják át az egész gémet.arra nincs joguk.a reklámvideókat piár cuccot igen,de a gémhez jogszabályt kellene irni hogy az ö véleménye szerint cenzuráztassa.

 13. Sajnos már a Resident 5 sem annyira véres ,mint a 4. rész.Capcom tartott a hasonló botrányoktól gondolom,most meg megtalálták maguknak a God of War III-at.

 14. Az amcsi verza nem érdekel,azt cenzúrázhatják összevissza ahogy akarják.. Az EUsba viszont bele ne merjenek nyúlni mer’ szétkapom a szájukat az biztos 😀

 15. Legge*bb meló a világon. Szereted mások örömét elrontani és szeretnéd magadat hősnek beállítani, plusz szentírásnak tekinted a saját véleményed? Gyere Cenzornak… Írtani való egy faj.

 16. F*ck u esrb!!!!

 17. Basszus nehogy már cenzurázzák!! Ne akarjanak elcseszni egy rohadt jó gamet!!!!!!!!!!!!

 18. nem hiszem pont ezt a játékot fogják cenzúrázni

 19. “Szerintem a “” Maunkia só”” ennél sokkal durvább….”

 20. Bekaphatják, engem csak az érdekel, hogy a PAL verzió cenzúrázatlan legyen.

 21. Nagyon remélem h nem lesz a game cenzúrázva,bár sztem csak az volt a bajuk h mondjuk kisgyerek rákeres h E3 és kidobja h kratos kitépi a szemét egy küklopsznak.

 22. szánalmas az egész ESRB

 23. Ja , 18-as karika , ennyi . pont

 24. Na, gyerekek, megvan Kratos mellékküldetése a játék során!A játék elején felkutatja a cenzúrát kezdeményezőket és KITÉPI A SZEMÜKET! XD Ezért pedig megkapjuk a játék során az első arany trófeát 🙂

  • Ez egy jó ötlet 😀 És a pályákon lennének eldugva ilyen ESRB censored táblácskák és emlámák, és ezek növelnék az életedet, erődet és ha megfelelő mennyiségűt gyűtesz belőle össze, itt a 2. aranytrófea 😀

 25. Lehet hogy megint az lesz mint a Manhunt 2-nél, hogy nem fér bele a tartalom a 18+ ba hanem csak az Ao-ba (Adult Only) : http://www.esrb.org/ratings/ratings_guide.jsp ( ide tartoznak az idióta szexjátékok, és a San Andreas is idekerült a Hot Coffee miatt)Ezért a Sony nem akarja kiadni és ők maguk cenzúrázzák.

 26. Muterom már a God of War 1-től is majdnem rosszul volt xD hát ha ezt megmutatnám neki nem tom mit szólna (bár a cenzúra lehet érdekelni:) személyszerint én is a legnagyobb baromságnak tartom ezt a cenzúrázást ezek az amcsik nem látták még a fűrész trilógiát?

 27. Kratos álla kicsit hasonlít egy heregolyóra sztem azt is takarják ki! 🙂 Aki érti az örüljön.

 28. Szerencsétlen szánalmas seggfejek,Kratosnak kellene lerendezni őket!

 29. Nagyon helyes. Nincs helye ilyen borzasztó vérfürdönek a játékvilágban. Miért nem tud más is olyan kedves játékot fejleszteni, mint a Hannah Mointana Izé…És ha már cenzúra. Kratos felettébb alulöltözött. Így kell kinéznie egy hösnek? Adjanak rá rendes inget mellényt, és persze egy csokornyakkendöt.Továbbá miért ilyen ellenséges Kratos? Inkább béküljenek ki Zeusszal, és öleljék meg egymást. Persze óvatosan, mert ha túl érzelmes az ölelés, akkor cenzúrázni kell azt is.

 30. Codename2??? az mehet nyugodtan, esetleg a Saw-as játékot is teljesen nyugodtan lehet nyomatni de ezt ezt nem….. baszarás….

 31. A játékot szerintem nem fogja érinteni.

 32. Vicc lenne ha cenzúráznák 🙂

 33. mellesleg a játékot nemigen érinti a cenzúra, de INGYENREKLÁMnak nem rossz…khmkhm:))

 34. ez amerika, ott már nem mutogatnak csonkolt gyerekeket főműsoridőben sőt, holmi Benkő Dániel sem szaladgál pénisszel a kezében kora délután…a kiadóknak lehet h érdemesebb lenne Magyarországra áttenni a székhelyüket, legalább híresek lennénk!…bár Réz András biztosan megmagyarázná a szemkitépést is:D

 35. Ha van esze a sonynak, nem engedi cenzúráztatni a játékot ha fejre áll a sok prűd kisköcsög akkor sem. 😀

 36. Pfff… nem kell a cenzúra, hadd tépjük ki a szemeket xD

 37. Nem baj, majd amikor letépjük Helios fejét, akkor cukorkák és buborékok fognak belőle szállingózni. Nekem úgy is tetszeni fog.

 38. Félnek az amcsik,hogy utánna az egyetemeken nem őrült fegyverrel rohangáló gyilkos diákok lesznek,hanem szemkitépő ámokfutók!!!

 39. Szerintem ennél a résznél sokkal durvább a fejletépés, az már brutális. Én remélem, hogy nem cenzúrázzás szarrá (vagyis semmi cenzúra ne legyen benne), legfeljebb nem szüleim szeme láttára játszok.

 40. Nevetséges…

 41. Itt csak az ingyenesen bárki számára (tehát kiskorúak számára is) elérhető videók cenzúrázásáról van szó. A végleges játékra rákerül egy 18-as karika és csókolom.Azzal meg ne jöjjön senki, hogy de az semmit nem jelent, mert attól még 18 év alatti is játszhat vele. Igen, mint ahogy alkoholt is fogyaszt meg dohányzik is, holott 18 éven aluliaknak nem árusítható…

 42. “Rakják rá a 18-as figyelmeztetést azt mehet a boltokba.””Elvileg”” innentől már csak felnőtt kezébe kerülhet a cucc.Ha magát a játékot megcenzúrázzák, szart se fog érni. Pont a lényeget vennék ki belőle.”

 43. Én röhögni szoktam azon amikor Kratos valamit megcsonkít. :-))Mekkora amikor letépi a szerencsétlen állatnak a fejét xDNem tudom, hogy ebben mi a ciki ?!Inkább a Dante’s Inferno-t cenzúrázzák meg -ha esetleg az is szóba kerülne- mint ezt.

 44. Hát ez nevetség.Tiszta szégyen ESRB

 45. Szerintem pedig nagyon jól tette az ESRB, hogy cenzúrázta ezt a jelenetet, mert ezek a mai fiatalok amúgy is egy idegbeteg, lelkileg sérült réteget képviselnek. Nem hiányzik, hogy úton-útfélen kitépkedjék a szegény küklopszok szemét, vagy belezzenek ki ártatlan, a társadalomra veszélytelen kentaurokat, vagy más mitológiai lényeket zaklassanak.

 46. Ezt nem hiszem el már! De a pornót azt bezzeg nem cenzurázzák. Ne hogy má’ pont a lényeget hadják ki a játékból!

 47. NA ne mááár. Ezt a játékot tönkre ne merjék vágni. Ez az egyik játék amire nagyon gyűjtök. Csak nem lesznek olyanok hogy kitakarják a játék lényegét…

 48. Na ezt inkább nem kommentálom :S

 49. #NÉV?

 50. sztem nem lesznek ojan hülyék hogy zenzurázák az egész játékot mert akr nagyon senki nem vené

 51. “Ez baromság!Szal ha elvágom a kezem, akkor az orvos annyit fog látni, hogy: „CENSORED BY ESRB””?COOL!!!Semmi értelme, a játék 18-as lesz nem? Akkor meg minek cenzúra!? Nem félünk „pár csepp”” vértől”

 52. Reklámnak jó,csomo gamer erröl fog beszélni,a végleges játékhoz meg szerintem nem nyúlnak,ennyi erővel az elsö kettöt is betilthatnák.

 53. baszki az ilyen híreknél döbbenek rá mindig, hogy mekkora idióta világban élünk…és én már ebben nőttem fel

 54. Pont ma néztem, egy gow viidit , én is csak pislogtam, hogy mi ez a cenzúra.A játékot meg nem hiszem , hogy cenzúráznák.

 55. a videokat mar elkezdtek cenzurazniA maffia 2 es E3 videot nezzetek meg http://www.gametrailers.com/video/e3-09-mafia-ii/52913#comments_topA lovoldozeshez hulla gyalazashoz nem nyultak DE amikor a csavo szajaba pisztolyt dugnak csak a bazi nagy CENSORED felirat latszik.

 56. Remélem a játékban nem lesz cenzúra, mert akkor értelmét veszti az egész.

 57. “Amúgy mindig is utáltam az ilyen önjelölt erkölccsőszöket. Nehogymár csak a tévé nyomathassa egész nap a baromságait, a játékoknál meg egy “”sima”” szemkitépés már gond. Elmennek ezek Kiszel Tünde valagába barlangászni.”

 58. “Lassan már ott tartunk,hogy kábelezés után,felállok,megnézem mit alkottam,és csak annyit látok hogy “”Censored By ESRB”” =(“

 59. “Ne már, legyen olyan mint amilyen a trailerben volt látható…nekem kifejezetten tetszett amikor Kratos kitépte a küklopsz szemét 😛 :)Egyébként meg tiszta szánalom amikor nem hogy az ilyen fokú brutalitást de még a vért is kiveszik a cuccosból ( amikor egyébként témáját tekintve az “”megköveteli”” hogy igenis legyen ) hogy többet lehessen ezáltal eladni mert így alacsonyabb a korhatár. Ez nagyon jellemző például az EA hulladékára.”

 60. De a God of War 2-ben UGYANÍGY tépte ki Kratos a szemeket, akkor nem zavart senkit? Vagy a grafikai fejlődés most ért el arra a szintre, hogy ESRB fazonok felismerjék, hogy úristen, egy szem? 🙂

 61. ennek a játéknak a lelke a brutalitás, ne csesszék el ha lehet.

 62. Hajjaj, ez gáz. Mondjuk emlékszem, annó a GOW2 trailer sem tartalmazhatott küklopsz-szemkitépést. Nem hinném, hogy ez a véglegest is érinteni fogja, nézzük meg csak az afro samurai-t, ahol jóformán apró cafatkákig pusztíthatjuk le az ellent vértócsákban.

 63. hát egy ilyen brutális játékot nem érdemes cenzúrázni, elveszítjük az egyik legfontosabb élményt belőle..

 64. A nagy szörny most épp a kukiját akarja leharapni?