Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

God of War III – új látnivalók

Ma megjelent a neten pár darab vadiújnak mondott artwork a Playstation 3 exkluzív [B]God of War III[/B]-ból. Átnyálaztam őket, szerintem az alábbi három a friss, a többit láttátok már itt a PSC-n.- Kik ezek a csajok Kratos körül?- Mi ez a nagy kard?- A gladiátor-gólem vajon miniboss vagy főellenség?A GoWIII 2010 márciusának végén érkezik meg hozzánk.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Durvajó.

 2. Kérdés:Mi volt az elsö zseblámpa elnevezése?Válasz:Head of Hellos. Hahaha Király 1 játék,és ha valaki szeretné akkor importálni tudja Amerikábol aGod of War Ultimate Edition.Ezt a kivitelt ajánlom mindenkinek.

 3. Így lególemzni szegény HÁDÉSZT…. XDjók a képek:P

 4. “A “”Gladiátor-gólem”” az Hádész.”

 5. A csajok szerintem amazonas-ok.

 6. eléggé adja 😀

 7. Az alvilág ura. Szinte 100% hogy főboss a GOW II.-ben ő kényszerítette térdre az óriásokat és a végén is feltűnik Olimposztetején Zeus meg a GOW III demóban található Héliosz ha jól emlékszem a nevére, társaságában. A lánykák nem tudom ki lehetnek a nagy kard pedig az Olimposzi Kard.

 8. God of War egy logikai game?remélem nem véres idegesitö challange-el?…..1.kép:nagy órias oda hijja a kiskopasz fázósfigurát,hogy melegedjen meg a gázkazánja mellet.2kép:a kiskopasz már bánja hogy ennyi görögfruskát teherbe ejtett,a Spartai Ibusz-körutazása során,de a nök zokon veszik hogy,rájuk se figyel 3kép:a kiskopasz már az ókorban is feltalálta a neon csövet!

  • “Majd írj privit, ha ehelyett a komment helyett “”haha””-t kellett volna írnom. Előre is köszönöm!”

   • HeHeHe tetszett mi?God of elsö részét PS2 8szor nyomtam végig,God of 2.részét legalább 10szer.Ps3-mon mindkettö Platina!!! De a többiek találgatva UGYANAZT irták le,én meg direkt L’art pour L’art-oson kommentáltam!Bocs többiek!:)én még annyit hajrá Sony Santa Monica,ne várjunk még hónapokat a God of III-ra!

 9. “Az első képen Hades az a nagy “”gladiátor-gólem””:DA nagy kard pedig a Blade of Olympus,amit Kratos a kettőben szerzett meg a játék végén.Az amazonokra nincs ötletem,hogy honnan jöhetnek.:)”

 10. …lehet a kardos nem is G3 kép…?

 11. Jájj már alig várom!!!

 12. 1.azok a csajok szerintem amazonok vagy valami hasonlók:D2.Az a kard az Olümposz kardja ami a GoWII-ben is volt3.Gladiátor gólem?

 13. Nénik!!!Az első kép nagyon bejön, messze van még március.

 14. High Definition Boobies:)

 15. Hàt martin a kèrdèseidből kiindulva nem tùl sok GoW-al jàtszottàl ezidàig…

 16. “A csajos kép nem a hivatalos képregény egyik artja? 😀 Amúgy a kard az Olimposz kardja, a “”gladiátor-gólem”” pedig Hádész, aki egy Boss lesz.”

 17. jó képek de csak az derűl ki hugy 3 különbőző kard van azt enyi

 18. Ma szereztem be a God of War collectiont. Hát ez valami brutálisat üt. Kár, hogy kimaradtam annak idején a PS-2es korszakból.Az vigasztal, hogy most PS3-mon pörgethetem. Ezt az élményt kár lett volna kihagyni :)Kijátszom mindkét részt utána kipróbálom a demót és ezek után epekedve fogom várni a 3. részt 🙂

 19. Na látom már párszor le van írva, hogy melyik képen ki, mi van. A 2-on viszont ha jól sejtem az Erinnüszök vannak. Asszem angolul Furies(Fúriák) ez pedig a római megfelelője az Erinnüszöknek. A GoW wikipedián pedig ők is meg vannak említve ellenfélként. Másvalami. Emlékszik mindenki, hogy ábrázolták Hádészt az 1. részben. Nem volt rajta sisak és kicsit Alien feje volt. Remélem itt is elveszti azt a sisakot. Megnézném milyen nélküle.

  • Igen én emlékszem, h milyen volt az alvilág istene! Azok viszont tuti nem a Fúriák, mert 1.: azok hárman vannak, ezek meg 4-en, 2.: a 2. részben Kratos legyözi öket, egyet pedig meg is öl!!

   • Bocsánat 6-an vannak a hölgyek! Sztem ök szimplán harcos amazonok!

   • Ömm, az erünniszek a rokongyilkosságokat (!) torolják meg, számomra ismeretlen a számuk. :Đ Szóval emiatt gondoltam, hogy ők lehetnek.

   • Igaz, a második képen nem Erünniszek vannak. (A három nőnek kígyók voltak hajuk helyén, kutya fejük és denevér szárnyuk volt, és fekete testük) Szal tényleg nem ők:D Na mind1, de attól függetlenül ők is feltűnnek a 3. részben valószínűleg.Nem őket győzi le Kratos a 2. részben. Akiről te beszélsz azok a Párkák, a sors istennői.

  • szerintem ha le is veszi Hádész a maszkját akkor sem fog hasonlítani az első részesre, mert ha megfigyeltem mindegyik isten máshogy néz ki a második részben

  • “””Emlékszik mindenki, hogy ábrázolták Hádészt az 1. részben. Nem volt rajta sisak és kicsit Alien feje volt. Remélem itt is elveszti azt a sisakot. Megnézném milyen nélküle.””Jó hogy más is figyel, és gondol a részletekre. ^^ Osztom a véleményt, remélem lekerül az a sisak majd. :)”

   • Tisztán látszik,hogy hádész feje lángol a sisak alatt,szóval amikor sisak nélkül láttuk valószínű víz alatt volt a buksija 😀 Vagy csak akkor gyullad fel ha felmegy a pumpa??

    • Mindig lángol a feje, szerintem ha leveri Kratos róla a maszkot, akkor is égni fog barátunk feje. :)Hades ( maszk nélkül a GOW 1-ből )http://media.photobucket.com/image/GOW%20Hades/BigVEE/GoW/HadesD.jpg

     • ( micsoda szóismétlést nyomtam 🙂

     • A GOW 1-ben azért nem volt nyilvánvaló,hogy lángol e a feje,vagy az csak füst esetleg bármi más.Ezen a képen már jobban látszik,viszont felmerül a kérdés.hogy a felfelé álló szarvakra,miként húzza fel a sisakot.Esetleg az miatt konyul le(1.kép)?Vagy ez állítható? xD

     • Ez jó kis eszmefuttatás xD ( amúgy jó kérdés 😛 )

     • Szerintem kicsit túlbonyolítjátok a dolgokat! A GOW1-ben jópár karakter máshogy nézett még ki, a második részre átdizájnolták őket, ennyi! Zeusz feje is máshogy nézett ki az 1-ben, mint a kettőben!Szóval én azt mondom, hogy felejtse el mindenki az első részben látott Hádészt (már ott is sisak szerű feje van, szal ilyen átmenet), most már ezt kell szeretni, nem mellesleg szerintem nem fogjuk látni sisak nélkül!

     • Van benne valami amit mondasz, de ne legyen igazad, és kerüljön le az a sisak 😛

     • Azért azt ne felejtsük el,hogy az első részben az egyetlen isten akit tetőtől talpig láthattunk az Árész volt.A többieknek csak a fejét láthattuk ,enyhén domborított formában.Szóval ebből nehéz megállapítani,hogy pontosan ,hogy néznek ki.Mondjuk Zeusz szerintem 1az1-ben ugyanúgy néz ki mint a GOW1-ben,bár lehet hogy tévedek az imént említett okból kifolyólag.

 20. Mondanám, hogy a csajok néreiszek, de azokat nem a harcosság jellemzi. :] Erünniszek lennének?

 21. Nem biztos, h azok a csajok jót akarnak…csak a szemükbe kell nézni.:)

 22. A lányok gondolom amazonok, ők eddig kimaradtak a sorozatból.

  • Ezek szerint mégis csak kell dögös buxákat belezni, persze gondolom előtte párat minijáték keretében meg kell erőszakolni is, ugyanis eddig minden GOW-ban volt szex minijáték.

   • “Elég durva lenne, ha Aphroditét kellene “”elcsábítani”” egy gombnyomkodós mini-játékban.Amúgy egy korábbi hírben már lelibbent a fátyol egy GOWIII menyecskéről ( ugye a sex mini-játékot illetően ) egy ilyen “”videójáték hősnők meztelenül”” témában ( vagy mi )”

 23. Szerintem a gólem az Hádész akar lenni, ott volt a titánok elleni ütközetben és a láncával kiszedte a titánok lelkét, a kard meg szerintem az olympus kardja.

 24. Atyagyatya de várom már.

 25. nemrosz nem rossz 😛

 26. ahhhh és most derült ki ki vesz át Arthas helyét ha szétcsapjuk ICCben . Ki kéne rakni hogy WoW spoiler veszély . Pedig szerdán lesz elérhető az új szárny .

 27. “- Csajszik feltehetőleg Amazonok lesznek, nem tudni milyen indítékkal, de Kratosnak először lesz “”igazi”” női ellenségei (hárpiák nem számítanak ide :P)- Nagy kard nem mást mint az Olümposz pengéje (ejnye martin nem játszottunk 2.részel? pedig már az elejé”

 28. mivan senki sem olvas vissza, már leírtam ki a gladiátor-gólem? :D:P

 29. A harmadik képen Kratos mintha csámpás lenne, és a láb arány gondokkal is szenved ( ami egy ilyen játék concept art-jainál azért nem elhanyagolható )Második kép mintha rajongói lenne ( de persze ki tudja )Csajokat nem tudom mire vélni. Csak nem fog Kratos nőket gyilkolászni ( nem mintha nem tett volna már ilyet – az első részben )Nagy kard az Olümposz pengéje ( II-ben is volt )A gladiátor-gólem az főellenség, ő Hades ( a II-ben is feltűnt )

 30. “A “”gladiátor-gólem”” pedig Hádész lenne, aki főellenfél lesz.”

 31. Az első képen Hádész látható és gondolom főboss lesz,bár nem vártam,hogy ekkora lesz.A 2. képen leszboszok támadnak,míg a 3. képen az új Oscar szobor látható. 😀

 32. gladiátor-gólem(Hádész) tuti valami komoly ellenfélnek fog számítanimásodikon nem tudom kik lehetne a csajok, de viszont nem Athena’s Blade van Kratos kezébenharmadik kép meg bejövős 🙂

 33. majd Petunia megmonnya…ja, az rolmi… Petunia elmagyarázza nekünk a frankót :)amúgy elég durvák a képek… és a csajok is tetszetősek… csak ne nyilat meg kardot szorongatnak 😀

 34. Kratos szétb@sz mindent.

 35. a 3. képen olymposz kardja van a mancsában…a másodikon olyan mindha Perzsa hercegtöl lopta volna XD

 36. A kard erősen a Frostmourne-ra emlékeztet 😛