Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

God of War III – nemzetközi tesztpontszámok

Ma délután lejárt a Playstation 3 exkluzív [B]God of War III[/B] tesztjeit kordában tartó embargó: sok-sok médium tolta hát ki egyszerre ítéletét az internet nagyközönsége elé.[B]Eurogamer – 9TheSixthAxis – 9GamePro – 4.5/5Strategy Informer – 9.3Gamerzines – 97%PlayStation Lifestyle – 5/5Gamereactor – 9IGN – 9.3Videogamesdaily – 8IGN AU – 9.4play.tm – 94%1UP – AD’Toid – 10Videogamer – 10Ars – “vedd meg”GamesRadar – 10G4 – 5/5CVG – 9.2IncGamers – 9.2GameSpot – 9.0Eurogamer.nl – 9GT – 9.2PSNation – A+IGN UK – 9.4Gameplanet – 8.5[/B]Ha ez a sok előkelő kilences – és felette – nem elég érv a vásárlásra, a stuff nem is a te játékod!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Valami ilyesmire számítottam, ezek alapján NAGYON ütős lehet.

 2. Tegnap este Hádészig jutottam. A játék fantasztikus. Aki lepontozza, kizárólag rosszindulatból vagy feltűnési viszketegségből teszi.

 3. 3 éve várok erre a játékra, ezek a pontok csak annyit jelentenek hogy MEG KELL VENNI

 4. Ha 5 pontot kapna akkór is megvenném 🙂

 5. Tehát a GoWIII-ra vagy 10-est lehet adni, vagy menjen mindenki az anyjába?

  • “A Heavy Rain-nél kiváló ötletnek tartottam a “”?”” jelet. A GOWIII esetében ajánlom a “”!”” használatát!”

 6. Megnyugodhat mindenki, már a héten játszhattok vele…. megjelenés péntek.

 7. Kell .

 8. Erre számítottam. már várom a jövő hetet nagyon.

 9. Kb,amire számítottam.:)Edge nem értékelte a játékot?

 10. nem rossz… 🙂

 11. “Azt hiszem talán Csepi81 írta le ezt az örökzöldet itt a PSC-n: “”Ha 10 pont, leszólnak, hogy ugyan, ez csak egy PS rajongói oldal. Ha 9 pont leszólnak, hogy még egy PS rajongói oldal sem adott rá 10-et.”””

  • “Igen én voltam :””Hivatalos Playstation Magazin : ps3 játék 10pontEgy szakértő komment a netről : – áhh túlértékelték ,merthátez egy ps magazin.Részrehajlóak…Hivatalos Playstation Magazin : ps3 játék 9 pontEgy másik(vagy ugyanaz) a szakértő kommentje : -Mekkora szar egy játék!Még a ps magazin sem adott rá 10-et XD LOL …stb””Manapság eléggé hálátlan dolog PS3 exkluzívnak lenni.”

 12. Az egy nagyon sikeres fps újabb része, erősen Unreal vagy Quake klónnak mondható de szerintem egy fos ja és csak XBox-ra van:)

 13. halo reach jobb

 14. biztos jo játék annak aki szereti az ilyet

 15. Még nem próbáltam a játékot addig nem írok véleményt. De az valószínű hogy keresztbe megeszi reggelire a bayonettát. Tehát így elég érdekes hogy az IGN 9.5-t adott neki GoW3-nak meg 9.3-at.. asszem manapság már teljesen megbízhatatlanok a tesztelők. És akkor még ők mondják hogy nincs értelme flamelni.. pont hogy ezzel ők izzítják az embereket vitára. Nevetséges az összes.

 16. ..ki nem szarja le, hogy az év játéka lessz e vagy sem, ez egy ultra megabrutál gyönyörűséges kis cucc, kipróbáltam végre a demót,és rabul ejtette a szívem, számomra a legjobb stuffok eggyike

  • Én halálra untam magam rajta a Demon’s Souls után… grafika nem minden szerintem. Bár tény, hogy az első két részt felülmúlja.XGamer: Én egyiknek sem adnék, max 8-at… Bayonetta rétegjáték annak viszont baromira jó, nekem jobban bejön, mint a GoW3, ami meg kábé R1+négyzet vagy kör felváltott buta nyomkodása…

   • A Bayonetta azért frissített egy kicsit a hekkenszless’ műfajban, ami nagy dolog, ennek is köszönheti a pontszámait, a GOWIII-ról ez nem mondható el ( csak a minimális finomítgatások lesznek jelen – az előjelek szerint )

 17. Én ezt a sok kilencest nem értem. 🙁

 18. Alig várom az EDGE pontszámait. :DD Hátha megint hülyét csinálnak magukból 😀 Tippem: 7-es

 19. Ezt vedd meg! Ja majd ha ócsóbb lessz!!!:)

 20. Várom az EDGE pontszámát.

 21. Nem rossz de a Halo Reach lesz az igazi! Halo – Reach out and touch faith!

 22. Ez túl jó, hogy igaz legyen 😛

 23. Valaki mondja már meg, hogy mi a design és mi a presentaion a köcsög Gametrailers értékelésében . Gondolom a prezentáció a grafika, mert arra legalább 9.7-et adtak.Viszont akkor mi is a design ? OK, hogy dizájn…

 24. Videogamesdaily – 8Ezek mit szívtak? 😀

 25. “Az N4G-n sorba haladva elolvastam a teszteket. Olyan, aminek vártuk. Elképesztő látvány és hanghatás, a játékmenet a régi. Kell ennél több?Újra egy technikai mérce! Amit már jó ideje a PS3 játékok állítanak fel! Érdekes, hogy MINDENHOL azt írják, hogy a legszebb grafika, ami eddig piacra került, mégse kapta meg sok helyen a 10pontot a látvány…? pl: IGN USA: “”It is at times the best-looking game ever” akkor miért 9.5? Na mindegy, ezen nem akadok fent csak érdekes, hogy ez az oldal 10pontot adott a középszerű látvánnyal bíró MW2-nek…”

  • Azért a középszerű nem állja meg a helyét.Szerintem.Jót vagy kiválót mondanék a Mw2 látványára.Nem mindenhol de a legtöbb helyen igen.Kz2 szebb az tény.Szerintem az EDGE-től is meg fogja kapni a 8-9 pontot.

   • Érdekes, mert a Bayonettára 10-et adtak. Hacknslash az is, tehát egy kaptafa. Kíváncsi vagyok fel fogják e hozni az értékelésben. Szerintem egy nyolcas reális az EDGE-től.

 26. Bíztató! 🙂

 27. “Azért ezeket az “”év játéka”” hozzászólásokat bírom, márciusban már megmondják (arról nem is beszélve, hogy nem is játszották végig valószínűleg, ha egyáltalán megvan nekik).”

 28. “Ezen az oldalon, kíváncsi leszek mennyire fogják majd bevállalni az esetleges tényleges (?) 9-et. Vagy már csak a név és az exkluzivitás miatt is 10-et fog kapni?Az is érdekel, mennyire tud majd a tesztelő nem elfogult lenni, és mennyire fog tudni kilépni az újdonság monumentális varázsa alól és a lehetőségekhez képest “”objektíven”” értékelni.”

  • majd szépen odaírják a kedves szerkesztők, hogy 1-10 pontig egyéni ízlés kérdése 😀 mert kifogásolhatatlant mondani nem tudnak szegények….

 29. A GameTrailers Design 8.6-osán gondolom sokan fennakadtak. Azonban abba is bele kell gondolnotok hogy a design jelentése nem egyenlő a grafikával. Így hát design terén például az LBP sokkal inkább vonzóbb lehet az ember számára mint a GOW3-é, lásd szürke borongós táj, csillogás-villogás-vér-wáwáwáwá. Szóval a design egy piszkosul bő fogalom. Gondoljatok csak bele, melyik bögrét vennétek – nyolcszáz karátos, csillogós, hologramos, számológépes, oled kijelzős bögre, vagy egy elegáns, kézreálló, több színben választható bögre, rajta elegáns méretű PS3 felirat és logó? Grafikailag ez a játék valóban hihetetlen és gyönyörű, designban azonban igen szegényes (pl. az előbb említett LittleBigPlanet-hez képest) – ha értitek mire gondolok. Ez az én eszmefuttatásom.Ami zavaró tényező és egyben elbizonytalanít, az az, hogy akkor a MW2 miért 9.6?

 30. Átlag 9.5 rossz lehet szegény GOW 3 🙂

  • Nem is a GT-s 9,2-vel van sokaknak bajuk (gondolom… nekem aztán mindegy), hanem azzal, hogy milyen játékok kaptak 9,5 felett a korábbiakban.

 31. Halo reachezés: GIGA LOL!!!:-)

 32. Azért az Uncharted 2-nek több max pontjai voltak/vannak …Jó, nem vágom el az erem egy 9.5 pontos miatt sem, csak én több egész pontos értékelést vártam .Így tényleg az új Halo lesz év játéka !

  • Halo Reach = Best Game Ever Made.

  • “A 9 nagyon korrekt. Főleg úgy, hogy főképp ( “”csak”” ) látványban lesz előrelépés, meg a szokásos mindenben többjobbszebbbrutálisabb koncepció, a minimális finomítgatásokkal, komoly előrelépés nélkül.Ez így nálam is 9. ( hozzáteszem ) Látatlanba mondom mindezt.”

   • “Én a körülötte kialakult “”láz”” miatt vártam volna a 10 pontos értékelések áradatát. Úgy látom, mégsem olyan nagy szám a nyugati értékelőknél…”

    • Én azt mondom, hogy a szokásos GOW minőség lesz ( ami természetesen mindent hatványozottan tálal – brutalitás, látvány stb-stb )Ennél többet kár lenne várni.

   • “ezzel elég nagy butaságot írtál.a játék attól lesz 9 vagy 10 pontos, hogy a tesztelő annyit ad rá, nem azért, mert “”alapból annyi””épp tegnap olvastam a gameren Oldern egyik hsz-ét, hogy a játékosok valahogy azt hiszik, hogy a pontszám bele van kódolva a programokba, és a tesztelőnek a dolga ezt megtalálni…és ténylegha megnézed az eddigi PS exkluzívokat, talán nem is nagyon volt olyan, ami ne 9 vagy 10 pontot kapott volnaami így beugrik: 9 pontot kapott az inFamous, a Resistance 2, Motorstorm 2, 10-et a Killzone 2, Uncharted 2, Heavy Rain, Little Big Planet és még a Valkyria Chronicles issztem elég egyértelmű, hogy az előbbi címek a másodvonalas Sony franchise-ok, míg az utóbbiak a nagy AAA címekemellett számos multiplatform game kapott 10-est, lásd Street Fighter IV vagy Batmanszted a GoW melyik kategóriába tartozik?”

  • Én adok rá egy egész 3 pontot. Mert már van kettő ezelőtti része. 😀 Most átlagoljatok, kérem felvenni a listára.Viccet félretéve, jó szórakozást a rolmanusoknak akik játszanak majd vele. 😀

 33. Egy biztos:There will be only chaos!!

 34. “””If all of Olympus will deny me my vengeance, then all of Olympus will die!””Ez a játék az amit mindenképpen megveszek! Nálam év játéka már most, és az is fog maradni ár évig… :D”

 35. Anno az elsőt elkezdtem, és azóta nem érdekel az egész széria. Nem jött be. De látványban nagyon ott van, azt el kell ismernem.

 36. Reálisnak látom a pontszámokat így látatlanba is.

 37. Nah, asszem 2-3 nap és nekem is meglesz. Bízom benned digicenter!!! 😀

 38. ebből mindenképp gyűjtői kiadást szeretnék, szóval ha sikerül majd vadásznom egyet jó áron, akkor beszerzem.

 39. Majd az EDGE jól lehúzza 5/10-re.

 40. Megyek lopni vasat:D

 41. zsiiiiiiiiir!CSAK EGY A KÉRDÉS FUSSSSSSA E A PÉÉÉÉZTÁRCÁM:)

 42. Nem meglepőek a pontszámok!

 43. Ránéztem a gametrailersre, s van egy pár ingame videó… Azokat azért kihagyom.

 44. Nekem a demo is nagyon tetszett, úgyhogy biztos megtalálom a számításaimat a végleges verzióban is. :-)Azért a Gameplanet 8,5-je elég érdekes…

 45. bárki mondhat bármit nekem akkor is ez a kedvenc játékom.amugy meg lehet már kapni a boltokban

 46. Nem 10-es? Meg se veszem 😀

 47. jó pontok

 48. Uff ezek buntetnek, volt mar ennel jobban ertekelt jatek?

 49. gametrailersen áll a báll 8.6 kapott design ra a gamma a mw 2- 9.6 ot .hát igen.

  • Okleveles balfaszok PONT

  • Nevetséges, azt pedig mindenki dicséri. Egyébként meg kinyalhatják.

  • Valószínűleg a fix kamra a bajuk, ilyen játékoknál ez eredendő hiba. Biztos belerakták volna a cam irányítását de állítólag minden gomb ki lett használva. Ettől függetlenül simán lehetne 9.x-t adni rá.

  • gametrailers elég egyértelmű, melyik oldalon áll. A Ps3 videókat anno (de lehet, hogy még mindig) limites hdmi képpel digizték és úgy hasonlították össze az x-essel, és persze kiemelték, hogy életlen meg homályos. + ami cikkek ott születtek a ps3 ellen…

 50. Ilyen pontok mellett nagy baj nem lehet 🙂

 51. Jövöhéten betörök egy konzolboltba,elzsàkmànyolok egy god of war3-at és addig nem hagyom elfogni magam,amìg ki nem jàtszottam magam vele.

 52. Mindenképpen megnyugtató, hogy ezzel a játékkal bizony senki nem nyúlhat mellé, ha szereti ezt a műfajt, pláne úgy, hogy az előző részek is tetszettek neki. Ha eddig nem rendeltem volna elő, akkor most biztos megtenném.

 53. pics@füst xDDD

 54. metacritic.com pontszámok :gow III – 94gow collection – 91gow II – 93gow – 94

 55. Egy Hatebreed számot idéznék csak. Destroy Everything.

 56. Áhh az istenit de sokat várok el ettől a gammától,ami persze érthető,de akkor is …:D tuti fasza lesz.

 57. Csak ennyi?

 58. Én már igen várom. Megváltás ,talán. 🙂

 59. “A ùj halo 10 pontos lesz.Plusz még megkapja a””xbox fanboyok ajànlàsàval””nevü pleccsnit:)”

 60. elég egyértelműnek tűnik

 61. “Akkor mennyit adnak majd az “”évjátékavárományos”” Halo Reach-ra? :)”

  • Jaj ne már, legalább a God of War III sikerét ne árnyékoljuk be fanboyháborúval…

  • annak látam valami videoját tényleg anyira jo az a játék?

   • Biztosan jó játék lesz, de nem azért írtam, hanem mert valami x-es oldalon egy gyerek azt írta, hogy a God of War 3 az szar és a Halo Reach az év játéka egyértelműen minden szempontból, és akik szerint a GoW3, azok dilettánsak. 🙂 Itt is lehetett olvasni hírben.

 62. Még az U2 is jobb ennél xDCsupa 10est kapott.A legnagyobb stuffok se kaphatnak olykor 10 pontot. Mint tudniillik mindenki máshogy értékel, mást lát, mást szemrevételez…Nekem ez a játék ettől függetlenül 10 pontos lesz, akárcsak még néhány oylan cím amit idén várok.

 63. Van még egy 8 és fél pontos értékelés is.Nahàt,tudtam hogy nem is lesz jò ez a géjm.Amùgy valaki nekem is küldhetne egy tesztpéldànyt léci léci lécììììì.

 64. Nem 10pont meg se veszem.

 65. Hmmm… Ha abból indulok ki hogy mi ez, jobbat érdemelne.

 66. Edge – 5! 😀

 67. Én a minap jutottam hozzá 1 nagyon jó forrásból, és azt kell, h mondjam, BRUTÁLIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 68. mikor leszel kész a miénkkel? kiv vok.

 69. Edge? 🙂

 70. Szerdán már én is nyomni fogom. 🙂