Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

God of War III – install nélkül

Tudjátok, volt itt korábban [A http://playstationcommunity.hu/note/3004]az a hír[/A], ami arról szól, hogy a Playstation 3 exkluzív [B]God of War III[/B] 35 giga helyet foglal a duplarétegű Blu-ray lemezen (az EU verza a nyelvek miatt 40+GB). Joggal merül fel a kérdés: akkor mennyit fog installálni?Megjött a válasz a Sony Santa Monica egyik techikai felelős góréjától: a game semmit nem telepít PS3-ra, mindössze 5MB hely kell neki a merevlemezen a mentett állásoknak. Megjelenés március végén.Γειά Kratos!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Mikor leszünk olyan tagjai az EU-nak,hogy végre azon az EU verzán ott legyen a magyar nyelv is?

 2. Ügyesek, de azért egy opcionális installt eltudnék viselni.

 3. Tökéletes lesz! 🙂

 4. Örülök is, meg nem is a hírnek. Örülök, mert nem kell telepíteni, viszont nem is annyira örülök, mert olvasófejcsere nekem nem kell.Bár azért szerintem tudják, hogy mit csinálnak, nem ez az első játékuk+az U2 is 25 GB és ott sem telepít.Reméljük minden ok lesz!Megragadnám az alkalmat: van itt valaki, aki megrendelte a God of War III Ultimate Trilogy Editiont? Lenne a számára egy-két ajánlatom.Keressen fel: matyokkristof@tvn.hu vagy PSN ID: spartanarmy44(egyébként vegyen csak fel mindenki ,aki akar, de please írjátok oda, hogy hol láttátok az ID-met!)

 5. Egy nagyon várt játék esetében-mint amilyen a GoW III-kis túlzással óráknak tűnhet az installálás. Ezért örülök ennek a hírnek,mert csak bedobom a lemezt,ápsönsz,aztán már tolhatom is a gémet.

 6. kivancsi vok laggolni fog e az olvasas miatt?

 7. A GoW játékmenete nem olyan, hogy rohansz végig az egészen, nyugodtan betöltheti a következő pályarészt addig, míg az egyiken irtja az ember az ellent vagy főgonosszal harcol. Utána meg pihen a lézer, nem kell para. Egy GTA4 állandó fűrészelése mellett minimális lesz a töltögetés.

 8. meglatjuk,hogy a regi gepek mennyire birjak majd

  • “Régi gépek? Szerintem inkább a Slimesek aggódjanak. Mit gondolsz, miért olcsóbbak a Slimek? Hát biztos nem azért mert drágább BL lejátszó van benne, mint anno a 60- 80- asokba. Ha fogadni kellene, én inkább a régebbi “”drágább”” gépekre esküdnék, mint ezekre a “”kiherélt””, utángyártott Slimekre..”

   • én azt gondolom a Slim-ek nem azért olcsóbbak, mert silányabb minőségű alkatrészekből áll. Teljesen érthető, hogy egyszerűbbé tették a hardvert, kisebb lett a gép, egyszerűbb a gyártási technika, olcsóbb előállítási költség-olcsóbb végtermék. Bár ellenem példa a Ps2.. abból a Slim például gagyibb mint a FAT.. nincs ventillátor.. vagy mi a szösz. az gáz. de Ps3-nál szerintem nincs ilyen gond. Nekem Fat Ps3 van. Remélem izmos.

 9. Én sajnálom.Minek pörögjön folyamatosan a lemez, ha ott van a merevlemez. Pár gigát igazán felrakhatna, akár opcionálisan is.

 10. Nem hiszem hogy nehéz lenne megoldani azt hogy legyen választási lehetőség. A Tekken 6-ban is megoldották és jóval gyorsabb lett. Akinek van helye az miért ne másolhatná fel vinyóra! Hülye egy megoldás!

 11. Kemény:D

 12. Profik, mint az Uncharted fejlesztői.

 13. kicsit megdolgozza az olvasófejet :/ inkább várnék 2 órát, míg instalálgat vmi.

 14. Engem az sem zavarna, ha fél napig installálna, csak végre tavaszodjon már.

 15. Szerintem minden olvasófejnek van egy szavatossági ideje.Mint a PC-ben a dvd íróknak is. Ezzel nem lenne gond ha nem 25 ezer lenne egy új olvasófej:S Ha lenne olyan 10 -15 ezerér akkor leszarnám de azért 25 ezer mégis több.

 16. Szerintem ha okosan van megoldva a telepítés (pl. Heavy Rain – origami hajtogatás, DMC4 – előzmények, MGS4 ! – látványos cigiszünet :), stb.) vagy opcionális (pl. NGS2, Bayonetta) egyátalán nem baj, és az vitathatatlan, hogy vinyóról gyorsabban lehet betölteni mindent.

 17. Lehetőség legyen az install-ra.

 18. Teljesen mindegy. Addig nincs gond(részemről) amég max 5-6GB-ot kell feltelepíteni.

 19. Nem nagy kunsztt:D

 20. jó kis olvasófej killerlesz:)

 21. Jó pár gépnek ez be fog tenni ! Főleg többszöri újra játszás miatt.Lehet, hogy az enyém is köztük lesz.

 22. Előny: Akinek 40Gb-os gépe van nem kell aggódni mert nem kell neki hely.Hátrány: A Killzone 2 akadásai pályarészek között. Kis dolog, de elég illúzióromboló és idegesítő volt.(Ellen példa Uncharted 2)

 23. Szánalmas….Most már elérhetővé tehetnék az opcionális telepítést.Ha van elég nagy vinyó miért kell menetni a BR meghajtót…Szerintem 2010-ben ez nagy hülyeség!

 24. Igy mar nem is kell 😀

 25. Ez olyan egetvero kerdes,h mennyit telepit, sose ertettem embereket….

 26. Remélem, meggondolták, és olyan jól fog futni, mint az Uncharted 2.

 27. szép és minöségi munka like Uncharted 2 :Dminden napra jut egy gow 3 hirecske indul a hype vonat én már váltottam bérletet

 28. Hát ennek remélem nem káosz lesz a vége.

 29. De messzinek tűnik még az a március vége!:D

 30. Áhhh ez a best game

 31. Hát vannak akik tudnak programozni… 😀

 32. Pedig jobb lett volna ha lehetne telepiteni az meg meg jobb lenne ha a sony atvene az MS-tol azt az opciot hogy az egesz jatekot fel lehetne varazsolni a gepre.

 33. Profik !

 34. ITONLY DOESunreadable drives 🙂

 35. Azoknàl a jàtékoknàl amiknél folyamatos az adatok betöltögetése igenis jò szolgàlatot tesz a telepìtés.

 36. Minek mindent telepíteni? Ez Playstation. Ez mindent bír. A PS 1-em még ma is működik. Csak a PS2 halt meg(heti 48 órák egyhuzamban-érthető a halál). Plusz én rengetek játékra tervezek (50-100 db) és ahhoz kell a hely szóval ez így sokkal jobb. Plusz a fejlesztők úgyis értenek hozzá, és eddig még nem hibáztak a szériával kapcsolatban semmit se.Éljen a Sony Santa Monica

  • “””Minek mindent telepíteni? Ez Playstation. Ez mindent bír.””Egy pár olvasófej elcsesződött már, nem beszélve a YLOD esetekről. Wake up!”

   • Amelyik olvasófej elromlott az széria hibás volt, ez midnen terméknél előfordulhat akár egy dvd lejátszónál is. Így is úgyis elromlott volna hiába az installálás. Ps2-m pl 7 évig bírta nálam a mindennapos használatot, és még most is működik havernál akinek adtam. Nekem jól is jön hogy nincs install mert kicsi a vinyóm 🙂

    • Hát elég sok mindenkinek ment itt tönkre olvasófeje, 60gb től kezdve a 80gb-os PS3 makig.. És ha valami hibás, akkor az gyors elpatkol, nem 1,5 év után… Egyszerűen ratyi.

  • XD ez nagy poén volt:D

 37. Én már nemértem,idáig az volt a gond h telepít most meg az hogyha nem telepít egy játék,há milyen egy fajzatok vagytok tik,more?:D

 38. Asszem sok olvasófej fog gajra menni…

  • Hát nem tudom. Nem ez az első olyan játék ami nem installál…Mellesleg PS2-nél sem volt isntall 😛

   • biztos vagy benne? ugyanis a fat ps2be beszerelhető network adapterhez lehetett vinyót tenni és arra rámásolni az egész játékot hogy ne a lemezt pörgesse.

 39. Box360-on minden jàtékot fel lehet telepìteni jò ideje,nem értem hogy ezt a funkciòt miért nem lehet àtültetni a sony gépére.

 40. ÁÁ akkor a gépet is annyira gyilkolni fogja? :S NEm jó ez így…

 41. az install tényleg kéne, elvégre minek van akkor benne 120Gb HDD ?

 42. Ez az! Csak dísznek van a PS3-ban vinyó…. Mi másért ?:D

 43. Remélem lesz majd opcionális install…..ha nem akkor kinyírja majd a meghajtóm 😀

 44. A kérdésem továbbra is áll: az előző két részhez hasonlóan meg tudják oldani töltőképernyő nélkül? Mert az azért kurvára tetszett.

 45. Akkor reméljük,hogy nem eszi majd úgy a meghajtót,mint az u2.

 46. a kz2 se instalált, mégse nyirt ki egy fejet se, pedig az is kitöltött 30-40GB-ot

  • Ez kicsit megnyugtatott.Most ugrik be, hogy az Unchartedről is azt hallottam, hogy nem telepít, és nem panaszkodtak rá.Akkor csak simán hurrá a telepítésmentességnek is:DÉs reméljük ez sem fog töltőképernyőket használni:P

   • Az Uncharted 2 csak ideiglenesen foglalt a merevlemezen 1GB-t körüli méretet, amit minden egyes játék kezdésnél rakott a winyóra, majd el is távolította. Ezért is töltött az elején kvázi elég sokat.Én azért jobban szeretem, ha egy játék telepít. Az olvasófejnek mindenképpen jobb. Havernál is mikor MW2-ztünk osztott képernyőn egyfolytában tekerte a lemezt…

   • Rakd be az Uncharted-ot a PS3-ba, kurva hangos lesz tőle az olvasófej.

 47. Az nem rossz, de remélem nem egy olyan játék lesz ami ezért cserébe halálra dolgoztatja az olvasófejet, mert annak ugrálnia kell ide-oda (pl GTAIV)

 48. hát akkor pörögnek majd a Blu-Ray meghajtók rendesen.