Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

God of War III – egyszerűen hihetetlen a látványvilág!

Március 19-én jelentős esemény történik majd [i]Playstationfalván[/i]: megjelenik Európában a minden előjel szerint brutálisan erősnek, komolynak és minőséginek ígérkező, Playstation 3 exkluzív [B]God of War III[/B]. A game-ből most néhány, még gyatra minőségük ellenére is félelmetesen gyönyörű látványvilágot prezentáló szkent tudok mutatni nektek.A képek full spoileresek, de ha már ide kattintottál, gyakorlatilag majdnem mindegy. A hidranő kígyótestének pikkelyezéséhez még csak hasonlót sem láthattál ezelőtt, de a nagydarab szerecsen és a gigantikus [I]szakállvokál[/I] is megrázóan fest még így szkennelve, kisfelbontásban is! Ja, és ahogy látszik, erotikus jelenetekben sem lesz hiány…PSC teszt – ha az égiek is úgy akarják – kb. egy héttel a megjelenés előtt.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. És ez a játék a teszt mellé megérdemelne egy videoshow-t is. Nemdebár? 🙂

 2. Kamion? Hát nem egy sorozathős feje vagyon..:)

 3. Mondtam én hogy az Hercules. Nem hittetek nekem 🙂

 4. Idegborzoló shotok!

 5. Szerintem sem volt semmi baj a DEMO-val tökéletes volt az is sztem:D

 6. szép… 🙂

 7. Már félre tettem a lóvét rá, remélem ütni fog minden téren..

  • Abban biztos lehetsz:)

  • Brutálisabb, epikusabb, még pörgősebb ( játékmenet terén ), még látványosabb lesz, új minijátékokkal ( Ikarusz Flight, Cyclops ride, stb ), sok Isten harccal, monumentális jelenetekkel.Tuti jobb lesz mint az első, vagy akár a második, viszont sztoriban nem tudom elhinni, hogy jobb lenne mint az első. Az ott úgy össze volt rakva és úgy volt tálalva a sztori, hogy le a kalappal ( anno nagyon megfogott ). Nem hinném, hogy megtudná ütni azt a szintet Kratos III. lezáró kalandja.

 8. Most akkor 19-e, 16-a, vagy ahogy most olvastam valahol 15-e a dátum?(Ja, amúgy a Platinum-ban már megjelent 4-én a GT5… 🙂

 9. Istenkirály lesz!!!

 10. Amúgy megy Hercules és Kratos is Zeusz fia. Ergo mi következik ebből?

  • Herkules is a testvére, de ők tuti nem egy anyától vannak. Ugyanis Kratos már az első részben is beharangozott tesója, az alvilágba került, és bosszút esküdött ( ergo ő NEM lehet Herkules ).Szerintem. 🙂

 11. Márpedig nagyon sok helyen azt spekulálják hogy az Hercules. Mégpedig azért mert Hercules ölte meg a Nemeai oroszlánt, és ezen a fazonon szinte minden külső jegy oroszlános. Plusz még nézzétek meg a mellkasán a sebhelyeket mintha macskakarmolások lennének.Sztem ez tényleg Hercules.

 12. 3 éve játszotam ki az első és második részt, 3 éve várok erre, psp-t is csakazért vettem hogy a tudjam nyomni, és most mindent eladok megint hogy vegyek egy ps3mat és ezt a játékot

 13. Kratos kivétel nélkül minden képen olyan fejet vág mintha citromba harapott volna. 🙁 Főleg a középső nemherkuleses képen. Ez szerintem a 142. képkocka után igen vicces, de hát ő tudja 🙂 kis morci

 14. Második sor második képén az a figura nem hiszem, hogy Herkules lenne ( Herkules-t már láthattuk a GOWII-ben, mint játszható skin ), és remélem, hogy nem is Kratos ( első részben már felvetett ) testvére… Szó mi szó elég retardált feje van ( akárki is legyen ) xD

 15. no comment -_-

 16. Én is előrendeltemegy DS3-mal együtt. Bár az asszony még nem tudja… 🙂

 17. Nagyon szép lesz. Nem szebb mint Uncharted 2… de nagyon szép 🙂

 18. Az egyik képen nem Herkules van ?

 19. Ha nem tévedek akkor az utolsó képen az istenek kovácsa látható=O… ez oltári!! =Đ

 20. El tudnék viselni még egy pár játékot ezzel az enginnel 😀

 21. Jó lesz!:)

 22. Azt nem írják ebben a lapban hogy a németeknél lesz-e cenzúra?

 23. Hát, az E3 demo nem volt olyan egetrengető, szóval kíváncsian várom, bár ma néztem egy német elég spoileres 8 perces full ingame videót és az alapján mind az animáció, mind a graf sokkal szebbnek ígérkezik mint a demo esetében, szóval nagy játék lesz ez is tuti.

  • Azt sajnos én is elcsíptem, és bár nem akarok túl sokat látni belőle, mégis megnézette magát velem a rohadék. Azért a nagyobb apropóknál észbe kaptam és továbbpörgettem.

  • Én teljesen elégedett voltam a demo látványvilágával. Irigyellek, hogy te milyen remek látványvilágú játékokkal játszhattál eddig, hogy a demo nem volt rád nagy hatással. :-OAz a rőt szakállú eléggé Héphaisztoszra hajaz…

   • Nekem se jött be annyira a demo látványa, hogy őszinte legyek ( már ami az előreharangozásokat illeti )Nem dobtam magam hanyatt tőle, ellenben a végleges játékból eddig villantott jelenetekkel 🙂

    • Miért mi a baj (a néhai akadozáson kívül) a demó látványvilágával? És tavalyi E3-as demóról van szó, ugye. Úgyhogy nem lesz itt semmi gond, sem a grafikával, sem a (nagyon brutális -de hát Ő Kratos) játékmenettel, meg történettel sem. Minden téren úgy fogja überelni a második részt, mint ahogy az tette az első résszel. Most ugye ez a komment a grafikai (demó) fikázás miatt jött létre. És nem tudom ki olvasta vagy ki nem a régi Martinos Konzolt, de ott Martin úgy nyilatkozott, hogy a második rész, ami az utolsó Sony játék volt PS2-re, hogy felér látványban egy (akkori) PS3 játékkal. Erről ennyit.

     • Félreértettél.Én csak annyit mondtam, hogy nem dobtam magam hanyatt a demo látványvilágán, meg azt, hogy a sztoriba nem hinném hogy űberelni fogja az elsőt ( az is a tálalás miatt tetszett, hogy egyre több minden derül ki a főhősről – szép fokozatosan ).A II-nél tuti jobb lesz. Ez biztos.Amúgy én pl az elsőt sokkal jobban kedvelem mint a II-t.

    • Nekem az a gyanúm,hogy a demó jelenetei,nem olyan formában lesznek jelen,mint ahogyan láttuk.Valami azt súgja…

 24. Ilyen egy szuperprodukció!

 25. Kíváncsi leszek majd a tesztre, meg a pontszámra. Megvenni sajna egyelőre nem tudom majd, de ami késik az nem múlik!

 26. Azt hiszem a konzolvilágban alaposan átfog rendeződni A minőség fogalma. Ez egyszerűen hihetetlen, azt hiszem ezennel az x-es tábor joggal vakarhatja a fejét… már csak 1 hét srácok!

 27. Olvastam, hogy a Cell fejlesztőmérnökei segédkeztek a játék munkálatai alatt. Úgy látszik a Sony semmit nem bízott a véletlenre, meg akarta mutatni mi is az a PS3 hardware. Állítólag 1 mag csak az elsimítást végzi,…Elméletileg a Sony Március 16 kidobja, tehát megvásárolható jövő hét keddtől

 28. Rettentően várom már ezt a gamet!!!!!! Az első rész életem egyik legnagyobb élménye volt, a második már sajna nem.De ez fenomenális! A demo alapján is elállt a lélegzetem a hangulattól, meg a kameraállásoktól, viszont a grafikával nem voltam kibékülve. A képek alapján jobb lett, de a képek csalóak sokszor, majd meglátom.DE MINDENKÉPPEN HATALMAS hatással lesz rám!:D csak jöjjön már:D

 29. Hát nem tudom. Szerintem Hitmannek jobban állt az öltöny.

 30. Van olyan kereskedő, akinél elő lehet rendelni az EU-s kollektoros változatot? Nagyon tetszik az a változat, szerintem beruháznék rá.

 31. Ha a képek nem hazudnak, akkor elég gyatra minősége lesz a játék grafikájának. muhahahaCsak azt nem tudom, hogy kitől rendeljem elő. Nekem bőven elég egy egyszerű kiadás, de még így is gondban vagyok.

 32. “Sztem nem kéne tovább fokozni a jelzőket. Mondjuk azt,hogy majd meglátjuk vagy állítólag jól néz ki.Sokkal, de sokkal nagyobb lesz a hatása.Ha vmit agyonfényezünk (mégha meg is érdemli) annál jobban előjönnek a fikázók, meg lehet prallalázni,hogy “”ennyi?, ennél többet vártam”” stb. baromságot.”

 33. Nem olyan vészesen spoileres… De már hihetetlenül várom a cuccot.

 34. Nem akarok oldalakat írni, úgyhogy csak annyit fűzök a játékhoz, hogy berendelve! 😀

 35. Hàt ez a sorozat nem tud hibàzni.Màr csak azt tudnàm hogyan tegyek szert egy példànyra,csòrò gamernek nehéz az élete,nah..

 36. Atyaúristen. Sima verza előrendelve és az UE is folyamatban lesz.

 37. Áhmár alig várom, írjátok már azt a tesztet!!! 🙂

 38. ettől garantáltan leteszi mindenki a haját.

 39. Még 13 nap!!!!

 40. Én megnéztem, mert nekem úgyis mindegy. 😀

 41. Na, Final Fantasy XIII visszamondva. Teljesen feleslegesnek tartom megszerezni eme nagy mű előtt…

 42. Aztak..rva!!!! Ilyen látvány egy játékban sincs és nem is lesz mostanában mint ami ebben lesz!!! Hihetetlen milyen részletes és szép!!!

 43. Cickók!!! Kell a game!!! 😀

 44. Azokat a poligoncsöcsöket megnézném nagyobb felbontásban is!

 45. F@sza . :]

 46. Hidranő? Az nem medúza? De egyébként elég erős képek, legyen már 19!!

 47. yeee… 19én meglássuk 🙂