Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

God of War: Ghost of Sparta – az első gameplay videók

Playstation Portable exkluzív címként érkezik 2010 vége felé a [B]God of War: Ghost of Sparta[/B]. A game története valahova az első és második rész közé helyezhető időben. Van itt két nem túl régi in-game videorészlet, melyek csekkolása után úgy éreztem, vennem kéne egy tévékimenettel szerelt PSP modellt.Kratos alázza a csontikat Atlantisz partjainál[YOUTUBE]ipFcHchIRMI[/YOUTUBE]Kratos bünteti a Krakent[YOUTUBE]QAf3gOaRnxo[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ettől sokkal látványosabbat már nem tudok elképzelni PSP-n, szerintem itt csúcsra van pörgetve a kisgép, amúgy rendkívül durva.

 2. psp, hozza a kötelezőt, vagy még többet?

 3. Nem gyenge game lesz ez!!!!

 4. Jó lesz! 🙂

 5. Nem is olyan rég ssj3_vegetto ( remélem jól írtam így fejből ) barátunk linkelt egy oldalt, ahol az egyik fejes valami olyasmit mondott, hogy érdekes lenne Kratost, a modern időkbe pottyantani.Kratos vs katonák… hmmm… Kratos vs Tankok és helikopterek… hmmmmm! Ugye az időutazással miért ne… Meg az első rész végén mikor a trónon ül akkor is mutattak jövőbeli képeket valami olyasmi szöveggel, hogy Kratos felelős minden háborúért. Vagy valami ilyesmi.Érdekes lenne az biztos 🙂

 6. “Ez egy nem mindennapi God of War. Egészen a God of War II -ig kell visszatekinteni, pontosabban a God of War Collection-t bele kell helyezni a PS3-ba és megsasolni a God of War II -höz tartozó extraként mellékelt videókat, amelyek egyikében éppen arról van szó, hogy a fejelsztők miért hagytak ki egy teljes “” Atlantis “” fejezetet a franchise második epizódjából. A Ghost of Sparta épp Atlantis-szal kezdődik. Milyen érdekes.”

  • szerintem a fejlesztőknek már jóval az 1. rész előtt volt egy elég terjedelmes forgatókönyvük és sokáig spekuláltak rajta, hogy miképp lehet a legtöbb játékot kihozni belőle

 7. … Jónak jó, de ötödszörre ugyanazt megvenni, pár új fegyverrel meg ellenséggel?Egyedül a történet, ami talán még érdekel. Vajon hanyadik pálya lesz az alvilág?

  • látszik, hogy nem vagy fan…

   • Akár fan akár nem, amit mond az tény.

   • Èn szeretem a GOW-ot, de a 3. rèsznêl ràjöttem, hogy ez király meg minden, de szinte semmi újìtàs nincs.David Jaffe nem hiàba csak 1 részt tervezett.Sony erölködött hogy legyen több rèsz. Làtszik is.

    • Gow-ot nem az újításokért veszik hanem szerintem a történetért.

    • A GOW szerintem azért is nagy cím, mert tudja tartani, vagy legalább képes megközelíteni az előző részek által hozott színvonalat.És amíg tudja hozni addig valahol elég csak egy új helyszín, minimális újításokkal, új főellenfelekkel. Mindig pontosan ugyan arra a sémára épül, – elején epik boss nyitány, pangás, harc-logikai feladatok, Boss, alvilág ( minimum egyszer :), pangás, harc-logikai feladatok, Végső Boss – persze mindez kicsit sarkítva ), de a séma működik, bevált, így jogos a kérdés miért változtassanak nagyot rajta. A GOW sosem a forradalmiságról, és a megújulásról fog szólni. Nem akar több lenni, csak egy kiváló játék.

    • A Sony-nak nagyon jól jött ez a GOW és szerencséjükre a készítők is alapból több részesre tervezték. Már az első rész utalt a következő részekre. Olyan dolgok is voltak az 1-ben felvillantva, amit még a III-ban sem lőttek el ( pl. Kratos testvére ). Aztán ott a jövőkép, a titán csontvázával, Pandora templomával stb.

 8. zseniálisan néz ki a spártai pajzs és lándzsa 🙂 kell egy psp most már komolyan 😀

 9. Kratos egy vadállat.

 10. durva jó játék lesz, kötelező lesz előrendelnem

 11. Kíváncsi leszek minek fogják elnevezni ezt a vízi szörnyet, mivel a II-ben a Kraken-t már megölte Kratos.

 12. Nagyon várom.

 13. +1 játék ami miatt már tényleg kell PSP-t vennem!

 14. szokásos god of war minöség elég erösen várós 10 pont.