Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

God of War Collection – itt az első trailer!

Hogy valóban a God of War első és második epizódja-e a világ legjobb PlayStation játéka, arra nehéz lenne 100%-os választ adni – de az biztos, sőt tutifix, hogy a legjobbak, a felejthetetlenek között vannak. Novemberben érkezik a boltokba a nálunk már több hírt is megélt [B]God of War Collection[/B], amely a két klasszikus PS2 game újramaszterelt, nagyfelbontásba húzott (2x élsimítás, 60fps) verzióját tartalmazza, immár Playstation 3-ra, Blu-ray lemezen, trófeatámogatással.A God of War játékok egyszerűen kihagyhatatan gyöngyszemek – ha szeretni nem is kell őket, kipróbálni mindenképpen érdemes, mert könnyen lehet, hogy sok más gémerrel egyetemben neked is kedvenceiddé válnak.A gyűjteményhez jár egy PSN voucher is, amivel letölthető lesz a legújabb epizód, a 2010 márciusában debütáló, brutálisan komolynak ígérkező God of War III demója.[GT]57728[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Én biztos megveszem! Már csak a demóér megéri.

 2. Már korábban is írtam, de itt is megjegyezném: biztos nem írták újra az egészet, ergo: írtak egy PS2 emulátort a Cell-re. Szóval létezik, van, működik, előbb utóbb talán publikus is lesz.

 3. Az eljárás tetszik, a játékért egy forintot nem adnék továbbra sem.

 4. Ebben a kategóriában ez viszi nálam a pálmát! Örülök,h ezt a két játékot egyben megkaphatom! 🙂

 5. nekem ezzel csak annyi a bajom, hogy csúnyább mint régen. Lehet hogy tisztább a kép, de ez minden baj forrása. valahogy már nem az a látvány amit eddig láttunk. sokkal jobban észre lehet venni azokat a grafikai kidolgozatlanságokat, mint ps2-őn. lehet, hogy csak a képek miat ilyen, de hát a képeken tényleg ilyen. (valószínű hogy meglesz valamikor ez is, mert már nincs meg a ps2-őm:()

  • ???Hát szerintem a PS2-esnél csúnyábbnak biztos nem mondható… legfeljebb csak alig észrevehetően szebbnek… de mondjuk az élsimítás az eléggé látványos változás és nagyon jót tett neki. PS2-es részek HD-n úgy néztek ki mintha minden egyes figurát egy 3 éves szaggatott volna ki kartonból egy tompa ollóval…

 6. biztos benne mvan a hiba,hogy nem nagyon veszek észre különbséget…

  • “Mármint az eredeti verzió, és a felújított között?Kösd rá a PS2-őt HD TV-re! Na, én azóta nem játszom a PS2-vel, pedig “”csak”” HD Ready Samsungom van. Nagyon zavaró számomra a képminőség.Ez a felturbózott verzió pedig jól mutat HD TV-n is!”

 7. részemről biztos a vétel.

 8. Lehet most kellene még gyorsba elpörgetnem a meglévő két PS2-es részt, hogy legyen manim megvenni ezt a turbó kiadást. A demó nagyon érdekel, de emiatt nem fogok megőrülni, ha nem jutok hozzá még ebben az évben. Annyi mindent kellene most beszerezni, hogy még akkor sem bírnám anyagilag, ha nem lenne ez a mostani bődületes kiadásom, aminek azért roppant mód örülök. -Kecó projekt-

 9. Kihagyom mivel meg van mind a 2 ps2re eredetiben.

  • Nekem is megvannak, 4-4 alkalommal kijátszottam őket, de természetesen ezt a kollekciót is beszerzem!Trófeákra fel 720p-ben!

 10. Már csak a trófeák miatt is érdemesnek találom megvenni!

 11. megveszem

 12. Hú de várom már. Csak a Chains of Olympust játszottam végig de már az is nagyon bejött. Ez meg O.o

 13. Epekedve várom.

 14. “az első jobban tetszett a 3.al egyenlőre az a bajom,hogy teljesen más megvalósítást képzeltem el (“”hála”” jeff dícséretének(?))”

 15. 200.000 százalék, hogy megveszem.

 16. Nekem kimaradt a Ps 2 az életemből és ezáltal GOW sorozat is. Viszont mindig is érdekelt a görög mitológia valamint természetesen maga a a játék is , úgyhogy örülök, hogy jön Ps 3-ra cucc. Ahogy megjelenik egyből beszerzem.

 17. Ez kell nekem is!!!

 18. Ez a valaha készittet legbrutálisabb jéték a földkerekségen. Kedvenceim közé tartozik.

 19. Eddig kimaradt a God of War sorozat, ennél jobb alkalmam nem is lehetne, hogy pótoljam eme hiányosságot. Must have!

 20. Egyszerűen kihagyhatatlan. 🙂

 21. Tuti vétel!!!

 22. Várom már nagyon.

 23. Mondjuk azért a God of War 3 az szebb lesz… de végülis ez érthető…Olyan SOKKAL szebbet nem mutat a grafikai tuning, de lehet azért, mert már eredetileg is nagyon szép volt… mondjuk SD-n, HD-n ugye már csúnyább…Ez inkább HD kompatibilissé tette a játékot ami olyan szempontból nem rossz hogy én pl. csak HD-n tudok már játszani…De a trófeák mindenek felett!!! XD

 24. Nem gondoltam hogy volna hogy ilyen durván fog kinézni.Több játéknak is örülnék új köntösbe bújtatva,főleg a RE4nek.

 25. Ez kell,mint egy falat kenyér!

 26. PS2re megvan mind a 2 rèsz,de ez must have!!!

 27. A III. rész demoja mindenképpen érdekel, de kétlem valaha is beszerzem. DAHANDE tuti ráveti magát, de a GoW, vhogy nem az én világom.(Halo jobb XDDDDDD)

 28. Nálam tuti vétel, annak ellenére, h PS2-re megvannak.

 29. Erre mindenképp lesz pénzem. A Chains of Olympus is rajta lehetne!:)

 30. karácsonyi ajándékom tuti ez lesz 😀

 31. Előbb-utóbb úgyis beszerzem.

 32. nagyon örülök ennek a megjelenésnek, és még abban bizva, hogy sok más ps2 játék úgyanilyen formában jőn majd a ps3-ra, pl Ico-Shadow of Colossus páros

 33. Ebből nem lesz Ps2-es God of War. Megvárom a Ps3-mam, majd arra.:)

 34. jó lesz ….

 35. Nekem mondhatni kötelező vétel lesz.Csak a Chains Of Olympus-t toltam végig.(…ps3 volt az első konzolom…)

  • Basszus! Te csináltad a legjobban! A 0-dik részt toltad le először, és szép sorjába haladsz. :)A Trailer meg nem történetbeli, de spoilereket tartalmaz ( Boss-ok meg ilyenek ) szóval ne nagyon nézd meg ha akarsz sok meglepit ^^

 36. “Faintos ^^ ( akik még egyiket sem ismerik és gyűjtőknek gondolom “”kötelező”” ) Nekem meg van a sima 1-2, én azzal beérem, csak jönne már a III :)”

 37. Most már csak egy EUs megjelenési dátum kéne.

 38. Előrendelve!!!

 39. “””A világ legjobb PlayStation játéka?”” kérdőmondatból kijelentőt varázsolok: PlayStation, a világ legjobb játéka! :)”

 40. Majd, egyszer, talán kategória nálam…Mivel sok a teljesen új cucc ezért se időm se pénzem nincs holmi remakre -legyen az GoW vagy bármi más. A God of War 3 viszont jöhet, azt várom én is.

 41. Aki ezt ki fogja hagyni annak őszínte részvétem!!!Már csak azért is mert a 3. rész lesz minden idők egyik legjobb ps3 játéka!!!!!!!!!!

 42. Hosszú egy hónapnak nézünk elébe, de megéri.

 43. Must Have! Pár hete láttam asszem ÜK-ban kb. 12-4 ezerért, remélem hozzá lehet jutni olcsóbban is itthon.

 44. eddig csak a psp demóval jácccottam és az tetszett úgyh kötelező vétel XD

 45. Eeeedes istenem!! Kotelezo vetel minden PS3 tulajnak.