Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

God of War Collection – a titokzatos videó

Megvetted már a Playstation 3-as [B]God of War Collection[/B]t? Nekifeszültél és végigjátszottad a spártai nehézségi fokozatot? Még nem? Akkor talán arról sem tudsz, hogy ennek eredményeképpen egy “Fate of the Titan” című videót kapsz ajándékba…[B]*VIGYÁZZ, SPOILERVESZÉLY!*[/B]…és ez aztán tényleg egy érdekes vidi! Narrátora Gaia, a legősibb anya-titán, aki arról beszél, hogy legendák nem csak az ősi időkben születhetnek. Egy sivatagot látsz, melyben modern kori felfedezők egy csoportja megtalálja a Kratos által legyilkolt Chronos titán koponyáját – rajta a lyukkal, melyet Zeusz kardjával ütött rajta a spártai hős a GoWIII-ban![I]Egy új hős születik majd…[/I]God of War IV? [A http://www.youtube.com/watch?v=kNH7nmeHmvI]Új főszereplő?[/A]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. lol ezt a videót már 5 éve láttam a ps2-es GoW 1 végén. ^^ Max az újszülötteknek újdonság.

 2. Bezzeg ps2-őn ezért vért izzadtunk, kollekción meg hozzád b@sszák 😀

 3. sztem elég ebből a triológia, nem kell antológia. nekem collect lesz + meg a III. and ennyi.

 4. Én nem értem ezen mi olyan nagy szám, már a PS2-es verzión is rajta volt

  • Én se értem, ez most miért olyan fene nagy durranás.Legalábbis a titokzatos videó, meg mittoménmi után nem azt hittem, hogy egy 5 éves videó fog következni.

 5. Ez tuti valami spin-off lesz. God of war atlantis. xD

 6. Mindenkinek kijár egy körmös a csúnya beszédért, és a kötekedésért. Tartsátok szépen az ujjatokat. xD Irgum-burgum. xD

 7. megyek is a faszba az oldalról na csááááááááááááá

 8. Én tudom mi lesz itten! Kratost megtalálják lefagyasztva Pandora templomában a felfedezők, majd kiolvasztják és elszabadul a pokol! 🙂

  • Ja, vagy klónozzák… xD

  • “””I WILL HAVE MY REVENGE!!! Wait… Zeus is dead… oh whatever, DIE FUCKERS!”” xD”

  • Szerintem meg valahogy feltámadnak az istenek, megszállják a földet, elkezdik terrorizálni az embereket, és hát ki más segíthetne mint Kratos. Aki persze valahol befagyasztva várja hogy újra hadrendbe álljon. Na én ezt levédetem:)

 9. Minden esetre elképesztő, hogy össze van rakva a sztori. És ez nagyon tetszik. Le a kalappal.

 10. Ja, és én vagyok a legjobb.http://playstationcommunity.hu/blog/21086

 11. Ez most komoly? xDDD Erről tépem a számat hetek óta a különböző GOW-os blogokban és topikokban. Örülök hogy ez másnak is feltűnt xD ( még ha késve is 😛 )

 12. Az a baj hogy már nem maradt senki akit kiirthatna:) Legalábbis az ókorban. De hová lett Kratos a GOW 3 végén? Szerintem vissza fog térni, nem lesz itt semmi féle új hős. A GOW Kratos-al GOW, nem mással.

 13. Uncharted 3:)

  • 😀 szóval így fogják egyesíteni az Uncharted és a GoW sorozatot? 😀 Jake felfedezi Kratos sírját 😀 Mindkét szereplő bőrébe belebújhatsz, de mindenképp Jake hal meg. Aztán a játékot összeolvaszthák a Heavy Rain-el is aminek a 2. része arról fog szólni, hogy rá kell jönni, hogy Kratos ölte meg Jake-et, aki aztán megöl mindenkit, szóval mindenki meghal, aztán a játékot összeolvasztják a … várom a tippeket!

 14. Magam alá tojnák ha a video alapján még folytatnák is a játékot.

 15. ez most felcsigázott.

 16. Szerintem innen indult a Legendary nevű játék.

 17. 6 éves videó! Ha ennyire előre gondolkodtak, le a kalappal!

  • Szerintem inkább utólagosan ügyeltek a részletekre, bár fene tudja. Az első és a második részben is mindig voltak utalások a következő rész történéseire.

 18. Jól hangzik.Nekem sajnos kimaradt a teljes sorozat, múlt héten kezdtem az ismerkedést a harmadik epizóddal. Néhány órás prezentációt szerencsére tartott nekem egy hozzá értő gamerkolléga, így tudtam, hogy miért éppen úgy kezdődik a játék, ahogy.Ha végigjátszom, akkor elkezdem a második részt, de úgy mintha a harmadik előzménye lenne, aztán az elsőt is, persze ezt is előzményként kezelve. Szerintem így tök jól össze fog állni a végére 😀

 19. Nem lenne rossz.

 20. Ilyen nagy sikerű sorozatot nem lehet nem folytatni.

 21. 1 video vegett ebben a modban a legerösseb ugye aki ezt kitalalta tudjatok mi hianyzik neki egy joo nagy picsanrugas ,az ilyen faszsagert butulok majd meg nem legerosseb fokozat , eleg volt nekem a cod classic veteranon ,

 22. Jövő tanévtől Kratos is benne lesz a történelemkönyvekben.Rossz korba születtem,csillagos ötösre vizsgáznék belőle.Szemeteeek!

 23. De durva lenne…:)

 24. most ezen mi az érdekes, benne volt a ps2-es god of war-ban is

 25. Fúúúúúúúúú ez nagyon kemény!

 26. Ez már a sima PS2-es verzánál is volt.

 27. Végül is az 1 végén milyen képek villantak be amikor Kratos a trónon ült?De amúgy a modern időt azt baromságnak tartom. Max onnan fog valami leszármazott visszazúzni a múltba. Elvégre Kratos nem spórolt a patronnal. Szórta a vetőmagot amerre csak járt. Valami gyerekről is lehet szó.

 28. Jaj. Ne.

 29. Remelem a modern kornyezet csak egyfajta keretkent szolgal majd,es ha lesz uj hos,az azert visszakerul a multba balhezni.Gondolom Kronos-nak van kutyuje az idoutazashoz:)En csak igy tudnam bevenni a dolgot.

  • De az se lenne rossz ötlet, ha vhogy vki a jelenben feltámasztaná az isteneket+titánokat, azt azok egymásnak, meg az embereknek esnének. Azt Kratos egyik reinkarnációja (nem tom, h kell rendesen írni) venne velük fel a harcot.

 30. A lyukas téma amit a spoilerben írtál, akkor esett le amikor játszottam a Gow 3 at elsőre. A videót behoztam már PS2-n, akkor is már érdekesnek tartottam.

 31. Összekapcsolják az Uncharted-del? Drake megtalál valami Kratos korabeli cuccot, amivel előhív valamit, vagy ő jut el egy olyan helyre, ahol a titánok a mai napig léteznek?

 32. Ezt a vidit PS2-es verzába láttam már.

 33. Mindenesetre,engem kellően felcsigázott.

 34. Neeem akarom hogy áttegyék a modern korba, számomra a mitológiai környezet volt a legfőbb vonzereje a GOW-nak.

 35. És akkor jön Lara kisasszony!:D

 36. Ez a vidi már az eredeti PS2 változaton is rajta volt. Santa Monica-ék úgy látom ügyelnek a részletekre.

 37. Drake ott csüng a koponya orrlyukán xD

 38. “”” watch it be nathan drake from uncharted “” – lehet benne valami :D”

 39. Sztem amugy ez is olyan video, mint amit az 1-be lehet szerezni, ami elmeséli, h Kratos-nak volt egy tesója, aki hamar meghalt, és az alvilágban démonná vált. Aztám egyik részben se tünik fel.

 40. Basszus megvan a collection, platinás mind2 rész, de ezt a videot nem is láttam!! :O Bár GoW Kratos nélkül, olyan mint MGS Snake nélkül.

 41. meglatjuk..

 42. Azta,de qrva jó lenne ha menne tovább!