Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

God of War – az északi mitológia következik

A Sony brutálisan kezdte idei E3-as konferenciáját: bejelentésre került a [b]God of War[/b] sorozat legújabb része PlayStation 4-re. Az élő zene mellett bemutattak egy játékmenet videót is. (Amit követően egy időbe telt mire összeszedtem az államat.)[youtube]CJ_GCPaKywg[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Kíváncsian várom a történetet… meg hogy milyen Istenekkel fog megkűzdeni, milyen fegyvereket szed el tőlük. Pl Thor-al megkőzdve megszerezhetnénk a Mjölnir-t ( vagy Möj-möj-t 😀 ) Karaj lesz nagyon 🙂

 2. brutál döbb

 3. Kicsit Tomb Raideres, lehet éppen ezért olyan jó. Ez a mitológiai váltás meg hab a tortán.Lenyűgözve néztem.

 4. Brutál!

 5. Kratos büntet!

 6. NINCSENEK SZAVAK………….

 7. Kötelező.

 8. Megabrutál! Nem hittem volna hogy tudnak még újat vinni ebbe a sorozatba, de itt van tessék. A játékmenet is jócskán átalakult, de talán érezték már hogyha ezt a címet akarják folytatni, kell némi változás. Remélem jön majd egy demo, hogy alaposabban is ki lehessen próbálni, vétel előtt. Ja, és a multit ezúttal elfelejthetnék, igazán.

 9. TAKKA!!!!

 10. Zseniális!

 11. Nekem nagyon bejött. Az északi mitológia miatt közelebb is ál hozzám, mint a görög. Kratos kinézete überjó! Ez az új harcrendszer kissé fura, de nekem tetszett. Sok szeretettel várom. 🙂

 12. Kadaffar !4!!Nety4!!4 geplely treiler test:Gravika: KivalloJatszhatosag: SzarSzavatossag: AtlakosZene/Hang: KivalloHangulat: SzarPoszitivummok: Tehhnikajilag natyon ot van. Uj kadaffar!Negativummok: Szar ejszaki mitollogia. Hideg van. Kratossznak tull naty a szakala! szar a camerra! Keves ver Szinte ninccsen is tomekhennt! ja es Kratossz oreg nem szeresem az oregekett!! es lasu is kurvara.Ezz ety szar lyatek.10/3 pont

 13. Ha nem lenne ott a fickó hasán a heg meg a vörös tetkók, akkor nem is találtam volna kapcsot az eddigi sorozattal. Nehéz lesz megemésztenem, hogy ezt GoW címmel akarják eladni, nekem túl ellentmondásos a két játékmechanika. Egyébként az állam nekem is leesett, technikailag kifogásolhatatlan.

 14. Nem toltam soha GOW játékot… Csak a demokat. Azok mindig meggyőztek, hogy ez nem nekem való játék.De ez még a végén sikeresen elcsábít. 🙂

 15. Nekem tetszik, de lehet pont amiatt mert nem vagyok az a HC GoW rajongó, és nem a szokásos játékmenetet kapjuk.

 16. A grafika AZ BRUTáL!

 17. “ezen viedó alapján nálam ez bukta, mondom ezt úgy, hogy az összes god of war itthon csücsül, és legalább 3-szor végigtoltam az összeset még az ascensiont is, de ez, ez nem is közelít a god of warhoz azon kívül, hogy benne van Kratos. mintha egy tömeg akciójáték lenne gyönyörű grafikával azt csókolom.Remélem nem ilyen lesz az egész játék, és ez csak egy bevezető, az igazi god of warba, mert ha nem akkor nem veszem meg az tuti sztori ide vagy oda. God of war a tömeggyilokról, gyors harcokról a jó kombókról és fejtörőkről szólt, ehhez képest itt, ahogy azzal a genyóval harcol, hát minden csak nem gyors tiszta nyugger stílus és teljesen “”hétköznapi”” mint bármelyik open world akció játékban. sajnos úgy érzem ez is az lesz. :(:(:( de remélem nem lesz igazam.”

 18. Teljesen felnőtt a széria a következő God of Warhoz, mindenben változott előnyére!

 19. “Eszméletlen! Iszonyatosan tetszik! Ez a zene amit meg közben nyomnak nagyon durva! Tény, hogy kicsit “”lassabb”” a játékmenet, de nekem nagyon bejön, és szerintem lesz itt ismét brutalitás nem is kicsit függetlenül az új játékmenettől!”

 20. A film vége után libabőrösen álltam fel a tv elől! ELSŐ NAP AKAROM!!!A Hellblade használ hasonló megoldásokat (kamera, harcrendszer) de ezek után nem tudom mi lesz szegénykével.

 21. Nyitó ár fóliásan mennyi? 20.000 – áfa? 🙂

 22. Te… jó…ég… O___O Ez az északi mitológia választás… *elmorzsol egy könnycseppet *

 23. omg. csak egyszerűen… omg

 24. Nalam ez utott a legjobban, ebbol miert nincs demo? 🙁

 25. VAZZZZTAKURTA!!! Milyen ez már?! 🙂

 26. Minden megvan újulva a sztorira leszek a legkíváncsibb 🙂

 27. Szerintem nem csak a görög mitológiát merítették ki, hanem a hack n slash stílust is. Kellett valami új irányvonal, nem lehetett eladni még egyszer ugyanazt. Nekem nagyon tetszik, és már most precíz minőségre lehet számítani.

 28. Ez mindent visz nálam!

 29. Nyugger kratos lelkizos vegjateka.

 30. Jól fest kíváncsi vagyok.

 31. Mikor jön? 🙂

 32. Nekem ez így eddig nemgyerebe, de végső konklúziót majd ha kijön az egész….

 33. Ez nagyon ott lesz tuti vétel!!!!

 34. Az is lehet hogy egy witcher klón lesz…

 35. Egy játék amit a God of War néven jobban megvesznek majd. De köze nem lesz az eddigi részekhez.

 36. Nincsenek szavak! 😀

 37. “Ez nagyon komoly, mellesleg lesz itt tömeghent is, ez egyértelműen a játék bevezető szakasza. Ráadásul van egy olyan érzésem, hogy Kratos itt már “”csak”” az összekötő kapocs szerepét fogja betölteni és a játék nagy részében a fiúval hentelünk majd a felcseperedése után.”

 38. Reboot ide vagy oda végzetes hiba volt elhagyni a hack’n slash madártávlati stílust.

 39. Tetszik, de mivel mellőzték a megszokott játék mehanikát, ez már nem tipikus GOW. Látványban és történetmesélésben visszont az maradhat. Várós!

 40. Nem semmi ahogy kinéz 🙂

 41. Így kell egy világbajnok sorozatot még egy nagyobb szintre emelni! A hideg futkos a hátamon sokadik végignézésre is…

 42. Hiányozni fog a tömeghent…

 43. merész lépés, de nekem tetszik.

 44. Mi a pöcsöm ez? Hogy néz ez már ki ?

 45. Eddig epic! Kíváncsi vagyok hányan fognak morogni a változtatások miatt. 🙂

 46. Eddig 3:1 az új kamera kezelésnek.MARTIN ebből indíthatnál egy szavazást, hogy a régi vagy az új kamera jön be jobban.Mert szerintem ez a változás nem mindenkinek nem fog tetszeni.

  • Igazából most van kamera kezelés 😀

  • Nekem sem jött be így videón keresztül az új kamera. Az előzőekben jó volt, hogy beláttad az egész teret és mehetett a hent, kiszámíthattad, hogy mi jön és hova csapj. Itt a trollnál, vagy minél a támadásai kilógtak a kép egészéből, ami sztem elég zavaró. De attól még must-buy. Az összes megvan, és Kratosért, vagy az utódja miatt, plusz a mitológiai adok-kapok miatt ez se fog kimaradni.

 47. A grafika gyönyörű, és nagyon tetszik az új környezet illetve a kamerakezelés, harcrendszer.Ha itt lenne is késő lenne 🙂

 48. Elmondhatatlanul orulok, hogy megceloztak az eszaki mitologiat. Sokkal jobban szeretem a gorognel. Idegjo a cucc, nagyon egyben van.

  • Én a görögre szavazok, egyértelmű okoknál fogva 😀 De azt már teljesen kimerítették, nagyon jó ez a vérfrissítés, és vagány, hogy azt a sztorit folytatják.

 49. AZTA besza Behu!!!!