Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

God of War – a szinkronszínész Twitterén 2017 a dátum

A tavalyi E3 egyik pozitív meglepetése volt Kratos visszatérése és az új [b]God of War[/b] bejelentése: a rajongók tárt karokkal várták, az újoncok pedig érdeklődve kezdtek utánajárni, ki is ez a figura. Egy 10 perces játékmenet videón kívül – amit azóta több, mint 16 milliószor néztek meg a YouTube-on – azonban kevés egyéb anyag került ki a projektról.Christopher Judge, aki a spártait szinkronizálja most és a rajongók a [i]Csillagkapu[/i] sorozatból ismerhetnek, [a https://twitter.com/iamchrisjudge]Twitter[/a] fiókján egy 2017-es dátumot biggyesztett a játék címe mellé. [77692] Ez – párosítva a spanyol [a http://playstationcommunity.hu/note/16324]apák napi[/a] kampánnyal – reménynek adhat okot, azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a [i]Horizon Zero Dawn[/i] is idén jelent meg. Bízzunk benne, hogy az idei E3-on okosabbak leszünk.A [i]God of War[/i] kizárólag PlayStation 4-re készül.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ha még idén jön akkor annak a GTS issza meg a levét. Egy éven belül nem lőnek el ennyit komoly exkluzívot.

 2. Days gone biztos lesz?Tipikusan az a jatek amit demoznak, azt idovel meg se jelenik. El se tudom kepzelni hogy mukodne majd a jatek. Sandbox de ha berek egy varosba akkor meg jon ilyen vizfolyas (zombihorda) ami elol futnom kell, kozbe feleslegesen loni bele,stb,stb.Demo inkabb volt megrendezve hogy mit szeretnenek. Ps3on 3 ilyen is volt talan.

  • Figyelj, a Horizontból sem néztek ki sokan semmit, aztán a Guerilla Games meglepett minket rendesen. A Sony nagyon szeretne egy saját Dead Rising-féle gamet, és most itt az alkalom. Már csak ez miatt se szúrják el.

   • Nekem erdektelen volt de az sose volt kerdeses hogy kijon annyit demoztak. Days gonet azt se tudom ki kesziti.

    • SIE Bend Studio készíti, a kiadó természetesen a Sony.Biztosan meg fog jelenni, azért ma már nem nagyon vannak olyanok, hogy nagy gála közepette bejelentünk valamit aztán elfelejtük (Deep Down)Tipikusan egy jóval előre bejelentett játék, aztán 2-3 év múlva megjelenik.

     • Ps3as akciojatek is ilyen volt. Az a benzinkutas. Par eve elokerult igazi gameplay is szoval keszult az is de megrekedt. Meg a getaway3. Ez mind sonys volt. Agentet a rockstar bejelentette de ketlem hogy letezne.Nem egyedi az eset.

     • tényleg az Agent, jól eltűnt 🙂

 3. Ha ez még idén megjelenik, akkor bitang éve lesz a sonynak és a játékosoknak. Na nem mintha eddig szó érhetné a ház elejét.

 4. Én Days Gone-t jobban várom. Viszont, ha a vetésforgó nézzük, akkor esedékes lenne ősszel megjeleni a Dreams-nek vagy a Detroit-nak ! Jövő tavasszal lesz Kratos felbukkanása szerintem.

  • Úristen mekkora hülye vagyok hogy a days goneról elfeledkeztem. Nah igen de szerintem az is csak jövőre lesz sajna. De ha az megjelenik akkor szerintem a last of us 2 ig valahogy kihúzom

 5. En skorpiora veszem 4k stabil 60fps-el, tehat iden novemberben! 😀

 6. Jönni fog az, az idén.

 7. Nagyon jó lenne, bár abban én sem bízok, hogy idén megjelenik.

 8. Szerintem ez idén nem fog megjeleni. Persze nem egy stílus de idén lesz gt,uncharted lost legacy vagy mi. Úgy tudom Detroit is idén. És akkor lesznek nem exkluzív nagy címek rdr2 stb nem hiszem hogy üzletileg ez kéne az idei évre a sony nak. Szerintem max 2018 eleje március talán de ne legyen igazam mert épp annyira várom ezt mint a last of us 2

 9. Sztem most lesz az az e3 amikor az eddigi címek megjelenési dátumot kapnak, a többi új ip vagy folytatás meg gyanúsan jól fog kinézni a ps4 teljesítményéhez.

 10. November vége, december eleje. Tökéletes lenne, úgyis havas tájakon fogunk zúzni.

 11. Simán, ideje lenne egy szeptemberi megjelenésnek!

  • Mondjuk CoD meg RDR2 is a Sony égisze alatt fut, nem vagyok benne biztos, hogy üzletileg indokolt lenne.

   • Egy ilyen cím bármikor eladható, akár telített piac esetén is, E3-on kell a Sonynak villantania az új IP címeket, mivel 2018-ra is kell gondolni! Ez a game vagy 3 éve fejlesztés alatt van!

    • Lásd 2017 negyedéve, Nioh, Horizon, Nier! Mindegyik cím jól teljesít, ha minőségi a cucc, akkor a játékos és a kiadó is boldog!