Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

God of War – a nagy változások egyik oka Európa

A [b]God of War[/b] visszatérése hatalmas és váratlan meglepetés volt a rajongók számára, azonban Kratos teljesen „újjászületve” került újból a reflektorfénybe. Egy a Glixelnek adott interjúban Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment Europe igazgatója elárulta, hogy a változás oka Európa.Narratívközpontú, nyíltabb világú megközelítése – a szakállas, komolyabb Kratosszal egütt – a Sony globális gondolkodásmódjának közvetlen eredménye. Míg a sorozat nagyon népszerű volt Észak-Amerikában, egyszerűen az európaiaknak [i]annyira[/i] nem jött be a dolog. „Egy olyan franchise-ról van szó, amely rendszeresen alulteljesített Európában” – árulta el Ryan. „A hack and slash játékok nem túl sikeresek Európában, így ezúttal a narratíva nagy különbséget jelenthet. Az európaiak imádják a narratív játékokat. Meg a [i]Singstar[/i]t”.A [i]God of War[/i] kizárólag PlayStation 4-re készül, az E3-on pedig többet tudhatunk meg róla.[i]Forrás: [a http://www.glixel.com/news/playstation-is-winning-but-what-next-w485683]Glixel[/a]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Kevés tökös Hack n’ Slash van, és annál több töketlen.. a GOW széria kiemelkedő mind közül, viszont ez az “”újfajta”” Kratos még jobban adja nekem… remélem formabontó játékot kapunk szépen lehetne ötvözni itt a dolgokat..”

 2. nem gondoltam volna hogy itt Európában rosszul fogyott. Jó az ismerősi baráti körből indulok ki, mert ott mindenki tolta az összes részt, de az tény hogy ez nem egy reprezentatív statisztika. azért azt rmélem hogy nem csinálnak egy open wolrd light rpg-t a játékból mert akkor eret vágok. nagyon várom a fejleményeket!

 3. Nyíltabb, vagy nyílt?

 4. … Singstar.Furcsamód a Singstart is kiherélték.Dalok hatalmas részét törölték és több mint egy éve nem jött új dal.Singstar halott.

  • De állítólag szeressük. Holtan is?

  • Hát az ismerőseim közül te vagy az egyetlen aki egyaltalan elonditotta…abból meg hogy ps3-on minden gépre felraktak úgy hogy senki se kérte és törölni sem lehetett…abbol ne szürjünk le sokmindent…xD

 5. Remélem azért nem lesz annyira nyitott a világa.

  • Én meg azt renélem hogy DE! 🙂

   • Remélem meg nem. 🙂 Dunát lehetne rekeszteni a sok nyitott világú játékkal ebben a generációban. Kratos ne álljon be a sorba.

    • ŰJó talán a full open nem állna jól Kratosnak, de egy Uncharted 4 szintű dolgot nagyonis el tudnék képzelni…reálisabb harcokkal…persze minden maradna…a szokásos brutalitás és vérengzés elengedhetetlen, de a történetmesélés nagyon is jól állna neki…amit én anno az első bemutatóban láttam az tökéletes volt számomra…remélem megtartották azt a koncepciót…https://youtu.be/CJ_GCPaKywgAzon biztosan sok GOW fan kiakadt hogy TPS lett…de én pont ezt imádtam benne a legjobban…!!!Ezzel én kapom meg azt a GOW-ot amire mindig is vágytam.

     • Az nyitott világ eröltetése kicsit sok már szerintem. A Soul Raver-ben még tetszett is, de szerintem 1 hack&slash-ben nem a barangolás lenne a lényeg. Aprítás amit a sok barangolás kizökentene.Ezek szerint kaland játék lesz?

     • “Pont ezért említettem az Uncharted4-et, mert ott nem volt nyitott de a történetvezetés mégis engedett néhol egész nagy tereket (pl Madagaszkár)…miközben megmaradt “”csőjátéknak””, a szabadon bejárható terület illúziójával…pont elég volt.Mindegy…én nagy örömmel várom ezt az új God of War-t.”

     • Egy U4 szintű nekem sincs ellenemre. 🙂 Azt még elviselném, de ne legyen ilyen horizon, de még csak Infamous szerű sem. Az hogy a lineáris pályarészek között van kisebb-nagyobb open world-ösebb (ez de jól hangzik 😀 ) rész az még oké.Egyébként nem vagy egyedül, mert bár én imádtam a régi részeket, nekem a tavalyi bemutató is iszonyat bejött. Csak már csapathatná vele az ember. 😀

 6. A non-stop darálás nekem sem jön be, kell valami kis feladvány közé hogy változatosabb legyen. Mint pl a Castlevania Lords of Shadow-ban.