Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

God Eater – istenzabáló” PSP exkluzív akciójáték”

A Namco Bandai már korábban levédette magának a [B]God Eater[/B] játékcímet, a héten pedig némi infóval és egy trailerrel promotálta új, Playstation Portable exkluzív akciójátékát.A God Eaterben egy fiatal harcos szerepét kapod, aki egy erős és misztikus lény, Aragami levadászására készül. A game 4 playeres stuff, melyben onilne másik három kalandorral, vagy offline 3 gép által irányított társsal vághatsz neki a kb. 100 küldetésnek. Szereplőd külső adottságait mondhatni szabadon alkothatod meg frizura, arcforma, bőrszín, ruházat és hang megválasztásával. Kedvenc vadászfegyvered is kedved szerint alakítható lesz.Megjelenési dátum még nincs.[GT]52364[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. nem lehet rossz

 2. tetszik!

 3. Kicsit MH feelingű 😀

 4. Úgy néz ki, inkább e mellett teszem le a voksom. Nem jön be a Monster Hunter valahogy.

  • Ha nem lesz olyan grandiózus módon nehés és komplex game, mint a MH akkor várom szeretettel. Viszont, ha olyan lesz akkor is teszek vele egy próbát.

   • “A Monster Hunter (PS2) meg a Freedom 1 (PSP) még nem is voltak olyan nagyon komplex játékok. Nehéznek úgy ahogy nehézkes.A Monster Hunter Freedom 2 már nem volt kutya az első része után. Kicsit feltupírozták a cuccot. Ez a Unite meg egy picit még tesz rá egy lapáttal. :DA vicc, hogy a sok órás tapasztalattal az ember már könnyűnek érzi. Ismerjük a dögöket és így már nem olyan nehéz. Persze aláírom ebben a játékban nem árt egy kis külső segítség, úgy könnyebben bele lehet jönni. Emlékszem PS2n az első MHnál az újonnan érkezőknek mindig azt mondtuk, “”Maradj hátul és csak figyelj””. Persze unokatesó vadászni akart nem fogadta meg a tanácsunkat és félperc nem volt kinyírta a sárkány. :DJók ezek a játékok, sok ilyen kellene, csak tényleg tegyék oda magukat a fejlesztők és ne vágják úgy össze.”

 5. ez érdekes, jól néz ki

 6. Ez akkora MH koppintás hogy a teteje felér a holdig, bár ettől még lehet jó is. Kár hogy a karakterdizájn nem jön be.

  • Az MH által kitaposott ösvényen akar menni, és szakítani az ilyen játékokat kedvelő játékosok zsebéből egy kis pénzt.Karakterek kicsit FF stílust hoznak ami tetszik. Én várom, de félek is tőle. A Phantasy Star Portable is nagy reménység volt és hamar kukába került. Ha ezt az első részt nagy odafigyeléssel készítik akkor nem lesz gond és siker lesz és jöhet a folytatás.Az biztos, hogy a Japán verzióba belekóstolok, de azért jó lenne valami érthető emberi nyelven is.100 küldetés nem sok(MH-nál ennyi csak az offline rész), de nem is kevés. Az a jó hogy most már PS3on is lehet ezeket a PSP játékokat multiba játszani… ÖRÖM BÓDOGCSÁG!

 7. Vannak ám fegyverek benne.. 😀

 8. Europaba is megjelenik?