Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Glock helyett Kobayashi versenyez Brazíliában

A suzukai időmérő edzésen soha nem látott mennyiségben törték össze versenyautóikat, a picit is hibázó pilóták. Közöttük volt mostani történetünk főhőse is, a Toyota német versenyzője, Timo Glock, aki talán a legnagyobbat “esett” másfél hete Japánban. A célegyenesre ráfordító jobbosban csúszott ki, és ment nagy sebességgel a gumifalba, ami után rögtön korházba szállították, ám szerencsére “csak” a lába sérült, komolyabb baja nem lett.[A http://www.youtube.com/watch?v=HWAghJqwyvg]Video az esetről[/A]Az időmérő után egyértelművé vált, nem fog tudni rajthoz állni a másnapi versenyen, ám azzal talán ő maga sem számolt, hogy a következő, a most hétvégi Brazil Nagydíjat is ki kell hogy hagyja. Márpedig jelen pillanatban úgy fest a helyzet, hogy a csapat japán tartalékversenyzője, Kamui Kobayashi fogja Glock-ot helyettesíteni Sao Paulo-ban. Ezt maga a Toyota Motorsport csapatvezetője, Tadashi Yamashina mondta el a hétvégi Motor Sports Japan 2009-es rendezvényen, Tokio-ban. Idézve Yamashina urat: „Remélem, hogy mind Kamui Kobayashi, mind Kazuki Nakajima jól fognak teljesíteni a közelgő Brazil Nagydíjon és jó eredménnyel fejezik be a futamot.”Ezt a nyilatkozatot egyébként kvázi megerősítette Kobayashi is, mivel hozzátette:„A legjobbamat fogom nyújtani a Brazil Nagydíjon, és a lehető legjobb helyezést próbálom megszerezni a csapatnak.” Úgy tűnik tehát, hétvégén egyszerre két japán versenyző is lesz a mezőnyben, egyikük eléggé újonc a királykategóriában, szóval akár egy igazi kamikáze akció is elsülhet. Tessenek vigyázni, ez nem kamu(i)!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Nekem egy japán hiányzik, Sato! 🙂 Őt hozzák már vissza könyörgöm, elalszok a tévé mellett másfél éve, semmi 50 méteres féktáv 3 kilóról, semmi rajtnál elhúzok 5 autó között egyszerre megmozdulás, enblokk senki se érzi magát Taku óta vadászpilótának a pályán ^^

  2. “Ha már japán kamikaze F1-pilóttákról beszélgetünk,az elsö helyet ellopni sem lehet valami Ide nevű fazontól pár évvel ezelöttröl.Na ahová ö “”lépett”” kö kövön, autó egyben nem maradt:-s (Youchi Ide volt a pontos neve,ha jól emlékszem talán).”

  3. uhh, wazze… gyorsan szavazok is rá.

  4. Hajrá Kamui!:)

  5. Hát reméljük sikerülni fog normálisan elvezetni azt az autót… 🙂

  6. Mérnem Sato? :'( ő volt a kedvencem 😀